- 10 Nisan 2014
- 5.939
- 7.455
- 198
ay insallah cnm su tarti yarin bana guler...
evet yogurt kisin iki kere yapmistim ama market yogurdu ile yapmistim ve marketten aldigim civik yogurdun aynisi oldu ben tam tersine tikvesli yogurt vardi eskiden onun gibi olsun istiyorumkaymakli kati
ben simdi yapar sabaha kadar yada oglene kadar beklerim
yumurtayi dedigin gibi yapmak daha mantikli geldi ne cok sulanmis ne de susuz kalmis olur
birde ben normal lahmacun yapcam kiymali ve domates sogan sarimsak birazda ic yag koycam baharatlar hamuru kendime maksimum ince yaparim
ilk defa lahmacn yapcam evde
yani hic pisirmeden mi yiyolar
benim babaannem yapardi ben kucukken ama o biraz sacda pisiriyodu sanirim
immmm ne guzel olur kizartmayla yesllikli peynir durumu et durumu ohh miss
bakalim bize yasak degil mi ki yufka
banucum ben seni tutmayayim senin leptin bozulmasin cnm benim yuzumden uykusuz kalma
bende yogurdu yarin yaparim daha dingin kafayla
ay gel seve seve beklerim cnm basimin ustunde yerin varinş cnmmmm ohhh yarın lahmacun yemeyemi gelsem senin ellerindencanım yufka saçta pişiyor pişmeden kurumazkiii takır takır kuruyor
yatacağın zaman mayala ama çok bekletirsen ekşir ona göre cnmm
hoşgeldin aramıza cnmmmen doğru kararı vermişsin cuma zayıflama yarışmaları gerçekten kilo vermede çok etkili ilk sayfadaki kurallarımızı okuyup kabul ettiğini belirtirsen bizimlesin cnmmm:13::13:
alah bağışlasın bebişini evde koşu bandın varsa mutlaka kullanmalısın bebişin olduğu için çok işine yarayacak herhangi bir diyet uyguluyormusun bilmiyorum fakat sağlıklı ve kalıcı bir diyet istersen karatayı öneririm
bugün yediklerine gelecek olursakk akşamları mümkün olduğunca ekmek yememeye çalış cnm inan bana ekmeksiz de çok güzel doyuluyor ekmek yediğin an birkaç saat sonra acıkıyorsun 4 dilim ekmek çok fazla biraz azaltalım derim sabah çok güçlü bir kahvaltı yapmalısın ki metabolizman hızlansın şehriye çorbası masum gibi görünsede kilo aldırıyor sebze yemeğinii doyana kadar yiyebilirdin yanında alata veya yoğurt harika olurdu
kilo verme süresince pirinç pilavı yerine bulguru tercih edelim olurmu tatlımm günlük yeterli miktarda su içersen biraz da spor eklersen kilolarınla vedalaşacağına eminim
:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:alllahim yarin guzel seyler yazabileyim bu tabloya insallah amin amin amin:18::18::18::18::18::18::18:*** 6. TAKIM 366. ETAP ***
anneyim_mutluyum( 78/ / /% ) hamilelik nedeniyle izne ayrıldı
ayyuzlum0211 ( 84,5/ / / % ) izne ayrıldı
BilgeKi( 93 / / /% )Yeni Üye hedef kilo 65
EYLÜL SILA ( 67,7 / / / % )
ferideei ( 78,5 / / / %) 365. etapta bildirimde bulunmadı yüzdesi ikiye bölündü
lisbeth93 (85 / / /% ) Yeni üye hedef kilo 65
neslihank4 (83,5 / / /% )
Sindi564 ( 81,6 / / /% )
Tekaskim( 68,7 / / /% )Yeni Üye hedef 58
6. Takım Ortalaması : %
ay gel seve seve beklerim cnm basimin ustunde yerin var
