Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

pilates kaç dakika yapılmalı sizce kızlar
ben zaten kalça bacak çalışmıyorum. karın ve yan karın gerekli bana. artık cdyi de açmıyorum. kendim yapıyorum. belki de ondan sıkıldım. sabah pc ses yapıyor diye açmıyorum. bir de açarak deneyeyim bari

biz tam 1 saat yapıyoruz asiciğim hemde durup dinlenmeden bizim hoca göz açtırmıyor. yanlış yapan yada eksik yapan olursa tekrar yaptıruyor hareketleri.

biz tam 1 saat yapıyoruz asiciğim hemde durup dinlenmeden bizim hoca göz açtırmıyor. yanlış yapan yada eksik yapan olursa tekrar yaptıruyor hareketleri.

peki tek bir hareketi kaç kere yapıyorsunuz
bir saat boyunca aynı hareketleri tekrar mı ediyorsunuz yoksa pilateste o kadar çok hareket çeşidi var mı
nefes alışverişiniz ebru şallıyla aynı mı
oy oy oy
hadi hepsine cevap ver nazlımmm

evet asim öylenle akşamın arası çok acık ... bide şu 2 saat işini denesene ... yani tam 2 saat kavlatıdan sonraki ara ögününü 10.5 çek ...mesela süper olur ..

benım öyleyle akşam arasında 2 ara ögünüm var . tam 2 şer saat arayla ...( ama bi türlü düzgün yapamıyorum) ve akşam yemeginden sonra 2 ara ögüm ama onuda 1 tane yapıyorum laelaelaelaelae saat ayarlamak çok zor bide hafta sonuna geldi diyete başlayışım hafta içi uyarım ama ....:1closedeyes:

ara ögünlerimde . 1 porsiyon meyve ve 1 çay b. süt var ama yarım yaglı ....

diger bir ara ögündede 1 dl. ekmege eş deger şeyler . koca bir liste var eşleştirmede .. alkisalkisalkisben genelde ekmegi degilde bu eşleştirmelerden seçiyorum ....

yasaklar listesinde hepimizin bildigi . şeker ve şekerli gıdalar ... vs vs . bunlar var . hafta sonu yarım dilim pasta yedim ama ogluşun dogum günü diye . bende dünden beridir tam anlamıyla uynaya çalışıyorum ama umutluyum tıpkı monti diyeti gibi bu yanlız tek farkı 2 saat şertı ... buda benım için şart ... kan şekerim düştügünde zaten kilo veremiyormuşum ben ....:teytey:

22 Nisan Çarşamba gecesi HaberTürk televizyonunda Saba Tümer’in konuğu olan Ahmet Maranki yaptığı açıklamalarda , çok kolay ve sağlıklı kilo vermenin formulünü açıkladı.Her şeyden önce vücudumuzun suya ihtiyacı olduğunu ve günde 2 - 3 litre su içilmesi gerektiğini söyledi.Özellikle gece yatmadan önce bir bardak sıcak (kaynar suya yakın sıcaklıkta) suya bir çorba kaşığı elma sirkesi koyulup içilmesinin zayıflatıcı özelliği olduğunu vurguladı.

Yapılması gerekenler

Gece yatmadan önce 1 bardak sıcak suya bir çorba kaşığı elma sirkesi koyup içilecek.
Sabah kalkınca bir bardak sıcak limonlu su içilecek.
Bu kür hiç aksatılmadan yapıldığında, 1 ayın sonunda en az 3-4 kilonun verileceğini söyleyen Maranki , elma sirkesinin Ph.’nın , insan bedenine en yakın seviyede olduğunu söyledi

kızlar ben bunu uzun zaman uyguladım peki niye kilo veremedimmmm
tekrar başlayayım en iyisi. bilerek ve inanarak yapayım bu sefer belki beynimi kandırırım :1closedeyes:

bende ilk başladığımda sabah akşam sirkeli ballı su içiyodum
etkisi olmuştu sanki
bu yazıyı bende okudum ve bu akşamdan itibaren başlıcam bakalım kaydirigubbakcemile3

else, aeben+, asi_bulut+, mmmf27+, nazli_gulec+, ozgekrd+, yumukum+

herkes toplanmış alkisalkisalkis

aebenim daha önce söyledim mi bilmiyorum ama oğluşuna nice yaşlar diliyorum :1hug:

anladım canım. benim ara öğünlerimi düzene sokmam lazım. ben mesela akşamları ara öğün yapmıyorum. yemekten sonra bişey yemiyorum. süt içebilirim aslında. 2 saat sistemini deneyeceğim. hiç olmazsa 1 etiform atarım ağzıma.
peki kahvaltı uyandıktan ne kadar zaman sonra senin listende

simitlerini yadigim şöyle sıralayım ben sana izlemeden yapman zorr çünkü onla birlikte yapılıyo kendi başına sıkılırsın .....a.s ben öyleyim şahsen ....kaydirigubbakcemile2

ben sabah ebruyla yapıyorum biliyorsun 50 dk falan .... aynı haraketleri genelde 12 kere yaplıyo hareket çok bi süre sonra ezberlersin ....

