Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Tatlim menulerime bakarsan ben kahvalti yapamayan bir insanim domatesi bile zar zor yedim benim normalde yemekle degil abur cubur larla kilo almam oluyo redbull gunde 4 tane iciyordum simdi tum sekerli icecekleri biraktim abur cubur flnda yok iste normal yemek yemeye calisiyorum ama hala oyle bi yemek saldirisi olmadi dua et benim icin olmassin cunku birden birakinca korkuttun cnm sen beni .... yarin 3 hafta bitcek ins bisey olmaz ama dedigim gibi ogunlerimi yapmaya calisiyorum tskler guzellik beni dusundugun icin ins yapicam

Merhaba
Menum
Sabah
Karatay kahvaltisi

Öğle
Patlican yemegi
4 kasik bulgur pilavı
5 adet biber yogurtlu

Ara çilek
1 dilim anne keki

Aksam 1 bardak ayran
Cok bulantim var hic bisi yiyecek halim yok...Allahim ne olur yardim et....

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ayyy heyecanlamdim
pazardan beri hic tartilmadim baya heyecanli olacak umarim moralisi bozmaz tarti

allah yardimcin olsun kolaylikla gecer insallah hamileligin

canim 2 si birarada dedigin su nescafeler mi kucuk pakette
benim kuzen gida muhendisi o hep soyler almayin onlari diye baya kimyasal islem goruyor o biraradalar
su buyuk siselerde kahveler oluyor ya gold,Jacobs falan diye onlardan alip onlara sut ekle digerleri cidden iyi degil

oyy canım bızde senı ozledık. Gercı bende gıremedım ama okurken dedım nuram hiç yazmamıs dıye. OOO rakıbem dordurmayı goturmuss afıyet olsun kuzum ama enerjı olsun atılsın hemencecık
ayyy heyecanlamdim
pazardan beri hic tartilmadim baya heyecanli olacak umarim moralisi bozmaz tarti

hadı bakalımm ıns bol eksılı cıkarsın canım

hadi yarin gorusuruz
yarin insallah herkes bol bol kilo verdigini gorur tartida benim pek umudum yok bu hafta menuleruim yuzunden ama bakalim artik

Herkese iyiiiii geceler tatlı rüyalar 😊😊😊😊😊😊😊

İyi akşamlar meleklerimmmmm

Herkese iyiiiii geceler tatlı rüyalar 😊😊😊😊😊😊😊

iyi geceler Aytencim allah rahatlık versin cnmm

hadi yarin gorusuruz
yarin insallah herkes bol bol kilo verdigini gorur tartida benim pek umudum yok bu hafta menuleruim yuzunden ama bakalim artik

hadi bakalım inşallah bızdıkım iyi geceler tatlı rüyalar umutsuzluk yokk

hoc bellı olmaz amınn ınsallah hepımızden gıderrr bol bol

bu topıkte baya kaynatmıs. Sonunda bıttı gecmıs Kımsecıklerde yok buralarda.

İnşallah bitanemmm tartı yüzünüzü güldürsün yarınnn sıcağa dayanamadık gölete gittik Ayçacım oh nefes aldık biraz

çok doğru cnmmmm türk kahvesi en sağlıklısı

ayyy heyecanlamdim

heyecan iyidir tatlımm

Afiyetolsun cnmmm bir müddet olacak böyle bulantılar teyzem 6 ay çekmişti inş kısa sürer seninkii akşam zorla kendini cnm en azındna çorba iç yeğenimiz neyle beslenecek :18:

günden güne menülerinin daha da sağlıklı hale geleceğine inanıyorum cnmmm şirineme itiraz yokk çok doğru uyarılar yapmış kuzummm

çok doğru uyarılarda bulunmuşsun şirinemmm verseydin cezasınııı

Yarin birde kilo veremeyip aldiysam kotu olur 2 gunum kaldi ins tartiya yansimaz

yarın ola hayrola bakalım tartı ne gösterecek leylacımm

yumurtanın beyazını ve meyveli yoğurdu al başka birşey yokkk cnm ne olur düzelt menülerini çok sağlıksız besleniyorsunn bu şekilde zayıflarsın ama yüzün çöker saçların dökülür dişetlerin çekilir lütfennn yarın daha sağlıklı bir menü istiyorum yapma kuzummm

