- 20 Eylül 2013
- 13.303
- 15.829
- 228
Yaptım cnm fazlasıyla hemde
Ay şükür kavuşturana cnm yaa.. Geçmiş olsun anneciğine bak sanada sigarayı bırakman için vesile olmus..
gerçi sen iradelisin bırakırsın.. Benim gibi bir detoksu yapamayacak biri değilsin
Gerçi kendimi geçen hafta çok sıktım bu yüzden mi böyle bir patlama yaşadım bilemedim dünde irademe sahip çıktım ama bugn dayanamadım malesef..evet topikcek hep beraber yaparsak daha iyi olabilir aslında
soslu Mısır'ı eşime vercem işe giderken birazdan ki elimin altında gözümün önümde durmasın diye ..
Ohhhh maşLlah ne güzel geçmiş cnm gününüz..
keşke hepimiz toplanabilsek hepberaber birşeyler yapabilsek..
Cuma hiç gelmesin bu hava direk cumartesiye geçsek olmaz mı
Darısı benim gibilerin başına
Aa ne demek cnm sen o kadar işinin arasında ihmal etmemeye calısıyosun..
yoğunluğun hafiflesin seve seve bekleriz..
malesef pirinçtı
ayda yılda bır yıyorum hasret kaldım zaten oda bugune denk geldı
ama sporumu yazmamısım menume onu farkettım doktora gııttım bugun oyuzden yuruyuse gıdemedım sabah sadece aksam yurudum
1.5 saat yuruyus
500 trambolınde zıplama
100 sopa cevırme
200 yarım mekık tam cekemıyorum belım agrıdıgından
plates lastıgıyle bacak calıstım 100er tane
begenmene sevındım pılav olmasa ıyıydı ama ayda yılda bır yıyom zaten bıde spor larımı yazmayı unutmustum az önce yazdım fena degıl sankı
Trampolin in küçükleride var cnm ondan alabilirsin..aynen cnmmmm kkkolik olmuşum ben sizsiz duramıyorummm evet zaten kafaya koymuştum azaltmıştım cnmmm annem vesile oldu tamamen bıraktım bir de o bıraksa artıkkevet hep birlikte yapalım kim ne kadar verecek liste yaparız:13: mısırı derhal yok et evde olmazsa yemen zor olur Gülaycım nerelerde gelmemiş hiç:26: geçelim kuzum senimi kıracağız
neden kızmadığımı beğendiğimi cuma günü tekrar hatırlatırsın kuzummmmben zaten hatırlatacağım sporunun maşallahı var yalnız senin şu trombolin zevkli sanırım bendemi alsam ama yer yokki evde yarım mekik de aynı cnmm zorlama kendini hatta kilo verene dek tam mekik önerilmiyor göbüş kas yapıp kalmasın diye
Uzaktan bakmayın misafirler gelin aramıza katılınToplam 11 kullanıcı konuyu okuyor. (2 üye ve 9 ziyaretçi)
KK Pro ÜyeSweetdimple, Sindi564+
Trampolin in küçükleride var cnm ondan alabilirsin..
cok zevkli böyle hareketli şarkılar eşliğinde süper oluyo benim ikinci el vardı ama oğlumla üstüne beraber çıka çıka dikişi patladı
Ama hulohop almak istiyorum iyi olur muŞöyle çevirip dururum ne güzel olur
Uzaktan bakmayın misafirler gelin aramıza katılıngüzel güzel sohbet edelim
Ay inanır mısın şimdi sana hulahop yazınca çocukken (5) yaşındayken onu çevirdiğimi ( toplu halkayı) hatırlıyordum burda nerde bulurum diye düşünüyodumCanım iyi de bizim ev minnacık koşu bandı için odamdaki koltuğu iptal ettim bir yatağım bir şifonyerim bir masaüstü pc ve kitaplığım kaldı hangisinden vazgeçeyimmmmhulahop aldım ben ama bir türlü olmuyor unutmuşum birde ayağa takılan toplu halka vardır onu da aldım geçen güya kuzenime o da harika hulahop bel için süper al bence cnm
bencede:13::13:
Yer olmaması kötü olmuş ama sen maşallah cok guzel sporunu yapabiliyorsun zaten ama balkona koysan kullanacağın zamanda salona getirsen tabi oradada yer varsaCanım iyi de bizim ev minnacık koşu bandı için odamdaki koltuğu iptal ettim bir yatağım bir şifonyerim bir masaüstü pc ve kitaplığım kaldı hangisinden vazgeçeyimmmmhulahop aldım ben ama bir türlü olmuyor unutmuşum birde ayağa takılan toplu halka vardır onu da aldım geçen güya kuzenime o da harika hulahop bel için süper al bence cnm
