Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Kızlar ben girmiycem artık
Çok sıkıntım var uğraşamıyorum
Size kolay gelsin

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

hoşbuldum bebişim sen de hoşgeldinnn anneme gidicem yazmışsın annendemisin işler bitmiş ellerine sağlık cnmm tek başına kaldrımamışsındır umarım dolapları yine sadece domatesli bitanemm afiyetolsun cnmmm

nota almadık çok şükür ortalama %30 un altına düşünce 1 nota alıyoruz

http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=638656 her hafta takımların performansı buradan paylaşılıyor cnm

2 nota 1 sarı kart oluyor bu cezalar ilk 3 e girince silinebiliyor ancak

Size kolay gelsin

eminmisin kirazcımmm keşke devam etseydin bitanemmm inş sıkıntıların bir an önce biter arada uğra yine olurmu

Oh sefan olsun cnm benim yerimede oyna kurtlarını dök:))
Cnm kolay gelsin sana bence dolap içlerine bile kıyafetler mahfolmasın diye böcek ilaçlarından al cnm ya şu km hesabını nasıl yapıyosun acaba cok beceriksizim bu konuda :))
Süpersin cnm cildinin neyi vardı ki iyi geliyosa bende yapayım soğan suyu )
Kizlar hepiniz firardasiniz
Annem aradi cocuklari denize foturmus Bende az sonra denize gidicem havuz sezonundan sonra denizide açalım dimi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Havuza dikkat et cnm gerçi sana söylemeye gerek yok bilinçli annesin de yinede söyleyeyim dedim geçmiş olsun gözlerin içinde cnm

Canım bende polikistik Over olduğundan sivilce izleri ve adet döngüsünde belli zamanlarda minik sivilceler oluyor ,cildim düzeldi ,iyi geldi bna içindeki antibiyotik galiba ,birde çivan perçemi içtiğindede cildimde farkedilir bir düzelme oldu

Cnm benim aile Türkiye'de nilyanncım gitcekti annesine:))
yok dün eşim öğle vakti geldi balkona konacak dolabı koydu aldı oğlumu beraber ilk defa berbere gittiler ben götürmüştüm diğer zamanlar:)) o arada da işleri bitirdim cnm :))

Size kolay gelsin

Aaa inşallah kötü birşey yoktur cnm keşke kalabilseydin
aa geçmiş olsn cnm
bende doğum kontrol haplarını bıraktım bırakalı yüzümde sivilce başladı tuhaf tuhaf anlamadım şimdi biraz geçti ama minikler kaldı malesef adetten önce cıkıyo iyileşene kadar yine adet ve sivilce bende mi denesem ki acaba daha dün bitti reglim taa gecen Perşembe başlamıştı ama ara ara geliyo eskisi gibi değil bu aralar (hapları bıraktığımdan beri) doktor birşeyin yok dedi bende kilo etkiler mı dedim belki olabilir dedi birkaç ay daha böyle olursa tekrar gel bakalım demişti

geçmiş olsun cnmmm ama soğan suyu birebirr birde her yemekte soğan tüketmeye çalış kokusundan çekinme yemek sonrası atarsın bir karanfill tamamdır doğal antibiyotik sonuçta

allah allah yaşlandım kabule diyorummm ailenin burda olduğunu biliyorum garip de geldi ama belki kv yi kastetmişsindir dedim :44::44: ellerine sağlık cnmm

Ay yok cnm ne yaşlanması bizim cümbüş cemaat herkes Türkiye'de cnm sadece 1 kaynım ve eşi bar eltimin annesi benim burdaki annem Allah ondan razı olsun birde eşimin bazı kuzenleri var öyle Almanya'da akraba var ama onlar da uzaktan 1. Derecedekiler Türkiye ve ıraktalar cnm

