- 26 Mayıs 2014
- 4.706
- 5.898
- 198
Yok cnm ya az gelmedi ,koca bir kaseydi ,bilerek hafif yedim ,yazın menülerde hafifletmeli ,çok ağır yemekler boğuyor bni ,inş yarınki kahvaltıyı idare edicem ,
Yarından sonrada meşhur kahvaltılarıma geri donüyorumfotolar pek yakında ...
simdi 83.5 en baslangic 91 ilk once 75 sonra 68 olacak hedeff
Merak ettim yap ozaman
:)) sagol seninde
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ama yarin yesen bile akksam hafifletirsen sorun olacagini sanmiyorum cnmYok cnm ya az gelmedi ,koca bir kaseydi ,bilerek hafif yedim ,yazın menülerde hafifletmeli ,çok ağır yemekler boğuyor bni ,inş yarınki kahvaltıyı idare edicem ,
o zaman simdiki hedefin simdiki kilonu ve baslangic kilonu yaz bana pc den giriyorsun dimi cnmKolay gelsın canım. Nefını en dorukta zorlucaksın. ıns yarını guzelce atlatırsın
nasıl bıseydır o cızelge banada yap banada.
o zaman simdiki hedefin simdiki kilonu ve baslangic kilonu yaz bana pc den giriyorsun dimi cnm
boyunu da yaz cnmsimdi 83.5 en baslangic 91 ilk once 75 sonra 68 olacak hedeff
Merak ettim yap ozaman
:)) sagol seninde
boyunu da yaz cnm ok yarin yapalim o zaman bende yatcam ok opuyorum iyi geceler neslicim sende boyunu yaz sonra cnmBaslangic kilom 94 simdiki kilom 89,4 hedefim 70 kilo. Simdi bilgisayari kapattim cankm tele gectim. Uyucam diye.
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
boyunu da yaz cnm ok yarin yapalim o zaman bende yatcam ok opuyorum iyi geceler neslicim sende boyunu yaz sonra cnm
boyunu da yaz cnm ok yarin yapalim o zaman bende yatcam ok opuyorum iyi geceler neslicim sende boyunu yaz sonra cnm
kk ya takildigimdan beri ayni durumdayim iyi gecelrSimdi bil kapatiuorum yaticam diyop yataga gecip telefonla oynayan kisiler olur ya onlara benzedim.
kk ya takildigimdan beri ayni durumdayim iyi gecelr
Iyi geceler canimm. Bende optum cokk
Simdi bil kapatiuorum yaticam diyop yataga gecip telefonla oynayan kisiler olur ya onlara benzedim.
Yok cnm ya az gelmedi ,koca bir kaseydi ,bilerek hafif yedim ,yazın menülerde hafifletmeli ,çok ağır yemekler boğuyor bni ,inş yarınki kahvaltıyı idare edicem ,
Hayırlı geceler hanımlar:):)
Menüm
Sabah;kkk
Akşam ;1kase salatalıkllı yoğurt ,2kaşık bulgur
Ikindin ;30dk yuruyuş
Gece ;40dk yuruyuş (yavaş yürüdük eşimle )
Su;3litre
Kendime çeki düzen vermeye çalışıyorum ...yarın Sabah'ta kahvaltıya misafirim var ,borek patates kızartması ,off bisuru şey yapıcam ...bu gün yoruldum baya ,yarında inş diyetten fire vermem ...
cnm sana cizelge yapayim mi
istersen
simdiki kilo baslangic ve hedefin yada simdiki hedefini yaz yaparim
Ben lesliyi gobek havasinada ceviriimim sen meraklanma :))
Banada zirt pirt tartilmak iyi gelmiyor gecen hafta karar aldim uyuyorum cikmiyom tartiya sonuc mukemmel di
ay ben o kadar dayanamiyorum malesef ama artik 2 gunde 1 tartilayim yavas yavas azaltayim mesela bugun tartildim pazartesi tartilayim dayanabilirsem tabi
sonunda geldim kizlar hemen bugunku menumu yazayim..
