Hoşgeldin gece kuşum
Ben makarnayı gece yapmıştım oğlumla eşime bende sabah yedim
sen domatesli dediğin için domatesli kıymalı olur sandım
Ama gercekten cok az yedim ve yaklaşık 6 saat falan yememişse durdum işleri bitireyim yapcam cezamı
Birde notaya mı düştük ne demişsin onu anlamadım nedir belli bir rakam mı var baraj puanı gibi acaba
Kızlar ben girmiycem artık
Çok sıkıntım var uğraşamıyorum
Size kolay gelsin
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Oh sefan olsun cnm benim yerimede oyna kurtlarını dök:))kızlar günaydın ne habersiniz bu gün. alanya da havalar çok ısındı klimalar çalışmaya başladı çok sıcak. göz kuruluğumda nüksetti şu an gözlerim şiş
ve sulanıp duruyor batıyor sanırım gözyaşı damlası başlamam gerekecek şu sıcaklar çıkana kadar.
dün ceza aldım ama hala yapamadım akşam havuza girdim 20dk yüzdüm o kadar ama bu gün cezamı çekecem söz 30dk lesli göbek havası karışık yaparım. bu akşam zaten komşularımla felekten bi gece ayarladık bar a gidicez e bolca göbek atarız sporda bu olur bu gün zaman ayıramam sanırım akşam hoşaf gibi eğlenmeye gidilmez dimi.
Cnm kolay gelsin sana bence dolap içlerine bile kıyafetler mahfolmasın diye böcek ilaçlarından al cnm ya şu km hesabını nasıl yapıyosun acaba cok beceriksizim bu konuda :))Gunaydın kızlarrrr :) bende temızlıge baslıcm bı baslayamadım Buarada detoks yapıyorummm bakalım gunun sonunu bozmadan getırebılcek mıyım2 saatte temızlıgı bırtırıp sonra yuruyuse cıkıcam 10 km ordanda anneme gıdıcemm boceklı evımı terk edıyorum. apartmandada kedıler var zaten bıte tıslıyolar sankı ev onlarında bız onları rahatsız etmısız gıbı. Neyse en azından 2 ay sonra ev degıstırmeyı planlıyorum. Yıllık sozlesme ımzaladık ev sahıbı ıle sozlesmede 1 yıldan once cıkarsam su kadar para verıcem maddesı var akılsız kafam ne dıye kabul ettıysem o yuzden 1 yıl zorunlu kaldım bu evde Opuyorum sızlerı cok ben temızlıge gecıyorum.
Kapatnım pusu kurdum yarısmaya katılmak ıstıyenler topıgıne ama gelen gıden yok ki. bizim takımın sızın takımın 8. takımın hepımızın yeni gelenlere ihtiyacı var
Süpersin cnm cildinin neyi vardı ki iyi geliyosa bende yapayım soğan suyuNillyaaaan tatlım kahvaltıyı atlattım zararlı hiç bişiy yemedimnefsimi yendim şimdilik
Sveetdeemple çığım bna kırgın olduğunun farkındayım canım ...2dk da olsada giremedim ,daha doğrusu yazacak fırsatım olmadı ,çocuklulardı ,küçükler birde ,gerçi bahane değilde ,bundan sonra daha dikkatli olucam ,zaten haftayada sıkıntı yaşarsan bildirim veya menu paylaşımı konusunda ,kendim çıkıcam gruptan ,sonuçta her konuda disiplin şart ,
Bu günkü kahvaltıda karataya muhalif birşey yemedimkendimi daga iyi hissediyorum 2gundur ...soğan duyuda içiyorum oda iyi geliyor ,cildim düzeldi iyiyim yaa
Havuza dikkat et cnm gerçi sana söylemeye gerek yok bilinçli annesin de yinede söyleyeyim dedim geçmiş olsun gözlerin içinde cnmKizlar hepiniz firardasiniz
Annem aradi cocuklari denize foturmus Bende az sonra denize gidicem havuz sezonundan sonra denizide açalım dimi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Oh sefan olsun cnm benim yerimede oyna kurtlarını dök:))
Cnm kolay gelsin sana bence dolap içlerine bile kıyafetler mahfolmasın diye böcek ilaçlarından al cnm ya şu km hesabını nasıl yapıyosun acaba cok beceriksizim bu konuda :))
Süpersin cnm cildinin neyi vardı ki iyi geliyosa bende yapayım soğan suyu)
Havuza dikkat et cnm gerçi sana söylemeye gerek yok bilinçli annesin de yinede söyleyeyim dedim geçmiş olsun gözlerin içinde cnm
Cnm benim aile Türkiye'de nilyanncım gitcekti annesine:))hoşbuldum bebişim sen de hoşgeldinnn anneme gidicem yazmışsın annendemisin işler bitmiş ellerine sağlık cnmm tek başına kaldrımamışsındır umarım dolapları yinesadece domatesli bitanemm afiyetolsun cnmmm
nota almadık çok şükür ortalama %30 un altına düşünce 1 nota alıyoruz
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=638656 her hafta takımların performansı buradan paylaşılıyor cnm
2 nota 1 sarı kart oluyor bu cezalar ilk 3 e girince silinebiliyor ancak
Aaa inşallah kötü birşey yoktur cnm keşke kalabilseydinKızlar ben girmiycem artık
Çok sıkıntım var uğraşamıyorum
Size kolay gelsin
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
