- 10 Nisan 2014
- 5.939
- 7.455
- 198
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wWIgc4k/weight.pngAynen oyle. Ama ben sen kilo verince dahada hırslanıyorum o yuzden
ikimizden de kilo gitsin de hedefe ulasalimda gerisi onemli degil zatenAynen oyle. Ama ben sen kilo verince dahada hırslanıyorum o yuzden
bilemedim cnm bendeNe kabılıyetsızım yahu yıne aynı hata. Acaba neden boyle oluyor
istersen bana adresini sifreni ver ben sana yaparim sonrada sen sifreni degistirirsin tabi istersen cnmneden olmadı ki acaba yaaa
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wWIgc4k/weight.png
bir daha dene cnm bak sarisin oldugun icin sarisin kizi sectim
bende hergun actımel ıcıyorum sanırım oda yanlıs bılmıyorsam actıvıa yogurdun ıcımlık olanı gıbı kucuk sıseler zaten 1 sısesı benım ısaret parmagım kadar elımde buyuk degıldırHergun 1 tane ıcıyorum evet artık yapalım lımonlu suyu bak tıffanny roth yaptım banucum yolladı lınkı karın ve yan yaglar kollar ıcın varya suan yanlarım sızlıyo ben 20 dakıka yaptım vıdeo 10 dk falan ıkı kere yaptım cokta zevklı ve hemen bıtıyo ama super calsıtırıyo..sende yap ıstersen ..cnm guzel haberlerını beklıyorum artık yarın kız bız ne bıcım rakıbız anlamadım ben
Yok canım şimdi çalışmıyorum. O zamanlar kas yapıcam diye uğraştığım zamanlardı. Baklavalarım olsun diye. Ucundan kıyısındada gormustum guzellerdi yaa
Bende bugun azcık lımon sıktım suyumun içine tadı baya güzelleşti. Sevdim bunu hep yapatım artık guzeldı. activia aldım bşde marketten bakalım artık in yarın tartıda güzel sonucu alır yazarım kızlar sıze
canım benim aksamları meyve yemek çok doğru değil.
(gerci bende bu gün yedim ama mesaide olunca yine salata almayı unutmusum malesef) inusilin direncin yükseldiği için bir sonraki güne insilin direncin yüksek başlıyosun. Buda yağ yakımını yavaşlatıyor. Meyve yicem dersende mutlaka yanında yoğurt tüketmelisin. Sabah kahvaltılarınada yumurta ekleyebilirsen çok güzel olur. iyi kahvaltı metabolizmanın x5hızla çalışması demekk
ayyy bende sarısın kızı severdım yada daha cok onun sevgılısını mı severdım acabaBaksana fotoya bıle sevgılısının oldugu fotoyu ekledım ama cok guzel yaa gecenlerde youtube tan ızlıyodum ama alt yazılısı vardı
bırde wınnıe pooh hastasıyımHeıdı de guzel onu hala burda alman kanallar yayınlıyo aa bu son 1 yıldır rus cızgı fılmı kesfettım oglumla masha ı medved cok guzel oda cok yaramaz bır kızın hıkayesı tamamen rusca ızlıyoruz oglumla zaten dılı anlamıyosun ama cocuklara yonelık oldugu ıcın ne oldugunu anlıyosun tavsıye ederım oglumla youtubetan ızlıyoruz
Waoww benim acilen toparlanmam lazim acilen karataya donmeliyim
menum
Sabah (9.30-10)
1 avuc ici kadar orgu peynir 2 kucuk dilim kavun 6 zeytin domates salatalik
ogle (14 civari)
2 yk kisir 4 yk yogurtlu havuc salatasi (icinde mayonez varmisben yerken tadini almadim sonradan soylediler )
aksam (16.45-17)
1 yesil elma 1 kucuk kase kiraz
su 2 lt bir bardak yesilcay
leslie 3 mile yaptim 40 yarim mekik cektim 20 lik 2 set halinde,belki birazdan yuruyuse cikabilirim
Menü
Sabah
Peynir
Domates salatalik
1bardak süt
Ceviz
Bal cok az
Peynir 7-8 adet
Ara 3 kiraz
Ceyrek simit
Akşam
Fasulye zeytinyağlı
3 kasik makarna
Yarim kase bulgurlu corba
1 kase yogurt
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bugunku menum..
