Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Anammmm bizlen miydi o. Oyyy dur bende gidiyim bizim takima gaz vereyim.

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

hayır kuzummm 2, takım ile

Ben nn yatıyoruuumm umarım yarın güzel bir gün olsun 😊😊😊😊😚

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

iyi geceler bitabnemmm allah rahatlık versinnn amin cmmm inşşş

haftasonları sessizlik oluyor aytencimmm oyyy canımsınnn çok tşk ederimmm siz iuyi olun da tatlımmm sağlıklı kilo verinnn benim için önemli olan o

Menüm ;

Sabah ;kkk
Akşam;1pors tarhana ,salata ,cacık ,
Spor;40dk leslie
Su;3litre

Yediklerıme daha çok dikkat etmeye başladım ...hayırlısı sporcuda az az artırıyorum

tşk ederim feridemmm bu hafta snein haftan olacak inşşşş sporada başlanmışşşafiyetolsun cnmm

canım yaaa bana tasıyıcı anne olur musun???bu bulantılar beni hayttan cok sogutuyor:))

kıyamamm sanan geçmedimi daha perihancımmm:26:

Hepinize iyi aksamlar kizlar ve tskler kaptanim her cvbin icin

iyi geceler diyeyim atyık leylacım est bitanemmm naptıkki afiyetolsun cnmmm en azından kahvaltı etmeye başladın bu da güzel bir başlangıçç

ayyyy cok guzel ya dilosun bi suru kuzeni olacak sizden cok heyecenliyim sanirim anam bir tane daha mi dogursam ne yapsam

yok bebişimmm sana yeter artık allah olmayanlara versin sağlıkla miniklerini büyütmeyi nasip etsin cnm benimm diloşumuz biraz büyüsün o zaman olabilir belkiiii

canım geç yemektense erken yemen daha mantıklı olmuş kaçamakları ne kadar erken yersek o kadar iyi geç yeseydin ceza gelirdi cnmm misafirlerin varmı şende yorulmuşsundur ellerine sağlık bitanemm

yaaa canım benimde muhtemel dogum tarihim 18 subat...neredeyse aynı anlarda anne olacagız...çok ilginç yaaaa:))))

kareş takımın kardeşleri olacak ikiside ne güzel

Özgecimmm yolculuk yüzündemi kahvaltı edemedin cnmcımmm :26: hadi geçmiş olsun cnm temzilik de bitince normal düzenine girersin spor yapacak birşey yememişsinki cnmcımm zaten yerleşme esnasında yorulmuşsundur

Slm kizlar nasilsiniz bakalim

iyiyiz leylacımmm şükür sen nasılsın

Yok ben çok şükür sıfır kaçamak yaptım hele ki herkes bana zayıflamışsın güzel olmus deyince kaçamak yapmadım sade şekersiz çay içtim süper oldu

Iphone dan gönderildi

helalll olsun Sindimeee bu kelimeler süper motivasyon oluyor değilmii

Herkeseeeee Merhaba 😊 ben bugun sınava girdim LYS 😊😊 sabah o yüzden ugrayamadim. Umarım takimimizin keyifleri yerindedir.

hadi geçmiş olsun Aytencimmm allah emeklerinin karşılığını versin inş güzel bir sonuç gelir cnmm

Günaydın kizlar

iyi geceler şirinemmmm ve yeğenimmm

oh ne güzel gezmelere çıkmışsın keyfini çıkar canım. yaptım sporu ama azıcık kaçamak yapmıştım o yüzden vicdan yaptım da spor yaptım. yoksa kılımı kıpırdatasım yoktu

o yorgunlukla sporda yapmışsın ya bravooo gülayımm kaçamak ne yapmıştınkiii

kuzum bugünde çalıştın değilmi sennn bugün erken yatda dinlen cnm benimmm

piknik güzel geçmiştir umarım nuracımmmm

Bugunki menüme yazmamışım.
sabah domates peynir
öğlen 4 kaşık sulu köfte, 3-4 kaşık bulgur pilavı
sonra dışarı çıktık, madoya oturduk. Tatlı diyarında yemeden duramadım, gözüme en masum görünen fırında sütlaç yedim
Akşam 4-5 kaşık kabak yemeği, 3-4 kaşık bulgur pilavı
1-2 saat sonrada 1 avuç beyaz leblebi