aa geçmiş olsn cnmCanım bende polikistik Over olduğundan sivilce izleri ve adet döngüsünde belli zamanlarda minik sivilceler oluyor ,cildim düzeldi ,iyi geldi bna içindeki antibiyotik galiba ,birde çivan perçemi içtiğindede cildimde farkedilir bir düzelme oldu
Canım bende polikistik Over olduğundan sivilce izleri ve adet döngüsünde belli zamanlarda minik sivilceler oluyor ,cildim düzeldi ,iyi geldi bna içindeki antibiyotik galiba ,birde çivan perçemi içtiğindede cildimde farkedilir bir düzelme oldu
Cnm benim aile Türkiye'de nilyanncım gitcekti annesine:))
yok dün eşim öğle vakti geldi balkona konacak dolabı koydu aldı oğlumu beraber ilk defa berbere gittiler ben götürmüştüm diğer zamanlar:)) o arada da işleri bitirdim cnm :))
Ay yok cnm ne yaşlanmasıgeçmiş olsun cnmmm ama soğan suyu birebirr birde her yemekte soğan tüketmeye çalış kokusundan çekinme yemek sonrası atarsın bir karanfill tamamdır doğal antibiyotik sonuçta
allah allah yaşlandım kabule diyorummmailenin burda olduğunu biliyorum garip de geldi ama belki kv yi kastetmişsindir dedim :44::44: ellerine sağlık cnmm
Ay yok cnm ne yaşlanmasıbizim cümbüş cemaat herkes Türkiye'de cnm sadece 1 kaynım ve eşi bar eltimin annesi benim burdaki annem Allah ondan razı olsun birde eşimin bazı kuzenleri var öyle Almanya'da akraba var ama onlar da uzaktan 1. Derecedekiler Türkiye ve ıraktalar cnm
Burası diyet grupları sayfası istediğiniz sayfaya burdan ulaşabilirsiniz
http://www.kadinlarkulubu.com/forumdisplay.php?f=236
burasi karar defteri genel kurallar var son mesajı okumanız yeterli
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=154953&page=15
burası 1.ler sırlarını Paylaşıyor okursanız motivasyonunuz artar.
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=678962&page=23
Burası paylaşım Alanı
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=37798&page=1113
burasi diskalifiye listesi
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=318217&page=13
Burası performans uygulaması
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=638656&page=6
burasi bugüne kadar kim kac kilo verdi
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=246132&page=9
destek olacak birinin olması güzel allah razı olsun eltinin annesinden ırak ta bu ara karışık :26: inş uzak anlamında demedin ırak kelimesini ataraım kendimi balkondannnn
Yok cnm gercek Irak devletten zaten bi ara Gülay türkiyeliyim mi ne karışık benim memleket durumları diyodu bende dedim o zaman ben hiç söylemim benimki daha da karışık uluslar arası bi aileyiz :))doğum yaşam evlilik falan çocukluk hep başka yerlerde oldu ama aslen şırnaklıyım ömrümde 1 defa gördüm orayıda ama gördüm yani :))karışık
Iphone dan gönderildi
şükür bu sefer doğru anlamışımmminternational aile olmuşsunuz ne güzel bitanemm her kültürden tecrüben oluyor böylece
kızlar gogocum çok güzel liste hazırlamış sizlere de faydası olur diye kopyaladım
Nillyaaaan tatlım kahvaltıyı atlattım zararlı hiç bişiy yemedimnefsimi yendim şimdilik
Sveetdeemple çığım bna kırgın olduğunun farkındayım canım ...2dk da olsada giremedim ,daha doğrusu yazacak fırsatım olmadı ,çocuklulardı ,küçükler birde ,gerçi bahane değilde ,bundan sonra daha dikkatli olucam ,zaten haftayada sıkıntı yaşarsan bildirim veya menu paylaşımı konusunda ,kendim çıkıcam gruptan ,sonuçta her konuda disiplin şart ,
Bu günkü kahvaltıda karataya muhalif birşey yemedimkendimi daga iyi hissediyorum 2gundur ...soğan duyuda içiyorum oda iyi geliyor ,cildim düzeldi iyiyim yaa
Bak 1. Lee sırlarını paylaşıyoru sevdim
Gercekten Ramazan'da nasıl beslencez kızlar ayrıca annemde dedi spor yapmasan bile teravih namazı kıl o bile yemekten sonra spor oluyo dedi hareket oluyo dedi bakalım nasıl olacak artık
Iphone dan gönderildi
Supersin tatlim. Bende kahvaltimi atlattim. Detoksumu son surat yapiyorum. Bende pazartesiyi bekliyorum heycanla. Millet tatile girmis heryer deli gb kalabalik. Ay nasil bisi bu ya yazlari tatili ozleim soyle 1 ay keyif yapabilsem . Bana bu yaZda tatil yok
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
Canim biZde bluebottle var. oruc tuttu enin geldigim hafta. Vucudu sasurdi yanlis hatirlamiyosam 3 e yakin kilo verdi. Zaten karatayim mantigina cok uyuyor oruc isi. Bence olur guzel kilo veririz. Ama ortalik kavruluyor.
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?