- 27 Şubat 2014
- 9.351
- 16.727
- 298
tamam bir size bir bize oldu yarın size inşallah merak etme sen
Butun hafta sonu pusuya yattım yenı katılımcı alalım dıye. Yıne sen kapmıssın banucum
ayy bir anne adayı daha öylemi.tebrik ederim canım.Allah tamamına erdirsin kucagına almayı nasip etsin.Bugun doktora gittim...tahlil verdim.ogleden sonra belli olacak...doktor ultrasonda bakti bebek görünmüyor dedi ama. ..gorememis de olabilir daha çok küçük oldugu icin...bakalim sonuclar nasil cikacak..merakla bekliyorum...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
her şey gönlünce olsun şekerim.Bugun doktora gittim...tahlil verdim.ogleden sonra belli olacak...doktor ultrasonda bakti bebek görünmüyor dedi ama. ..gorememis de olabilir daha çok küçük oldugu icin...bakalim sonuclar nasil cikacak..merakla bekliyorum...
benim rakibem kiras pek ugramıyor sanırım.bildirimde yapmamıs galiba.kendime yeni bir rakibe arıyorum.
Bugun doktora gittim...tahlil verdim.ogleden sonra belli olacak...doktor ultrasonda bakti bebek görünmüyor dedi ama. ..gorememis de olabilir daha çok küçük oldugu icin...bakalim sonuclar nasil cikacak..merakla bekliyorum...
kızlar benim ilk göz ağrım topik kapandı hafta sonu katılım düşünce bende oradaki üyelere davet yolluyorum bu gün bakalım gelen olacakmı
hoşbuldum ayçacım kardeş takım hangisi ben de arada bakarım oraya ;D
bu arada şu kol- kıl meselesine baya güldüm ya kızmazsın de mi sabah sabah iyi oldu :)
oy oy hafta sonu kaçtı bişiler işallah hedef tutar
tatlım linki kopyalayıp yapıştırdım format uygun değil diyo ne demekki anlamadım
ah canım yorgundum tel elimde uyuklarken çıktım yattım göremedim mesajını tabi :)
şimdi geçmişi temizledim geleceğe bakayım :))
Günaydın Kızlar, yeni bir incelme haftası,hepinize başarılar diliyorum :81::81:
Eki Görüntüle 1158231
Zaten artik ben kendimin takim bumarasini 368 olarak belirledim. Once kendi takimima bile gireyim demiyorum hangisi gelirse. Kocaman bi aile gibi hisediuorum.
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
Ayy canim kollarimi yerine killarini yazmisim.Uykulu uykulu :) Cok sukur kollarimda kil yok ben sarisinim zaten. O yuzden belli degiller almiyorumda kollarimi. Sadce kollarim deforme diye sakliyorum.
bende 5dk kaynatarak yapıyım ozamann sagol buaradacezamı aksam okuyamadım bugun yapcam söz
hosgeldın beyazcanım aksam görmedım senı malesefhalasorun yasıyorum pcyle.ben ıyıyım sen nasılsın
kız ben ugruyom ılk gözagrım topıgımebuaralarsessız gercekten ama tatılde gezıyo mıllet yakında dönerler bız hep buralardayız sende takıl bıze.dıger topıktesana cevaplar yazmıstım
yook kız bencılcedegıl bende kımseye söylemıyom bızım topıgıdekesfederler sonra rahatca gırıp cıkamam burda aıle gıbıyız ıcımızı dökuyoz derdımızı paylasıyoz bıyakınıma anlatmadıgımı paylasıyom arkadaslarım okusa rahat olamamkı.hatta eskı kızlar bılır bızım duyum dıye bıarkadasımız vardı bı akrabası nıcnamele katılmıs kkya odafarkedınce rahatsız olup bırakmıstı kkyı düşün özledık onuda cook hoş sohbettı banucum hatırlar
oyuzden yakın cevreye söylememk lazım bence burdakı arkadaslar yetr bıze
inşallah en yakın zamanda düzelir cnm
cnm yalnız mı yolculuk yapıyosun.o yüzden korkuyosun sanırım :))