kahvalti:
1 kucuk kase kiymali domatesli cubuk makarna
ogle:
1 soda
aksam:
2 firinda pismis balik
1 tabak bol eksili acili salata
3 litre su
spor yok bugun dun geceden beri ev isiyle ugrasiyorum sonunda bitti ve dusumu alip gectim kk ya ozledim valla
:))))))
Cok oldu tabi bir dilimdi hakkim
Kiz mekik hic cekmedim hayatimda 6 sarki dans olsun gel razi ol
bızım kızlar takım olusturmus vayy vayyyhosgeldınız canlarım yarısmamıza
valla bu hafta ben yine nilyannla ^kapiscam sevdim rakibemi
gule gule git gule gule gel cnm
masallah cnm sana cok guzel bi menu
hosgeldin cnm ben sana ceza veririm ama tencere dibin kara seninki benden kara olcak menumu yazayimda gor
masallah sana 3 mercimek corbasi her kaseye kac kepce koydun acaba?
tahinpekmez belki sabah yeseydin telafi ederdin ama aksam yemissin..
4 dilim de ekmek yemissin afiyet olsun kilo olmasin ama karatayciysan bian evvel bu ekmeklerden kurtul derim sayisi cok fazla cunku hadi 1 bilemedin 2 olsa neyse de 4 dilim fazla olmus kabul edersen kaptan yardimcisi olarak sana 100 mekik ve 3 hareketli sarki esliginde dans vercem begenmezsen mekikleri cogaltabiliriz..
Ayy kımsenın menusunu okurken bu kadar eğlenmemıstım. Hem yazıyor hem cıssss dıyoraksam aksam ıyı geldın ya sagol banucum banucum nerdesın en vercek bakalım kaptan.
Ee kizlar bu uaris bitti simdi napiyoz 14 takimi kestirsekmi gözümüze baya iyi rakipler ne dersiniz
Kizlar selam ben geldim cok birikmemis gecmis okuyabildim
:))
Menumu yazayim
Kalkinca 2 buyuk bar. Su bi bardak kefir 1 tat.kasigi kadar cekilmis çörekotu ve keten tohumu karisimi
Kahvalti. 1 tereyagda yumurta 1 kasik lor 8 zeytin 1 simitin 3/4 yedim
Ara hibiskus cayi bi avucumun ici kadar benim karisim cerez
Ogle etli barbunya 1 dl ekmek 1 kasik pirinc pilav cisss
Ara 6 kiraz ve yesil çay
Aksam 3 kase yesil mercimek corbasi 2 dlm ekmek
Arkasindan tahinpekmez ve 1 dlm ekmek cissss ceza yedim dimi :))
Ara bi cimcik cerez
Spor yok boktan bi menu cezaya raziyim kaptan
kızlar bu haftanın callen sonuçları
bel: 1
basen: 2
bacaklardan: 1 er
göğüs:1
kollar: aynı
hiç yoktan iyidir
Su fazla icemedim bugun
Spor carsiya ciktim baya yürüdüm
Menü
Tereyağ li yumurta
Zeytin 7 adet
Çökelek
1,5 dilim ekmek
Az ceviz
Domates salatalik
Çay
Ara sütlü Türk kahvesi
2saat sonra
2bardak çay
Toplami Yarimdan biraz fazla katmer ve sac boregi
Aksam
Bamya yemegi
Yoğurt
sagol canim bir hafta on gun bi tedavi olayim bakalim degisen bise olacakmi. ay bide seker belasi cikti basima o kadarda dikkat ediyoz kac zamandir yaaa. yarin sabah yola cikacam kismetse hos daha hazirligim bitmedi ama olsun. sonrasinda bakayim duruma yine gelirim. haftaya izinli sayin sonraki haftaya kismet yazin:))))
Cnmm biliyorum kurallarıda ,ah be kuzum işin içine hesapta olmayan şeyler giriyor B'nde sinirleniyorumbühaftaya inş boyle bişiy olmaz ,boyle bir programımda olursa akşamdan msj atarım kilo mu ,bu arada 500grm çık vermişim 78,3olmuşum
Kızlar müsait olamadım bir türlu bildirim için ...misafirlerim geldi kahvaltıya ,erken giderler diyet tahmin ederken daha bşr saat. Once uğurladım ...sonra yemek falan derken bu saat old
kız ne kapışması otur sen ye iç dinlen sana kapışmak yasak
Benimle kim kapisacak
eylülll varmısın benimle yeniden kapışmayaa
yok kızz burdayım bir yere gitmicem ama takımın ortalamasını düşürmemek için bildirimde bulunmayacam sadece.
