Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

aynen cnmmmm kkkolik olmuşum ben sizsiz duramıyorummm evet zaten kafaya koymuştum azaltmıştım cnmmm annem vesile oldu tamamen bıraktım bir de o bıraksa artıkk evet hep birlikte yapalım kim ne kadar verecek liste yaparız:13: mısırı derhal yok et evde olmazsa yemen zor olur Gülaycım nerelerde gelmemiş hiç:26: geçelim kuzum senimi kıracağız

begenmene sevındım pılav olmasa ıyıydı ama ayda yılda bır yıyom zaten bıde spor larımı yazmayı unutmustum az önce yazdım fena degıl sankı

neden kızmadığımı beğendiğimi cuma günü tekrar hatırlatırsın kuzummmm ben zaten hatırlatacağım sporunun maşallahı var yalnız senin şu trombolin zevkli sanırım bendemi alsam ama yer yokki evde yarım mekik de aynı cnmm zorlama kendini hatta kilo verene dek tam mekik önerilmiyor göbüş kas yapıp kalmasın diye

Trampolin in küçükleride var cnm ondan alabilirsin..
cok zevkli böyle hareketli şarkılar eşliğinde süper oluyo benim ikinci el vardı ama oğlumla üstüne beraber çıka çıka dikişi patladı
Ama hulohop almak istiyorum iyi olur mu Şöyle çevirip dururum ne güzel olur

Canım iyi de bizim ev minnacık koşu bandı için odamdaki koltuğu iptal ettim bir yatağım bir şifonyerim bir masaüstü pc ve kitaplığım kaldı hangisinden vazgeçeyimmmm hulahop aldım ben ama bir türlü olmuyor unutmuşum birde ayağa takılan toplu halka vardır onu da aldım geçen güya kuzenime o da harika hulahop bel için süper al bence cnm

Uzaktan bakmayın misafirler gelin aramıza katılın güzel güzel sohbet edelim

bencede:13::13:

Son düzenleme:
Ay inanır mısın şimdi sana hulahop yazınca çocukken (5) yaşındayken onu çevirdiğimi ( toplu halkayı) hatırlıyordum burda nerde bulurum diye düşünüyodum

Yer olmaması kötü olmuş ama sen maşallah cok guzel sporunu yapabiliyorsun zaten ama balkona koysan kullanacağın zamanda salona getirsen tabi oradada yer varsa

Ay ben konudan konuya atladığım için tekrardan unuttuğum cümleleri yazıyorum

valla la ayyuzlume bende şaşırdım enson akşam üstü girmişti

Ay inanır mısın şimdi sana hulahop yazınca çocukken (5) yaşındayken onu çevirdiğimi ( toplu halkayı) hatırlıyordum burda nerde bulurum diye düşünüyodum

Yer olmaması kötü olmuş ama sen maşallah cok guzel sporunu yapabiliyorsun zaten ama balkona koysan kullanacağın zamanda salona getirsen tabi oradada yer varsa

keşke olsa cnmmm ama inan yok ki fazla tek bir eşya bile tutmam evde sağlık olsun elimizdekilerle idare ediyoruz şükür

oyuncakçılarda var burda tekrar moda olmuşşş benim leptin gitti bugünnn diğer topic kaldı

Bakarım sonra hulahop görmüştüm diğerine de bakayım bende yatıyorum cnm i geceler 80-89 topiğide sakin cnm

Gunaydin guzeller . Cumartesi detoksa basliyo muyuz :)

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

günaydın kızlar. kaynata kaynata söz kalmamış buhar olmuş maşallah

mrblar kızlar rakibem bu kez de ben evinde göreyim istedim.gülaycım sen duyma ama 2.5 lt suyu devirdim.sabah sporumu yapamadım akşam yapcm. ama gün içinde 20 dk kadar yürüyüşyaptım sene vdurumlar nasıl
senin 2.5 lt dediğin sıra ben 3 ü devirmiştim benim günüm berbat geçti sorma hiç
Ayyüzlüm cnm hangi video yü yapıyorsun ...nette varmı link eklesen ,B'nde yapmak istiyorumda nette Türkçe dublajı yok sanırsam :44:
10 saat on yaş videosu http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=578600&highlight=callenetics burda ilk sayfada bütün callenetics egzersizleri mevcut
tavsiyem hani mekik hareketinde dinlene dinlene yap esnemelerde ne kadar yapabilirsen okadar yap. zorlama zamanla alışıyorsun. beş gün kas ağrıların geçmiyor.
canım öğleden sonra alışverişe çıktım eve gelip yemek yapıp bir daha çıktım. diloş maşallah büyümüş kıyafeti kalmamıştı ona yeni ciciler aldım. akşam da eşimin yanında kk ya girince papaz oluyoz o yüzden dikkat etmek istiyorum. akşam pek giremiyorum

kızlar ben dün bişe yaptım ya sabah tartıya baktım çok sinirlendim psikolojim alt üst oldu kasmı yaptım ne yaptım onu da bilmiyorum. eşimde memlekete gidecez büyük ihtimalle dedi. bende ayran detoksu yapmaya karar verdim. doğru yanlış bakmadım sadece tartıda gördüğüm rakamın düşmesini istedim. akşama kadar güzel gitti ama akşam mahvoldu herşey ben bittim
menü
sabah: karatay kahvaltısı 1 yumurtayla
sonrasında ayran detoksu
akşam: küçük tabak patates kızartması, 2 kaşık salata
sonrasını hiç sormayııııın cips ve 2 bardak kola
eşime dedim o kadar alma alırsan dalarım. biliyodu canımın ne kadar çok çektiğini dahada çikolata almış bide
tabi hata benim yememem lazımdı ama psikolojim bozuldu
neyse geriside
4 lt su
50 dk eliptik, 1 saat callen
sanki baldırlarımın ön kısmı şişmiş ya futbolcu bacağı gibi hissediyom ya da bana öyle geliyo bilmiyom
şimdi vurun beni hazırım

kızlar kandiliniz mübarek olsun inşallah rabbim gönlünüzden geçeni hakkınızda hayırlı kılar. amiiiiiiin

banucum annene allah acil şifalar versin senin adına da çok sevindim inan sigarayı bırakınca çok rahat oluyor insan ama kilo alma olasılığın çok yüksek dikkatet canım

Sende mi ayni detoksu yaptin. Ayy gozlerim yerinden firladi simdi :) bende istiyorum yapmak. Bi anda gei gelmeyen 2 kilo :) :) ama bn sonrasinda kaatay devam edicem kral gb kahvaltilarima fln :)

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

evet canım biz diğer topikte kızlarla yaptık çok ben 2 kilo vermedim ama -1 - 1,2 -700 oldum mutlaka verdim sabote ettiğimde bile verdim zaten son öğüne doğru bi wc ye çıkartıyor çamur gibi rahatlıyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…