- 20 Eylül 2013
- 13.303
- 15.829
- 228
Anammmm bizlen miydi o. Oyyy dur bende gidiyim bizim takima gaz vereyim.
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
Ben nn yatıyoruuumm umarım yarın güzel bir gün olsun 😊😊😊😊😚
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Hayırdır kimseler ugramamis 😌 yarın 6.takim olarak motivasyonumuzu yükseeeeekkkk sporumuzu tas tamam yapmalıyız ve ayrıca yediklerimizeee dikkat etmeliyiz unutmayalım ki kaptanımizin iddiası var mahçup etmeyelim 😎
Menüm ;
Sabah ;kkk
Akşam;1pors tarhana ,salata ,cacık ,
Spor;40dk leslie
Su;3litre
Yediklerıme daha çok dikkat etmeye başladım ...hayırlısısporcuda az az artırıyorum
canım yaaa bana tasıyıcı anne olur musun???bu bulantılar beni hayttan cok sogutuyor:))
Hepinize iyi aksamlar kizlar ve tskler kaptanim her cvbin icin
Sabah :
Meyveli yogurt
Yarim seftali
Yarim kayisi
1 kahve
2 bardak limonlu su
Oglen: buyuk salata dunden kalan 4-5 kasik taze fasulye 2 bardak su
Arada: 4 tane kuru kayisi 1 kahve 1bardak su
Aksam: 1salatalik 1kucuk kase corba
2 bardak su
Bugunku menum boyle birde hasta oldum acayip bi siskinlik var kahvalti fln yapamadim malesef
Ben geldiiiiiiiiimm tekrardan 😊😊😊
Menümu yazıyorum.
Kahvalti:
3 çatal yumurta aldım
Bir lokmacik ekmek
7 zeytin
Domates
Peynir
1 çay bardağı tarçınlı sut
Öğlen:
1 kase bulgur pilavı
1 bardak ayran
3 küçük top dondurma
Aksam:
Tavuk kanat ve Baget ızgara
1.5 bardak ayran
Soğan
3 lt tamamlarim inşallah
bir de 45 dk leslie yaptim 😊😊😊😊
afiyetolsun bitanemmm menü süperrr yine dondurma yemişizzzdengelediğin için tşk ederim sporda harika
ayyyy cok guzel ya dilosun bi suru kuzeni olacak sizden cok heyecenliyim sanirim anam bir tane daha mi dogursam ne yapsam
canım geç yemektense erken yemen daha mantıklı olmuş kaçamakları ne kadar erken yersek o kadar iyi geç yeseydin ceza gelirdi cnmm misafirlerin varmı şende yorulmuşsundur ellerine sağlık bitanemmyaw ben bi halt ettim iyimi ettim kotumu bilmiyom hos kotu ettimde baska bir taraftanda bakinca iyi etmisim gibi karar veremedim. aksam balik var ya yemekte sonrasi icin de irmik helvasi yaptim. e malum o saatten sonra seker yenmez ee benimde canim cekti bir servis kasigi kadar kucuk bi tabaga koydum ve yedim biliyorum yemmeliydim. ama bakinca da aksam yemekten daha iyi oldu sanki. bilemedim.kesin ceza yerim ama bunun icin o. nu biliyom:)))
yaaa canım benimde muhtemel dogum tarihim 18 subat...neredeyse aynı anlarda anne olacagız...çok ilginç yaaaa:))))
iyi aksamlar herkese
bugun yolculuk gunuydu benim 4 gibi varabildim baya yorucu oldu eve varabilmek esyalarini duzeltme isini hallettim simdi biraz temizlik yapicam sonra dus alirim yorgunluktan duser de gelemezsem diyemenumu simdiden yaziyim pek menu olmadi ama
Sabah 9.30-10 gibi 1 sutsuz sekersiz kahve
aksam 17 civari toplamda 2 kk peynir (lor ve keci) biber domates 1.5-2 yk fasulye 1 kucuk muz
spor yok maalesef su da pek icemedim ama yatana kadar en azindan 1.5-2 lt ye tamamlamam gerek
1 kupa yesilcay 1 kupa da beyaz cay icicem 1 bardak da sut icerim belki
Slm kizlar nasilsiniz bakalim
Yok ben çok şükür sıfır kaçamak yaptım hele ki herkes bana zayıflamışsın güzel olmus deyince kaçamak yapmadım sade şekersiz çay içtim süper oldu
Iphone dan gönderildi
Herkeseeeee Merhaba 😊 ben bugun sınava girdim LYS 😊😊 sabah o yüzden ugrayamadim. Umarım takimimizin keyifleri yerindedir.
