Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Kolay gelsın canım. Nefını en dorukta zorlucaksın. ıns yarını guzelce atlatırsın

simdi 83.5 en baslangic 91 ilk once 75 sonra 68 olacak hedeff
Merak ettim yap ozaman

:)) sagol seninde

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

nasıl bıseydır o cızelge banada yap banada.

ama yarin yesen bile akksam hafifletirsen sorun olacagini sanmiyorum cnm

Kolay gelsın canım. Nefını en dorukta zorlucaksın. ıns yarını guzelce atlatırsın

nasıl bıseydır o cızelge banada yap banada.
o zaman simdiki hedefin simdiki kilonu ve baslangic kilonu yaz bana pc den giriyorsun dimi cnm

Son düzenleyen: Moderatör:
o zaman simdiki hedefin simdiki kilonu ve baslangic kilonu yaz bana pc den giriyorsun dimi cnm

Baslangic kilom 94 simdiki kilom 89,4 hedefim 70 kilo. Simdi bilgisayari kapattim cankm tele gectim. Uyucam diye.

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Simdi bil kapatiuorum yaticam diyop yataga gecip telefonla oynayan kisiler olur ya onlara benzedim.

İyi geceler kızlarrr hepiniz mışıl mışıl uyuyorsunuz dimiiiiii teyzem annem ve enişte uyduu cimcimeyle ben kaldık o masaüstünde ben laptopta haftasonları leptin kalmıyor bende maşallah ne kaynatmışsınız uykum geldi aslında ama yatamadım meraktan kkkolikmi oldum ne

tbrk ederim meleklerim beşinci olmuşuz en azından nota almadık kelebeklerim notayı sildirdi diye sevinmiştim ama baktım malesef sağlık olsun hemen önümüze bakıyoruz kelebekler ve meleklerrr yeni üyeleri davet edin olurmu özellikle Ayça ve Sindi gördüğünüz anda kapın mona rosa ve meltem sanırım gelmeyecek kirazdan umutluyum hala bu hafta inş düzenli katılımı olur

kk ya takildigimdan beri ayni durumdayim iyi gecelr

Iyi geceler canimm. Bende optum cokk

Simdi bil kapatiuorum yaticam diyop yataga gecip telefonla oynayan kisiler olur ya onlara benzedim.

ben de aynıyım kızlarrrr sadece cepten bakmıyorum illa pc den bakıcam özel mesaj 125 olmuş aman allahım çoğu yarına artık

Afiyetolsun feridemmm gerçi biraz kırgınım sana iki dk bildirim yapabilirdinnn:85::85: neyse sağlık olsun tbrk ederim 500 gr gitmişş haftaya toplam vermiş olduğun kilo ikiye bölünecek yüzde olarak cnm yaraın sabah dikkat et cnm karata kaçamak affetmiyor biliyorsun sana güveniyorum cnmm

cnm sana cizelge yapayim mi
istersen
simdiki kilo baslangic ve hedefin yada simdiki hedefini yaz yaparim

kolay gelsinnn Sindimmmm yardımsever meleğim benim

Ben lesliyi gobek havasinada ceviriimim sen meraklanma :))

bu güzeldi gece gece

Banada zirt pirt tartilmak iyi gelmiyor gecen hafta karar aldim uyuyorum cikmiyom tartiya sonuc mukemmel di

ay ben o kadar dayanamiyorum malesef ama artik 2 gunde 1 tartilayim yavas yavas azaltayim mesela bugun tartildim pazartesi tartilayim dayanabilirsem tabi

tartılar kalkıyor bebişler cumaya kadar tartı yasak neslicim ne güzel sonuçç aldın ne gerek var dimi bebişimmm

kıymalı makarnayı rüyanda mı gördün kuzummm hadi canın çekti en azından domatesli veya sade ye canımcım karbonhidrat ve proteini karıştırmamış olursun Karatay teyzem görmesin haftasonu olduğu için benden 20 dk ip atlama gelsinnnnn

:))))))