Kahvaltı:
1 muz
2 kk beyaz peynır
fındık
ogle:
Bır dılım anne pastası(hafıf oldugunu anlatabılmek adına anne dedım benım dn yaptıgım pasta)
aksam:
1 tabak fırın posetınde sebzelı körılı tavuk
2 kasık yogurt
sıvı:
3 lıtre lımonlu su
1 actımel
spor:
2 mıl leslıe
20 dakıka tıffany roth
bırde cezamı beklıyorum kaptanım 200 mekık ıyı mıdır?yoksa daha fazla mı yapayım
Bugunku menumuze gelelim sabah kalktigimda 1 bardak elma sirkeli su ictim ardindan bir bardak ilik su 9.30 gibi yesil elma yedim sistim tabi bir kahve ictim 12.30 gibi 4 kasik pilav ve 2 kasik salata yiyebildim 2 saat sonra fln bir kaysi tabi sudan sistim 1 gibi 2 litre bitmisti nerdeyse ve calistigimdan dolayida bi ara bi basdonmesi yasadim ve extradan oturup yemek yiyemedim simdi 2si biarada kahve iciyorum ve yaninda 10 tane beyaz leblebi yedim sisirdi resmen ... belki birazdan birdesalata yiyebilirim bakalim sizlerin menusu daha yok...
Bas donmem sukur azaldi ayran ictim iki kutu duzeldim
bir de eslestirmeler olmus ya o sistem nasil isliyor acaba rakibimizi kontrol falan mi ediyoruz
Boylece Cocuk fasli da biran once bitmis olur..inşallah evladimiz kismetiyle beraber gelir...oglum daha hicbirseyin farkinda degil kendine gelmeye baslayinca bi bakicak annesine bir ortakci var...:) sevgi ilgiye ikiye bölünmüş:)))
Merhaba arkadaşlar
Evet tahmin edildiği üzere hamileyim..umarim hakkimizda hayirlisi olur..saglikli sıhhatli alirim kucagima..
Ne kabılıyetsızım yahu yıne aynı hata. Acaba neden boyle oluyor
hosgeldin cnm bnmmaşşallah rakibelere düşman çatlatıyorsunuzz
ohhhh yanlar çalışmış iki kez yaptıysan süpe rolmuştur cnmmm nazar değmesin muhabbetimize inş
kilo verdikçe tekrar çalış kol egzersizlerini cnmm limonlu su süperdir içine tarçın kabuğu da atabilirsin
içindeki çocuğun yaşaması ne güzel Sindimmmmmbenim küçükken favorim candy idi M.Ö. oluyor sanırım
bence de toparlan şirinemmm iki hamişş birbirinizi denetleyin içime doğmuşta eşleştirmişim sanki sizi cuk oldu
bızdık kahvaltına yumurta eklemelisinn çok az olmuş ekmek yememen süprehavuç pişince şekere dönüşüyor çiğ yiyebilirsin ama pişmiş yasak
bilmeden yemişsin tatlım afiyetolsun yaramasın inş akşam sadece meyve olmaz Ayça ablanın uyarılarını dinle kuzummspor süperrrr muhtemelen yatana dek acıkırsın bol bol ayran içebilirsin cnm yarın akşam menülerine çorba yoğurt veya salata bir pors sebzeyemeği veya ızgara türü ekle cnm bakliyatta ekleyebilirisn vucudunu kıtlık moduna sokup enerji harcamasını yavaşlatma bebişimm
afiyetolsunnnn canım benim her ikinize de
kıyamam sana anne pastasının hatırına iyidir tatlımmm birde şu sorma tarzın içimi erittiii gel bakim gelllnkolay gelsin cnmm
sadece yeşil elmayla nasıl şiştin cnm benimm kahvaltında yumurta avuç için kadar peynir salata zeytin dilersen çiğ kuruyemiş yemelisin ki 5 km koşmuş gibi metabolizman hızlansın cnm 4 kaşık pilav çok pirinç pilavıysa eğer direk 4 kaşık şeker almışsın mümkünse bulşgur pilavını tercih et cnm salatayı bol bol tüket bitanem zararı yok öğünlerinde doyuncaya dek sağlıklı besinler tüketebilirisin