bugun esime diyorum ki izmire gidelim niye hiic cok gzelmis dedim belki bigun bulusuruz orada ne guzel olur
sacim yok simdi olmadi kucuk yufkaciklar yaparim durumluk artik
yogurdu yarin yapcam en iyisi sakin kafayla
bu arada ali iyi cn m sadece cok kudurmaktan mide bulantisi oluyo arada ve hoooooop yerlere dokuyo
bu arada cok yardimci oldun cnm cok tesekkurlerallah razi olsun
hosgeldin arkadasim aramiza insallah cok guzel kilolar verecegiz burada hepimiz birlik olupBuradaki insanların azmi çok hoşuma gitti. Karatay diyetini duymuştum ama ben diyetisyen kontrolünde diyet yapıyorum. 15 günde 1 çağıracak, çünkü benim özel durumum var. Bebeğimde süt ve yumurta alerjisi var, beni emdiği için benimde ya hiç,ya eser miktarda tüketmem gerekiyor. Bu yüzden sabah kahvaltısı çok az bende. Ekmek olayındada diyetisyenim ya pilav yada makarna yada ekmek yiyeceksin dedi, ben akşam öğününde pilav yemek istemediğim için ekmeği tercih ettim. Ama pirinç pilavı konusunda haklısın. Yemeklerin yanına pirinç pilavına çok alışmışım, en yakın zamanda onu bulgura çevirmeliyim. Bu arada bana biraz yüksek kalorili diyet yazdı sanırım emzirdiğim için.
Bu arada şuan 91 kiloyum sormussunuz.
Birde kadınlar kulubu android uygulamasını indirdim telefonuma, okuyabiliyorum ama foruma giriş yapamıyorum, haliyle yazamıyorum. Bununla ilgili bir fikri olan varmı? Paylaşım yapabilmem için bu çok önemli. Bebekle pc yi açmam çok zor oluyor. Telefondan olunca mesaj yazar gibi sürekli takip edebilirim burayı.
cok sagol cnminş cnmmm nasip bu işler benim gelmem zorda sen inş bir gün gelirsinben yarın benim yufkalarımın resmini atayım minik ama sevimli saç küçük tüplü malesef annem için yapıyorum hiçbirşey yiyemiyor en azından onu yesin alişimi öp teyzesinin yerine uyusun dinlensin artık
ne demek bitanemmm rica ederim allah rahatlık versin herkese yarın grşrz inşşş
Buradaki insanların azmi çok hoşuma gitti. Karatay diyetini duymuştum ama ben diyetisyen kontrolünde diyet yapıyorum. 15 günde 1 çağıracak, çünkü benim özel durumum var. Bebeğimde süt ve yumurta alerjisi var, beni emdiği için benimde ya hiç,ya eser miktarda tüketmem gerekiyor. Bu yüzden sabah kahvaltısı çok az bende. Ekmek olayındada diyetisyenim ya pilav yada makarna yada ekmek yiyeceksin dedi, ben akşam öğününde pilav yemek istemediğim için ekmeği tercih ettim. Ama pirinç pilavı konusunda haklısın. Yemeklerin yanına pirinç pilavına çok alışmışım, en yakın zamanda onu bulgura çevirmeliyim. Bu arada bana biraz yüksek kalorili diyet yazdı sanırım emzirdiğim için.
Bu arada şuan 91 kiloyum sormussunuz.
Birde kadınlar kulubu android uygulamasını indirdim telefonuma, okuyabiliyorum ama foruma giriş yapamıyorum, haliyle yazamıyorum. Bununla ilgili bir fikri olan varmı? Paylaşım yapabilmem için bu çok önemli. Bebekle pc yi açmam çok zor oluyor. Telefondan olunca mesaj yazar gibi sürekli takip edebilirim burayı.