Cok oldu tabi bir dilimdi hakkim
Kiz mekik hic cekmedim hayatimda 6 sarki dans olsun gel razi ol

neslim tam mekik çekmekte zorlanırsan yarım mekik çek bitanem dilim başı 5 dk dan 25 dk ip atlama ip atlamadan göründüler gece gece

bızım kızlar takım olusturmus vayy vayyyhosgeldınız canlarım yarısmamıza

kurduk tabiii Mervişimmmm bişzsiz olmaz didikkkk

valla bu hafta ben yine nilyannla ^kapiscam sevdim rakibemi

itiraz yoksa rakipler aynı olsun bence hem rövanş olur gerçi Ahsen gitti :26:

elini korkak alıştırma kuzummm dilim başı 5 hareketli şarkı olurdu biri kolbastı biri mezdeke diğer üçünü sen seç

Ayy kımsenın menusunu okurken bu kadar eğlenmemıstım. Hem yazıyor hem cıssss dıyor aksam aksam ıyı geldın ya sagol banucum banucum nerdesın en vercek bakalım kaptan.

verdim bakalım hangisini seçecek Ayçacımm

Ee kizlar bu uaris bitti simdi napiyoz 14 takimi kestirsekmi gözümüze baya iyi rakipler ne dersiniz

bu yarış mezun olana dek sürecek kuzummmm durmak yokkk

cıss yazan yerlere parmak sallıyorum cezaların yukarıda cnmmm kolay gelsinnn acı biber geliyoo neslimmmm geçmişten bende korkuyordummm hakikatennn

ama diğer takımlara nazaran iyiyiz maşallahhh

kızlar bu haftanın callen sonuçları
bel: 1
basen: 2
bacaklardan: 1 er
göğüs:1
kollar: aynı
hiç yoktan iyidir

tbrkler cnmmmm bencede hiç yoktan iyidir kollar zaten en zor giden bölge

Su fazla icemedim bugun
Spor carsiya ciktim baya yürüdüm

perihancım su içme programı indirsennnn inan alışkanlık oluyor

afiyetolsun cnmmm akşam dengelemişsinnn saç böreği ve katmeri

sen iyi ol bitanemmm de önemli olan bu kilolar zaten gidecek şeker ilacı kullanıyordum bende fakat karatay sonrası gerek kalmadı çok şükür
iyi yolculuklar cnm güle güle git gel inş allaha emanetsiniz

Kızlar müsait olamadım bir türlu bildirim için ...misafirlerim geldi kahvaltıya ,erken giderler diyet tahmin ederken daha bşr saat. Once uğurladım ...sonra yemek falan derken bu saat old

sağlık olsun cnmmm bir daha dediğin gibi perşembeden bildirim yaparsın böyle durumlarda tekrar tbrk ederim cnmm

kız ne kapışması otur sen ye iç dinlen sana kapışmak yasak

Benimle kim kapisacak

aynenn Gülşahım yayyy sne kapıştır kuzummm cümleye gel yalnız

eylülll varmısın benimle yeniden kapışmayaa

kapışın tabiii tanıdınız bribirinizi rövanş olur

yok kızz burdayım bir yere gitmicem ama takımın ortalamasını düşürmemek için bildirimde bulunmayacam sadece.

bak doktora gitmen iyi oldu bitanemmm zamanında tedbirini alırsınnn o kadar dikkat etmene rağmen belliydi bir yerde sorun olduğu sıkma canını
hap içmektense ipneyi tercih ederim hep nedense annemin eli de hafiftir kitapları güzelce oku dinlen gel tatlım yaknız kilo bildiriminde bulunman lazım 3 kez bilidirimde bulunmamak diskalifiye sebebi cnmmm meleklerim idare eder sen düşünme ortalamayı geçen hafta uçurdunuz

o göbecik teniz topu kadar kalacak cnm benimmm sonrada dümdüz merak etme sen

hakikaten gelmekle en doğru kararı verdin cnmmm iyi ki geldinnn gamzelilerin arasına girip dilek tutun mu desemki

