Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Günaydın mi pardon tunaydin
Anca gelebildim neler yaptiniz canlar
Nasil gidiyor

afferimmm neslim böyle iştee cıslara hayır diyrouz kapa gözünüüü kolay gelsin cnmm spor programın güzelll

Nasil gidiyor

tünaydın şirinemmm haberler sende

masallah cnm 20 yil benimkinde 2 yil garantisi var zaten benim esyalar garantisi bitince bouluyo genelde
masallah sana cnm baklavada geri cevrilmis
ben carsambaya kadar beklicem giden yoksa daha cok asilmak icin
Nasil gidiyor
hosgeldin cnm nasilsin nasil gidiyo hamislik tahlil yapcaktin bugun

Herkesse gunaydin hepiniz iyisinizdir ins... bende bugun bi bas donmesi var hayirlisi bakalim...

günaydınnn cnmmm çok şükür bitanem iyiyiz sen nasılsınnn tansiyonun filanmı düştü acaba yaz malum sık sık ayran içmeye çalış bitanemm

ben elektronik eşyaları hakikaten temiz kullanırım şimdi 15 yıllık elektrikli süpürgem var bozulsun diye uğraşıyorum ama taş gibi annemde gülüyor bozamadın diye şu boralardan alacağım

Herkesse gunaydin hepiniz iyisinizdir ins... bende bugun bi bas donmesi var hayirlisi bakalim...
tunaydin cnm..hayirdir neden acaba bas donmesi oldu
masallah cnm sana umarim en yakin zamanda bozabilirsin de yenisini alirsin
birde bir erdim var kosesinde esi ve esinin ailesi kendi ailesi arkadaslar komsular diye secenekler vardi kaldirilmis mi cnm bi bilgin var mi ?

bdv ye fazla takılmam sindim hiçbirbilgim yok

Bilmiyorumki simdiye kadar 1.5 litrede su ictim ikinci litrenin ortasindayimda anlamadim neden..

cm yazın çok terliyoruz ve terle tuz atıyoruz maden suyu ve ayran içmelisin ara ara muhtemelen tansiyonun düştü

Selam nuracim. Yapistircam canim ama kosturmaktan bi uapamadimz sirkette acamiyorum bilgisayarda o sayfayi. Saat 5 ten sonra haledicem canim. Degormeden kastim. Biraz bingillarim var. cok degil ama kendimi iyi hisetmiyorum onlarla. O yuzden surekli bir saklama telasindayim. Sporla vok guzel kas yapmistim. Cok iyiydi ama simdi birakinca sporun verdigi etki ile kalinlasti tabiki o yuzden biraz rahatsiz ediyor beni.

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Gidecek inşallah cnm spora asılırsak biraz gidecek başka yolu yok :)

Iphone dan gönderildi

Evet canim internet ortaminda oluyo boyle seyler. Bende sabah killarimi yazdigimi gorunce gulmustum onemli dgil cankm benim :)

Sagol cnm ben bu ara takılmamıştım abonesiydim :) bi aralar

Iphone dan gönderildi

çok sinir bozucu enerjim düşüyor birde okuyorsun bir bakıyorsun sahte hesap çıkıyor ilk zamanlar bakmıştım bir iki gün sadece fazla girme bitanemm

Ayçacım çok ağırlıkla çalışma cnmm hatta ağırlıksız hereketleri fazla tekrar yap o zaman böyle bir sorun olmaz

Baya gecmis birikmis. Isler tempolu siz tempolusunuz. Hizlara yetismek cok zor.amaasallah masallah sizi boyle enerjik gormek cok guzel. Insaninda enerjsi artiyor. Buarada nuracim daha tartilmadim. Sabah alcaz sonuclari. Ama neden boyle oldu anlamiyorum. Hala lavaboya gidemedim. 2 kayisi yiyip ilik su iccem yatanadan once bakalim ise yaticak mi ?

afferimmm neslim böyle iştee cıslara hayır diyrouz kapa gözünüüü kolay gelsin cnmm spor programın güzelll

tünaydın şirinemmm haberler sende

sağolun kızlar leptin leptin diyorsunuz zaten bildiğim bi hormondu ama karatay kitabına başladım şimdi daha iyi anladım bildiklerimi tekrar ettim sanırım haklısınız ben çok yiyorum sağlıklı yesemde çok yiyorum kitabı yeterince okuyup bende karataya uyum sağlamaya başlayım bakalım. alkali diyet yanı sıra karatay fena olmaz. karatay kitabında benim taş devri diyetimdende bahsetmiş zaten dr ahmet aydın ın ben bu adamı çok sever ve takip te ederim zaten hadi ben döndüm kitaba az ara vermiştim byy

kayısıyı önceden ıslatsan daha çok etkili olur cnmm hayat tempodan ibaret kuzummmm işler bitti çiçekler sulandı akvaryum temizlendi mıntıka temizliğide finished yemeği koydum market alışverişi var saçımı boyamam lazım spor yapılacak duş vs vs:122::122::122:

Kahvaltımız yumurtanın biri eşimin kayısılardanda 3tane yedim

Eklentiler

• $image.webp
    26,2 KB · Görüntüleme: 55
insallah ise yarar cnm bnm bende limonlu suya basladim
Kahvaltımız yumurtanın biri eşimin kayısılardanda 3tane yedim
ooo afiyet olsun cnm kayisinin icinde kaymak mi var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…