- 20 Eylül 2013
- 13.303
- 15.829
- 228
ya bir yandan çok uykum geliyor gözlerim kapanıyor bi yandan korkudan uyuyamıyorum otobüslerdeneyse kendimi zorlayıp uyıycam yoksa baş ağrısından ölürüm
hadi iyi geceler sizlere sevgili yeni takımım ^_^
Bende bu haftalik tartilmalara nasil katilabilicem hergun yediklerimi yazarakmi yada yazmadan cuma sabahi tartilip buraya yazmam yetiyormu?
85 ten 65 mi vuuuuu kaptanım süpersinnnnnnn
benim şu anki kilom 81 hedefim 65
adım özge beril hangisi hoşunuza giderse onu kullanın ;D üniversite öğrencisiyim 21 yaşındayım istanbulda yaşıyorum
bi nevi şu an hayatımı toparlama dönemimdeyim bir kaç ay önce resmen dibe vurmuştum her yönden
okul falan mahvolmuştu sırf saçma bi arkadaş grubu yüzünden onlardan ayrıldım falan okul derslerimi düzelttim ilişkilerimi düzenledim vesaire şimdi de saplığıma kavuşmak için kilo vermek istiyorum
ayyy gelir gelmez bissürü konuştu diyeeksiniz şimdiama diyorum ya takım çok sanimi geldi en de içimi dökmek istedim ^.^
karatay diyetini ben de araştırıyorum şu an ama ara öğün olmaması beni zorlayabilir bir de ben yaz okukuna başlaycam gelecek hafta sabah kahvaltısı olayı beni zorlayabilir
esimde dedi o da mi forumda takiliyo artik yok dedim henuz anlatmadim sanirim sizi bana ozel kalmanizi istiyorum
eevt bencilce bir davranis ama bakalim birde yuzyuze goruselim o zaman ayrintili anlatriim zaten cevremdeki herkes biliyo
ya aynen benim de en büyük sorunum göbekve bir de kollar çok canımı sıkıyor ama göbek çok daha fena durumda
Ayçalar hoşgeldinizzz
Özgecım hosgeldın. Ben kardes takımdan ayca. Ama buralı sayılırım.
Canım benım ekmek yemedıgın surece acıkma olmuyor. Bende cok korktum basta ama sımdı tıka basa gezıyorum. Hatta bugun annemdeydım gercı detoks yapıyodum 2 saatte boır yedım ama normal yedıklerımıde anlattım. Sen nasıl kılo verdın bu yemeyle dıye hayretlere gırdı
Ayy haklısın sındım bende sanırım bende bana ozel kalsın ısterdım
Bugun alısverıse gıttım gene kıllarımı saklıcak seyler baktım bulamadım tabısu kollara cozum getırmek cok zor. Bıde benım kastan dondukelerı ıcın deformeler var
Hosbulduk canım. Yatmadan bı bakayım dedım pazar pazar ne cok kaynatmıssınız. Bıtmedı yahu. Yarın sabahtan ucagım var 5.30 uyanmam lazım ama aklım burda kaldı. Daha kendı takımıma ugramadıım cok kaynatmayın yaaasonra yetısemıyorum hızınızaaa
Butun hafta sonu pusuya yattım yenı katılımcı alalım dıye. Yıne sen kapmıssın banucum
Butun hafta sonu pusuya yattım yenı katılımcı alalım dıye. Yıne sen kapmıssın banucum
tamam bir 3, takıma bir 6, takıma gideceğiz yarın size inşallah merak etme senlisbeth kendi geldi kuzummm
inşallah en yakın zamanda düzelir cnmselam kızlar
yemın ederım bıktım bu ınternetten ya sabahtan berı kesılıyo okadar alıntı yaptım ama baglantı gıdınce hepsı gıdıyo
sorun ortak ınternet kablolarımızda galıba ama anlamadım heran kesılır dıye korkarak yazıyorum
ah su para taksıtlerım olmasa alcam bı laptop wifiden sıkıntısız kullancam zaten yazarken koparsa sıze yazabılmek ıcın abımın laptopu alcam mecbur
cnm yalnız mı yolculuk yapıyosun.o yüzden korkuyosun sanırım :))ya bir yandan çok uykum geliyor gözlerim kapanıyor bi yandan korkudan uyuyamıyorum otobüslerdeneyse kendimi zorlayıp uyıycam yoksa baş ağrısından ölürüm
hadi iyi geceler sizlere sevgili yeni takımım ^_^
Aa kim demiş sen kardeş takımlısın diye sen artık bizim takımdansın cnm bnm :)Özgecım hosgeldın. Ben kardes takımdan ayca. Ama buralı sayılırım.