tşkler cnaım benimmmm

:)))) ay olurmu kız benim bende neden kimse boyumdan posumdan bahsetmedi dedim öğretmenimi sandılarki beni
:))))))))))))))))))))))9

bence harika görünüyorsun aceleden iltifat edemedimki yok ben görür görmez nesli deidm his belkide

vücut kas yapıp sıkılaşmaya girmiştir bende gecen ay gram vermedim di
takılma sakın

eh liste sonunda çıkmış iyi durumdayım anlaşılan

süpersinnnn

kizzzzz ferideeeeeeeee nerdesiiiiiiinnnnn
elma dersem cikkkkkkkkkkkkk
armut dersem cikmaaaaaa
elmaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

alemsin cnm benimmmm karpuz bile kessek çıkamayacakmış feridmemm

cnm saat 4 te paylasayim mi yoksa 6 ya kadar beklim mi
birde illa 4. 5. takimi mi beklicez sonra mi paylasabiliyoruz

cnm 7, takımdan sonra eklemediğin sürece sorun yok beklemene de gerek yok 1 ve 7 arasında bizden önce hangi takım eklemişse onun sonuna eklemen yeterli

6. takimin citirlari hepinizi tebrik ediyorum
insallah boyle devam ederizzz

Aminnnn cnmmm inşşşşş bence süperdiniz yine

Valkyrie masallahi var yaa. Baya iyi geldi bu hafta :)

Eda öyledir bir anda bombayı patlatır çok istikrarlı maşallah spor yapamadığı halde çok güzel verdiii

ve geçmiş bittiiii size günaydın bana iyi geceler güzel bir hafta sonu olsun hepimiz için tabloları yarın yaparım kızlar 3, takım ve diğerleri yarına kaldı iyi tatiller şimdiden hepinize kuzen yarın gidiyor ama eniştem ve teyzem bizde ayrıca burdaki kuzen geliyor neyseki yarın alışverişe gdiecek teyzemler o ara gelmeye çalışırımmmm

Türkçeyi de katlediyorum hızlı yazmaya çalışırkennn özürlerimi kabul edin artıkkk

kızlar günaydın ne habersiniz bu gün. alanya da havalar çok ısındı klimalar çalışmaya başladı çok sıcak. göz kuruluğumda nüksetti şu an gözlerim şiş
ve sulanıp duruyor batıyor sanırım gözyaşı damlası başlamam gerekecek şu sıcaklar çıkana kadar.
dün ceza aldım ama hala yapamadım akşam havuza girdim 20dk yüzdüm o kadar ama bu gün cezamı çekecem söz 30dk lesli göbek havası karışık yaparım. bu akşam zaten komşularımla felekten bi gece ayarladık bar a gidicez e bolca göbek atarız sporda bu olur bu gün zaman ayıramam sanırım akşam hoşaf gibi eğlenmeye gidilmez dimi.

aynen cnm baktım butun arkadaslarım burda bı ugrayayyım dedım
fırsat buldukca telden okuyorumda pcden gırıp cevap yazmaya zor fırsat buluyorum

Gunaydın kızlarrrr :) bende temızlıge baslıcm bı baslayamadım Buarada detoks yapıyorummm bakalım gunun sonunu bozmadan getırebılcek mıyım 2 saatte temızlıgı bırtırıp sonra yuruyuse cıkıcam 10 km ordanda anneme gıdıcemm boceklı evımı terk edıyorum. apartmandada kedıler var zaten bıte tıslıyolar sankı ev onlarında bız onları rahatsız etmısız gıbı. Neyse en azından 2 ay sonra ev degıstırmeyı planlıyorum. Yıllık sozlesme ımzaladık ev sahıbı ıle sozlesmede 1 yıldan once cıkarsam su kadar para verıcem maddesı var akılsız kafam ne dıye kabul ettıysem o yuzden 1 yıl zorunlu kaldım bu evde Opuyorum sızlerı cok ben temızlıge gecıyorum.