Bu arada yeni katılmak isteyenler topiğine baktım sen hep yazmışsın cnm maşallah sana heryere yetişiyosun artık kendi takımımıza davet edebiliyoruz dimi

destek olacak birinin olması güzel allah razı olsun eltinin annesinden ırak ta bu ara karışık :26: inş uzak anlamında demedin ırak kelimesini ataraım kendimi balkondannnn

kızlar gogocum çok güzel liste hazırlamış sizlere de faydası olur diye kopyaladım

destek olacak birinin olması güzel allah razı olsun eltinin annesinden ırak ta bu ara karışık :26: inş uzak anlamında demedin ırak kelimesini ataraım kendimi balkondannnn

Yok cnm gercek Irak devletten zaten bi ara Gülay türkiyeliyim mi ne karışık benim memleket durumları diyodu bende dedim o zaman ben hiç söylemim benimki daha da karışık uluslar arası bi aileyiz :))doğum yaşam evlilik falan çocukluk hep başka yerlerde oldu ama aslen şırnaklıyım ömrümde 1 defa gördüm orayıda ama gördüm yani :))karışık

Iphone dan gönderildi

şükür bu sefer doğru anlamışımmm international aile olmuşsunuz ne güzel bitanemm her kültürden tecrüben oluyor böylece

şükür bu sefer doğru anlamışımmm international aile olmuşsunuz ne güzel bitanemm her kültürden tecrüben oluyor böylece

Valla aynen öyle cnm herkes bi yerde malesef ama kültür bakımından heryere ayak uydurabiliyosun :) alışmada zorluk çekmiyo insan :)
Aslında dün bana cok iyi gaz verdi annem :) Irak'tan akrabalar gelmişler gezmeye annemlere uğramışlar benim çocukluğumdan beri görmemişler şimdi viber watsapp sayesinde ordaki kuzenlerle konuşup foto gönderebiliyoruz :)) onlarda benim fotoları görmüşler kadının kızları tabi hepsi evli çocuklu teyze senin ne güzel bir kızın varmış fotolarını gördük beni övmüşler baya annemde bana anlatıyo bende bu gazla daha bi motive oldum tabi ara ara insanların iltifatları iyi oluyo :))
Dedim o zaman zayıflayayım da daha cok foto göndereyim şaka bi yana Türkiye ye gidersem zayıf gitmek istiyorum bari 70-73 olsam bile olsun bakalım eğer ıraga da gidersem daha zayıf olmak istiyorum o zamana kadar Allah Kerim bakalım artıkın ay baya kendimi övmüş gibi oldum ama ben motive oldugum için anlatmak istedim

Iphone dan gönderildi

kızlar gogocum çok güzel liste hazırlamış sizlere de faydası olur diye kopyaladım

Bak 1. Lee sırlarını paylaşıyoru sevdim
Gercekten Ramazan'da nasıl beslencez kızlar ayrıca annemde dedi spor yapmasan bile teravih namazı kıl o bile yemekten sonra spor oluyo dedi hareket oluyo dedi bakalım nasıl olacak artık

Iphone dan gönderildi

Supersin tatlim. Bende kahvaltimi atlattim. Detoksumu son surat yapiyorum. Bende pazartesiyi bekliyorum heycanla. Millet tatile girmis heryer deli gb kalabalik. Ay nasil bisi bu ya yazlari tatili ozleim soyle 1 ay keyif yapabilsem . Bana bu yaZda tatil yok

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Canim biZde bluebottle var. oruc tuttu enin geldigim hafta. Vucudu sasurdi yanlis hatirlamiyosam 3 e yakin kilo verdi. Zaten karatayim mantigina cok uyuyor oruc isi. Bence olur guzel kilo veririz. Ama ortalik kavruluyor.

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Cnm detoksun hayırlı olsun sakın benim gibi sabote etme olur mu İnan cok güzel sonuc alırsın

Iphone dan gönderildi

Ayyy cok heyecanlandım Ramazan'da 4 kilo versem cok iyi olur o ayda 4 kilo versem süper olur 5 gitse tadından yenmez inşallah ama öneri bekliyorum o nasıl yaptı biliyo musun ne yedi ne içti biz burda cok gec acıyoruz orucumuzu bende sahur alışkanlığı da pek yok ama yapmak zorundayım çünkü cocuk ev uğraşamam sahur da yapcam

Iphone dan gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…