ayetel kürsi oku cnm evden çıkmadan önce o seni korur
Aa kim demiş sen kardeş takımlısın diye sen artık bizim takımdansın cnm bnm :)
çağda neden yapmıyosun ben sarartmaya karşıyım çünkü yine görünüyo kıllar :) bu aralar kısacaksınız belki ama pazı jiletle alıyorum ben cnm cok pratik valla eller ayaklar. Falan. Uzamasını bekleyemiyorum malesef(
Iti geceler cnm benimde sporum 400 mekik 3 mil leslie oldu yapmışken 3 mil olsun dedim :)
Bende bAktım maşallah sweetcim heryere yetişiyor
Aynen öyle cnm hepimiz birimiz için :))
Iti geceler güzel olur tatlı rüyalar hepimize :)) benim eşimde işte gece bende göreyim rüyamda :))
Tskler okudum suan hepsini k.bakma yordum seni iyi aksamlar
evet kocaman bir aileyiz cnmcımmmO da benım gıbı sohbet samımı ıse oyle secmıs takımını . Cok sevınecek cok dogru bır secım yapmıs. Amaannnn zaten hepımız bir takımız
Evet cnm biliyorum sanırım ben o zamanlar yeni üye olmuştum onun mu çakması vardı ne sanki dimi bir yakını onun gibi aynı ceketten aynı kıyafetten alıp duruyodu :))bende 5dk kaynatarak yapıyım ozamann sagol buaradacezamı aksam okuyamadım bugun yapcam söz
hosgeldın beyazcanım aksam görmedım senı malesefhalasorun yasıyorum pcyle.ben ıyıyım sen nasılsın
kız ben ugruyom ılk gözagrım topıgımebuaralarsessız gercekten ama tatılde gezıyo mıllet yakında dönerler bız hep buralardayız sende takıl bıze.dıger topıktesana cevaplar yazmıstım
yook kız bencılcedegıl bende kımseye söylemıyom bızım topıgıdekesfederler sonra rahatca gırıp cıkamam burda aıle gıbıyız ıcımızı dökuyoz derdımızı paylasıyoz bıyakınıma anlatmadıgımı paylasıyom arkadaslarım okusa rahat olamamkı.hatta eskı kızlar bılır bızım duyum dıye bıarkadasımız vardı bı akrabası nıcnamele katılmıs kkya odafarkedınce rahatsız olup bırakmıstı kkyı düşün özledık onuda cook hoş sohbettı banucum hatırlar
oyuzden yakın cevreye söylememk lazım bence burdakı arkadaslar yetr bıze
:))) valla kollarda sorun kıllar da cnmAyy canim kollarimi yerine killarini yazmisim.Uykulu uykulu :) Cok sukur kollarimda kil yok ben sarisinim zaten. O yuzden belli degiller almiyorumda kollarimi. Sadce kollarim deforme diye sakliyorum.
Sanada günaydın cnm güzzel foto ve hiç çTlak yokGünaydın Kızlar, yeni bir incelme haftası,hepinize başarılar diliyorum :81::81:
Eki Görüntüle 1158231
Olmuş cnm görünüyolinki kopyaladım yapıştırdım kaydete basıyorum uygun formatta değil diyor ama yanlışmı yaptım ki
yok cnm görünüyo çizelgen olmuşoy oy hafta sonu kaçtı bişiler işallah hedef tutar
tatlım linki kopyalayıp yapıştırdım format uygun değil diyo ne demekki anlamadım
ah canım yorgundum tel elimde uyuklarken çıktım yattım göremedim mesajını tabi :)
şimdi geçmişi temizledim geleceğe bakayım :))
Süper yapmışsın cnmkızlar benim ilk göz ağrım topik kapandı hafta sonu katılım düşünce bende oradaki üyelere davet yolluyorum bu gün bakalım gelen olacakmı
Günaydın cnm.Gunaydinnn
Evet olabilir cnm hayırlısı beklemedeyim haber ver lütfen :)Bugun doktora gittim...tahlil verdim.ogleden sonra belli olacak...doktor ultrasonda bakti bebek görünmüyor dedi ama. ..gorememis de olabilir daha çok küçük oldugu icin...bakalim sonuclar nasil cikacak..merakla bekliyorum...
