- 10 Nisan 2014
- 5.939
- 7.455
- 198
Ayy burda muhabbet koyu. Bebde bugun donuyorum izmire. Eve gidice bi gecmis yapiyim bilgisyardan telden olmucak bu.
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
Benimle kim kapisacak
Benimle kim kapisacak
*** 6. TAKIM 365. ETAP ***
anneyim_mutluyum( 78,2/78 /0,2 /%0.26 )
ayyuzlum0211 ( 83,5 /84,5 / -1/ %-1,20 )
EYLÜL SILA ( 68.2 /67.7 / 0,5/ 0,73% )
ferideei ( 78,5 /0,0 /0 / %0,0 ) 1, kez bildirimde bulunmadı
neslihank4 (84,5 / 83.5 / 1 /%1.18 ) yeni üye hedef kilo 75
Sindi564 ( 82,7 /81.6 /1.1 /1.33 % )
6. Takım Ortalaması : 0,38
Sindicim feride gelmezse aynen paylaş cnmm feride gelirs ekırmızı yeri silip paylaşırsın cnm ortalamayı değişip ben kzueni hastaneye götürücem kontrole akşam 6 dan önce paylaşmamız lazım cnm yoks ceza alırız öpüldünüz
Nereye gelmicem anlamadım ,hiç müsait değildim geçmiş yapamadım:44:
Nereye gelmicem anlamadım ,hiç müsait değildim geçmiş yapamadım:44:
Sindicim ellerine sağlık cnmmm geldik eve paylaşmışsıngece uzun bir geçmiş yaparım artık tbrkler kızlar
aşkolsun feridecimmm kuralları okuduğunu söylemiştin cumaları 12 ye kadar kilo bildirimi yapılıyor takımlarda haftaya ne olur dikkat et cnmgülaycım geçmiş olsun bitanemmm güle güle git gell kansızlık çıkmış b12 d edüşükmüşş izinli yazarız haftaya bitanemm sağlığına kavuşup dönetrsin aramıza ortalamayı hiç düşünme sen bugün izinli yazmnakta geç kaldık 18 de bitiyor süre haftaya bildirim yapmasan biel izinli yaparız kuzum sen tek iyi ol cnm benim ama sohbete bekleriz kuzummm
aşkolsun feridecimmm kuralları okuduğunu söylemiştin cumaları 12 ye kadar kilo bildirimi yapılıyor takımlarda haftaya ne olur dikkat et cnmgülaycım geçmiş olsun bitanemmm güle güle git gell kansızlık çıkmış b12 d edüşükmüşş izinli yazarız haftaya bitanemm sağlığına kavuşup dönetrsin aramıza ortalamayı hiç düşünme sen bugün izinli yazmnakta geç kaldık 18 de bitiyor süre haftaya bildirim yapmasan biel izinli yaparız kuzum sen tek iyi ol cnm benim ama sohbete bekleriz kuzummm
süper gaz vallahi. ama ben izne çıkıyorum kızlar. tahliller biraz tuhaf çıktı. kansızlık sınırda, b12 eksikligi varmış, insülin direnci artı hatırlarsanız midemdende şikayetçiydim ve sindirim bozukluğu çıktı. haftaya açlık tokluk kan testi yapacaklar şekerim yüksek çıktığı için. ilaçlar iğneler offff allah yardımcım olsun.. işte bu sebepten ötürü bir süre takımın puanını düşürmemek için azıcık izne çıkacam. gelip sohbet muhabbet ederim ama bildirim falan yapmicam. dr bu durumda zaten kilo veremezsin dedi. zaten sindiyle aynı kilşodaydık sindi 80 e indi ben hala tırmalıyorum yerleri verecem diye. ha yememe hala dikkat edecem hatta karatayın 2. kitabını bitirememiştim insülin drenciyle ilgili olanı onu dikkatlice okuyup sindirecem o doğrultuda beslenmeme dikkat edecem. offff çok yazdım başınızı şişirdim yine
Sende sagol cnm görüşürüz
Iphone dan gönderildi
Kizlar selam ben geldim cok birikmemis gecmis okuyabildim
:))
Menumu yazayim
Kalkinca 2 buyuk bar. Su bi bardak kefir 1 tat.kasigi kadar cekilmis çörekotu ve keten tohumu karisimi
Kahvalti. 1 tereyagda yumurta 1 kasik lor 8 zeytin 1 simitin 3/4 yedim
Ara hibiskus cayi bi avucumun ici kadar benim karisim cerez
Ogle etli barbunya 1 dl ekmek 1 kasik pirinc pilav cisss
Ara 6 kiraz ve yesil çay
Aksam 3 kase yesil mercimek corbasi 2 dlm ekmek
Arkasindan tahinpekmez ve 1 dlm ekmek cissss ceza yedim dimi :))
Ara bi cimcik cerez
Spor yok boktan bi menu cezaya raziyim kaptan
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
gule gule git gule gule gel cnmsagol canim bir hafta on gun bi tedavi olayim bakalim degisen bise olacakmi. ay bide seker belasi cikti basima o kadarda dikkat ediyoz kac zamandir yaaa. yarin sabah yola cikacam kismetse hos daha hazirligim bitmedi ama olsun. sonrasinda bakayim duruma yine gelirim. haftaya izinli sayin sonraki haftaya kismet yazin:))))
masallah cnm sana cok guzel bi menuMenü
Tereyağ li yumurta
Zeytin 7 adet
Çökelek
1,5 dilim ekmek
Az ceviz
Domates salatalik
Çay
Ara sütlü Türk kahvesi
2saat sonra
2bardak çay
Toplami Yarimdan biraz fazla katmer ve sac boregi
Aksam
Bamya yemegi
Yoğurt
hosgeldin cnm ben sana ceza veririm ama tencere dibin kara seninki benden kara olcak menumu yazayimda gorKizlar selam ben geldim cok birikmemis gecmis okuyabildim
:))
Menumu yazayim
Kalkinca 2 buyuk bar. Su bi bardak kefir 1 tat.kasigi kadar cekilmis çörekotu ve keten tohumu karisimi
Kahvalti. 1 tereyagda yumurta 1 kasik lor 8 zeytin 1 simitin 3/4 yedim
Ara hibiskus cayi bi avucumun ici kadar benim karisim cerez
Ogle etli barbunya 1 dl ekmek 1 kasik pirinc pilav cisss
Ara 6 kiraz ve yesil çay
Aksam 3 kase yesil mercimek corbasi 2 dlm ekmek
Arkasindan tahinpekmez ve 1 dlm ekmek cissss ceza yedim dimi :))
Ara bi cimcik cerez
Spor yok boktan bi menu cezaya raziyim kaptan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?