Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

önemli olan bu görünce yememek nefsimi terbiye ettim benn anneciğim herşeyi yiyebilse neler yapacağım ama herşey yasak

600 de anlaşaımmmm

içeriz kuzummm leyla da geldiiii elbette şekersiz

off be canım yaaa

gençken ya kilo derdinden yada var yok sıkıntısından insan istediği gibi yiyip içemiyor..yaş ilerleyincede hastalık çıkıyor yine yiyemiyor..ne bu yaaa,ağız tadıyla bişey yiyemiyoruz yesekde kilo olarak bize dönüyor,tabi yaş ilerleyincede hastaık olarak dönecek..

allah sağlıklı ömür versin herkese ve annecine..

Aminnn canımmm herşeyi kararında yemeyi öğrendiğimiz zaman bir sorun olmayacak bence

182 den alıyorsan gece 12 yi 1 geçe ara cnm anca öyle alabiliyorum ben özelse kolay gelsinnn

yok canım 182 den değil..

devlet hastanesi ,canım..

muayene randevularını netten alıyorum ,ama bu randevu test tahlil için..direk hastaneyi hatta hemşireyi arıyorum ..ama cevap yokk

yok canım 182 den değil..

devlet hastanesi ,canım..

muayene randevularını netten alıyorum ,ama bu randevu test tahlil için..direk hastaneyi hatta hemşireyi arıyorum ..ama cevap yokk

yarın erkenden geç telin başına ama yarın da tatilll hay aksiii:26:

14, takım kaptanıyla iddiaya girdik bebişimmm benim için verirsinnn 100 gr dan ne olacakki yaparsın sennn

Hehehehehehehe

Takımlarmı karışmış takım kaptanlıklarımı tekerleme gibi oldu hee

Bişii olmasss 14. takımda benim sayılır

Sindimmm 1 saat dolduuu hadi uyan artıkkk çay soğumadan yetiş hadiii

Ay cnm hiç uyumadım ki kalktım duşumu aldım yarım kalan alıntıları alırken oğlum uyandı huysuzlanıyo onla uğraşıyorum artık laptoptaki alıntıları sonra yaparım burdan sohbete kaltılayım en iyisi

Iphone dan gönderildi

Hehehehehehehe

Takımlarmı karışmış takım kaptanlıklarımı tekerleme gibi oldu hee

Bişii olmasss 14. takımda benim sayılır

Hoşgeldin akrebimmm evet 14 de senin sayılır cnmmm çay ikram edeyim sana 2, takım da 14, takımda bizden sonra geleceği için sorun yok

bencede cnmmm sonra geçmiş yap hayırdır aliş rahatsızmı :26: bende günahını aldım uyudun diye desene

Ay cnm senin küçük dediğin bu mu? Maşallah çok güzeller ellerine sağlık cnm bnm bende kendime küçük bi sac edinmek istiyorum ama sonra devamlı yapar ve yerim diye erteliyorum dur bende lahmacunların fotosunu çekmiştim onu ekleyeyim ama ilk denemem ve maydanozum çok az vardı evde olanla yapıverdim kendime ince yaptım sonra eşime orta kalınlıkta yaptım birde baktım eşim benim inceleri afiyetle götürüyo :)
Artık elimden geldiğince yapmaya çalıştım

Iphone dan gönderildi

bencede cnmmm sonra geçmiş yap hayırdır aliş rahatsızmı :26: bende günahını aldım uyudun diye desene

Rahatsız değil çok şükür ama bu ara benim laptop a yaklaşmam onun için büyük bir sorun oluyo malesef..
Annemle skyp gen konuştuğumda da öyle sadece onla ilgilenmemi istiyo az önce msj yazarken bile ikide bir elime değip yarım yamalak yazıyorum onun yüzünden :)

Iphone dan gönderildi

Son düzenleyen: Moderatör:
Tmm canim 100 gramdan neolcak :)
Hayirdir ne iddiasi bu arada?

2, takım kaptanıyla hangi takım birinci olacak diye iddiaya girdik leylacımmm tşk ederim bitanemm

kuzummmm zayıflama takımını tarif takımına çevirdikkk ellerine sağlık cnmmmm harika görünüyor afiyetolsun sac pratik oluyor önemli olan yapıp yememek nefis terbiyesi

6.Takım Haftalık Eki Görüntüle 1148378 Listesi 367. etap

Gülay : 85------------------->
Nura : 80,9----------------->80,3
Perihan:78 -----------------> izinli
Eylül :67,7---------------------->67
Feride :77,8----------------------->
Nesli :82,8------------------------>
Leyla:67,5------------------------>66,9
Özge:79,5----------------------------------->78,5
Bilge:92,6---------------------------------->
Ayten:79,5------------------------------------>78,9
shadowshows 92---------------------------->
Cardialgia:64--------------------------------->

Eki Görüntüle 1139828

meleklerim haftalık hedeflerimizi yazalım geçen hedefini tutturamayanlar haftaya cuma günü elbirliğiyle takım listesini hazırlayacaklar o yüzden hedefinizi makul belirleyin derimmm

Son düzenleme:

Aynen cnm ya evet irade önemli

Iphone dan gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…