Kapatnım pusu kurdum yarısmaya katılmak ıstıyenler topıgıne ama gelen gıden yok ki. bizim takımın sızın takımın 8. takımın hepımızın yeni gelenlere ihtiyacı var

Nillyaaaan tatlım kahvaltıyı atlattım zararlı hiç bişiy yemedim nefsimi yendim şimdilik

Sveetdeemple çığım bna kırgın olduğunun farkındayım canım ...2dk da olsada giremedim ,daha doğrusu yazacak fırsatım olmadı ,çocuklulardı ,küçükler birde ,gerçi bahane değilde ,bundan sonra daha dikkatli olucam ,zaten haftayada sıkıntı yaşarsan bildirim veya menu paylaşımı konusunda ,kendim çıkıcam gruptan ,sonuçta her konuda disiplin şart ,
Bu günkü kahvaltıda karataya muhalif birşey yemedim kendimi daga iyi hissediyorum 2gundur ...soğan duyuda içiyorum oda iyi geliyor ,cildim düzeldi iyiyim yaa

Kizlar hepiniz firardasiniz
Annem aradi cocuklari denize foturmus Bende az sonra denize gidicem havuz sezonundan sonra denizide açalım dimi

Slm meleklerimmmmm haftasonu herkes geziyor anlaşılannnnn haftasonunuz güzel geçsin bebişlerrr

Kizlar hepiniz firardasiniz
Annem aradi cocuklari denize foturmus Bende az sonra denize gidicem havuz sezonundan sonra denizide açalım dimi

ben firarda değilim inan neslimmm misafirlerim var ohhh sefan olsunnnn ben daha açılışı bile yapamadımmm:97:

nesliii biziiiii denizeeee götürrrrrrr:118::122::122::122:

afferim ferideme iradene sağlık tatlımmm bitanem kırgın değilim olur böyle şeyler aile arasında değil mi ben unuttum bile benim için sorun yok tatlım ama 3 kez bildirimde bulunmazsan diskalifiye olursun cuma yarışmalarından 6 ayda tekrar katılamazsın ben bunu hiç istemiyorum işte
yok öyle hemen çıkmak hedefe ulşaıp çıtır olana dek burdayız tatlımmm soğan suyuna bende başlayacağım tekrar sanırım benim nazlı gelemedi iç cnm şifa olsun hem zayıflatıyor da

Tünaydın Ayçacımmm kolay gelsin cnmmm detoksunda hayırlı olsun inş güzel sonuçlar alırsınnn izmire gelmişken gez bitanemmm hava çok güzel anneni de al gezinn temizliği bitirp evsahibin uyanıkmışşş böcekler için şu prize takılanlardan alsana bitanemm sivri bile girmeez eve birden sıcak bastırdı hortladılar sadece senin temeilemenle olmaz kuzum tüm apartmanın ilaçlanması lazım kim görürse davet etsin artık

iyi eğlenceler bitanem sevdims enin programı dök kurtlarını akşammm hem spor da olur pistten inme sakın gözünü sakın ihmal etme birde havuzlardaki hijyen maddesi çok etkiliyor cnm dikkat et tatlım

aynen cnm baktım butun arkadaslarım burda bı ugrayayyım dedım
fırsat buldukca telden okuyorumda pcden gırıp cevap yazmaya zor fırsat buluyorum

İyi yaptın Mervişimmm gezecek kapımız çoğaldı cnmmmm her zaman bekleriz bi çayımızı kahvemizi ikram edelim

Hoşgeldin gece kuşum
Ben makarnayı gece yapmıştım oğlumla eşime bende sabah yedim
sen domatesli dediğin için domatesli kıymalı olur sandım
Ama gercekten cok az yedim ve yaklaşık 6 saat falan yememişse durdum işleri bitireyim yapcam cezamı
Birde notaya mı düştük ne demişsin onu anlamadım nedir belli bir rakam mı var baraj puanı gibi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…