Yanlış hatırlamıyorsam kiraz çıktı cnm takımdan sorunları varmış uğrayamıcakmısbenim rakibem kiras pek ugramıyor sanırım.bildirimde yapmamıs galiba.kendime yeni bir rakibe arıyorum.
benim rakibem kiras pek ugramıyor sanırım.bildirimde yapmamıs galiba.kendime yeni bir rakibe arıyorum.
Cnm kullanıcı kontrolpaneline girher şey gönlünce olsun şekerim.
kelebekim gel beraber kelebek olalım çizelgene baktım göremedim ne durumdasın varmısın kim hedefine ulaşacak
kelebekim gel beraber kelebek olalım çizelgene baktım göremedim ne durumdasın varmısın kim hedefine ulaşacak
ben 92yle başladım 77yim.aralıktı başladıgım.bayadır takılı kaldım.diyetsiyene gidiyordum son 1 aya kadar baskule yansımasada son zamanlarda yağ oranım düştüğü için görüntüye bayaaa yansıdı.senin rakibe ayrıldı doktorcummm bu hafta yeni bir rakiben var hemen ekleyeyim eşleşmeleri
Yok cnm cevremdekilerde şaşırıyo niye kalın sert çıkmıyor sende diye makinam bozuld yenisini almayı bekliyorum benimki braun silk epil 7 idi 2 sene önce almıştım benim hatam yüzünden bozuldu şimdi kararsızım yine pahalı son modellerden mi alsam (gerçi pahalı oluyo) yoksa sade işimi görecek bir model mi alsam bilemedim eğer tavsiye edeceğiniz bir model marka varsa öneride bulunun kızlarGünaydınnn meleklerimmmmmm
Günaydınnn cnmmmm hakkında hayırlısı olsun bitanem sengönlünü ferah tuttt bende merak ediyorum
neslimmm gelen olursa başımızın üstünde yeri var cnmmtakım listesi 12 kişiyi geçemiyor bitanemmm aklında olsun
kardeş takımımız 3, takım özgecimmm Ayça belki kızmaz ama ben kızdım açıkçasıaynı durumda sen de olabilirdin cnmm birbirimize destek olmalıyız değil mi bir başkasının derdine gülmek bize yakışmaz bitanem
neler kaçırdın neslimmmm yazmadınmı yoksa
Günaydınnnn kuzummmmm hoşgeldinnn ne güzel bir motive olmuş tşkler cnmm
güzel bir numara olmuş kesinlikle haklısın cnmm hepimizin derdi amacı ortak olunca hepimiz kardeşiz
ayçacım kol egzersizleri de yap bitanemm zamanla düzelir sıkma canınısu şişelrine taş doldur sonra su doldur baya ağır oluyor 500 ml lik şişeler onlarla çalış tatlım
5 dk yeterli cnmmm evet o olaydan sonra duyum kayboldu zatengerçi benim çevrem biliyor hatamı yaptımki:26:
kuzummm jiletle sert çıkar neden böyle yapıyosunkiii makinalar ile uzmasını beklemene gerke yok cnmm en miniği bile bırakmıyor
est bitanem ne kusuruu
evet kocaman bir aileyiz cnmcımmm
Eşleştirmeler
[TABLE="width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]3. Takım[/TD]
[TD]6. Takım[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Gülşah (sahgül)*68,7[/TD]
[TD]Eylül (Eylül sıla)*67,7[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Ayça (nilyan)*89,4[/TD]
[TD]Sindi (nura)*81,6[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Eriğim (ayfer )*63,3[/TD]
[TD]perihan (anneyim mutluyum) *78[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Kelebekolcam (yasemin)*77[/TD]
[TD]lÖzge Beril(lisbeth93)* 81[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Bluebottle *53.9[/TD]
[TD]neslihan *83,5[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ebruli hayat *73[/TD]