Gittiğimiz yerde bahçede şirinlerin maketleri vardı, ailece fotolar çekildik, eşim facebooka koydu. Resimlerimi görünce canım sıkıldı, sadece bedenim değil, yüzümde tostoparlak olmuş. Çok canım sıkkın çokk. Başaracakmıyım çok endişeliyim.
Bu arada daha spora başlamadım ben Ha bugun ha yarın diye diye. Evde koşu bandım askılık gibi duruyor. Yarın başlamayı planlıyorum. Birde evime yakın havuz açılacak, dört gözle bekliyorum. İnternetten rengarenk anne kız elbiselerine baktım. Cıvıl cıvıl çok tatlılar ancak bedenleri 42 de bitiyor. Çok içim gitti almak için. Öğrenciyken zayıftım alışveriş yapacak param yoktu, şimdi param var alışveriş yapacak bir bedenim yok.

:)bu ne karamsarlık boylehiç üzülme ,inan bna o tombik yanaklarından tutta ayaklarına kadar inceliyorsun ...yeterki rejimi bozma
Ayrıca ;spor spor spor .......yapmazsan veremezsin. ,evden çıkamıyorsan leslie yi yap ,sakın sporu aksatma cnm ,2hafta rejimide sporuda aksatma ,hiç sadece cumaları tartıl ,giden kilona ve vücudunun nasıl küççüldüğünü şahit olunca sende motive olucaksın inan

Anammmm bizlen miydi o. Oyyy dur bende gidiyim bizim takima gaz vereyim.

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Gunaydiiiinn anlamadım yaaa sen bizim takımdan değil misin? 😎😎😎😎

Yok canim yaa ne gecmesi....bu daha başlangıç. Benim ilk gebeligimde 4 aylik olana kadar sürmüştü. ..ben daha 1,5 ayimdayim..düşün artik

günaydın herkese dün çok rahatsızlandım midemi üşütmüşüm

iyi gibiyim şimdi.

standart kahvaltı yaptım.

nescafe içtim şekersiz...

bir bardakta süt yarım yağlı.

bugün detoksu bu mideyle yapamayacağım onun yerine sadece yulaf yiyeceğim kuru mevyeli.

ve yeşilçay içeceğim içine limon sıkıp

Tünaydınnnn meleklerimmmmm güzel bir gün ve güzel bir hafta olsun hepimiz için inşallahhh kimsecikler gelmemişşş :44: nesilim sen dün de yoktun herşey yolundadır inşşş bilgeee sende kayıplardasın hayırdır kuzumm:26: dün gece türkçeyi katletmişim resmen yine acele yazacağım diye özürlerimi kabul edin lütfen

Gunaydin kizlar nasilsiniz bugun

tünaydın leylacımmm iyiyiz şükür pts malummm sen nasılsın cnmm

geçmiş olsun bitanemm neyseki şimdi iyiymişsinnn detoksu ertelemen bece de iyi olmuş miden böyleyken olmazdı iyileş sonra yaparsın tatlım

Sagol canim...valla bende cok özlemişim. .iyi geldi.oglum 1tabak keskek yedi tek basina

afiyetolsun bitanemmm sana da oğluşuna hem değişiklik olmuştur sizin için

2,5 ay daha diyosun yaniii cnm nasıl dayanacaksın sürekli mide bulantısı çekilmez allah yardımcın olsun