cok sagol cnm
valla iyi ki tanimisim seni cok cok yakinimdan daha yakinsin sen ve kizlar senin emegin bizde cok allah razi olsun gonlunden ne geciyosa oldursun insallah iiyi geceler cnm
hosgeldin arkadasim aramiza insallah cok guzel kilolar verecegiz burada hepimiz birlik olup(ay cok resmi oldu sanki)
yarin bol bol tanisir kaynasiriz insallah cnm
teşekkür ederim, işallah uzun vadede ama kalıcı kilo vereceğiz. Aylarca kendime bakamadım, bebekli hayata adapte olmaya çalışmaktan kendimi unuttum, aynaya baktığım bile yoktu. Açıkcası çokta umursamıyordum, üzülüyordum ama akşam tv karşısında yiyordumda yiyordum. Bir komşum ilk defa gelmişti salondaki düğün fotoma bu kim diye sordu. Evleneli 3 yıl oldu sadece ama ben bambaşka biri olmuşum bu kilolar yüzünden
Ama bunlara rağmen yemeye devam ettim:)
En son nasıl kesin karar verdim ve bianda sıkı diyete girdim biliyormusunuz, hayatımda ilk defa bir çocuk bana ayı dedi. Sonuçta çocuklar içlerinden geldiği gibi konuşurlar, doğru neyse çat diye söylerler. Bunu duyunca o an karar verdim eski kiloma ulaşmaya.
tam giderken geldinnn cnmmm hoşgeldinn diyetisyeninin deidkleirni uygula canımm memnun klmazsan karatay yaparsın yumurta ve süt alerjin varsa yumurta yerine muz yiyebiliyorsun süt yerine yoğurt kefir ayran tüketebilirsin pirinç = şeker cnmmm bulgura çevirirsen çok sağlıklı olur ki onu bile 3 kaşıktan fazla yemiyoruz cnm süt yapan şey ekmek değil sütünün bol olmasını istiyorsan yeşillik bol tüketmelisin özellikle dereotu arapsaçı enginar bunlar sütünü çoğaltır 91 olarak kaydettim hedefini yazarsın haftaya inş sende listede olursun cnmm
ben kk uygulamasını kullanamıyorum bilgim yok normal netten girip full site yapıyorum biraz küçük oluyor ama bir şekilde oluyor mecburi durumda sindi yardımcı olur sana bu bu konudatakip açısından haklısın senin için iyi olur cnmm
Sevgili shadowscum tam yazarken oğlum Elime değdi yarım kaldı mesajım bu onun devamı cnm :)
Evet cnm burdaki en büyük amaç kilolar yavas gitsin ama saglıklı ve kalıcı gitsin bak gercekten karatay öneririm neden çünkü o sıkıcı diyetler gibi baş ağrısı ve halsizlik olmuyo
Kesinlikle aç kalmak yok bi güzel karnını doyurup kalkıyorsun sofradan biraz spor ve irade ile bak ben 1 bucuk ayda 8.400 gr verdim bende en son 90 olmuştum yine senin dediğin gibi önce bebeğe alışma falan oldu sonra eşimi bekliyodum işten geç geliyordu ve yediğimiz yemekler hep o saatte yenmemesi gereken ağır yemeklerdi sonra gecen yaz bir baktım 85 bucuk olmuşum aman allahım dedim ve 1 haftada 5 kilo verem bir diyet yaptım sonra Türkiye'ye geldim geri döndüğümde 5 kilo aynen dönmüştü tabi eşim gece işine başladı geceyarısı işe gittiği için uyanamıyodu sen beni uyandır diyodu gece yarısına kadar oturunca çayın yanına bisküvi çikolata cips çerez derken kilo almışım sonra eşimle gittiğimiz dogum gününde onun o anki patavatsızlığı ile yaptıgı espri ile dünya başıma yıkıldı aklınca espri yapıyodu ve benim ağlayıp sana gününü gösteririm dememle ve tilkinin dönüp dolaşacağı yere döndüğü gibi bizim diğer topiğe dönüş yaptım sonra burayı açtı sweetcim tabi eksik kalır mıyım hemen buraya da girdimve inşallah kilo vermeye devam edeceğim şimdilik hedefim 75 sonra 65 ve enson 60 ama hamilelik istiyorum 2. Bebişi o yüzden 60 ları göremeyebilirim ama karataya son hız devam çünkü artık benim sağlıklı yaşama biçimim oldu gercekten cocuklar gercekten acımasız ama birde kendine en yakınından o salakca espriyi duyunca insan daha cok yıkılıyo Allah için hiç daha önce öyle şeyler söylemişliği yoktu ama söylemiş bulundu