çok şükür cnm muhtemelen tansiyonun düştü ayran dengelemiştir
tatlı bir rekabet oluyor cnm birbirinizi motive edip menülerinizi incelemelisiniz hafta sonu o hafta yüzde olarak en çok kilo veren haftanın galibi oluyor bÖzgecimm
tbrk ederim cnmmmrabbim sağlıkla sıhhatle kucağına almak nasip etsin sorunsuz bir hamilelik geçir inş cnm benim oğluşun bence çok sevinecek kardeşsiz büyümek zor en büyük destekçisi olacak ve çok seveceğine eminimmm
hata sende değil bitanemmm bazen sistem böyle sorun çıkarabiliyor
hosgeldin cnm bnm
evet rakibemle iyi anlastik valla
candyi de cok severim ayrica hic te m.ö. degil cnm sanrim ben sevgilisi olan tum cizgi fimleri seviyorumduygusalligi aski cizgi filmlerde bile aramisim
ya cok cizgi film var guzel olan aslinda da ilk aklima gelenler buydu kisin candy i youtubedan izliyodum ama ses ile goruntu ayni zamanda olmadigi icin biraktimaaa pepeyi de seviyorum cunku ogluma iyi seyler ogretiyo
bilmem ben yasadigimi dusunuyorum ama seviyorum bizim icimizdeki cocukla alakali sanirimçocukluğumuzu tam olarak yaşayamadığımız için belki de ben hala barbie filmelrini izleirmmm izlemediğim serisi yok geçen sene fox tv de ctsileri sabah yayınlanıyordu pür dikkat izlerdimmm
cnm duydun mu minikesper hamileymismaşşallah rakibelere düşman çatlatıyorsunuzz
ohhhh yanlar çalışmış iki kez yaptıysan süpe rolmuştur cnmmm nazar değmesin muhabbetimize inş
kilo verdikçe tekrar çalış kol egzersizlerini cnmm limonlu su süperdir içine tarçın kabuğu da atabilirsin
içindeki çocuğun yaşaması ne güzel Sindimmmmmbenim küçükken favorim candy idi M.Ö. oluyor sanırım
bence de toparlan şirinemmm iki hamişş birbirinizi denetleyin içime doğmuşta eşleştirmişim sanki sizi cuk oldu
bızdık kahvaltına yumurta eklemelisinn çok az olmuş ekmek yememen süprehavuç pişince şekere dönüşüyor çiğ yiyebilirsin ama pişmiş yasak
bilmeden yemişsin tatlım afiyetolsun yaramasın inş akşam sadece meyve olmaz Ayça ablanın uyarılarını dinle kuzummspor süperrrr muhtemelen yatana dek acıkırsın bol bol ayran içebilirsin cnm yarın akşam menülerine çorba yoğurt veya salata bir pors sebzeyemeği veya ızgara türü ekle cnm bakliyatta ekleyebilirisn vucudunu kıtlık moduna sokup enerji harcamasını yavaşlatma bebişimm
kıyamam sana anne pastasının hatırına iyidir tatlımmm birde şu sorma tarzın içimi erittiii gel bakim gelllnkolay gelsin cnmm
sadece yeşil elmayla nasıl şiştin cnm benimm kahvaltında yumurta avuç için kadar peynir salata zeytin dilersen çiğ kuruyemiş yemelisin ki 5 km koşmuş gibi metabolizman hızlansın cnm 4 kaşık pilav çok pirinç pilavıysa eğer direk 4 kaşık şeker almışsın mümkünse bulşgur pilavını tercih et cnm salatayı bol bol tüket bitanem zararı yok öğünlerinde doyuncaya dek sağlıklı besinler tüketebilirisin
