- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.188
- 598
tünaydın feridecim
ben cuma dan cumaya ama bu sefer dahada heyecanlıyım bu gün spora başlıyorum
az yürüyüş ve eliptik +az lesli ve tifany karışık+az plates minder ve top+en son fitnes aletleri kullanır esner 1,15dk ile kaparım akşamı
yok kızlar siz bana iyi geldiniz ben ofise gelen börekten sonra baklavayıda ağzıma sürmedim hayır dedim
çok keyifliyim
Günaydın mi pardon tunaydin
Anca gelebildim neler yaptiniz canlar
Nasil gidiyor
masallah cnm 20 yilhayret hakikatenn genelde sert çıkar ve çoğalır bebişimm :26: almışken iyisini al cnmm ben bir tanesini 20 yıl kullandım braundu bozulunca götürdüm servise herkese senin kadar kullanırsa biz batarız dedilertekrar yenisini aldım 5 senedir bir sorun yok ben çok memnunum braundan şaşma cnmmm
bakma cnmmm iradene kuvvettt
evet cnm internet ortamında malesef yanlış anlaşılmalar oluyor konu anlaşıldı tatlımmmherşey konuşulunca hallediliyor bitanemm
tünaydın feridemmm
bir iş bir kk yapıyorum
masallah sana cnm baklavada geri cevrilmistünaydın feridecim
ben cuma dan cumaya ama bu sefer dahada heyecanlıyım bu gün spora başlıyorum
az yürüyüş ve eliptik +az lesli ve tifany karışık+az plates minder ve top+en son fitnes aletleri kullanır esner 1,15dk ile kaparım akşamı
yok kızlar siz bana iyi geldiniz ben ofise gelen börekten sonra baklavayıda ağzıma sürmedim hayır dedim
çok keyifliyim
hosgeldin cnm nasilsin nasil gidiyo hamislik tahlil yapcaktin bugunGünaydın mi pardon tunaydin
Anca gelebildim neler yaptiniz canlar
Nasil gidiyor
Herkesse gunaydin hepiniz iyisinizdir ins... bende bugun bi bas donmesi var hayirlisi bakalim...
masallah cnm 20 yilbenimkinde 2 yil garantisi var zaten benim esyalar garantisi bitince bouluyo genelde
masallah sana cnm baklavada geri cevrilmis
ben carsambaya kadar beklicem giden yoksa daha cok asilmak icin
hosgeldin cnm nasilsin nasil gidiyo hamislik tahlil yapcaktin bugun
tunaydin cnm..hayirdir neden acaba bas donmesi olduHerkesse gunaydin hepiniz iyisinizdir ins... bende bugun bi bas donmesi var hayirlisi bakalim...
masallah cnm sanagünaydınnn cnmmm çok şükür bitanem iyiyiz sen nasılsınnn tansiyonun filanmı düştü acaba yaz malum sık sık ayran içmeye çalış bitanemm
ben elektronik eşyaları hakikaten temiz kullanırım şimdi 15 yıllık elektrikli süpürgem var bozulsun diye uğraşıyorum ama taş gibi annemde gülüyor bozamadın diye şu boralardan alacağım
Bilmiyorumki simdiye kadar 1.5 litrede su ictim ikinci litrenin ortasindayimda anlamadim neden..
tunaydin cnm..hayirdir neden acaba bas donmesi oldu
masallah cnm sanaumarim en yakin zamanda bozabilirsin de yenisini alirsin
birde bir erdim var kosesinde esi ve esinin ailesi kendi ailesi arkadaslar komsular diye secenekler vardi kaldirilmis mi cnm bi bilgin var mi ?
Bilmiyorumki simdiye kadar 1.5 litrede su ictim ikinci litrenin ortasindayimda anlamadim neden..
bdv ye fazla takılmam sindim hiçbirbilgim yok
cm yazın çok terliyoruz ve terle tuz atıyoruz maden suyu ve ayran içmelisin ara ara muhtemelen tansiyonun düştü
Evet cnm biliyorum sanırım ben o zamanlar yeni üye olmuştum onun mu çakması vardı ne sanki dimi bir yakını onun gibi aynı ceketten aynı kıyafetten alıp duruyodu :))
:))) valla kollarda sorun kıllar da cnmnasıl deformeler var onu anlamadım ama
ayran detoksun bitti varmı bi müjde dün spor yaptın mı cnm ??
