Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wWIgc4k/weight.png
bir daha dene cnm bak sarisin oldugun icin sarisin kizi sectim

maşşallah rakibelere düşman çatlatıyorsunuzz

ohhhh yanlar çalışmış iki kez yaptıysan süpe rolmuştur cnmmm nazar değmesin muhabbetimize inş

kilo verdikçe tekrar çalış kol egzersizlerini cnmm limonlu su süperdir içine tarçın kabuğu da atabilirsin

içindeki çocuğun yaşaması ne güzel Sindimmmmm benim küçükken favorim candy idi M.Ö. oluyor sanırım

Waoww benim acilen toparlanmam lazim acilen karataya donmeliyim

bence de toparlan şirinemmm iki hamişş birbirinizi denetleyin içime doğmuşta eşleştirmişim sanki sizi cuk oldu

bızdık kahvaltına yumurta eklemelisinn çok az olmuş ekmek yememen süpre havuç pişince şekere dönüşüyor çiğ yiyebilirsin ama pişmiş yasak
bilmeden yemişsin tatlım afiyetolsun yaramasın inş akşam sadece meyve olmaz Ayça ablanın uyarılarını dinle kuzumm spor süperrrr muhtemelen yatana dek acıkırsın bol bol ayran içebilirsin cnm yarın akşam menülerine çorba yoğurt veya salata bir pors sebzeyemeği veya ızgara türü ekle cnm bakliyatta ekleyebilirisn vucudunu kıtlık moduna sokup enerji harcamasını yavaşlatma bebişimm

afiyetolsunnnn canım benim her ikinize de

kıyamam sana anne pastasının hatırına iyidir tatlımmm birde şu sorma tarzın içimi erittiii gel bakim gelll nkolay gelsin cnmm

sadece yeşil elmayla nasıl şiştin cnm benimm kahvaltında yumurta avuç için kadar peynir salata zeytin dilersen çiğ kuruyemiş yemelisin ki 5 km koşmuş gibi metabolizman hızlansın cnm 4 kaşık pilav çok pirinç pilavıysa eğer direk 4 kaşık şeker almışsın mümkünse bulşgur pilavını tercih et cnm salatayı bol bol tüket bitanem zararı yok öğünlerinde doyuncaya dek sağlıklı besinler tüketebilirisin

Bas donmem sukur azaldi ayran ictim iki kutu duzeldim

çok şükür cnm muhtemelen tansiyonun düştü ayran dengelemiştir

bir de eslestirmeler olmus ya o sistem nasil isliyor acaba rakibimizi kontrol falan mi ediyoruz

tatlı bir rekabet oluyor cnm birbirinizi motive edip menülerinizi incelemelisiniz hafta sonu o hafta yüzde olarak en çok kilo veren haftanın galibi oluyor bÖzgecimm

Merhaba arkadaşlar
Evet tahmin edildiği üzere hamileyim..umarim hakkimizda hayirlisi olur..saglikli sıhhatli alirim kucagima..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

tbrk ederim cnmmm rabbim sağlıkla sıhhatle kucağına almak nasip etsin sorunsuz bir hamilelik geçir inş cnm benim oğluşun bence çok sevinecek kardeşsiz büyümek zor en büyük destekçisi olacak ve çok seveceğine eminimmm

Ne kabılıyetsızım yahu yıne aynı hata. Acaba neden boyle oluyor

hata sende değil bitanemmm bazen sistem böyle sorun çıkarabiliyor

hosgeldin cnm bnm
evet rakibemle iyi anlastik valla
candyi de cok severim ayrica hic te m.ö. degil cnm sanrim ben sevgilisi olan tum cizgi fimleri seviyorumduygusalligi aski cizgi filmlerde bile aramisim
ya cok cizgi film var guzel olan aslinda da ilk aklima gelenler buydu kisin candy i youtubedan izliyodum ama ses ile goruntu ayni zamanda olmadigi icin biraktim aaa pepeyi de seviyorum cunku ogluma iyi seyler ogretiyo

çocukluğumuzu tam olarak yaşayamadığımız için belki de ben hala barbie filmelrini izleirmmm izlemediğim serisi yok geçen sene fox tv de ctsileri sabah yayınlanıyordu pür dikkat izlerdimmm

çocukluğumuzu tam olarak yaşayamadığımız için belki de ben hala barbie filmelrini izleirmmm izlemediğim serisi yok geçen sene fox tv de ctsileri sabah yayınlanıyordu pür dikkat izlerdimmm
bilmem ben yasadigimi dusunuyorum ama seviyorum bizim icimizdeki cocukla alakali sanirim
guzel yaa insanin hem buuyuyup hem icinde cocugu kucuk birakmasi
bu arada tweeter instagram kullaniyo musun cnm..
kullanan kizlar var mi ben sizleri merak ediyorum da

cnm duydun mu minikesper hamileymis

50 dk yuruyusumu yaptim geldim

yumurtayi haslanmis yiyemiyorum ben midem kalkiyor resmen yarin sutlu omlet falan ekliyim ben o zaman
menemen falan da oluyor mu
ayy ne guzel yeni yeni seyler ogreniyorum

aaa cok tesekkur edrim valla hic bilmiyordum su meyve olayini :26:
o zaman ben meyvemi canim cekerse Sabah veya oglene kaydiriyim cok tesekkurler

yumurtayi haslanmis yiyemiyorum ben midem kalkiyor resmen yarin sutlu omlet falan ekliyim ben o zaman
supersin cnm
tereyagli omlet,
sahanda yumurta tereyagli,
menemen,
haslanmis yumurta,
sebzeli omlet (maydanoz,biber) hepsi oluyo ama ben sutlu omleti anlamadim

hayır cnmmm kullanmıyorum face var ama kırk yılda bir açarımm burasını çok sveiyorum

cnm duydun mu minikesper hamileymis

evet kuzum şimdi duydum rabbim yüzünü güldürdü çok şükür sağlıkla kucağına alır inşşşş yeğenlerimiz çoğalıyor

hoşgeldin bızdıkkk 50 dk daha yürüdün tbrk ederimm illa haşlanmış yemek zorunda değilsin cnmcım yeşillikli omlet mmenemen çolbır peynirli omlet binbir çeşit tüketebilirsin zamanla daha da öğreneceksin cnm benim

Teşekkür ederim canimcimmm

evet cnm haziran ayi bereketiyle geldi masallahdarisi tum isteyenlerin basina

Ben geldim
Cok kaynattinizmi
Banu cum bakiyomda tum topiklere yetiyor fiber hizin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…