internetten mi araştırıyorsun canım
pilates kaç dakika yapılmalı sizce kızlar
ben zaten kalça bacak çalışmıyorum. karın ve yan karın gerekli bana. artık cdyi de açmıyorum. kendim yapıyorum. belki de ondan sıkıldım. sabah pc ses yapıyor diye açmıyorum. bir de açarak deneyeyim bari
biz tam 1 saat yapıyoruz asiciğim hemde durup dinlenmeden bizim hoca göz açtırmıyor. yanlış yapan yada eksik yapan olursa tekrar yaptıruyor hareketleri.
evet asim öylenle akşamın arası çok acık ... bide şu 2 saat işini denesene ... yani tam 2 saat kavlatıdan sonraki ara ögününü 10.5 çek ...mesela süper olur ..günaydınlar
site düzelmiş neyseki
aebenim senin bu kadar çok yemeli diyet listesine göre kilo almaman ilginç. demekki benim yanlışım yine burda. benim öğün aralarım çok açık.
mesela sabah en geç 7 de kalkıyorum. 08:30 gibi kahvaltı 11 ara öğün 12:15 gibi yemek burası iyi
sonra 15:45 gibi ara öğün akşam 18:30 gibi yemek. ben de biraz sıklaştırsam iyi olacak sanırım. senin ara öğünlerinde neler var. ben ne yapmalıyım. yoğurt ve ayrana ilk başladığımda güzel kilo veriyordum. artık kulaklarımdan kalsiyum protein fışkıracak ama kilo veremiyorum. üstüne üstlük aldım bir de kaydirigubbakcemile
ara öğünlerde ne yemeliyim işyerinde
pilates konusunda tembellik yapmaya başladım bile. hafta sonu ve dün yapamadım. bu sabah kalktım yapayım diye ama 15 dakika yaptım üşendim. gittim yatağa geri. akşamları yapmayı deneyeceğim bir de
22 Nisan Çarşamba gecesi HaberTürk televizyonunda Saba Tümer’in konuğu olan Ahmet Maranki yaptığı açıklamalarda , çok kolay ve sağlıklı kilo vermenin formulünü açıkladı.Her şeyden önce vücudumuzun suya ihtiyacı olduğunu ve günde 2 - 3 litre su içilmesi gerektiğini söyledi.Özellikle gece yatmadan önce bir bardak sıcak (kaynar suya yakın sıcaklıkta) suya bir çorba kaşığı elma sirkesi koyulup içilmesinin zayıflatıcı özelliği olduğunu vurguladı.
Yapılması gerekenler
Gece yatmadan önce 1 bardak sıcak suya bir çorba kaşığı elma sirkesi koyup içilecek.
Sabah kalkınca bir bardak sıcak limonlu su içilecek.
Bu kür hiç aksatılmadan yapıldığında, 1 ayın sonunda en az 3-4 kilonun verileceğini söyleyen Maranki , elma sirkesinin Ph.’nın , insan bedenine en yakın seviyede olduğunu söyledi
kızlar ben bunu uzun zaman uyguladım peki niye kilo veremedimmmm
tekrar başlayayım en iyisi. bilerek ve inanarak yapayım bu sefer belki beynimi kandırırım :1closedeyes:
simitlerini yadigim şöyle sıralayım ben sana izlemeden yapman zorr çünkü onla birlikte yapılıyo kendi başına sıkılırsın .....a.s ben öyleyim şahsen ....kaydirigubbakcemile2peki tek bir hareketi kaç kere yapıyorsunuz
bir saat boyunca aynı hareketleri tekrar mı ediyorsunuz yoksa pilateste o kadar çok hareket çeşidi var mı
nefes alışverişiniz ebru şallıyla aynı mı
oy oy oy
hadi hepsine cevap ver nazlımmm
:jeyyar: benden kaçmaz ....:dilcikar:
sende az gezmiyorsun k.k. da hiç ummadıgım yerlerde görüyom kıs mesajını ....naniknanik
belli belli . bide takıma yazmaya zamanım yokder mehmedi öne sürer ...kaydirigubbakcemile3senden kaçış yok valla kaydirigubbakcemile3 heryerde basılıyoz
mehtabı da hep başka konularda yakalıyom bende, ikimiz kk'nın altını üstüne getiriyoz
:jeyyar: benden kaçmaz ....:dilcikar:
sende az gezmiyorsun k.k. da hiç ummadıgım yerlerde görüyom kıs mesajını ....naniknanik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?