Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Merhaba arkadaşlar
Evet tahmin edildiği üzere hamileyim..umarim hakkimizda hayirlisi olur..saglikli sıhhatli alirim kucagima..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Boylece Cocuk fasli da biran once bitmis olur..inşallah evladimiz kismetiyle beraber gelir...oglum daha hicbirseyin farkinda degil kendine gelmeye baslayinca bi bakicak annesine bir ortakci var...:) sevgi ilgiye ikiye bölünmüş:)))

Merhaba arkadaşlar
Evet tahmin edildiği üzere hamileyim..umarim hakkimizda hayirlisi olur..saglikli sıhhatli alirim kucagima..

hayırlısı olsun tekrar ikinci çocuktan sonra daha iyi bi anne olacaksınız emin olun ama ilkler hep ikincileri kıskanmaya mahkumlar malesef. bende ablaydım zaten o duyguyu çok iyi biliyorum insan sevdiğini hep kıskanır. ama oğlunda alışacak sevecek kardeşini herşey güzel olacak meraklanmayın

merhaba arkadaşlar
evet tahmin edildiği üzere hamileyim..umarim hakkimizda hayirlisi olur..saglikli sıhhatli alirim kucagima..

tekara tebrık ederım cnm ınsallah allah saglıkla kucagına almayı nasıp etsın
o sevgı bolundukce daha da cogalacak canım bunu oglusuna guzel bır dılle sen anlatıp bu sevgıyı sen asılayacaksın
afiyet olsun
Bu arada biz tanismadik sanirim ben de yeni geldim gruba
fotona bayıldım cnm sende mı ay savascısı sevıyosun
bir de eslestirmeler olmus ya o sistem nasil isliyor acaba rakibimizi kontrol falan mi ediyoruz
evet cnm rakııbenın menusunu sporunu takıp et hem eksıklıgın varsa kendı menulerını duzeltır daha cok spor yaparsın cnm hırslandırır senı rakıp olayı
bas donmem sukur azaldi ayran ictim iki kutu duzeldim
sevındım cnm

Bugunku menumuze gelelim sabah kalktigimda 1 bardak elma sirkeli su ictim ardindan bir bardak ilik su 9.30 gibi yesil elma yedim sistim tabi bir kahve ictim 12.30 gibi 4 kasik pilav ve 2 kasik salata yiyebildim 2 saat sonra fln bir kaysi tabi sudan sistim 1 gibi 2 litre bitmisti nerdeyse ve calistigimdan dolayida bi ara bi basdonmesi yasadim ve extradan oturup yemek yiyemedim simdi 2si biarada kahve iciyorum ve yaninda 10 tane beyaz leblebi yedim sisirdi resmen ... belki birazdan birdesalata yiyebilirim bakalim sizlerin menusu daha yok...

canım bende 5 dk kaynatıyorum 10 dk demlendikten sonra içiyorum

süpersin canım
hepsi bi arada çok olmuş canım

Bugunku menum..

Kahvaltı:
1 muz
2 kk beyaz peynır
fındık

ogle:
Bır dılım anne pastası (hafıf oldugunu anlatabılmek adına anne dedım benım dn yaptıgım pasta)

aksam:
1 tabak fırın posetınde sebzelı körılı tavuk
2 kasık yogurt

sıvı:
3 lıtre lımonlu su
1 actımel

spor:
2 mıl leslıe
20 dakıka tıffany roth
bırde cezamı beklıyorum kaptanım 200 mekık ıyı mıdır?yoksa daha fazla mı yapayım

Menü
Sabah
Peynir
Domates salatalik
1bardak süt
Ceviz
Bal cok az
Peynir 7-8 adet
Ara 3 kiraz
Ceyrek simit

Akşam
Fasulye zeytinyağlı
3 kasik makarna
Yarim kase bulgurlu corba
1 kase yogurt

menum

Sabah (9.30-10)
1 avuc ici kadar orgu peynir 2 kucuk dilim kavun 6 zeytin domates salatalik

ogle (14 civari)
2 yk kisir 4 yk yogurtlu havuc salatasi (icinde mayonez varmis ben yerken tadini almadim sonradan soylediler )

aksam (16.45-17)
1 yesil elma 1 kucuk kase kiraz

su 2 lt bir bardak yesilcay
leslie 3 mile yaptim 40 yarim mekik cektim 20 lik 2 set halinde,belki birazdan yuruyuse cikabilirim

evet ben de severim ay savascisini cocukken az hoplayip ziplamadim merkurum ben diye
bir Heidi bir ay savascisi hala izliyorum ikisini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…