Günaydın kizlar
oh ne güzel gezmelere çıkmışsın keyfini çıkar canım. yaptım sporu ama azıcık kaçamak yapmıştım o yüzden vicdan yaptım da spor yaptım. yoksa kılımı kıpırdatasım yoktu
Evet canim. Yine mesaiyi. Birazdan cikicam yarim saat yurup isime varirim herhalde. Eer yetismezse yine geceye kalabilirim. O yuzden bari yrim saatlik yuruyus yapayim diye yuruyerek gidicem. Dun gece kalicaktim ama dun gece proje gecisi olan baska bi ekip geldi gecis esnasinda bisi yapmiyosun sadece bi ihtimal sorun cikarsa hemen mude icin orda bulunuyosun. O yuzden onlarda mac izliyolardi. Banucumda hadi artik cik merak ederim diyince sagolsun :) bende 12 de ciktim.
Hosgeldın cnm bende yoktum aslında bügünde yokum ama arabada eve dönüyorum sonra da piknik hazırlığı yapcam :) dün alışverişe diye çıktık tanıdıklarda yatıya kaldık uzak yere alışverişe gitmiştik :) ve dün bende şimdiye kadarki yürüme rekoru kırdım tanıdıklarda süper oldu ama benim için varya ne güzel sende sporunu yapmışsın ohh miss
Iphone dan gönderildi
Yazdiginda yanlis anlasilan bisi olmus. Guzel kahvalti 5 km yuruyuse essit demek istemistim.
çok güzel açıklamışsın Ayçacımmmtüm açıklamaların için tşkler bitanemmm
Cnm bende yaptım yoğurdu ama tam benim istediğim kıvamda olmadı bol sulu bir yoğurt oldu malesef ben birazını alıp tülbentin içine koydum astım altına kase koydum akan su bitince labne peyniri gibi mi peynir gibi mi ne oluyomus diğer kalanları afiyetle yicez inşallah eşim beğendi ama kıvamı benim istediğim gibi değil daha beklemesi mi gerekiyo acaba bir yerde okumuştum yoğurt bekledikledikçe kıvamı koyulaşırmış buzdolabında ne kadar doğru bilemem ama bakalım artık eve gidince şu astığım tülbentteki yoğurdum ne durumda acaba çok merak ettim :)
yoğurdu ilk açınca hiç ellemeyeceksin cnmcımmm buzdolabında bir gün duracak o zaman koyulaşır sanırım kese yoğurdu yaptın afiyetolsun cnm o da güzeldir
Sporumu yazmayı unutmuşum
3 saat yürüyüş
20 dakika koşu
( aslında yürüyüşüm çooook daha fazla oldu kızlar da ben 3 yazdım dün cok cok cok gezdim zaten kendi evimde de kalmadım şimdi yola çıkıp evde kendimize çeki düzen verip ve piknik hazırlığı yapıp yine atcaz kendimizi dışarı :)
Iphone dan gönderildi
maşallahın var
Dun Dalaman a gittik düğün için. ..gitmisken akraba ve komsu ziyareti de yaptık. ..acik hava cok iyi geldi bana...gün boyu çok rahattim valla...oglum da özgürce dolasti..cicek böcek gördü. ..ikimize de cok iyi geldi
sefan olsun perimmmm değişiklik iyi gelmiştir
Menü
Sabah klasik kahvalti
Yumurta haslamaydi bu kez
Ogle
Düğün yemekleri
Etli nohut
Keskek
Patates biber yogurtlu
1adet tulumba tatlisi
Salata
Ara ayran ve su
Aksam
Yarimdan az karışık tost
Ayran
keşkekmiiiiözleidm bende hem karataya da uygun bu hafta yapayım olmazsa afiyetolsun cnmm ikinize de
BU tablo ne anlatıyor, bu ifadeler ne için?
menüsünü paylaşanlar paylaşmayanlar cnmm bu tabloda toplu olarak görülüyor
simgelerin çoğu espriispor yapmayanlar mesela
:131: dondurma yendiğini gösterir4*4 lük menü spor sıvı demek cnmm
Öğlen neden yemek yemiyorsunuz? Bir sebebi varmı yoksa öylemi denk geldi. Metabolizmanın yavaşlamaması için daha sık yemek gerekmiyormu?
Karatay diyetinin bir kuralımı yoksa? Tam bilmediğim için soruyorum.
Kaptanım sanırım benim diyetimle karatay diyeti biraz çelişiyor. Siz ara öğün yapmamaya çalışıyorsunuz, benim diyetisyenimde kesinlikle ara öğün yapmamı, çok uzun aralıklarla yediğimde metabolizmamı yavaşlattığımı, ilerisi için daha zor olduğunu söyledi. Birde öğlen öğününe pilav makarna yada ekmek koydu. Şu zaman hızlı geçse, bir an önce kilo versem, dolabımı komple boşaltıp yeni yeni kıyafetler alsam. Ahdım var istediğim kiloya dönersem maaşımdan 1000 tlyi alıp sabahtan akşama kadar çılgınlar gibi alışveriş yapacağım. Yaklaşık 3 senedir zayıflayınca alırım demekten içim kurudu artık. Dolabımın tepesinde 3 büyük hurç kıyafet var. Zayıfken giydiğim kıyafetlerim. Onları indircem, modası geçenleri dağıtıp sadece çok güzelleri alcam. Geriside yeni bir dolap, yeni bir ben olacak işallah. Şuanda topuklu bile giyemiyorum, kilolarımı taşıyamıyorum çünkü. dizlerim ayaklarım falan ağrıyo. Ayaklarımda yarım numara büyüdü doğumdan sonra, şuanda dolabımda 44 çift ayakkabım var, ben sadece 4-5 çift giyebiliyorum. Kilo verirsem ayaklarımda küçülürmü? Boydan aynı gibi, enden büyüdü. Çok dertlendim, gecenin 3 ünde taktım kafaya.
