Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

e cidden maşallah yani 8 kilo güzel fark ettirir

kolay gelsin cnm hadi bi koşu yap gel yakının da gelsin bize rakip olursunuz

Sabah;kkk
Akşam ;3tane biber dolması ,cacık ,1kepçe tarhana
Spor;30dkyuruyuş
Su;2,5litre

ya birşey diycem çok saçma gelebilir ama benim bi arkadaş bana diyetin başlarında sporla pek kilo veremezsin aksine yapların kasa dönüşür tartıda artı görürsün demişti siz hep spor yapıyor musunuz tartıya etkisi nasıl oluyor

e cidden maşallah yani 8 kilo güzel fark ettirir
evet cnm ama malesef 90 dan indim kisin 90 olmustum ben 85 te takiliydim
sonra 28 nisandan beri duzenli yapmaya calisiyorum karatayi kacamaklarimda var tabi ama telafi etmeye calisiyorum boylece bigun aniden patlayip yiyeceklere saldirmak istemiyorum
birde benim sorun daha cok gobekte duun gecenlerde olcu aldim kollar bacaklar 44 beden gobek 46 bile gecti
gercekten gobek sorunum var o nedenle ona care bulmaya calisiyorum ama kilo verdikce o da kuculmeye basladi ve devm edecek insallah

cnm maratona hazirlanir gibi spor yaparsan elbet kas olur

ayyy kizlarr show tv de babam ve oglum yayinlaniyo ne cok severim o filmi hadi ben leslie yaparken izlerim size de goz gezdiririm

kolay gelsin cnm hadi bi koşu yap gel yakının da gelsin bize rakip olursunuz
esimde dedi o da mi forumda takiliyo artik yok dedim henuz anlatmadim sanirim sizi bana ozel kalmanizi istiyorum
eevt bencilce bir davranis ama bakalim birde yuzyuze goruselim o zaman ayrintili anlatriim zaten cevremdeki herkes biliyo

iyi geceler cnm allah rahatlik versin
ben kosu bandina gece binemiyorum alt kattaki komsulara ses olur diye

koşu bandının altına köpük veya mat koyabilirsin cnm bende ses gitmiyor birde sık sık yağlarsan sorun olmaz

Sabah;kkk
Akşam ;3tane biber dolması ,cacık ,1kepçe tarhana
Spor;30dkyuruyuş
Su;2,5litre

afiyetolsun feridemmm hoşgeldinn

hayır saçma değil cnmm sporla diyeti desteklemek lazım bitanemm kas yapmak o kadar kolay değilki sürekli protein alacaksın ağırlık çalışacaksın

ben her gün düzenli yürüyüş yaptım koşu bandında hiç kas olmadı en az 45 dk her gün spor yaparsan tartıda sonucu mükemmel olur

ya aynen benim de en büyük sorunum göbek ve bir de kollar çok canımı sıkıyor ama göbek çok daha fena durumda

[TABLE="class: grid, width: 500"]
[TR]
[TD]İsim[/TD]
[TD]Pazartesi[/TD]
[TD]Salı [/TD]
[TD]Çarşamba[/TD]
[TD]Perşembe[/TD]
[TD]Cuma [/TD]
[TD]Cumartesi[/TD]
[TD]Pazar[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Sindi[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Ayyüzlüm[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD](anneyim - mutluyum)[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Eylül Sıla[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]:131:[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]:125:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Neslihan[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Ferideei[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Eki Görüntüle 1152888

Menülerinizi hepiniz düzenli paylaştığınız için çok tşk ederimmm meleklerimm
darısı 366. etaba artık

şu leslie ile callen i yapiyim o zaman bi süre nasıl fikir sence
yürüyüş yapıcak pek bi alanım yok maalesef :/

cnm ben altina hali koydum ama esim ses gider diyo
ya aynen benim de en büyük sorunum göbek ve bir de kollar çok canımı sıkıyor ama göbek çok daha fena durumda
ya evet resmen guresciler gibi goruyorum kendimi kollarda gider insallah dogru ben son zamanlar kollarimda cok kotu oldu

yürüyüşle birlikte yarım mekik çekmelisin cnmm kilo verdikçe tam mekike geçersin kaslanma olmaz kollar için su şişeleriyle çalışabilirsin

[video=youtube;c9r8vDDDtsM]http://www.youtube.com/watch?v=c9r8vDDDtsM[/video]

ellerine saglik cnm
tam bende bunu paylascaktim cok seviyorum bu videoyu ben
http://www.youtube.com/watch?v=qpZL-Iuij2s

ya bir yandan çok uykum geliyor gözlerim kapanıyor bi yandan korkudan uyuyamıyorum otobüslerde neyse kendimi zorlayıp uyıycam yoksa baş ağrısından ölürüm
hadi iyi geceler sizlere sevgili yeni takımım ^_^

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…