Allah bebişini bagıslasın yasın kac boyun kac bebiş kaç yasında sanırım yakın tarihlerde evlendik ben 18 Temmuz 2010 da evlendim 2 Ekim 2011 de oğluşum dünyaya geldi yaşım 24 boy 1.61 ev hanımıyım cnm sende kendini tanıtır msın
Sen erkenciymişssin, genç yaşta anne olmuşssun. Ben 29 yaşındayım. 2011 eylülde evlendim, kızım 2013 kasımda doğdu. Bende ikinci çocuk istiyorum ama heralde 3-4 sene sonra anca. Boyum 1.68, kilomda malum:) Çalışıyorum ben memurum ama şuanda evdeyim. Henüz başlamadım işe, eylülde başlayacağım o zamana kadarda birazda olsa zayıflamam lazım. Şuanda evde pijamaların içinde keyfim yerinde ama işe gidince hergün ne giyeceğim derdiyle bunalıma girerim ben. Nasıl içim sıkılıyor anlatamam. Benim eşim daha ağzını açıp hiç yorum yapmadı kilolarımla ilgili. ama biliyorum içinden geçiyordur illaki zayıflasam diye. birde eskisi gibi iltifat etmiyor, bunuda çok kafama taktım. Eskiden bi yere giderken hazırlandığımda mutlaka çok güzel olmuşsun aşkım derdi, şimdi sadece hazırmısın diyor. Birde ben bebeğimi hazırlarken öyle bitap düşüyorumki saçıma bi toka tutuşturup fırlıyorum evden. saçlarımı boyattım değişiklik olsun diye, aylardan sonra oje sürmeye başladım, yeni kıyafetler ayakkabılar çantalarv aldım. Yok ama hiç biri moralimi düzeltmeye yetmedi. Benim sadece zayıflamayav ihtiyacımv vvar.v bu arada adroid uygulamasında foruma giriş yapamıyorum, ne önerirsin?
Malesef süt ürünlerinin hiçbirini tüketmemem gerekiyor. Peynir, yoğurt, ayran, kefir, kaşar, yumurta ve içine yumurta giren herşey yasak. Ama sütüm çok azaldı beslenme kısıtlı olunca. Süt az olunca bebeğe fazla zararı olmayacağını düşünerek sbh kahvaltısına az birşey peynir koyduk. Alerji bende değil, bebeğimde var.
Bebeğim 7 aylık oldu, artık her türlü yemeği vermeye başladım belirli yasaklar hariç. Yaptığım yemeği tuzsuz ve baharatsız yapıyorum, hem bebeğim hem ben yiyoruz, ben tabağıma ekliyorum. Haliyle yaptığım yemekler kızımın beslenme programına göre oluyor. İkimizinde diyetisyeni aynı zaten:) İkimize göre ortak bir program verdi. Süt ürünleri ve yumurta olmadığı için et içeriği yüksek bir program. E sebzesizde olmaz tabi. Sabahları uyanıyorum lokanta gibi çeşit çeşit yemek pişiriyorum. Benki yemek konusunda çok tembelim, konu bebeğim olunca gözümü açar açmaz kendimi mutfakta buluyorum. Ama onun sayesinde bende diyet yapıyorum, yoksa ben erinirdim diyet için yemek pişirmeye:)
Yarınki menümüde belirledim (birgün önceden karar verip malzememi alıyorum, yoksa sabah bebeğime öğlen yemeği yetiştireceğim diye elim ayağıma dolaşıyor. Çorba olarak yayla çorbasının yoğurtsuzunu deneyeceğim. O nasıl olur derseniz bende bilmiyorum, tarhana yasak,yoğurtlu çorbalar yasak, hergün çorba olması gerekiyor bebeğim için. Çorba konusunda içinde süt yoğurt olmayan fikirler sunarsanız çok sevinirim.