Kizlar nekadar yazismissiniz yetisemedim valla:)

bu neki dua et kimse yoktuu bugünn

bizde snei özledik Sindimmm bütün gün bir iş bir kk bir spor bir kk şeklindeydi cnmm akşam piştik sıcaktan gölete gittik çay içmeye oh nefes aldık dışarda olmana rağmen dondurmayla kurtarmışsın cnmmm :131: alamadınız yani öylemiii şanssızlık olmuş sonra alırsınız kuzum sıkma canını sağlık olsun

Hoşbulduuuum Tamamdır ablacım aç karna sabah tartılıp yazarım

tamam bitanemmm tartı yüzünü güldürsün inş

tesekkurler cnm bnm bende pembe ile kombin yapmayi dusundum cnm
evet lavas kiri ama ben dedim heralde yanlis hatirliyorum lavasi yazmadim
bu arada vicik vicik yagli yediginiz ne kizartma mi ne kizartmasi bende cok seviyorum da
Cok guzel canim. Ben col begendim. Nedense spor yapamakyan ucak sanirim. Yatasim geldi ustune yastiklar fln puf puf gorunuyor. Gule kullan tatlim.

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
sagol cnm bnm
waw cok ilgincmis paylasim icin tesekkurler cnm denemekte fayda var
Canimcim yaa nedir senin bu cektigin kocandan ayri...her gece her gece....

bende 8-9 aydir ayni durumdayim cnm cok kotu bir durum
Supermis valla cok begendim gule gule kullan canim...simdi onun uzerinde uzanip ne keyif yapılır yaaa...

tesekkurler cnm bir gelsin keyif yaparim artik hepmizin yerine
[video=youtube;g9YxGyOh_iU]http://www.youtube.com/watch?v=g9YxGyOh_iU[/video]

efet ile 70 günde 20 kilo gitmişşş
tam icimden acaba dogru yapabilir miyim ki diyodum yine hizir gibi yetistin cnm supermis peki diyet yapmistir heralde dimi sadece bunu yapmakla istahi keserek mi kilo verdi acaba:44:
yaptım sporumu . Hatta bide simdi http://www.izlesene.com/video/ayhan-sicimoglu-historia-de-un-amor/5743147# sarkı ile salsada yaptım. Cok bısı degıl 5.30 dk ama baya terlettı
ay olsun bende yapayim bugun sadece yuruyus yapabildim
a.s. allah sifa verir insallah
ay cok guzel yaaa hele eylule BA-YIL-DIIIIIIIIMMMM cnm ellerine saglik
Sindimmmm geçmişte kayboldunnn iyi geceler cnmmmm
aynen oyle oldu cnm tam alintilarimi yaptim cvp yazcam afedersin sagolsun oglusum kucagimdayken ustume kustu gecenin yarisinda..kalktim onu kendimi ve yerleri temizledim
hoşgeldin cnm
maşallah günde kaç yufka acıyorsunuz birde o kadar yufkayı napcaksınız hepsini Ramazan'da mı kullanacaksınız sadece
Senin karatay güme gitmesin sonra cnm
aslında cook acmıyoruz canımya 10kg undan hamur yogurduk 1 gunde 0nu actık anneme 2.gun ablama ve bana toplam 12 kılo undan yoguruldu
bugunde abıme 5kılo undan hamur yogurup actık ama 2 yengem acıyo ablamla bende pişirıp acmalarına yardım edıyoruz yengemle bende fıtıkvar belımızde cook agrıyo yavas yavas ancak okadar acabıldık ama kendı ıhtıyacımızı görcek kadar yapıyoruz cook sukur sadece ramazanda bıtmez ama herzaman elımızın altında olması pratık oluyo kuru oldugundan bozulmuyo