süper gaz vallahi. ama ben izne çıkıyorum kızlar. tahliller biraz tuhaf çıktı. kansızlık sınırda, b12 eksikligi varmış, insülin direnci artı hatırlarsanız midemdende şikayetçiydim ve sindirim bozukluğu çıktı. haftaya açlık tokluk kan testi yapacaklar şekerim yüksek çıktığı için. ilaçlar iğneler offff allah yardımcım olsun.. işte bu sebepten ötürü bir süre takımın puanını düşürmemek için azıcık izne çıkacam. gelip sohbet muhabbet ederim ama bildirim falan yapmicam. dr bu durumda zaten kilo veremezsin dedi. zaten sindiyle aynı kilşodaydık sindi 80 e indi ben hala tırmalıyorum yerleri verecem diye. ha yememe hala dikkat edecem hatta karatayın 2. kitabını bitirememiştim insülin drenciyle ilgili olanı onu dikkatlice okuyup sindirecem o doğrultuda beslenmeme dikkat edecem. offff çok yazdım başınızı şişirdim yine
Valla evet yani öyle göze batan kilon yok gercekten belki bunda platesinde etkisi büyüktür
Ben malesef elma tipli mi denir öyleyim sırf göbek yani ama senin plates topun kadar vardı şimdi Adana Diyarbakır karpuzuna döndü 1 bucuk ayda azda olsa küçüldü inşallah daha da küçülecek hakikaten iyi ki bulmusuz bu topiği ve arasına katılmışız kızlarla daha bi hevesleniyo insan sende kendine bi çizelge yap ona baktıkca daha da hırslanırsın vay be ben ne yapmışım dersin;
Iphone dan gönderildi
teşekkürler tatlım. evet banu ya söylemiştim benimde gamzelerim var diye o esmer ben kumral. bu hafta farkettim zaten baya inceldim zaten çok göbekli değilim sadece kalın belliyim eridikçe olanda gidiyor sayenizde hırslandım iyiki geldim kız aranıza
Ay cok tatlısın o gamzeler cok güzel sweetciğiminde gamzeleri var yanlış hatırlamıyorsamayrıca pek kilolu görünmüyosun gercekten belki boyum avantajı da olabilir ne guzel genc anne maşallah sana
Iphone dan gönderildi
:)))) ay olurmu kız benim bende neden kimse boyumdan posumdan bahsetmedi dedim öğretmenimi sandılarki beni
:))))))))))))))))))))))9
vücut kas yapıp sıkılaşmaya girmiştir bende gecen ay gram vermedim di
takılma sakın
eh liste sonunda çıkmış iyi durumdayım anlaşılan
kizzzzz ferideeeeeeeee nerdesiiiiiiinnnnn
elma dersem cikkkkkkkkkkkkk
armut dersem cikmaaaaaa
elmaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
cnm saat 4 te paylasayim mi yoksa 6 ya kadar beklim mi
birde illa 4. 5. takimi mi beklicez sonra mi paylasabiliyoruz
6. takimin citirlari hepinizi tebrik ediyorum
insallah boyle devam ederizzz
Valkyrie masallahi var yaa. Baya iyi geldi bu hafta :)
boyunu da yaz cnm
hosbulduk kardes takımın kaptan yardımcısı. Biz senin evden cıkmıyoruz sende ıadeyi ziyarete mi geldın
Neslicim Bilmiyorum ama bugün senin menün için yazdığın yotumnları pazarlıgını okurken cok eğlendım . Rabbim gönlünden ne güzellikler geçiyosa versin emi. Sen beni güldürdün ya senin yüzünde kocaman güller acsın ins
evet geldi ama bişi demeden gitti
Kizlar hepiniz firardasiniz
Annem aradi cocuklari denize foturmus Bende az sonra denize gidicem havuz sezonundan sonra denizide açalım dimi
Nillyaaaan tatlım kahvaltıyı atlattım zararlı hiç bişiy yemedimnefsimi yendim şimdilik
