kizlar bana musade ben bi kosu 2 milleslie yapip geleyim
hareket olmus olur bana
olmazsa tlf dn girerimkopamiyorum resmen buarada gecen iki hafta once bi yakinimla konusuyodum o zaman ben 6 kusur kilo vermistim oda benim gazimla baslamis zaten suan kenidisi 70 lerdeydi hatirlamiyorum tam olarak dogumdan sonra 77 lerde falan takili kalmisti ama onun sadece basen sorunu var neyse iki haftada o da 2 kiloya yakin vermis iyi dedim her hafta birbirimize bildirim yapalim o zaman dedim
evler yakin olsaydi beraber yuruyusler falan yapardik ama uzak bizde boyle yapiyoruz ayda 2-3 ayda bir gorusebiliyoruz ama telden gorusuyoruz devamli bene ona aaa ben simdi 8 kusur kilo gitti dedim aaa masllah cok iyi dedi bende karatay sagolsun diyorum
kizlar bana musade ben bi kosu 2 milleslie yapip geleyim
hareket olmus olur bana
olmazsa tlf dn girerimkopamiyorum resmen buarada gecen iki hafta once bi yakinimla konusuyodum o zaman ben 6 kusur kilo vermistim oda benim gazimla baslamis zaten suan kenidisi 70 lerdeydi hatirlamiyorum tam olarak dogumdan sonra 77 lerde falan takili kalmisti ama onun sadece basen sorunu var neyse iki haftada o da 2 kiloya yakin vermis iyi dedim her hafta birbirimize bildirim yapalim o zaman dedim
evler yakin olsaydi beraber yuruyusler falan yapardik ama uzak bizde boyle yapiyoruz ayda 2-3 ayda bir gorusebiliyoruz ama telden gorusuyoruz devamli bene ona aaa ben simdi 8 kusur kilo gitti dedim aaa masllah cok iyi dedi bende karatay sagolsun diyorum
evet cnm ama malesef 90 dan indim kisin 90 olmustum ben 85 te takiliydime cidden maşallah yani 8 kilo güzel fark ettirir
cnm maratona hazirlanir gibi spor yaparsan elbet kas olurya birşey diycem çok saçma gelebilir ama benim bi arkadaş bana diyetin başlarında sporla pek kilo veremezsin aksine yapların kasa dönüşür tartıda artı görürsün demişti siz hep spor yapıyor musunuz tartıya etkisi nasıl oluyor
esimde dedi o da mi forumda takiliyo artik yok dedim henuz anlatmadim sanirim sizi bana ozel kalmanizi istiyorumkolay gelsin cnm hadi bi koşu yap gel yakının da gelsin bizerakip olursunuz
iyi geceler cnm allah rahatlik versin
ben kosu bandina gece binemiyorum alt kattaki komsulara ses olur diye
Sabah;kkk
Akşam ;3tane biber dolması ,cacık ,1kepçe tarhana
Spor;30dkyuruyuş
Su;2,5litre
ya birşey diycem çok saçma gelebilir ama benim bi arkadaş bana diyetin başlarında sporla pek kilo veremezsin aksine yapların kasa dönüşür tartıda artı görürsün demişti siz hep spor yapıyor musunuz tartıya etkisi nasıl oluyor
evet cnm ama malesef 90 dan indim kisin 90 olmustum ben 85 te takiliydim
sonra 28 nisandan beri duzenli yapmaya calisiyorum karatayi kacamaklarimda var tabi ama telafi etmeye calisiyorum boylece bigun aniden patlayip yiyeceklere saldirmak istemiyorum
birde benim sorun daha cok gobekte duun gecenlerde olcu aldim kollar bacaklar 44 beden gobek 46 bile gecti
gercekten gobek sorunum var o nedenle ona care bulmaya calisiyorum ama kilo verdikce o da kuculmeye basladi ve devm edecek insallah
koşu bandının altına köpük veya mat koyabilirsin cnm bende ses gitmiyor birde sık sık yağlarsan sorun olmaz
afiyetolsun feridemmmhoşgeldinn
hayır saçma değil cnmm sporla diyeti desteklemek lazım bitanemm kas yapmak o kadar kolay değilki sürekli protein alacaksın ağırlık çalışacaksın
ben her gün düzenli yürüyüş yaptım koşu bandında hiç kas olmadı en az 45 dk her gün spor yaparsan tartıda sonucu mükemmel olur
cnm ben altina hali koydum ama esim ses gider diyokoşu bandının altına köpük veya mat koyabilirsin cnm bende ses gitmiyor birde sık sık yağlarsan sorun olmaz
afiyetolsun feridemmmhoşgeldinn
hayır saçma değil cnmm sporla diyeti desteklemek lazım bitanemm kas yapmak o kadar kolay değilki sürekli protein alacaksın ağırlık çalışacaksın
ben her gün düzenli yürüyüş yaptım koşu bandında hiç kas olmadı en az 45 dk her gün spor yaparsan tartıda sonucu mükemmel olur
ya evet resmen guresciler gibi goruyorum kendimi kollarda gider insallah dogru ben son zamanlar kollarimda cok kotu olduya aynen benim de en büyük sorunum göbekve bir de kollar çok canımı sıkıyor ama göbek çok daha fena durumda
bende gecen iki hafta bounca leslie ve callen yaptim ama callene devam edemedimşu leslie ile callen i yapiyim o zaman bi süre nasıl fikir sence
yürüyüş yapıcak pek bi alanım yok maalesef :/
ya aynen benim de en büyük sorunum göbekve bir de kollar çok canımı sıkıyor ama göbek çok daha fena durumda
şu leslie ile callen i yapiyim o zaman bi süre nasıl fikir sence
yürüyüş yapıcak pek bi alanım yok maalesef :/
cnm ben altina hali koydum ama esim ses gider diyo
ya evet resmen guresciler gibi goruyorum kendimi kollarda gider insallah dogru ben son zamanlar kollarimda cok kotu oldu
ellerine saglik cnm
[TABLE="class: grid, width: 500"]
[TR]
[TD]İsim[/TD]
[TD]Pazartesi[/TD]
[TD]Salı [/TD]
[TD]Çarşamba[/TD]
[TD]Perşembe[/TD]
[TD]Cuma [/TD]
[TD]Cumartesi[/TD]
[TD]Pazar[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Sindi[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Ayyüzlüm[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD](anneyim - mutluyum)[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Eylül Sıla[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]:131:[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]:125:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Neslihan[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Ferideei[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Eki Görüntüle 1152888
Menülerinizi hepiniz düzenli paylaştığınız için çok tşk ederimmm meleklerimm
darısı 366. etaba artık
tam bende bunu paylascaktim cok seviyorum bu videoyu benyürüyüşle birlikte yarım mekik çekmelisin cnmm kilo verdikçe tam mekike geçersin kaslanma olmazkollar için su şişeleriyle çalışabilirsin
[video=youtube;c9r8vDDDtsM]http://www.youtube.com/watch?v=c9r8vDDDtsM[/video]
ellerine saglik cnm
tam bende bunu paylascaktim cok seviyorum bu videoyu ben
http://www.youtube.com/watch?v=qpZL-Iuij2s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?