[TD]tekaşkım * 68,7[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Eda(valkyrie) *78,1[/TD]
[TD]Feride *78,5[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Eki Görüntüle 1150705
Günaydınnn meleklerimmmmmm
Günaydınnn cnmmmm hakkında hayırlısı olsun bitanem sengönlünü ferah tuttt bende merak ediyorum
neslimmm gelen olursa başımızın üstünde yeri var cnmmtakım listesi 12 kişiyi geçemiyor bitanemmm aklında olsun
kardeş takımımız 3, takım özgecimmm Ayça belki kızmaz ama ben kızdım açıkçasıaynı durumda sen de olabilirdin cnmm birbirimize destek olmalıyız değil mi bir başkasının derdine gülmek bize yakışmaz bitanem
neler kaçırdın neslimmmm yazmadınmı yoksa
Günaydınnnn kuzummmmm hoşgeldinnn ne güzel bir motive olmuş tşkler cnmm
güzel bir numara olmuş kesinlikle haklısın cnmm hepimizin derdi amacı ortak olunca hepimiz kardeşiz
ayçacım kol egzersizleri de yap bitanemm zamanla düzelir sıkma canınısu şişelrine taş doldur sonra su doldur baya ağır oluyor 500 ml lik şişeler onlarla çalış tatlım
5 dk yeterli cnmmm evet o olaydan sonra duyum kayboldu zatengerçi benim çevrem biliyor hatamı yaptımki:26:
kuzummm jiletle sert çıkar neden böyle yapıyosunkiii makinalar ile uzmasını beklemene gerke yok cnmm en miniği bile bırakmıyor
est bitanem ne kusuruu
evet kocaman bir aileyiz cnmcımmm
aa bakalim ne zaman tartilcaksin bende bugun tartilmadim crsambaya kadar tartilmicam :)neyse rakibem aynı imiş hadi o zaman gayret. ofise kıymalı börek geldi elimi bile sürmedim hafta sonum berbattı gram gitmeyi bırak belkide geldi tartılmıyom yeminliyim bakmadımda :)
tunaydiin cnmHerkese tnaydınnn
Yok cnm cevremdekilerde şaşırıyo niye kalın sert çıkmıyor sende diye makinam bozuld yenisini almayı bekliyorum benimki braun silk epil 7 idi 2 sene önce almıştım benim hatam yüzünden bozuldu şimdi kararsızım yine pahalı son modellerden mi alsam (gerçi pahalı oluyo) yoksa sade işimi görecek bir model mi alsam bilemedim eğer tavsiye edeceğiniz bir model marka varsa öneride bulunun kızlar
benimde eşim Annemler ve eltim biliyo forumda takıldığımı nickimi biliyo ama herkese söylemedim belki yüZyüze gelince anlatırım akrabalara :)
neyse rakibem aynı imiş hadi o zaman gayret. ofise kıymalı börek geldi elimi bile sürmedim hafta sonum berbattı gram gitmeyi bırak belkide geldi tartılmıyom yeminliyim bakmadımda :)
ayyyy çok özür dilerim kaptanım hem senden hem ayçadan
ben anlatamadım galiba ben başta kollarım ve göbeğim kötü dedim ayça da bana cevap olarak kollarım kötü yazdı ama harf hatası yapmış kıllarım yazmış siz de ona göre cevap yazmışsınız zaten o da sonradan kol yerine kıl yazmışım dedi ya ona binaen güldüm yoksa kolun veya kılın derdine gülmedim
kimseyi kırdıysam veya üzdüysem çok çok özür dilerim kusura bakmayın böyle patavatsız değilimdir aslında ama işte internet ortamında tam anlatamıyoruz maalesef derdimizi
tekrar kusura bakmayın
Herkese tnaydınnn
tünaydın feridecimHerkese tnaydınnn
aa bakalim ne zaman tartilcaksin bende bugun tartilmadim crsambaya kadar tartilmicam :)
tunaydiin cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?