Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

kızlar nihayet geçmiş tam bitti
günaydın bile diyemedim daldım direk
hafta sonu yorucu geçti şu an ofiste tam anlamıyla uyukluyorum yatağımı özledim bi an önce akşam olsa

Bugun doktora gittim...tahlil verdim.ogleden sonra belli olacak...doktor ultrasonda bakti bebek görünmüyor dedi ama. ..gorememis de olabilir daha çok küçük oldugu icin...bakalim sonuclar nasil cikacak..merakla bekliyorum...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

benim rakibem kiras pek ugramıyor sanırım.bildirimde yapmamıs galiba.kendime yeni bir rakibe arıyorum.

ayy bir anne adayı daha öylemi.tebrik ederim canım.Allah tamamına erdirsin kucagına almayı nasip etsin.

her şey gönlünce olsun şekerim.

benim rakibem kiras pek ugramıyor sanırım.bildirimde yapmamıs galiba.kendime yeni bir rakibe arıyorum.

kelebekim gel beraber kelebek olalım çizelgene baktım göremedim ne durumdasın varmısın kim hedefine ulaşacak

Günaydınnn meleklerimmmmmm

Günaydınnn cnmmmm hakkında hayırlısı olsun bitanem sengönlünü ferah tuttt bende merak ediyorum

kızlar benim ilk göz ağrım topik kapandı hafta sonu katılım düşünce bende oradaki üyelere davet yolluyorum bu gün bakalım gelen olacakmı

neslimmm gelen olursa başımızın üstünde yeri var cnmm takım listesi 12 kişiyi geçemiyor bitanemmm aklında olsun

hoşbuldum ayçacım kardeş takım hangisi ben de arada bakarım oraya ;D
bu arada şu kol- kıl meselesine baya güldüm ya kızmazsın de mi sabah sabah iyi oldu :)

kardeş takımımız 3, takım özgecimmm Ayça belki kızmaz ama ben kızdım açıkçası aynı durumda sen de olabilirdin cnmm birbirimize destek olmalıyız değil mi bir başkasının derdine gülmek bize yakışmaz bitanem

neler kaçırdın neslimmmm yazmadınmı yoksa

Günaydın Kızlar, yeni bir incelme haftası,hepinize başarılar diliyorum :81::81:

Eki Görüntüle 1158231

Günaydınnnn kuzummmmm hoşgeldinnn ne güzel bir motive olmuş tşkler cnmm

Zaten artik ben kendimin takim bumarasini 368 olarak belirledim. Once kendi takimima bile gireyim demiyorum hangisi gelirse. Kocaman bi aile gibi hisediuorum.

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

güzel bir numara olmuş kesinlikle haklısın cnmm hepimizin derdi amacı ortak olunca hepimiz kardeşiz

ayçacım kol egzersizleri de yap bitanemm zamanla düzelir sıkma canını su şişelrine taş doldur sonra su doldur baya ağır oluyor 500 ml lik şişeler onlarla çalış tatlım

5 dk yeterli cnmmm evet o olaydan sonra duyum kayboldu zaten gerçi benim çevrem biliyor hatamı yaptımki:26:

kuzummm jiletle sert çıkar neden böyle yapıyosunkiii makinalar ile uzmasını beklemene gerke yok cnmm en miniği bile bırakmıyor

Tskler okudum suan hepsini k.bakma yordum seni iyi aksamlar

est bitanem ne kusuruu

O da benım gıbı sohbet samımı ıse oyle secmıs takımını . Cok sevınecek cok dogru bır secım yapmıs. Amaannnn zaten hepımız bir takımız
evet kocaman bir aileyiz cnmcımmm

Evet cnm biliyorum sanırım ben o zamanlar yeni üye olmuştum onun mu çakması vardı ne sanki dimi bir yakını onun gibi aynı ceketten aynı kıyafetten alıp duruyodu :))
:))) valla kollarda sorun kıllar da cnm nasıl deformeler var onu anlamadım ama
ayran detoksun bitti varmı bi müjde dün spor yaptın mı cnm ??
Çizelgeyi yapıştırıcın mı ?
Günaydın Kızlar, yeni bir incelme haftası,hepinize başarılar diliyorum :81::81:

Eki Görüntüle 1158231
Sanada günaydın cnm güzzel foto ve hiç çTlak yok

linki kopyaladım yapıştırdım kaydete basıyorum uygun formatta değil diyor ama yanlışmı yaptım ki
Olmuş cnm görünüyo
yok cnm görünüyo çizelgen olmuş

kızlar benim ilk göz ağrım topik kapandı hafta sonu katılım düşünce bende oradaki üyelere davet yolluyorum bu gün bakalım gelen olacakmı
Süper yapmışsın cnm
Gunaydinnn

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Günaydın cnm.
Evet olabilir cnm hayırlısı beklemedeyim haber ver lütfen :)
Yanlış hatırlamıyorsam kiraz çıktı cnm takımdan sorunları varmış uğrayamıcakmıs

her şey gönlünce olsun şekerim.