Sebze yemeği olarak kıymalı semizotu
Et yemeği olarak köfte, henüz tavuk vveya balığa geçmedim bebeğime, o yüzden şimdilik hep köfte:)
Domatesli bulgur pilavı
Çoban salata
Neyseki çorba ve sebze yemeğini 2 gün yiyebiliyoruz, yoksa yanmıştım ben:)
Sevgili shadowscum tam yazarken oğlum Elime değdi yarım kaldı mesajım bu onun devamı cnm :)
Evet cnm burdaki en büyük amaç kilolar yavas gitsin ama saglıklı ve kalıcı gitsin bak gercekten karatay öneririm neden çünkü o sıkıcı diyetler gibi baş ağrısı ve halsizlik olmuyo
Kesinlikle aç kalmak yok bi güzel karnını doyurup kalkıyorsun sofradan biraz spor ve irade ile bak ben 1 bucuk ayda 8.400 gr verdim bende en son 90 olmuştum yine senin dediğin gibi önce bebeğe alışma falan oldu sonra eşimi bekliyodum işten geç geliyordu ve yediğimiz yemekler hep o saatte yenmemesi gereken ağır yemeklerdi sonra gecen yaz bir baktım 85 bucuk olmuşum aman allahım dedim ve 1 haftada 5 kilo verem bir diyet yaptım sonra Türkiye'ye geldim geri döndüğümde 5 kilo aynen dönmüştü tabi eşim gece işine başladı geceyarısı işe gittiği için uyanamıyodu sen beni uyandır diyodu gece yarısına kadar oturunca çayın yanına bisküvi çikolata cips çerez derken kilo almışım sonra eşimle gittiğimiz dogum gününde onun o anki patavatsızlığı ile yaptıgı espri ile dünya başıma yıkıldı aklınca espri yapıyodu ve benim ağlayıp sana gününü gösteririm dememle ve tilkinin dönüp dolaşacağı yere döndüğü gibi bizim diğer topiğe dönüş yaptım sonra burayı açtı sweetcim tabi eksik kalır mıyım hemen buraya da girdimve inşallah kilo vermeye devam edeceğim şimdilik hedefim 75 sonra 65 ve enson 60 ama hamilelik istiyorum 2. Bebişi o yüzden 60 ları göremeyebilirim ama karataya son hız devam çünkü artık benim sağlıklı yaşama biçimim oldu gercekten cocuklar gercekten acımasız ama birde kendine en yakınından o salakca espriyi duyunca insan daha cok yıkılıyo Allah için hiç daha önce öyle şeyler söylemişliği yoktu ama söylemiş bulundu
Allah bebişini bagıslasın yasın kac boyun kac bebiş kaç yasında sanırım yakın tarihlerde evlendik ben 18 Temmuz 2010 da evlendim 2 Ekim 2011 de oğluşum dünyaya geldi yaşım 24 boy 1.61 ev hanımıyım cnm sende kendini tanıtır msın
Sen erkenciymişssin, genç yaşta anne olmuşssun. Ben 29 yaşındayım. 2011 eylülde evlendim, kızım 2013 kasımda doğdu. Bende ikinci çocuk istiyorum ama heralde 3-4 sene sonra anca. Boyum 1.68, kilomda malum:) Çalışıyorum ben memurum ama şuanda evdeyim. Henüz başlamadım işe, eylülde başlayacağım o zamana kadarda birazda olsa zayıflamam lazım. Şuanda evde pijamaların içinde keyfim yerinde ama işe gidince hergün ne giyeceğim derdiyle bunalıma girerim ben. Nasıl içim sıkılıyor anlatamam. Benim eşim daha ağzını açıp hiç yorum yapmadı kilolarımla ilgili. ama biliyorum içinden geçiyordur illaki zayıflasam diye. birde eskisi gibi iltifat etmiyor, bunuda çok kafama taktım. Eskiden bi yere giderken hazırlandığımda mutlaka çok güzel olmuşsun aşkım derdi, şimdi sadece hazırmısın diyor. Birde ben bebeğimi hazırlarken öyle bitap düşüyorumki saçıma bi toka tutuşturup fırlıyorum evden. saçlarımı boyattım değişiklik olsun diye, aylardan sonra oje sürmeye başladım, yeni kıyafetler ayakkabılar çantalarv aldım. Yok ama hiç biri moralimi düzeltmeye yetmedi. Benim sadece zayıflamayav ihtiyacımv vvar.v bu arada adroid uygulamasında foruma giriş yapamıyorum, ne önerirsin?