Sveetdeemple çığım bna kırgın olduğunun farkındayım canım ...2dk da olsada giremedim ,daha doğrusu yazacak fırsatım olmadı ,çocuklulardı ,küçükler birde ,gerçi bahane değilde ,bundan sonra daha dikkatli olucam ,zaten haftayada sıkıntı yaşarsan bildirim veya menu paylaşımı konusunda ,kendim çıkıcam gruptan ,sonuçta her konuda disiplin şart ,
Bu günkü kahvaltıda karataya muhalif birşey yemedimkendimi daga iyi hissediyorum 2gundur ...soğan duyuda içiyorum oda iyi geliyor ,cildim düzeldi iyiyim yaa
Gunaydın kızlarrrr :) bende temızlıge baslıcm bı baslayamadım Buarada detoks yapıyorummm bakalım gunun sonunu bozmadan getırebılcek mıyım2 saatte temızlıgı bırtırıp sonra yuruyuse cıkıcam 10 km ordanda anneme gıdıcemm boceklı evımı terk edıyorum. apartmandada kedıler var zaten bıte tıslıyolar sankı ev onlarında bız onları rahatsız etmısız gıbı. Neyse en azından 2 ay sonra ev degıstırmeyı planlıyorum. Yıllık sozlesme ımzaladık ev sahıbı ıle sozlesmede 1 yıldan once cıkarsam su kadar para verıcem maddesı var akılsız kafam ne dıye kabul ettıysem o yuzden 1 yıl zorunlu kaldım bu evde Opuyorum sızlerı cok ben temızlıge gecıyorum.
Kapatnım pusu kurdum yarısmaya katılmak ıstıyenler topıgıne ama gelen gıden yok ki. bizim takımın sızın takımın 8. takımın hepımızın yeni gelenlere ihtiyacı var
kızlar günaydın ne habersiniz bu gün. alanya da havalar çok ısındı klimalar çalışmaya başladı çok sıcak. göz kuruluğumda nüksetti şu an gözlerim şiş
ve sulanıp duruyor batıyor sanırım gözyaşı damlası başlamam gerekecek şu sıcaklar çıkana kadar.
dün ceza aldım ama hala yapamadım akşam havuza girdim 20dk yüzdüm o kadar ama bu gün cezamı çekecem söz 30dk lesli göbek havası karışık yaparım. bu akşam zaten komşularımla felekten bi gece ayarladık bar a gidicez e bolca göbek atarız sporda bu olur bu gün zaman ayıramam sanırım akşam hoşaf gibi eğlenmeye gidilmez dimi.
aynen cnm baktım butun arkadaslarım burda bı ugrayayyım dedım
fırsat buldukca telden okuyorumda pcden gırıp cevap yazmaya zor fırsat buluyorum
Hoşgeldin gece kuşumİyi geceler kızlarrr hepiniz mışıl mışıl uyuyorsunuz dimiiiiiiteyzem annem ve enişte uyduu cimcimeyle ben kaldık o masaüstünde ben laptopta haftasonları leptin kalmıyor bende maşallah ne kaynatmışsınız uykum geldi aslında ama yatamadım meraktan kkkolikmi oldum ne
tbrk ederim meleklerim beşinci olmuşuzen azından nota almadık kelebeklerim notayı sildirdi diye sevinmiştim ama baktım malesef sağlık olsun hemen önümüze bakıyoruz kelebekler ve meleklerrr yeni üyeleri davet edin olurmu özellikle Ayça ve Sindi gördüğünüz anda kapın mona rosa ve meltem sanırım gelmeyecek kirazdan umutluyum hala bu hafta inş düzenli katılımı olur
ben de aynıyım kızlarrrr sadece cepten bakmıyorum illa pc den bakıcam özel mesaj 125 olmuş aman allahımçoğu yarına artık
Afiyetolsun feridemmm gerçi biraz kırgınım sanaiki dk bildirim yapabilirdinnn:85::85: neyse sağlık olsun tbrk ederim 500 gr gitmişş haftaya toplam vermiş olduğun kilo ikiye bölünecek yüzde olarak cnm yaraın sabah dikkat et cnm karata kaçamak affetmiyor biliyorsun sana güveniyorum cnmm
kolay gelsinnn Sindimmmm yardımsever meleğim benim
bu güzeldi gece gece
tartılar kalkıyor bebişler cumaya kadar tartı yasakneslicim ne güzel sonuçç aldın ne gerek var dimi bebişimmm
