Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Menüm
Aç karnına 1 tatlı kaş. çörek otu 2 bardak su ve 1 brd kefir 1 muz

Kahvaltı
2 yumurta haslama
10 zeytin
1 çay bar ceviz
1 fincan hibisküs
marul domates biber maydanoz

ÖĞLE 16 da yolda yedik
Sac kavurma bi lokma pide ayran

AKŞAM 20.00
z.yağlı taz fasulye
1 kaşık pirinc pilavı

SPOR yok su 4 lt
takviye olarak omega 3

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

afiyetolsun cnmmm sabah 1 muz fazla kaçmışşş yumurta yediğin zaman muz yememelisin neslimmm yoldamısınız hala:26:

Yani mesela öğlen yemegi ile akşam arasında bir bardak süt icsem leptine engel olmuyor mu ? Leblebi yiyebilir miyim ?

afiyetolsun cnmmm sabah 1 muz fazla kaçmışşş yumurta yediğin zaman muz yememelisin neslimmm yoldamısınız hala:26:

Yok geldik
Yegenimi eylulumu gordum sonunda ay minicik erken dogdu ya daha 4 kilo 40 gunluk oldu. Annesini cok yormus zibidi masallah simdi sagligi iyi kizlar

Yani mesela öğlen yemegi ile akşam arasında bir bardak süt icsem leptine engel olmuyor mu ? Leblebi yiyebilir miyim ?

Şekeri sakiz bile leptini kesiyormus canim kaldiki....

Beyne aclik sinyali gittigi anda da leptin bozuldugu icin ayran sut veya kefir icebilirsin cnm sadece cigneme olayi olmayacak sekersiz sakiz bile cignesen leptin bozuluyor Aytencim leblebinin bir cay bardagi bir dilim ekmege esit cnm

Canim ben bildirim yapayim dun aksam tartildim regl de oldum
Gecen hafta 83.5
Bu hafta 82.8
Giden 700
Yuppiiii nihayet 300 gr ustune ciktim karatay tam bana goreymis kacamak yapmama ragmen . asla birakmam sagolun kizlar

Son düzenleme:
Yok geldik
Yegenimi eylulumu gordum sonunda ay minicik erken dogdu ya daha 4 kilo 40 gunluk oldu. Annesini cok yormus zibidi masallah simdi sagligi iyi kizlar

Hadi gecmis olsun neslimmm allah anali babali buyutsun inss bizim yerimize de kokla minigi

Vay vay helal olsun neslimm bak doya doya ac kalmafan veriyorsun ne guzel degilmi memnun kalmana sevindim cnm

Beyne aclik sinyali gittigi anda da leptin bozuldugu icin ayran sut veya kefir icebilirsin cnm sadece cigneme olayi olmayacak sekersiz sakiz bile cignesen leptin bozuluyor Aytencim leblebinin bir cay bardagi bir dilim ekmege esit cnm

Anladım canım çok çok teşekkür ederim iyiki sen beni takıma davet etmişsin canım maşallah bilgin yerinde tecrübe de var daha ne olsun 😊😊😊

Est bitanem deneye deneye dogruyu bulduk diyelimm citir olana dek devam ins

Hoşbulduuuum Tamamdır ablacım aç karna sabah tartılıp yazarım

Merhaba kuzummm allah denk getirsinnn inşşş gönlüne göre halı ve ünite denk gelirrr hadi rastgele

Ay cok sagol cnm bnm ama taklaya geldim ikea ya gittik önce sonra asıl gitceğimiz yere gidemedik kapanıyodu :) neyse artık başka zaman gideriz yine sen nasılsın naptınız bugun eve gidince uzun bir geçmiş yapcam bugun :)

Iphone dan gönderildi

Selamlar kızlar şuan yoldayım eve dönmekteyim sizi çok özledim yaa menümü yazayım..

Kahvaltı:
2 yumurtalı Menemen
Fındık

Öğle:
1 top beyaz dondurma

Akşam:
Peynirli salata ( yağsız, tuzsuz)
Meyveli yoğurt

Bugun dışarda yedim ve sanırım başardım kötü birşey yemeyerek
Dondurma hariç

Spor:
2 saat tempolu yürüyüş
Biz 4 saattir dışardayız ama toplam 2 saatini ben tempolu yapabildim allahım cok korkuyorum tartıdan yarın dua edinde artı çıkmim

Su 1 buck şimdilik
2 bardak yeşilçay

Iphone dan gönderildi

Sabah 1 domates yarim litre su 8 tane kiraz 10 tane uzum
Oglen buyuk salata yaninda haslanmis yumurtanin beyazi
Ara 15 tane leblebi yarim litre su bir kahve 2si bi arada
Aksam bir kucuk meyveli yogurt kahve yesil cay yrim litre su

Birde adetim yakinya 10 tane kuru yaban mersini seker ihtiyacim olmasin diye ve birazdanson yarim litremi icicem

canım menun olmamış çünkü sabah en önemli ögün ve sen meyve ile geçiştirmişsin
akşamda olmamış bu tür beslenmeyle metabolizman kıtlık moduna ggeçecek ve bigün kendini yemeklere deli gibi saldırmış olarak bulacaksın
ilk başlayan herkes kolay ve hızlı kilo vermek için senin tarzında beslensede sonra anlıyor yanlış olduğunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…