kelebekim gel beraber kelebek olalım çizelgene baktım göremedim ne durumdasın varmısın kim hedefine ulaşacak
Cnm kullanıcı kontrolpaneline gir
seçenekleri düzenleden çizelgeyi göstere tıkla sen göremiyorsun sanırım bende öyleydim

senin rakibe ayrıldı doktorcummm bu hafta yeni bir rakiben var hemen ekleyeyim eşleşmeleri
ben 92yle başladım 77yim.aralıktı başladıgım.bayadır takılı kaldım.diyetsiyene gidiyordum son 1 aya kadar baskule yansımasada son zamanlarda yağ oranım düştüğü için görüntüye bayaaa yansıdı.
bekliyorum banucum.

Eşleştirmeler

[TABLE="width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]3. Takım[/TD]
[TD]6. Takım[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Gülşah (sahgül)*68,7[/TD]
[TD]Eylül (Eylül sıla)*67,7[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Ayça (nilyan)*89,4[/TD]
[TD]Sindi (nura)*81,6[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Eriğim (ayfer )*63,3[/TD]
[TD]perihan (anneyim mutluyum) *78[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Kelebekolcam (yasemin)*77[/TD]
[TD]lÖzge Beril(lisbeth93)* 81[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Bluebottle *53.9[/TD]
[TD]neslihan *83,5[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ebruli hayat *73[/TD]
[TD]tekaşkım * 68,7[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Eda(valkyrie) *78,1[/TD]
[TD]Feride *78,5[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Eki Görüntüle 1150705

Eklentiler

• $6b3 (2).webp
    6,9 KB · Görüntüleme: 47
  • $m_start.gif
    22,2 KB · Görüntüleme: 73
Yok cnm cevremdekilerde şaşırıyo niye kalın sert çıkmıyor sende diye makinam bozuld yenisini almayı bekliyorum benimki braun silk epil 7 idi 2 sene önce almıştım benim hatam yüzünden bozuldu şimdi kararsızım yine pahalı son modellerden mi alsam (gerçi pahalı oluyo) yoksa sade işimi görecek bir model mi alsam bilemedim eğer tavsiye edeceğiniz bir model marka varsa öneride bulunun kızlar
benimde eşim Annemler ve eltim biliyo forumda takıldığımı nickimi biliyo ama herkese söylemedim belki yüZyüze gelince anlatırım akrabalara :)

neyse rakibem aynı imiş hadi o zaman gayret. ofise kıymalı börek geldi elimi bile sürmedim hafta sonum berbattı gram gitmeyi bırak belkide geldi tartılmıyom yeminliyim bakmadımda :)

ayyyy çok özür dilerim kaptanım hem senden hem ayçadan
ben anlatamadım galiba ben başta kollarım ve göbeğim kötü dedim ayça da bana cevap olarak kollarım kötü yazdı ama harf hatası yapmış kıllarım yazmış siz de ona göre cevap yazmışsınız zaten o da sonradan kol yerine kıl yazmışım dedi ya ona binaen güldüm yoksa kolun veya kılın derdine gülmedim
kimseyi kırdıysam veya üzdüysem çok çok özür dilerim kusura bakmayın böyle patavatsız değilimdir aslında ama işte internet ortamında tam anlatamıyoruz maalesef derdimizi
tekrar kusura bakmayın

hayret hakikatenn genelde sert çıkar ve çoğalır bebişimm :26: almışken iyisini al cnmm ben bir tanesini 20 yıl kullandım braundu bozulunca götürdüm servise herkese senin kadar kullanırsa biz batarız dediler tekrar yenisini aldım 5 senedir bir sorun yok ben çok memnunum braundan şaşma cnmmm

neyse rakibem aynı imiş hadi o zaman gayret. ofise kıymalı börek geldi elimi bile sürmedim hafta sonum berbattı gram gitmeyi bırak belkide geldi tartılmıyom yeminliyim bakmadımda :)

bakma cnmmm iradene kuvvettt

evet cnm internet ortamında malesef yanlış anlaşılmalar oluyor konu anlaşıldı tatlımmm herşey konuşulunca hallediliyor bitanemm

Herkese tnaydınnn

tünaydın feridemmm

bir iş bir kk yapıyorum

Herkese tnaydınnn
tünaydın feridecim

aa bakalim ne zaman tartilcaksin bende bugun tartilmadim crsambaya kadar tartilmicam :)

tunaydiin cnm

ben cuma dan cumaya ama bu sefer dahada heyecanlıyım bu gün spora başlıyorum
az yürüyüş ve eliptik +az lesli ve tifany karışık+az plates minder ve top+en son fitnes aletleri kullanır esner 1,15dk ile kaparım akşamı
yok kızlar siz bana iyi geldiniz ben ofise gelen börekten sonra baklavayıda ağzıma sürmedim hayır dedim
çok keyifliyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…