kıymalı makarnayı rüyanda mı gördün kuzummmhadi canın çekti en azından domatesli veya sade ye canımcım karbonhidrat ve proteini karıştırmamış olursun Karatay teyzem görmesin haftasonu olduğu için benden 20 dk ip atlama gelsinnnnn
neslim tam mekik çekmekte zorlanırsan yarım mekik çek bitanem dilim başı 5 dk dan 25 dk ip atlama ip atlamadan göründüler gece gece
kurduk tabiii Mervişimmmm bişzsiz olmaz didikkkk
itiraz yoksa rakipler aynı olsun bence hem rövanş olur gerçi Ahsen gitti :26:
elini korkak alıştırma kuzummm dilim başı 5 hareketli şarkı olurdubiri kolbastı biri mezdeke diğer üçünü sen seç
verdim bakalım hangisini seçecek Ayçacımm
bu yarış mezun olana dek sürecek kuzummmm durmak yokkk
cıss yazan yerlere parmak sallıyorumcezaların yukarıda cnmmm kolay gelsinnn acı biber geliyoo neslimmmm geçmişten bende korkuyordummm hakikatennn
ama diğer takımlara nazaran iyiyiz maşallahhh
tbrkler cnmmmm bencede hiç yoktan iyidir kollar zaten en zor giden bölge
perihancım su içme programı indirsennnn inan alışkanlık oluyor
afiyetolsun cnmmm akşam dengelemişsinnn saç böreği ve katmeri
sen iyi ol bitanemmm de önemli olan bu kilolar zaten gidecek şeker ilacı kullanıyordum bende fakat karatay sonrası gerek kalmadı çok şükür
iyi yolculuklar cnm güle güle git gel inş allaha emanetsiniz
sağlık olsun cnmmm bir daha dediğin gibi perşembeden bildirim yaparsın böyle durumlarda tekrar tbrk ederim cnmm
aynenn Gülşahım yayyysne kapıştır kuzummm cümleye gel yalnız
kapışın tabiii tanıdınız bribirinizi rövanş olur
bak doktora gitmen iyi oldu bitanemmm zamanında tedbirini alırsınnn o kadar dikkat etmene rağmen belliydi bir yerde sorun olduğu sıkma canını
hap içmektense ipneyi tercih ederim hep nedense annemin eli de hafiftirkitapları güzelce oku dinlen gel tatlım yaknız kilo bildiriminde bulunman lazım 3 kez bilidirimde bulunmamak diskalifiye sebebi cnmmm meleklerim idare eder sen düşünme ortalamayı geçen hafta uçurdunuz
o göbecik teniz topu kadar kalacak cnm benimmm sonrada dümdüz merak etme sen
hakikaten gelmekle en doğru kararı verdin cnmmm iyi ki geldinnngamzelilerin arasına girip dilek tutun mu desemki
tşkler cnaım benimmmm
bence harika görünüyorsun aceleden iltifat edemedimki yok ben görür görmez nesli deidm his belkide
süpersinnnn
alemsin cnm benimmmm karpuz bile kessek çıkamayacakmış feridmemm
cnm 7, takımdan sonra eklemediğin sürece sorun yokbeklemene de gerek yok 1 ve 7 arasında bizden önce hangi takım eklemişse onun sonuna eklemen yeterli
Aminnnn cnmmm inşşşşş bence süperdiniz yine
Eda öyledir bir anda bombayı patlatır çok istikrarlı maşallah spor yapamadığı halde çok güzel verdiii
ve geçmiş bittiiii size günaydın bana iyi geceler güzel bir hafta sonu olsun hepimiz için tabloları yarın yaparım kızlar 3, takım ve diğerleri yarına kaldı iyi tatiller şimdiden hepinize kuzen yarın gidiyor ama eniştem ve teyzem bizde ayrıca burdaki kuzen geliyor neyseki yarın alışverişe gdiecek teyzemler o ara gelmeye çalışırımmmm
Türkçeyi de katlediyorum hızlı yazmaya çalışırkennn özürlerimi kabul edin artıkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?