tatlı bir rekabet oluyor cnm birbirinizi motive edip menülerinizi incelemelisiniz hafta sonu o hafta yüzde olarak en çok kilo veren haftanın galibi oluyor bÖzgecimm
tbrk ederim cnmmmrabbim sağlıkla sıhhatle kucağına almak nasip etsin sorunsuz bir hamilelik geçir inş cnm benim oğluşun bence çok sevinecek kardeşsiz büyümek zor en büyük destekçisi olacak ve çok seveceğine eminimmm
maşşallah rakibelere düşman çatlatıyorsunuzz
Yok canım şimdi çalışmıyorum. O zamanlar kas yapıcam diye uğraştığım zamanlardı. Baklavalarım olsun diye. Ucundan kıyısındada gormustum guzellerdi yaa
Bende bugun azcık lımon sıktım suyumun içine tadı baya güzelleşti. Sevdim bunu hep yapatım artık guzeldı. activia aldım bşde marketten bakalım artık in yarın tartıda güzel sonucu alır yazarım kızlar sıze
canım benim aksamları meyve yemek çok doğru değil.
(gerci bende bu gün yedim ama mesaide olunca yine salata almayı unutmusum malesef) inusilin direncin yükseldiği için bir sonraki güne insilin direncin yüksek başlıyosun. Buda yağ yakımını yavaşlatıyor. Meyve yicem dersende mutlaka yanında yoğurt tüketmelisin. Sabah kahvaltılarınada yumurta ekleyebilirsen çok güzel olur. iyi kahvaltı metabolizmanın x5hızla çalışması demekk
supersin cnm50 dk yuruyusumu yaptim geldim
yumurtayi haslanmis yiyemiyorum ben midem kalkiyor resmenyarin sutlu omlet falan ekliyim ben o zaman
menemen falan da oluyor mu
ayy ne guzel yeni yeni seyler ogreniyorum
evet cnm mesela yarin sabah kiraz yicemaaa cok tesekkur edrim valla hic bilmiyordum su meyve olayini :26:
o zaman ben meyvemi canim cekerse Sabah veya oglene kaydiriyim cok tesekkurler
bilmem ben yasadigimi dusunuyorum ama seviyorum bizim icimizdeki cocukla alakali sanirim
guzel yaa insanin hem buuyuyup hem icinde cocugu kucuk birakmasi
bu arada tweeter instagram kullaniyo musun cnm..
kullanan kizlar var mi ben sizleri merak ediyorum da
cnm duydun mu minikesper hamileymis
50 dk yuruyusumu yaptim geldim
yumurtayi haslanmis yiyemiyorum ben midem kalkiyor resmenyarin sutlu omlet falan ekliyim ben o zaman
menemen falan da oluyor mu
ayy ne guzel yeni yeni seyler ogreniyorum
maşşallah rakibelere düşman çatlatıyorsunuzz
evet cnm haziran ayi bereketiyle geldi masallahhayır cnmmm kullanmıyorum face var ama kırk yılda bir açarımmburasını çok sveiyorum
evet kuzum şimdi duydum rabbim yüzünü güldürdü çok şükür sağlıkla kucağına alır inşşşşyeğenlerimiz çoğalıyor
hoşgeldin bızdıkkk 50 dk daha yürüdün tbrk ederimmilla haşlanmış yemek zorunda değilsin cnmcım yeşillikli omlet mmenemen çolbır peynirli omlet binbir çeşit tüketebilirsin zamanla daha da öğreneceksin cnm benim
supersin cnm
tereyagli omlet,
sahanda yumurta tereyagli,
menemen,
haslanmis yumurta,
sebzeli omlet (maydanoz,biber) hepsi oluyo ama ben sutlu omleti anlamadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?