- 10 Nisan 2014
- 5.939
- 7.455
- 198
valla bu hafta ben yine nilyannla ^kapiscam sevdim rakibemiEe kizlar bu uaris bitti simdi napiyoz 14 takimi kestirsekmi gözümüze baya iyi rakipler ne dersiniz
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
:))))))Ayy kımsenın menusunu okurken bu kadar eğlenmemıstım. Hem yazıyor hem cıssss dıyoraksam aksam ıyı geldın ya sagol banucum banucum nerdesın en vercek bakalım kaptan.
gule gule git gule gule gel cnm
masallah cnm sana cok guzel bi menu
hosgeldin cnm ben sana ceza veririm ama tencere dibin kara seninki benden kara olcak menumu yazayimda gor
masallah sana 3 mercimek corbasi her kaseye kac kepce koydun acaba?
tahinpekmez belki sabah yeseydin telafi ederdin ama aksam yemissin..
4 dilim de ekmek yemissin afiyet olsun kilo olmasin ama karatayciysan bian evvel bu ekmeklerden kurtul derim sayisi cok fazla cunku hadi 1 bilemedin 2 olsa neyse de 4 dilim fazla olmus kabul edersen kaptan yardimcisi olarak sana 100 mekik ve 3 hareketli sarki esliginde dans vercem begenmezsen mekikleri cogaltabiliriz..
beyazcanim mi geldi nerdebeyazcan hosgeldin :)
:))))))
Cok oldu tabi bir dilimdi hakkim
Kiz mekik hic cekmedim hayatimda 6 sarki dans olsun gel razi ol
hosbulduk cnm sende hosgeldin nasilsinbızım kızlar takım olusturmus vayy vayyyhosgeldınız canlarım yarısmamıza
ay ben o kadar dayanamiyorum malesef ama artik 2 gunde 1 tartilayim yavas yavas azaltayim mesela bugun tartildim pazartesi tartilayim dayanabilirsem tabitebrık ederım cook guzel gıtmıs aferın senın tartıya bak benımkı okadar akıllı degılspor yapmanı ıstıyo demek tartın
ben cuma cumartesı tartılıp pilini cıkarıp portmantonun ustune koyuyorumkı hafta içi zırt pırt tartılmıyım dıye.sık sık tartılmsak bana ıyı gelmıyo haftada 1 tartılınca surprızde oluyo daha guzel
Tesekkurlerbızım kızlar takım olusturmus vayy vayyyhosgeldınız canlarım yarısmamıza
Biz en iyisi leslide anlasalim 25 dk yetermi hemen sabah cekeyim cezamiok sarkilari ben secicem o zaman
istedigin tarz var mi
valla bu hafta ben yine nilyannla ^kapiscam sevdim rakibemi
benim detoks yattı kızlar tapuya gittim işim izin sürdü öğünler kaldı ofiste pişen çorbadan yedim devamda edemedim az sonrada bankaya felan gidicem zaman ayıramadım yani detoksa
yok tatlım ben alanya da yaşıyorum. alanyada çok yerleşik yabancı var ben inşaat şirketinde çalışıyorum genelde yabancılara ev satıyoruz o yüzden
benim oturduğum sitede yabancılar çok geneli rus,iranlı,norveç danimarka gibi ülkelerden.
yani alanya birçok ırk barındırıyor hemen hemen heryerde yerleşik yabancı var.
amin canım bende çok kurdum o hayali sonunda oldu patronum sağolsun abilik yaptı iyi bi ev sahibi oldum. darısı cümle ihtiyaç sahipleri başına
slm kızlar ben geldim yine onu yapim bunu yapim derken uçmuş saattler
allah razı olsun patronundan ne güzel hayırlı bir işe vesile olmuş huzur mutluluk ve sağlık içinde otur inş ailenle birlikte yuvanda cnmmm
kuzum geçen hafta kendini çok sıktın o yüzden sanırımmm toparla bitanem kendini canını çıkardın sporla bak ne güzel de inceldinnn lütfen toparla kendini cnmm yarın üzülürsün yoksa
hayırlı kandiller cnmmmm ohhh afiyetolsunnnn uslu durursun sennn
evet cnm kamileyi bende merak ediyorum kızı nasıl oldu acaba:26: tr ye gelince sorarsın dr a aşı için cnmmm
bir avuç olsun ama olsun toprak ne güzel çocuklarına da aşılıyorsunnn toprak sevgisiniSaraçoğlunun bir lafı var çok hoşuma gider doğa çöp üretmez diye çok haklıı
hadi bu seferlik guzel hatrin icin olsun bakaliim 2 mil leslie yoksa sarkida varya cok guzel olurduTesekkurler
Biz en iyisi leslide anlasalim 25 dk yetermi hemen sabah cekeyim cezami
ay ben o kadar dayanamiyorum malesef ama artik 2 gunde 1 tartilayim yavas yavas azaltayim mesela bugun tartildim pazartesi tartilayim dayanabilirsem tabi
hadi bu seferlik guzel hatrin icin olsun bakaliim 2 mil leslie yoksa sarkida varya cok guzel olurdu
cnm sana cizelge yapayim miTesekkurler
Biz en iyisi leslide anlasalim 25 dk yetermi hemen sabah cekeyim cezami
bızım kızlar takım olusturmus vayy vayyyhosgeldınız canlarım yarısmamıza
:))))))
Cok oldu tabi bir dilimdi hakkim
Kiz mekik hic cekmedim hayatimda 6 sarki dans olsun gel razi ol
evet geldi ama bişi demeden gittibeyazcanim mi geldi nerde
ayrica sende hosgeldin cnm
darisi basima insallahBanada zirt pirt tartilmak iyi gelmiyor gecen hafta karar aldim uyuyorum cikmiyom tartiya sonuc mukemmel di
insallah cnm duzene girersin gerci senin kahvaltilar meshur yaniHayırlı geceler hanımlar:):)
Menüm
Sabah;kkk
Akşam ;1kase salatalıkllı yoğurt ,2kaşık bulgur
Ikindin ;30dk yuruyuş
Gece ;40dk yuruyuş (yavaş yürüdük eşimle )
Su;3litre
Kendime çeki düzen vermeye çalışıyorum ...yarın Sabah'ta kahvaltıya misafirim var ,borek patates kızartması ,off bisuru şey yapıcam ...bu gün yoruldum baya ,yarında inş diyetten fire vermem ...
insallah cnm duzene girersin gerci senin kahvaltilar meshur yani
yarinki kahvaltiya dikkat et cnm
menun de guzelmis aksam az gelmedi mi sana
simdi 83.5 en baslangic 91 ilk once 75 sonra 68 olacak hedeffcnm sana cizelge yapayim mi
istersen
simdiki kilo baslangic ve hedefin yada simdiki hedefini yaz yaparim
hosbulduk kardes takımın kaptan yardımcısı. Biz senin evden cıkmıyoruz sende ıadeyi ziyarete mi geldın
Neslicim Bilmiyorum ama bugün senin menün için yazdığın yotumnları pazarlıgını okurken cok eğlendım . Rabbim gönlünden ne güzellikler geçiyosa versin emi. Sen beni güldürdün ya senin yüzünde kocaman güller acsın ins
evet geldi ama bişi demeden gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?