bencede:13::13:
Ay ben konudan konuya atladığım için tekrardan unuttuğum cümleleri yazıyorumaynen cnmmmm kkkolik olmuşum ben sizsiz duramıyorummm evet zaten kafaya koymuştum azaltmıştım cnmmm annem vesile oldu tamamen bıraktım bir de o bıraksa artıkkevet hep birlikte yapalım kim ne kadar verecek liste yaparız:13: mısırı derhal yok et evde olmazsa yemen zor olur Gülaycım nerelerde gelmemiş hiç:26: geçelim kuzum senimi kıracağız
neden kızmadığımı beğendiğimi cuma günü tekrar hatırlatırsın kuzummmmben zaten hatırlatacağım sporunun maşallahı var yalnız senin şu trombolin zevkli sanırım bendemi alsam ama yer yokki evde yarım mekik de aynı cnmm zorlama kendini hatta kilo verene dek tam mekik önerilmiyor göbüş kas yapıp kalmasın diye
Ay inanır mısın şimdi sana hulahop yazınca çocukken (5) yaşındayken onu çevirdiğimi ( toplu halkayı) hatırlıyordum burda nerde bulurum diye düşünüyodum
Yer olmaması kötü olmuş ama sen maşallah cok guzel sporunu yapabiliyorsun zaten ama balkona koysan kullanacağın zamanda salona getirsen tabi oradada yer varsa
Bakarım sonra hulahop görmüştüm diğerine de bakayım bende yatıyorum cnm i geceler 80-89 topiğide sakin cnmkeşke olsa cnmmm ama inan yok ki fazla tek bir eşya bile tutmam evdesağlık olsun elimizdekilerle idare ediyoruz şükür
oyuncakçılarda var burda tekrar moda olmuşşşbenim leptin gitti bugünnn diğer topic kaldı
Bakarım sonra hulahop görmüştüm diğerine de bakayım bende yatıyorum cnm i geceler 80-89 topiğide sakin cnm
Sagol cnm bak şimdi gider ayak ceco geldievet cnm iyi geceler yarın yaparım artık yetişmediallah rahatlık versinnnn
Ahh kızlar tam 500 mekik ve 1 mil leslie yaptım ceza olarak
Ayrıca spor yaparken yeşilçaylı su içtim
Iphone dan gönderildi
senin 2.5 lt dediğin sıra ben 3 ü devirmiştimmrblar kızlar rakibem bu kez de ben evinde göreyim istedim.gülaycım sen duyma ama 2.5 lt suyu devirdim.sabah sporumu yapamadım akşam yapcm. ama gün içinde 20 dk kadar yürüyüşyaptım sene vdurumlar nasıl
10 saat on yaş videosu http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=578600&highlight=callenetics burda ilk sayfada bütün callenetics egzersizleri mevcutAyyüzlüm cnm hangi video yü yapıyorsun ...nette varmı link eklesen ,B'nde yapmak istiyorumda nette Türkçe dublajı yok sanırsam :44:
tavsiyem hani mekik hareketinde dinlene dinlene yap esnemelerde ne kadar yapabilirsen okadar yap. zorlama zamanla alışıyorsun. beş gün kas ağrıların geçmiyor.ya gulaycım ben 1gun denedım ama cok zorlandım yapamaadım bana tavsıye edecegın bıseler yokmu callenle ılgılı
ınsallah degıldır ben severek ıcıyorum sıyah cayı pek sevmıyorum otlarla aram cook ıyı hanı dıyet yapmamıs olsamda severek ıcıyorum ama bılmemkı:26::26:
canım öğleden sonra alışverişe çıktım eve gelip yemek yapıp bir daha çıktım. diloş maşallah büyümüş kıyafeti kalmamıştı ona yeni ciciler aldım. akşam da eşimin yanında kk ya girince papaz oluyoz o yüzden dikkat etmek istiyorum. akşam pek giremiyorumaynen cnmmmm kkkolik olmuşum ben sizsiz duramıyorummm evet zaten kafaya koymuştum azaltmıştım cnmmm annem vesile oldu tamamen bıraktım bir de o bıraksa artıkkevet hep birlikte yapalım kim ne kadar verecek liste yaparız:13: mısırı derhal yok et evde olmazsa yemen zor olur Gülaycım nerelerde gelmemiş hiç:26: geçelim kuzum senimi kıracağız
Sende mi ayni detoksu yaptin. Ayy gozlerim yerinden firladi simdi :) bende istiyorum yapmak. Bi anda gei gelmeyen 2 kilo :) :) ama bn sonrasinda kaatay devam edicem kral gb kahvaltilarima fln :)
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?