Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

günaydın kızlar. dün gelemedim çocuklar koca derken yorgunluktan sızmışım. birde dün çok yürüdüm tv izlerken de kas çalıştırayım dedim pert oldum

Vayyy herkes ne azimli yaaa. Bende ise yuruyerek gidicemmm :)

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

günaydın kızlar. dün gelemedim çocuklar koca derken yorgunluktan sızmışım. birde dün çok yürüdüm tv izlerken de kas çalıştırayım dedim pert oldum

Hosgeldın cnm bende yoktum aslında bügünde yokum ama arabada eve dönüyorum sonra da piknik hazırlığı yapcam :) dün alışverişe diye çıktık tanıdıklarda yatıya kaldık uzak yere alışverişe gitmiştik :) ve dün bende şimdiye kadarki yürüme rekoru kırdım tanıdıklarda süper oldu ama benim için varya ne güzel sende sporunu yapmışsın ohh miss

Iphone dan gönderildi

Son düzenleyen: Moderatör:
Çalışıyo musun cnm bugun

Iphone dan gönderildi

Evet canim. Yine mesaiyi. Birazdan cikicam yarim saat yurup isime varirim herhalde. Eer yetismezse yine geceye kalabilirim. O yuzden bari yrim saatlik yuruyus yapayim diye yuruyerek gidicem. Dun gece kalicaktim ama dun gece proje gecisi olan baska bi ekip geldi gecis esnasinda bisi yapmiyosun sadece bi ihtimal sorun cikarsa hemen mude icin orda bulunuyosun. O yuzden onlarda mac izliyolardi. Banucumda hadi artik cik merak ederim diyince sagolsun :) bende 12 de ciktim.

Aaa Allah yardımcın olsun cnm çok çalışıyorsun gercekten :) evet en azından hiç hareket etmemiş olmazsın yarım saatte olsa yürü cnm bnm

Iphone dan gönderildi

Aaa Allah yardımcın olsun cnm çok çalışıyorsun gercekten :) evet en azından hiç hareket etmemiş olmazsın yarım saatte olsa yürü cnm bnm

Iphone dan gönderildi

Yurudum cnm bnm tam yag yakmaya gecmisken birakmak zorunda kaldim ama bunada sukur :)

oh ne güzel gezmelere çıkmışsın keyfini çıkar canım. yaptım sporu ama azıcık kaçamak yapmıştım o yüzden vicdan yaptım da spor yaptım. yoksa kılımı kıpırdatasım yoktu

Herkeseeeee Merhaba 😊 ben bugun sınava girdim LYS 😊😊 sabah o yüzden ugrayamadim. Umarım takimimizin keyifleri yerindedir.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

oh ne güzel gezmelere çıkmışsın keyfini çıkar canım. yaptım sporu ama azıcık kaçamak yapmıştım o yüzden vicdan yaptım da spor yaptım. yoksa kılımı kıpırdatasım yoktu

Yok ben çok şükür sıfır kaçamak yaptım hele ki herkes bana zayıflamışsın güzel olmus deyince kaçamak yapmadım sade şekersiz çay içtim süper oldu

Iphone dan gönderildi

Herkeseeeee Merhaba 😊 ben bugun sınava girdim LYS 😊😊 sabah o yüzden ugrayamadim. Umarım takimimizin keyifleri yerindedir.

Benim keyfim yerinde çok şükür şuan piknik alanına gitmekteyim 😜😄
Inşallah sınavın iyi geçmiştir cnm

Iphone dan gönderildi

Sindi Iyi eğlenceler canım açık hava mangal ohhh miissss 😊😊😊😊
Sınava da bakalım sonuçlar aciklaninca paylaşırım inşallah hayırlı haber 😊

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…