- 20 Eylül 2013
- 13.303
- 15.829
- 228
randevuyu alamadım canım..telefonu açan olmadı hastaneden..hep meşgul hep meşgull
pazartesi arıycam artık..
önemli olan bu görünce yememek nefsimi terbiye ettim bennanneciğim herşeyi yiyebilse neler yapacağım ama herşey yasak
600 de anlaşaımmmm
içeriz kuzummm leyla da geldiiii elbette şekersiz
off be canım yaaa
gençken ya kilo derdinden yada var yok sıkıntısından insan istediği gibi yiyip içemiyor..yaş ilerleyincede hastalık çıkıyor yine yiyemiyor..ne bu yaaa,ağız tadıyla bişey yiyemiyoruz yesekde kilo olarak bize dönüyor,tabi yaş ilerleyincede hastaık olarak dönecek..
allah sağlıklı ömür versin herkese ve annecine..
182 den alıyorsan gece 12 yi 1 geçe ara cnm anca öyle alabiliyorum ben özelse kolay gelsinnn
yok canım 182 den değil..
devlet hastanesi ,canım..
muayene randevularını netten alıyorum ,ama bu randevu test tahlil için..direk hastaneyi hatta hemşireyi arıyorum ..ama cevap yokk
600 anlasalim mi ya veremessem nirde hasta olcam zaten kesin ya ayni kalir ya ustune gelir 500 iyi herhalde:)
14, takım kaptanıyla iddiaya girdik bebişimmm benim için verirsinnn 100 gr dan ne olacakki yaparsın sennn
Sindimmm 1 saat dolduuu hadi uyan artıkkkçay soğumadan yetiş hadiii
Hehehehehehehe
Takımlarmı karışmış takım kaptanlıklarımıtekerleme gibi oldu hee
Bişii olmasss 14. takımda benim sayılır
Ay cnm hiç uyumadım ki kalktım duşumu aldım yarım kalan alıntıları alırken oğlum uyandı huysuzlanıyo onla uğraşıyorum artık laptoptaki alıntıları sonra yaparım burdan sohbete kaltılayım en iyisi
Iphone dan gönderildi
bencede cnmmm sonra geçmiş yap hayırdır aliş rahatsızmı :26: bende günahını aldım uyudun diye desene
Tmm canim 100 gramdan neolcak :)
Hayirdir ne iddiasi bu arada?
Ay cnm senin küçük dediğin bu mu? Maşallah çok güzeller ellerine sağlık cnm bnm bende kendime küçük bi sac edinmek istiyorum ama sonra devamlı yapar ve yerim diye erteliyorumdur bende lahmacunların fotosunu çekmiştim onu ekleyeyim ama ilk denemem ve maydanozum çok az vardı evde olanla yapıverdim kendime ince yaptım sonra eşime orta kalınlıkta yaptım birde baktım eşim benim inceleri afiyetle götürüyo :)Eki Görüntüle 1163754 Eki Görüntüle 1163755
Artık elimden geldiğince yapmaya çalıştım
Iphone dan gönderildi
2, takım kaptanıyla hangi takım birinci olacak diye iddiaya girdik leylacımmm tşk ederim bitanemm
kuzummmm zayıflama takımını tarif takımına çevirdikkkellerine sağlık cnmmmm harika görünüyor afiyetolsun sac pratik oluyor önemli olan yapıp yememek nefis terbiyesi
Olacaz ins birinci baktin 1.5 yakin gider yine:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?