nefese gelince aslında günlük hayata yaysak çokk faydası oluyor .. ben çocuklara igderken . aklına geldikçe yapıyorum .( tabi sessiz .:roflol::roflol:)

inan ö nefes hareketi hasta olmamı engelliyor . yerimseniben

aebenim daha önce söyledim mi bilmiyorum ama oğluşuna nice yaşlar diliyorum :1hug:

anladım canım. benim ara öğünlerimi düzene sokmam lazım. ben mesela akşamları ara öğün yapmıyorum. yemekten sonra bişey yemiyorum. süt içebilirim aslında. 2 saat sistemini deneyeceğim. hiç olmazsa 1 etiform atarım ağzıma.
peki kahvaltı uyandıktan ne kadar zaman sonra senin listende

selam kızlar nasılsınız ben 11 de uyandım kaydirigubbakcemile3:1shok::mymeka:bir fincan yeşilçay içtim canım bişey yemek istemiyo

aebencim dediğinide yapıyorum elmam hala işyerinde dolapta beni bekliyo unutuyorum bugün söz yicem:lepi:

asicim ben o sirkeyi içemiyorum ya ıykk kokusu yeter bi kere denedim midemden sabaha kadar öldüm sanırım midesi rahatsız olanlar içmemeli bendede gastrit var,bence olay onun suyu bunun kökü değil olay beyni ikna etmekte mesela ben diyete ilk başladığımda okadar kararlıydımki diyetisyene falan gitmedim az ve sık yedim şeker tuz ve un hiç tüketmedim az yağlı ve kendime özle yemek pişirdim 2.5 ayda 10 kiloya yakın kilo verdim ama şimdi o kararlılığımı yitirdim gibi kendimi hergün motive etmeye çalışıyorum,elsenin dediği gibi tüm gün akşama kadar nerdeyse hiç bişey yiyemiyorum akşam eve gelince gözlerim dönüyo açlıktan, işyerinde çok hareketliyim hiç oturmuyorum ama akşamları yediklerim kilo vermemi engelliyo öyle sabit kaldım.olay kararlılıkta yapılan extra şeyler eğer diyetle yapılıyosa faydalı olabilir tek başına olmuyor ben denedim çünkü..

ya bu izmir bi düzelemedi hava gene kapalı,elsecim sizin o taraf böyle havalarda daha bi karanlık geliyo banakaydirigubbakcemile3 en sevdiklerimi ege ünide kaybettim ondanmıdır bilmem ısınamıyorum oraya..:1closedeyes:

ay ne çok konuşmuşum gene biri beni sustursunnkaydirigubbakcemile

kızlar bir sürü cevap yazdım hepsi silindi ya her sferinde bu gidecekmi bakalım ......özür .. sonra gine yazarım ...

heh gitmiş yumukum yanlışını kendim biliyosun canım işte ne güzel düzeltmekte sana kalmış işta . şu sirke işinde dediklerine aynen katılıyorum kimse boş yere umutlanmasın .....

maytabım canım şu kaynana kapıyı açmışmı ne yapmış gelinle oglan odalarındayken hehe orda gürdüm bı arkadaşı arıyodum da ya degilse ben diyetgruplarından başka yerlere pek fırsat bulamıyorum . ha elsede yurum şettirmiş hemen oraya .. gece gece aturuyo sporda yapmıyo sonrada açıkıyo . yoda yo ...

ben bugünkü menüyüde ekleyeyim kaçayım ....

sabah 8.30 da . kavaltı ..

3 dl. ekmek --- 2 zeytin .... k.k.--- az yag. peynir .----1 yumurta ... şekersiz çay ...sögüş .....

ara 10.30 ... 1 bardak yarım yag. süt ....(meyvede yemem gerekiyordu ama yemedim ...)

öylen 12.30 ....bi kase çorba .... 1 tabak haşlanmış üzerine 2 kaşık yogurt dökülmüş karnı bahar ....ton balıklı salata koca bir kase ...... 1 dl. ekmek .......

ekmek öylende 3 dilimdi 2 dilimini çorbayla eşleştirdim ... ekmek yerine çorba içtim ....

Son düzenleme:
senden kaçış yok valla kaydirigubbakcemile3 heryerde basılıyoz

mehtabı da hep başka konularda yakalıyom bende, ikimiz kk'nın altını üstüne getiriyoz

senden kaçış yok valla kaydirigubbakcemile3 heryerde basılıyoz

mehtabı da hep başka konularda yakalıyom bende, ikimiz kk'nın altını üstüne getiriyoz
belli belli . bide takıma yazmaya zamanım yokder mehmedi öne sürer ...kaydirigubbakcemile3

ama konular çokkk ilginç ha vaktim olsa bi yarumda ben şettiridim .....
kaynana gelinin kapısına anahtar yaptırmıyormuş niye yaptırsınki . hehe zavallılar zaten yeni kurtulmuşlar dertten yeni kavuşmuşlar her fırsatı degerlendirmişler ..işte yazık ......:roflol::roflol::roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…