Gunaydiiiinn anlamadım yaaa sen bizim takımdan değil misin? 😎😎😎😎

tünaydın Aytencimmm Ayça kardeş takımımız 3, takımdan canım benim mezun olduğum takım aramızda eşleştirmeler de yapıyoruz motivasyon için sen de ziyaret edebilirsin cnmm biz büyük bir aileyizz

at kuzum fırçanııııı :13: neymiş öyle karamasarlık filan yokkk

Dünkü menün güzel bitanemmm afiyetolsunnn ne kadar masum olsa da kaçamak kaçamaktır değil mi canın çok çektiyse 1-2 kaşık tadımlık al cnm benimm. en fazla 4-5 ay dişini sıkacaksın her kaçamak kilo vermede bir engel malesef yıllarca yedik yedik ne oldu hep bize acı verdi değilmi neyseki akşam dengelemişsin bizim amacımız kilo almamak değil mevcut kiloyu vermek olduğu için ekstra dikkat etmeliyiz kuzum hiç canını sıkma moralini bozma dün dünde kaldı geçmişe değil geleceğe bakacağız fakat sporsuz olmaz tatlımm en azından yarım saat sabah yarım saat öğleden sonra yürüsen metabolizman hızlanır zamanla artırırsın koşu bandınla tekrar dost olmaya çalış inş havuzda açılır hem yürüyüş hem yüzme süper olur hiç üzülme o beğendiğin tüm kıyafetleri alacaksınnn

[TABLE="class: grid, width: 500"]
[TR]
[TD]İsim[/TD]
[TD]Pazartesi[/TD]
[TD]Salı [/TD]
[TD]Çarşamba[/TD]
[TD]Perşembe[/TD]
[TD]Cuma [/TD]
[TD]Cumartesi[/TD]
[TD]Pazar[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Sindi[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]:131:[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Ayyüzlüm[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Perihan[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Eylül Sıla[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]Eki Görüntüle 1161660 [/TD]
[TD][/TD]
[TD]:94:[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Neslihan[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Ferideei[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]Eki Görüntüle 1164409
:126:[/TD]
[TD]:126::126:[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Özge[/TD]
[TD][/TD]
[TD]:125:[/TD]
[TD]:125:[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Leyla[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Bilge[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD][/TD]
[TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]:106:[/TD]
[TD]:106:[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Ayten[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Cardialgia[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]shadowshows[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD][/TD]
[TD]:44:[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Eki Görüntüle 1159348

Banucugum ohh keyfini cikarmissin deniz kjm gunes piknik sefan olsun

Perihanim pespeseyiz ama senin bilantilarin var galiba rabbim kolaylik versin

Ben pesime gel demistim arkadasima ida pesime geldi benden bir gun sonra ogrendi oda subatta nufus patlamssi olacak

tşkler şirinemmmm gezmenin adı yorgunluk diyorlar ya hakikaten öyle gerçi çok güzel geçti yorgunluğa değer nüfus patlaması olsun bitanemm bebişler geleceğimiz

Ellerine sağlık canım ben ne kadar güzel dondurma yiyorum

Merhabalar canlarım cok özledim sizleri bugun çamaşır günüm ve haftasonu bir türlü oturamadığım için baya dağılmış onla uğraşıyorum dağ gibi ütüm var yine sporu gece yapcam bugun hemen dünkü menümü yazayım sizleri cok özledim ama baya motive oldum ben bı hafta sonu kim görse sen naptın diye soruyo 10 kilo ile bu kadar belli oluyosa 15-20 kilo verirsem nolcak cok merak ediyorum çünkü benim en büyük sorunum göbek tarafım ama inşallah zamanla eriyecek :) ve karatayı cok seviyorum :)

Iphone dan gönderildi

6.Takım Haftalık Eki Görüntüle 1148378 Listesi 367. etap

Gülay : 85------------------->84,3
Nura : 80,9----------------->80,3
Perihan:78 -----------------> izinli
Eylül :67,7---------------------->67
Feride :77,8----------------------->77.6
Nesli :82,8------------------------>81,9
Leyla:67,5------------------------>66,9
Özge:79,5----------------------------------->78,5
Bilge:92,6---------------------------------->
Ayten:79,5------------------------------------>78,9
shadowshows 91---------------------------->90
Cardialgia:64--------------------------------->

Eki Görüntüle 1139828

Kaldı 4 gün meleklerimmmm hedeflerimizi hatırlamakta fayda var

Cardialgia ve bilgecimm haftalık hedeflerimizi yazalım şekerler
[/QUOTE]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…