- 26 Mayıs 2014
- 4.706
- 5.898
- 198
Yazdiginda yanlis anlasilan bisi olmus. Guzel kahvalti 5 km yuruyuse essit demek istemistim.Selam canim. Evet karatyin diyetinin bir parcasi. Bende karatay yapiyorum ama ogleni atlamiyorum. Karataya gore doyle bir urun var. sabah kahvaltisini kral gb yapisyon. 2 yumurtan 1 avuc peynirin 20 ye kadar zeytinin. Tereyagin fln. Tum bunlar metabolizmayi gune baslarken hizlandiriyor. Guzel bir kahvalti 5 km yuruyus x5 kati kadar metabolizman hizlaniyor guzel bir kahvalti ile. Zaten o kaar guzel kahvaltdan sonra acikmiyosun saairtici ama dun aksam ben saat 17.00 da acikmadan yedim mesela. Simdi ac degilim ama gec saatte acikirim diye korktum. Canan hocamiz diyor ki vucut 4 - 4.5 saatten sonra leptin hrmonu salgilamaya baslar. Leptin hormonuda depo yaglardan yakip enerjiye ceviriyor. Ozellikle gobek bolgesi yaglarindan :) ama ufacik bi aclik hisettiginde leptini salgilanmasi duruyor. Bu yuzden yemen gerekiyor. Yani kisaca mantik su acikinca yebende ara ogunlu denedim ama sonuc hep kotu oldu. Verdim aldim verdim aldim. Cunku o ara ogunlugu yasam sandartim olarak oturtamadim ve bozuncada aldim geri. Ama simdi bu duum benim yasam standartima cok uyuyor. Ben kahvaltisiz gune baslayamam kral gb kahvaltimida yapiyrum hep :) acikincada yiyorum. Kendini zorlamadan :)
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
günaydın kızlar. dün gelemedim çocuklar koca derken yorgunluktan sızmışım. birde dün çok yürüdüm tv izlerken de kas çalıştırayım dedim pert oldum
Selam canim. Evet karatyin diyetinin bir parcasi. Bende karatay yapiyorum ama ogleni atlamiyorum. Karataya gore doyle bir urun var. sabah kahvaltisini kral gb yapisyon. 2 yumurtan 1 avuc peynirin 20 ye kadar zeytinin. Tereyagin fln. Tum bunlar metabolizmayi gune baslarken hizlandiriyor. Guzel bir kahvalti 5 km yuruyus x5 kati kadar metabolizman hizlaniyor guzel bir kahvalti ile. Zaten o kaar guzel kahvaltdan sonra acikmiyosun saairtici ama dun aksam ben saat 17.00 da acikmadan yedim mesela. Simdi ac degilim ama gec saatte acikirim diye korktum. Canan hocamiz diyor ki vucut 4 - 4.5 saatten sonra leptin hrmonu salgilamaya baslar. Leptin hormonuda depo yaglardan yakip enerjiye ceviriyor. Ozellikle gobek bolgesi yaglarindan :) ama ufacik bi aclik hisettiginde leptini salgilanmasi duruyor. Bu yuzden yemen gerekiyor. Yani kisaca mantik su acikinca yebende ara ogunlu denedim ama sonuc hep kotu oldu. Verdim aldim verdim aldim. Cunku o ara ogunlugu yasam sandartim olarak oturtamadim ve bozuncada aldim geri. Ama simdi bu duum benim yasam standartima cok uyuyor. Ben kahvaltisiz gune baslayamam kral gb kahvaltimida yapiyrum hep :) acikincada yiyorum. Kendini zorlamadan :)
Cnm ben zaten acıkmadım ve akşam yemeğinide erken yedim :) ama açlık hissettiğim an yoğurt salatalık badem tarzı birşeyler yiyorum :) bende ara öğünleri düzenli yapamam çünkü karatayın rahatlığı var bu konuda :)
Iphone dan gönderildi
Tesekkurler canim benim. Benim yerimede bol bil eglenin olur mu :)
günaydın kızlar. dün gelemedim çocuklar koca derken yorgunluktan sızmışım. birde dün çok yürüdüm tv izlerken de kas çalıştırayım dedim pert oldum
Vayyy herkes ne azimli yaaa. Bende ise yuruyerek gidicemmm :)
Çalışıyo musun cnm bugun
Iphone dan gönderildi
Evet canim. Yine mesaiyi. Birazdan cikicam yarim saat yurup isime varirim herhalde. Eer yetismezse yine geceye kalabilirim. O yuzden bari yrim saatlik yuruyus yapayim diye yuruyerek gidicem. Dun gece kalicaktim ama dun gece proje gecisi olan baska bi ekip geldi gecis esnasinda bisi yapmiyosun sadece bi ihtimal sorun cikarsa hemen mude icin orda bulunuyosun. O yuzden onlarda mac izliyolardi. Banucumda hadi artik cik merak ederim diyince sagolsun :) bende 12 de ciktim.
Aaa Allah yardımcın olsun cnm çok çalışıyorsun gercekten :) evet en azından hiç hareket etmemiş olmazsın yarım saatte olsa yürü cnm bnm
Iphone dan gönderildi
Hosgeldın cnm bende yoktum aslında bügünde yokum ama arabada eve dönüyorum sonra da piknik hazırlığı yapcam :) dün alışverişe diye çıktık tanıdıklarda yatıya kaldık uzak yere alışverişe gitmiştik :) ve dün bende şimdiye kadarki yürüme rekoru kırdım tanıdıklarda süper oldu ama benim için varya ne güzel sende sporunu yapmışsın ohh miss
Iphone dan gönderildi
Yurudum cnm bnm tam yag yakmaya gecmisken birakmak zorunda kaldim ama bunada sukur :)
oh ne güzel gezmelere çıkmışsın keyfini çıkar canım. yaptım sporu ama azıcık kaçamak yapmıştım o yüzden vicdan yaptım da spor yaptım. yoksa kılımı kıpırdatasım yoktu
Herkeseeeee Merhaba 😊 ben bugun sınava girdim LYS 😊😊 sabah o yüzden ugrayamadim. Umarım takimimizin keyifleri yerindedir.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?