sagol canım yarın bıtecek ınsallah

canım bunu bilmiyorum ama leylacım deneyip uygulamış ve sonuç güzel bence 1 hafta dene istersen bir de zerdeçal zencefil ve tarçın karışımı vardı yoğurtlu o da müthişti ama ben yapamadım

yuflkaya birşey demiyorum öğlen yemişsin fakat akşamki meyveler ne kuzummm yufkanın sindirimi zordur yarın yeme ne olur cumaya gülşah seni geçer yoksa söylemesi benden

neyse ben menulerımı yazayım uyuya kalırsam banucum cezav verır[/QUOTE]
masallah cnm size peki nasil muhafaza ediyosunuz yufkalari buzluga mi koyuyosunuz yoksa baska bir yolu daha var mi..actiginiz yufkada maya var mi ben biraz merakliyim bu konulara da o nedenle soruyorum cnm
maşallah Eylülüm mahalleyemi yapıyorsunuz bu kadar yufka :44::44: allah ağız tadıyla yemeyi nasip etsin inş ama sne fazla yeme cnmm ellerinize sağlık sahurda yufka tok tutar bende anneme yapıyorum minik sacımda çok seviyor patlıcan soğan dürünür anneannem biz küçükken yufkadan sonra yağlı yoğurtlu bezdirme yapardı bize onu getirdin aklıma şimdi güzelce dinlen cnmm

afiyetolsun cnmmm fakat gece mutlaka ac1ıkırsın en azından sebze yemeği veya salata eklemelisin acıkırsan yatana kadar ayran içebilirsin bilgecimm

afiyetolsun perihancımmmm yarasın bebişimize

slm canımcımmm

deneyelim leylacımmm maşallah iyi vermişsin yoğurt zaten başlıbaşına yağ yakıcı menülerden eksik etmemek lazımm ama ben pul biber yiyememki

çok zayıf bende sevmemm aynı fikirdeyiz cnmmm

sabah sadece suyla olmaz leylacımmmm mutlaka yemelisin en azından bir yumurta avuç için kadar peynir 20 ye kadar zeytin salata hatta günkurusu kayısı ve erik yiyebilirsinn böyle yersen 5 km koşmuş gibi metabolizman hızlanacak cnm benim yemeyerek olmuyor vucudun kıtlık moduna geçiyor cnmm

vanım mahalleye degıl aıleye anneme abımlere ablama bana aslında az az actık ama yarında acınca bıtcek ınsallah ramazanda ıyı oluyo took tutuyo hergece olmasada arada yaparım kendıme.benım esımde sseker ve hipoglisemı var 4 senedır oruc tutamıyo ben yalnız kalkıyorum sahura kendım ıcın az bısey yufka yapıyorum pratık oluyo

gule gule kullan koltuklarını ınsalllah grı cook guzelbır renk benceb ben severım[/QUOTE]
sagol cnm bnm yok rengini bende begendim ama cok masraf olcak diye istememistim ama kismet oldu
aramiza hosgeldin cnm

hosgeldin cnm sende ne guzel gol keyfide yapilmis yaz aksamlarni bu yuzden cok seviyorum
valla elimden geldigince kacamak yapmamaya gayret ettim cnm ama yine tartidan umudum yok yerimde sayiyorum malesef bakalim insallah yarin tarti yuzume guler amin

olsun dolaba baska zamanda bakarim cnm
baskyeni seyler aldim en organiiginden
yol ustunde ciftlikler var ordan taze yumurta 20 tane ve 5 litre sut aldim ..sonunda alabildim su sutu ama sana sorum olacak esim bunlar kaynatilmis diyo ben hic sanmiyorum annem yinede kaynat diyo sutu..
birde yogurt yapcam 4 litresinden ne kadar yogurt koymam gerek mayalamak icin acaba
birde kaymagini nasil alcam sut kaymagi muhabbeti olmustu ya diger topikte
birde annem yumurta ustune sirke gezdir mikroplar olsun diyo karatay teyzemiz yikanmis yumurtaya karsi ee ben napcam simdi
biliyorum cok soru sordum ama insallah verecegin cvplar dogrultusunda simdi yogurt yapcam da sabaha kadar olsun bugunde sansima nasil soguk oldu aksam ruzgar sguk belki yagmur bile yagiyodur disarda
ay insallah unuttugum baska birsey yoktur
aa ben yarin lahmacun yapcam insallah kucuk tatli tabagi buyuklugunde ne kadar yiyebilirim icine katip katmamam gerekn birsey varmi acaba

