- 27 Şubat 2014
- 9.351
- 16.727
- 298
Menüm
Aç karnına 1 tatlı kaş. çörek otu 2 bardak su ve 1 brd kefir 1 muz
Kahvaltı
2 yumurta haslama
10 zeytin
1 çay bar ceviz
1 fincan hibisküs
marul domates biber maydanoz
ÖĞLE 16 da yolda yedik
Sac kavurma bi lokma pide ayran
AKŞAM 20.00
z.yağlı taz fasulye
1 kaşık pirinc pilavı
SPOR yok su 4 lt
takviye olarak omega 3
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Yani mesela öğlen yemegi ile akşam arasında bir bardak süt icsem leptine engel olmuyor mu ? Leblebi yiyebilir miyim ?Afiyetolsun Aytencimm çerezlerini çiğ olmak koşuluyla sabah tüketebilirsin kahvaltıyla canım bugün ikimizde barbunya yemişiz anlaşılanöğün araları ne kadar uzun olursa leptin o kadar çok çalışır ve yağ yakar cnm öğünden 4 saat sonra çalışmaya yağ yakmaya başlıyor leptinn . Araları mümkün olduğunca yapmamaya çalış bitanemm ayran süt veya kefir içebilirsin spor su mükemmel afiyetolsun cnmmm
afiyetolsun cnmmm sabah 1 muz fazla kaçmışşş yumurta yediğin zaman muz yememelisin neslimmmyoldamısınız hala:26:
Yani mesela öğlen yemegi ile akşam arasında bir bardak süt icsem leptine engel olmuyor mu ? Leblebi yiyebilir miyim ?
Yani mesela öğlen yemegi ile akşam arasında bir bardak süt icsem leptine engel olmuyor mu ? Leblebi yiyebilir miyim ?
Yok geldik
Yegenimi eylulumu gordum sonunda ay minicik erken dogdu ya daha 4 kilo 40 gunluk oldu. Annesini cok yormus zibidi masallah simdi sagligi iyi kizlar
Vay vay helal olsun neslimm bak doya doya ac kalmafan veriyorsun ne guzel degilmi memnun kalmana sevindim cnmCanim ben bildirim yapayim dun aksam tartildim regl de oldum
Gecen hafta 83.5
Bu hafta 82.8
Giden 700
Yuppiiii nihayet 300 gr ustune ciktim karatay tam bana goreymis kacamak yapmama ragmen . asla birakmam sagolun kizlar
Vay vay helal olsun neslimm bak doya doya ac kalmafan veriyorsun ne guzel degilmi memnun kalmana sevindim cnm
Sagollhadi ben kactim
Beyne aclik sinyali gittigi anda da leptin bozuldugu icin ayran sut veya kefir icebilirsin cnm sadece cigneme olayi olmayacak sekersiz sakiz bile cignesen leptin bozuluyor Aytencim leblebinin bir cay bardagi bir dilim ekmege esit cnm
Est bitanem deneye deneye dogruyu bulduk diyelimm citir olana dek devam insAnladım canım çok çok teşekkür ederim iyiki sen beni takıma davet etmişsin canım maşallah bilgin yerinde tecrübe de var daha ne olsun 😊😊😊
bilge takıma giriş 17/06 mesaj sayısı 26
özge takıma giriş 15/06 mesaj sayısı 55+
leyla takıma giriş 15/06 mesay sayısı 31
kızlar sizleri yarın takım listesine alıyorumm yarın 12 dne önce tartılıp kilonuzu bildirmelisiniz takıma hoşgeldiniz
Merhaba kuzummm allah denk getirsinnn inşşş gönlüne göre halı ve ünite denk gelirrr hadi rastgele
Sabah 1 domates yarim litre su 8 tane kiraz 10 tane uzum
Oglen buyuk salata yaninda haslanmis yumurtanin beyazi
Ara 15 tane leblebi yarim litre su bir kahve 2si bi arada
Aksam bir kucuk meyveli yogurt kahve yesil cay yrim litre su
Birde adetim yakinya 10 tane kuru yaban mersini seker ihtiyacim olmasin diye ve birazdanson yarim litremi icicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?