Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Waoww benim acilen toparlanmam lazim acilen karataya donmeliyim

evet ben de severim ay savascisini cocukken az hoplayip ziplamadim merkurum ben diye
Bir heidi bir ay savascisi hala izliyorum ikisini
ayyy bende sarısın kızı severdım yada daha cok onun sevgılısını mı severdım acaba Baksana fotoya bıle sevgılısının oldugu fotoyu ekledım ama cok guzel yaa gecenlerde youtube tan ızlıyodum ama alt yazılısı vardı
bırde wınnıe pooh hastasıyım Heıdı de guzel onu hala burda alman kanallar yayınlıyo aa bu son 1 yıldır rus cızgı fılmı kesfettım oglumla masha ı medved cok guzel oda cok yaramaz bır kızın hıkayesı tamamen rusca ızlıyoruz oglumla zaten dılı anlamıyosun ama cocuklara yonelık oldugu ıcın ne oldugunu anlıyosun tavsıye ederım oglumla youtubetan ızlıyoruz

Yok canım şimdi çalışmıyorum. O zamanlar kas yapıcam diye uğraştığım zamanlardı. Baklavalarım olsun diye. Ucundan kıyısındada gormustum guzellerdi yaa

insallah ise yarar cnm bnm bende limonlu suya basladim

ooo afiyet olsun cnm kayisinin icinde kaymak mi var

Bende bugun azcık lımon sıktım suyumun içine tadı baya güzelleşti. Sevdim bunu hep yapatım artık guzeldı. activia aldım bşde marketten bakalım artık in yarın tartıda güzel sonucu alır yazarım kızlar sıze

canım benim aksamları meyve yemek çok doğru değil.
(gerci bende bu gün yedim ama mesaide olunca yine salata almayı unutmusum malesef ) inusilin direncin yükseldiği için bir sonraki güne insilin direncin yüksek başlıyosun. Buda yağ yakımını yavaşlatıyor. Meyve yicem dersende mutlaka yanında yoğurt tüketmelisin. Sabah kahvaltılarınada yumurta ekleyebilirsen çok güzel olur. iyi kahvaltı metabolizmanın x5hızla çalışması demekk

Çok yazmamışsınız kızlar bende nasıl geçmiş yapcam diye korkuyorum. Yine mesai saatleri başladı bana sanırım 2 saat sonra çıkarım artık . şu listemi ekliyim bende nuramın yaptıgını bulup

bende hergun actımel ıcıyorum sanırım oda yanlıs bılmıyorsam actıvıa yogurdun ıcımlık olanı gıbı kucuk sıseler zaten 1 sısesı benım ısaret parmagım kadar elımde buyuk degıldır Hergun 1 tane ıcıyorum evet artık yapalım lımonlu suyu bak tıffanny roth yaptım banucum yolladı lınkı karın ve yan yaglar kollar ıcın varya suan yanlarım sızlıyo ben 20 dakıka yaptım vıdeo 10 dk falan ıkı kere yaptım cokta zevklı ve hemen bıtıyo ama super calsıtırıyo..sende yap ıstersen ..cnm guzel haberlerını beklıyorum artık yarın kız bız ne bıcım rakıbız anlamadım ben

ayy bende. Bak canım sunu yap zayıflarsın bunu yap soyle olur. Keske hayatımdakı her yarısmamda senin gibi rakiplerim olsa. Dünya çok güzel bir hale gelirdi.

Ayy bende. Bak canım sunu yap zayıflarsın bunu yap soyle olur. Keske hayatımdakı her yarısmamda senin gibi rakiplerim olsa. Dünya çok güzel bir hale gelirdi.
valla sende oylesın cnm.. Bırbırımıze destek oluyoruz ve nerdeyse nolur benı gec dıcez yanı bı o kaldı

denetım format hatası dedi
bak sımdı cnm kullanıcı kontrol panelıne gır -seceneklerı duzenleye gır ve cızelge gosterılsın gıbı bı secenek var onu kabul et
sonra kullanıcı kontrol panelı cızlegeye gel ve verdıgım lınkın tamamını yapıstır
yaptıktan sonra haber ver cnm beklemedeyım

Bu alandaki Çizelge yazılımınız öngörülen Formatta değildir. Lütfen bu alanın açıklamasını okuyun. diyip duruyor yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…