hoşgeldin cnmmm maşallah geçmişi süper yapmışsınn dün gece tahmin ettim bir terslik olduğunu alişin midesine birşeymi dokundu acaba geçmiş osun cnm bugün iyidir inş gece sporu olmuş sana

kızartma derken sebzelere biraz yağ gezdirip fırında pişirmekten bahsediyorduk cnmcımmm lavaşkiriymiş yanii efet olayını dene mutlaka sindimm videodaki kız eft ile zararlı yiyecek yemeyyi engellediği için direk diyet yapıyor zaten eylülde sevdi menüsünü

canım yufkaların içine maya konmaz sadece un tuz su ile yoğurulup açılır ve sac ta kurutulur üstüste dizilip kapalı bir tahta dolapta veya üzeri örtülerek muhafaza edilir hiç bozulma olmaz yeneceğin zaman sulanır katlanır afiyetolsun börek yapmak için aldığın hazır yufkanın kururtulmuşu anlayacağın

himmmmm bende oyle yapayyim ben genelde yagsiz koyuyodum sebzeleri o zaman biraz yag koyarsam da olurmus yani
yani yufkayi hep denemek istiyorum yarin lahmacun iicn hamur yaparken belki cok az deneme amacli yufka icinde kuuck bi hamur yogururum
yani borek yapcagimiz hamuru kuru halde bekletcez canimiz borek isteyince islatip tepsiye koyuluyo sanirim dimi

elinden geleni yapıyorsun cnmm tartı mutlaka az veya çok gülecek bence ohhh afiyetle yemek nasip olsun inşşş mutlaka kaynat canımmm kaynat soğurken üzerinde kaymak oluşur onu kaşıkla alırsın tam soğumayacak yalnız serçe parmağını hafif yakmalı lt başına 4 yemek kaşığı yoğurt yeterli olur mayalamak için güzelce karıştır üstünü ört orada hava şartları nasıl bilmiyorum yazın 3,5 saat tutuyorum ben kışın 4,5 5 saat sen havaya göre ayarlarsın

sen 5 saat mayala cnmm ama sabah unutmayasın açabilecekmisin yumurtayı yıkama bence pamuklu ıslak bir bezle sil suya tutma

soracaksın tabii kuzummm lahmacunun hamurunu çok ince yaparsan sorun yok 1 tane yiyebilirsin şarküteri harici istediğin malzemeyi kullan cnmm

ev sucuğu olursa kullanabilirsin

dene cnmmm yufkanın üzerine hafif su serpip sofra bezine sararsın 5-10 dk sonra yumuşar ve katlarsın cnm genelde ekmek yerine yufka tüketilir dürüm yapılır tavada kızartılıp içine peynir konur börekte yapılır tamamen senin yaratıcılığına kalmış cnmm

ay insallah cnm su tarti yarin bana guler...
evet yogurt kisin iki kere yapmistim ama market yogurdu ile yapmistim ve marketten aldigim civik yogurdun aynisi oldu ben tam tersine tikvesli yogurt vardi eskiden onun gibi olsun istiyorumkaymakli kati
ben simdi yapar sabaha kadar yada oglene kadar beklerim
yumurtayi dedigin gibi yapmak daha mantikli geldi ne cok sulanmis ne de susuz kalmis olur
birde ben normal lahmacun yapcam kiymali ve domates sogan sarimsak birazda ic yag koycam baharatlar hamuru kendime maksimum ince yaparim
ilk defa lahmacn yapcam evde

yani hic pisirmeden mi yiyolar
benim babaannem yapardi ben kucukken ama o biraz sacda pisiriyodu sanirim

immmm ne guzel olur kizartmayla yesllikli peynir durumu et durumu ohh miss
bakalim bize yasak degil mi ki yufka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…