Çizelgeyi yapıştırıcın mı ?
Sanada günaydın cnm güzzel foto ve hiç çTlak yok
Olmuş cnm görünüyo
yok cnm görünüyo çizelgen olmuş
Süper yapmışsın cnm
Günaydın cnm.
Evet olabilir cnm hayırlısı beklemedeyim haber ver lütfen :)
Yanlış hatırlamıyorsam kiraz çıktı cnm takımdan sorunları varmış uğrayamıcakmıs
Selam nuracim. Yapistircam canim ama kosturmaktan bi uapamadimz sirkette acamiyorum bilgisayarda o sayfayi. Saat 5 ten sonra haledicem canim. Degormeden kastim. Biraz bingillarim var. cok degil ama kendimi iyi hisetmiyorum onlarla. O yuzden surekli bir saklama telasindayim. Sporla vok guzel kas yapmistim. Cok iyiydi ama simdi birakinca sporun verdigi etki ile kalinlasti tabiki o yuzden biraz rahatsiz ediyor beni.
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
ayyyy çok özür dilerim kaptanım hem senden hem ayçadan
ben anlatamadım galiba ben başta kollarım ve göbeğim kötü dedim ayça da bana cevap olarak kollarım kötü yazdı ama harf hatası yapmış kıllarım yazmış siz de ona göre cevap yazmışsınız zaten o da sonradan kol yerine kıl yazmışım dedi ya ona binaen güldüm yoksa kolun veya kılın derdine gülmedim
kimseyi kırdıysam veya üzdüysem çok çok özür dilerim kusura bakmayın böyle patavatsız değilimdir aslında ama işte internet ortamında tam anlatamıyoruz maalesef derdimizi
tekrar kusura bakmayın
Sagol cnm ben bu ara takılmamıştım abonesiydim :) bi aralar
Iphone dan gönderildi
Selam nuracim. Yapistircam canim ama kosturmaktan bi uapamadimz sirkette acamiyorum bilgisayarda o sayfayi. Saat 5 ten sonra haledicem canim. Degormeden kastim. Biraz bingillarim var. cok degil ama kendimi iyi hisetmiyorum onlarla. O yuzden surekli bir saklama telasindayim. Sporla vok guzel kas yapmistim. Cok iyiydi ama simdi birakinca sporun verdigi etki ile kalinlasti tabiki o yuzden biraz rahatsiz ediyor beni.
afferimmm neslim böyle iştee cıslara hayır diyrouzkapa gözünüüü kolay gelsin cnmm spor programın güzelll
tünaydın şirinemmm haberler sende
masallah cnm 20 yilbenimkinde 2 yil garantisi var zaten benim esyalar garantisi bitince bouluyo genelde
masallah sana cnm baklavada geri cevrilmis
ben carsambaya kadar beklicem giden yoksa daha cok asilmak icin
hosgeldin cnm nasilsin nasil gidiyo hamislik tahlil yapcaktin bugun
Baya gecmis birikmis. Isler tempolu siz tempolusunuz. Hizlara yetismek cok zor.amaasallah masallah sizi boyle enerjik gormek cok guzel. Insaninda enerjsi artiyor. Buarada nuracim daha tartilmadim. Sabah alcaz sonuclari. Ama neden boyle oldu anlamiyorum. Hala lavaboya gidemedim. 2 kayisi yiyip ilik su iccem yatanadan once bakalim ise yaticak mi ?
insallah ise yarar cnm bnm bende limonlu suya basladimBaya gecmis birikmis. Isler tempolu siz tempolusunuz. Hizlara yetismek cok zor.amaasallah masallah sizi boyle enerjik gormek cok guzel. Insaninda enerjsi artiyor. Buarada nuracim daha tartilmadim. Sabah alcaz sonuclari. Ama neden boyle oldu anlamiyorum. Hala lavaboya gidemedim. 2 kayisi yiyip ilik su iccem yatanadan once bakalim ise yaticak mi ?
ooo afiyet olsun cnm kayisinin icinde kaymak mi varKahvaltımızyumurtanın biri eşimin kayısılardanda 3tane yedim
insallah ise yarar cnm bnm bende limonlu suya basladim
ooo afiyet olsun cnm kayisinin icinde kaymak mi var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?