- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.188
- 598
Waoww benim acilen toparlanmam lazim acilen karataya donmeliyimMenü
Sabah
Peynir
Domates salatalik
1bardak süt
Ceviz
Bal cok az
Peynir 7-8 adet
Ara 3 kiraz
Ceyrek simit
Akşam
Fasulye zeytinyağlı
3 kasik makarna
Yarim kase bulgurlu corba
1 kase yogurt
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ayyy bende sarısın kızı severdım yada daha cok onun sevgılısını mı severdım acabaevet ben de severim ay savascisini cocukken az hoplayip ziplamadim merkurum ben diye
Bir heidi bir ay savascisi hala izliyorum ikisini
çok sinir bozucu enerjim düşüyor birde okuyorsun bir bakıyorsun sahte hesap çıkıyor ilk zamanlar bakmıştım bir iki gün sadece fazla girme bitanemm
Ayçacım çok ağırlıkla çalışma cnmm hatta ağırlıksız hereketleri fazla tekrar yap o zaman böyle bir sorun olmaz
insallah ise yarar cnm bnm bende limonlu suya basladim
ooo afiyet olsun cnm kayisinin icinde kaymak mi var
menum
Sabah (9.30-10)
1 avuc ici kadar orgu peynir 2 kucuk dilim kavun 6 zeytin domates salatalik
ogle (14 civari)
2 yk kisir 4 yk yogurtlu havuc salatasi (icinde mayonez varmisben yerken tadini almadim sonradan soylediler )
aksam (16.45-17)
1 yesil elma 1 kucuk kase kiraz
su 2 lt bir bardak yesilcay
leslie 3 mile yaptim 40 yarim mekik cektim 20 lik 2 set halinde,belki birazdan yuruyuse cikabilirim
bende hergun actımel ıcıyorum sanırım oda yanlıs bılmıyorsam actıvıa yogurdun ıcımlık olanı gıbı kucuk sıseler zaten 1 sısesı benım ısaret parmagım kadar elımde buyuk degıldıryok canım şimdi çalışmıyorum. O zamanlar kas yapıcam diye uğraştığım zamanlardı. Baklavalarım olsun diye. Ucundan kıyısındada gormustum guzellerdi yaa
Bende bugun azcık lımon sıktım suyumun içine tadı baya güzelleşti. Sevdim bunu hep yapatım artık guzeldı. Activia aldım bşde marketten bakalım artık in yarın tartıda güzel sonucu alır yazarım kızlar sıze
canım benim aksamları meyve yemek çok doğru değil.
(gerci bende bu gün yedim ama mesaide olunca yine salata almayı unutmusum malesef) inusilin direncin yükseldiği için bir sonraki güne insilin direncin yüksek başlıyosun. Buda yağ yakımını yavaşlatıyor. Meyve yicem dersende mutlaka yanında yoğurt tüketmelisin. Sabah kahvaltılarınada yumurta ekleyebilirsen çok güzel olur. Iyi kahvaltı metabolizmanın x5hızla çalışması demekk
neyı bulamaya calsııyosun cnmbulamadımmmYarım saate bulurum herhalde
bende hergun actımel ıcıyorum sanırım oda yanlıs bılmıyorsam actıvıa yogurdun ıcımlık olanı gıbı kucuk sıseler zaten 1 sısesı benım ısaret parmagım kadar elımde buyuk degıldırHergun 1 tane ıcıyorum evet artık yapalım lımonlu suyu bak tıffanny roth yaptım banucum yolladı lınkı karın ve yan yaglar kollar ıcın varya suan yanlarım sızlıyo ben 20 dakıka yaptım vıdeo 10 dk falan ıkı kere yaptım cokta zevklı ve hemen bıtıyo ama super calsıtırıyo..sende yap ıstersen ..cnm guzel haberlerını beklıyorum artık yarın kız bız ne bıcım rakıbız anlamadım ben
Waoww benim acilen toparlanmam lazim acilen karataya donmeliyim
neslının kı olmustu ama sende bı denebuldumm
Senin hazırladığın çizeşgeyi canım ama banada neslideki aynı hatayı verdi format uygun değil dedi
http://tickers.tickerfactory.com/ezt...rwa/weight.png
neslının kı olmustu ama sende bı dene
valla sende oylesın cnm..Ayy bende. Bak canım sunu yap zayıflarsın bunu yap soyle olur. Keske hayatımdakı her yarısmamda senin gibi rakiplerim olsa. Dünya çok güzel bir hale gelirdi.
bak sımdı cnm kullanıcı kontrol panelıne gır -seceneklerı duzenleye gır ve cızelge gosterılsın gıbı bı secenek var onu kabul etdenetım format hatası dedi
dur yenısını yapayım onu deneyelımbu alandaki çizelge yazılımınız öngörülen formatta değildir. Lütfen bu alanın açıklamasını okuyun. Diyip duruyor yaaa
dur yenısını yapayım onu deneyelım
yok cnm cok kolay ama simdi yine siteye girince sorun var tickerlar gorunmuyoçok sagol canım benım sanada zahmet oluyor ama
valla sende oylesın cnm..Bırbırımıze destek oluyoruz ve nerdeyse nolur benı gec dıcez yanı bı o kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?