Benimki iOS cnm bir kere şifreyi girdim birdaha istemiyo
Evet benimki erken oldu Allah bebişe uzun ömürler versin inşallah
Açıkcası benim kilo aldım ama eski bakımımdan hiçbirşeyi eksik etmedim yani devamlı sacım basım düzenli düzleştiriyorum. Cok nadir topluyorum dışarı çıkınca makyajım yüzümden sacımdan boyam eksik olmaz dışardayken alışkanlık sanırm. Birazda süslülük varHatta biraz hafif makyaj yapmaya çalışıyorum ama gercekten tek sorunum kilom eski kiloma dönsem süper olacak yine pantolonu bırakıp elbiselere dadancam ve su dar paça pantolonlarıma geri dönmek istiyorum o zayıf halde dar paça süper duruyo benim kilo daha cok karında oldugu için cok kötü duruyo dar paça maşallah cnm senin boyda var biraz verdin mi heme fit görünmeye başlayacaksın
Iphone dan gönderildi
Malesef süt ürünlerinin hiçbirini tüketmemem gerekiyor. Peynir, yoğurt, ayran, kefir, kaşar, yumurta ve içine yumurta giren herşey yasak. Ama sütüm çok azaldı beslenme kısıtlı olunca. Süt az olunca bebeğe fazla zararı olmayacağını düşünerek sbh kahvaltısına az birşey peynir koyduk. Alerji bende değil, bebeğimde var.
Bebeğim 7 aylık oldu, artık her türlü yemeği vermeye başladım belirli yasaklar hariç. Yaptığım yemeği tuzsuz ve baharatsız yapıyorum, hem bebeğim hem ben yiyoruz, ben tabağıma ekliyorum. Haliyle yaptığım yemekler kızımın beslenme programına göre oluyor. İkimizinde diyetisyeni aynı zaten:) İkimize göre ortak bir program verdi. Süt ürünleri ve yumurta olmadığı için et içeriği yüksek bir program. E sebzesizde olmaz tabi. Sabahları uyanıyorum lokanta gibi çeşit çeşit yemek pişiriyorum. Benki yemek konusunda çok tembelim, konu bebeğim olunca gözümü açar açmaz kendimi mutfakta buluyorum. Ama onun sayesinde bende diyet yapıyorum, yoksa ben erinirdim diyet için yemek pişirmeye:)
Yarınki menümüde belirledim (birgün önceden karar verip malzememi alıyorum, yoksa sabah bebeğime öğlen yemeği yetiştireceğim diye elim ayağıma dolaşıyor. Çorba olarak yayla çorbasının yoğurtsuzunu deneyeceğim. O nasıl olur derseniz bende bilmiyorum, tarhana yasak,yoğurtlu çorbalar yasak, hergün çorba olması gerekiyor bebeğim için. Çorba konusunda içinde süt yoğurt olmayan fikirler sunarsanız çok sevinirim.
Sebze yemeği olarak kıymalı semizotu
Et yemeği olarak köfte, henüz tavuk vveya balığa geçmedim bebeğime, o yüzden şimdilik hep köfte:)
Domatesli bulgur pilavı
Çoban salata
Neyseki çorba ve sebze yemeğini 2 gün yiyebiliyoruz, yoksa yanmıştım ben:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?