Canım benım ekmek yemedıgın surece acıkma olmuyor. Bende cok korktum basta ama sımdı tıka basa gezıyorum. Hatta bugun annemdeydım gercı detoks yapıyodum 2 saatte boır yedım ama normal yedıklerımıde anlattım. Sen nasıl kılo verdın bu yemeyle dıye hayretlere gırdı
Bugun alısverıse gıttım gene kıllarımı saklıcak seyler baktım bulamadım tabısu kollara cozum getırmek cok zor. Bıde benım kastan dondukelerı ıcın deformeler var
Hosbulduk canım. Yatmadan bı bakayım dedım pazar pazar ne cok kaynatmıssınız. Bıtmedı yahu. Yarın sabahtan ucagım var 5.30 uyanmam lazım ama aklım burda kaldı. Daha kendı takımıma ugramadıım cok kaynatmayın yaaasonra yetısemıyorum hızınızaaa
Iti geceler cnm benimde sporum 400 mekik 3 mil leslie oldu yapmışken 3 mil olsun dedim :)hoşgeldin bitanemmmm hadi doğru yatağa sabah erken kalkacaksınnnn ben özet geçerim sanalazer denesen kolların için :26: saklayacak kadar rahatsızsan bunu dene bitanemm bak annen farketti ve şaşırdı tbrk ederim cnmmm aynen devammm iyi geceler allah rahatlık versin bende kaçıyorum iyi geceler herkeseeeee leptin zamanıııı
Bende bAktım maşallah sweetcim heryere yetişiyorButun hafta sonu pusuya yattım yenı katılımcı alalım dıye. Yıne sen kapmıssın banucum
Aynen öyle cnm hepimiz birimiz için :))O da benım gıbı sohbet samımı ıse oyle secmıs takımını . Cok sevınecek cok dogru bır secım yapmıs. Amaannnn zaten hepımız bir takımız
Iti geceler güzel olur tatlı rüyalar hepimize :)) benim eşimde işte gece bende göreyim rüyamda :))Ben yatıyorum kızlar leğptın zamanıııı opuyorum herkesıherkes ruyasında sevdıgını gorsun emi. Iyı gecelerrr
bende 5dk kaynatarak yapıyım ozamann sagol buaradacezamı aksam okuyamadım bugun yapcam söztşkler cnm fazlasıyla yapmışsın
slm cnmmm sıkma canını eylülüm olsun aklında kalanları yazarsın bitanemm
regl dönemlerinde normal tatlı isteğin cnm en iyi çare tarçınlı süt içmek bundan sonra dikkat edeceğiz ceza vermeye yarın başlarım ona göre ilk günden korkutmayayım seni
canım ben 1 bardak suda yaklaşık5 dk kaynatıyorum ama ben annem için yapıyorum kendim arada içiyorum kaynatmadan demleme usulü çıkmaz sende böyle yap kaynayınca altını kız kaynayınca kıs altını 5 dk kaynat
hosgeldın beyazcanım aksam görmedım senı malesefhalasorun yasıyorum pcyle.ben ıyıyım sen nasılsınben geldimmm
bizim topik sinek avlıyor bende size oturmaya geldim kızlarr
halamı sorun yaşıyorsun şu pc yle..işallah alırsın yakında canım yaa..
nasılsın bu arada görüşemiyoruz
esimde dedi o da mi forumda takiliyo artik yok dedim henuz anlatmadim sanirim sizi bana ozel kalmanizi istiyorum
eevt bencilce bir davranis ama bakalim birde yuzyuze goruselim o zaman ayrintili anlatriim zaten cevremdeki herkes biliyo
inşallah en yakın zamanda düzelir cnm
cnm yalnız mı yolculuk yapıyosun.o yüzden korkuyosun sanırım :))
ayetel kürsi oku cnm evden çıkmadan önce o seni korur
Aa kim demiş sen kardeş takımlısın diye sen artık bizim takımdansın cnm bnm :)
çağda neden yapmıyosun ben sarartmaya karşıyım çünkü yine görünüyo kıllar :) bu aralar kısacaksınız belki ama pazı jiletle alıyorum ben cnm cok pratik valla eller ayaklar. Falan. Uzamasını bekleyemiyorum malesef(
Iti geceler cnm benimde sporum 400 mekik 3 mil leslie oldu yapmışken 3 mil olsun dedim :)
Bende bAktım maşallah sweetcim heryere yetişiyor
Aynen öyle cnm hepimiz birimiz için :))
Iti geceler güzel olur tatlı rüyalar hepimize :)) benim eşimde işte gece bende göreyim rüyamda :))
neslicim bu bu yaziyi kullanici kontrol panelinden profil duzenleye girip cizalgeye yapistir cnm
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/w3jzE8d/weight.png
Evet cnm yaptım sanada sadece alıp yapıştırcaksın açıklamasını da yaptım zaten orada
Iphone dan gönderildi
oy oy hafta sonu kaçtı bişiler işallah hedef tutar
6.Takım Haftalık Eki Görüntüle 1148378 Listesi 366. etap
Gülay : 84,5------------------->
Nura : 81,6----------------->80,6
Perihan:78 ----------------->
Eylül :67,7---------------------->
Feride :78,5----------------------->77,8
Nesli :83,5------------------------>82,6
Eki Görüntüle 1139828
Neslicim bu bu yaziyi kullanici kontrol panelinden profil duzenleye girip cizalgeye yapistir cnm
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/w3jzE8d/weight.png
Hoşgeldin cnm nasılsın
Iphone dan gönderildi
Özgecım hosgeldın. Ben kardes takımdan ayca. Ama buralı sayılırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?