Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Sindicim ellerine sağlık cnmmm geldik eve paylaşmışsın gece uzun bir geçmiş yaparım artık tbrkler kızlar

Kızlar müsait olamadım bir türlu bildirim için ...misafirlerim geldi kahvaltıya ,erken giderler diyet tahmin ederken daha bşr saat. Once uğurladım ...sonra yemek falan derken bu saat old

Nereye gelmicem anlamadım ,hiç müsait değildim geçmiş yapamadım:44:

aşkolsun feridecimmm kuralları okuduğunu söylemiştin cumaları 12 ye kadar kilo bildirimi yapılıyor takımlarda haftaya ne olur dikkat et cnm gülaycım geçmiş olsun bitanemmm güle güle git gell kansızlık çıkmış b12 d edüşükmüşş izinli yazarız haftaya bitanemm sağlığına kavuşup dönetrsin aramıza ortalamayı hiç düşünme sen bugün izinli yazmnakta geç kaldık 18 de bitiyor süre haftaya bildirim yapmasan biel izinli yaparız kuzum sen tek iyi ol cnm benim ama sohbete bekleriz kuzummm

Cnmm biliyorum kurallarıda ,ah be kuzum işin içine hesapta olmayan şeyler giriyor B'nde sinirleniyorum bühaftaya inş boyle bişiy olmaz ,boyle bir programımda olursa akşamdan msj atarım kilo mu ,bu arada 500grm çık vermişim 78,3olmuşum

sagol canim bir hafta on gun bi tedavi olayim bakalim degisen bise olacakmi. ay bide seker belasi cikti basima o kadarda dikkat ediyoz kac zamandir yaaa. yarin sabah yola cikacam kismetse hos daha hazirligim bitmedi ama olsun. sonrasinda bakayim duruma yine gelirim. haftaya izinli sayin sonraki haftaya kismet yazin:))))

Menü
Tereyağ li yumurta
Zeytin 7 adet
Çökelek
1,5 dilim ekmek
Az ceviz
Domates salatalik
Çay

Ara sütlü Türk kahvesi
2saat sonra
2bardak çay
Toplami Yarimdan biraz fazla katmer ve sac boregi

Aksam
Bamya yemegi
Yoğurt

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kızlar bu haftanın callen sonuçları
bel: 1
basen: 2
bacaklardan: 1 er
göğüs:1
kollar: aynı
hiç yoktan iyidir

Gulay cim madem oyle kaliteli bi nekaat donemi gecir oku bol bol bemdede var ins.direnci cok kitap okudum simdi birimler dogrultusunda yola ciktim verevem kilolari o ilaclara asla bagimli olmicam asla

Kizlar selam ben geldim cok birikmemis gecmis okuyabildim
:))
Menumu yazayim
Kalkinca 2 buyuk bar. Su bi bardak kefir 1 tat.kasigi kadar cekilmis çörekotu ve keten tohumu karisimi
Kahvalti. 1 tereyagda yumurta 1 kasik lor 8 zeytin 1 simitin 3/4 yedim
Ara hibiskus cayi bi avucumun ici kadar benim karisim cerez
Ogle etli barbunya 1 dl ekmek 1 kasik pirinc pilav cisss
Ara 6 kiraz ve yesil çay
Aksam 3 kase yesil mercimek corbasi 2 dlm ekmek
Arkasindan tahinpekmez ve 1 dlm ekmek cissss ceza yedim dimi :))
Ara bi cimcik cerez
Spor yok boktan bi menu cezaya raziyim kaptan

Sende sagol cnm görüşürüz

Iphone dan gönderildi

Ee kizlar bu uaris bitti simdi napiyoz 14 takimi kestirsekmi gözümüze baya iyi rakipler ne dersiniz

Ayy kımsenın menusunu okurken bu kadar eğlenmemıstım. Hem yazıyor hem cıssss dıyor aksam aksam ıyı geldın ya sagol banucum banucum nerdesın en vercek bakalım kaptan.

gule gule git gule gule gel cnm
masallah cnm sana cok guzel bi menu
hosgeldin cnm ben sana ceza veririm ama tencere dibin kara seninki benden kara olcak menumu yazayimda gor
masallah sana 3 mercimek corbasi her kaseye kac kepce koydun acaba?
tahinpekmez belki sabah yeseydin telafi ederdin ama aksam yemissin..
4 dilim de ekmek yemissin afiyet olsun kilo olmasin ama karatayciysan bian evvel bu ekmeklerden kurtul derim sayisi cok fazla cunku hadi 1 bilemedin 2 olsa neyse de 4 dilim fazla olmus kabul edersen kaptan yardimcisi olarak sana 100 mekik ve 3 hareketli sarki esliginde dans vercem begenmezsen mekikleri cogaltabiliriz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…