bitanem bizler kahvaltıda doyana dek yediğimiz için genelde 2 yumurta yiyoruz ve tok tutuyor acıkma hissettiğimiz an bir önceki menüde bir eksiklik var demektir şayet açlık hissedersel yiyebiliriz elbette şimdilik diyetisyeninle devam et cnm verim alamazsan bizim önerilerimizi dneersinn
üzülme o güzel günle rçok uzakta değilll elbette istediğin kıyafetleri alacaksınnkilo verince ayaklar küçülüyor eskiden 36 idi kilo alınca 37 oldu zayıflayınca tekrar 36 oldu istediğin şekilde dertlenebilirsin tatlımmm biz burada hayatı paylaşıyoruz cnm benim
Bugünkü menüm
Kahvaltı:
Yarım bardak yoğurt suyu
1 bardak doğal süt :)
2 ısırık simit
2 çatal süt kaymağı
Akşam:
3 köfte
1 ayran
Salata
4 kaşık bulgur
Iphone dan gönderildi
maşallahhh bu ne güzel bir menü böyle harikasın nuracımmmmyumurta ve zeytin ekleseydin cnm acıkmadınmı:26:
:)bu ne karamsarlık boyleBugunki menüme yazmamışım.
sabah domates peynir
öğlen 4 kaşık sulu köfte, 3-4 kaşık bulgur pilavı
sonra dışarı çıktık, madoya oturduk. Tatlı diyarında yemeden duramadım, gözüme en masum görünen fırında sütlaç yedim
Akşam 4-5 kaşık kabak yemeği, 3-4 kaşık bulgur pilavı
1-2 saat sonrada 1 avuç beyaz leblebi
Gittiğimiz yerde bahçede şirinlerin maketleri vardı, ailece fotolar çekildik, eşim facebooka koydu. Resimlerimi görünce canım sıkıldı, sadece bedenim değil, yüzümde tostoparlak olmuş. Çok canım sıkkın çokk. Başaracakmıyım çok endişeliyim.
Bu arada daha spora başlamadım benHa bugun ha yarın diye diye. Evde koşu bandım askılık gibi duruyor. Yarın başlamayı planlıyorum. Birde evime yakın havuz açılacak, dört gözle bekliyorum. İnternetten rengarenk anne kız elbiselerine baktım. Cıvıl cıvıl çok tatlılar ancak bedenleri 42 de bitiyor. Çok içim gitti almak için. Öğrenciyken zayıftım alışveriş yapacak param yoktu, şimdi param var alışveriş yapacak bir bedenim yok.
Anammmm bizlen miydi o. Oyyy dur bende gidiyim bizim takima gaz vereyim.
tşk ederim feridemmm bu hafta snein haftan olacak inşşşş sporada başlanmışşşafiyetolsun cnmm
kıyamamm sanan geçmedimi daha perihancımmm:26:
iyi geceler diyeyim atyık leylacım est bitanemmm naptıkkiafiyetolsun cnmmm en azından kahvaltı etmeye başladın bu da güzel bir başlangıçç
yok bebişimmm sana yeter artık allah olmayanlara versin sağlıkla miniklerini büyütmeyi nasip etsincnm benimm diloşumuz biraz büyüsün o zaman olabilir belkiiii
canım geç yemektense erken yemen daha mantıklı olmuş kaçamakları ne kadar erken yersek o kadar iyi geç yeseydin ceza gelirdi cnmm misafirlerin varmı şende yorulmuşsundur ellerine sağlık bitanemm
kareş takımın kardeşleri olacak ikiside ne güzel
Özgecimmm yolculuk yüzündemi kahvaltı edemedin cnmcımmm :26: hadi geçmiş olsun cnm temzilik de bitince normal düzenine girersin spor yapacak birşey yememişsinki cnmcımm zaten yerleşme esnasında yorulmuşsundur
iyiyiz leylacımmm şükür sen nasılsın
helalll olsun Sindimeeebu kelimeler süper motivasyon oluyor değilmii
hadi geçmiş olsun Aytencimmm allah emeklerinin karşılığını versin inş güzel bir sonuç gelir cnmm
iyi geceler şirinemmmm ve yeğenimmm
o yorgunlukla sporda yapmışsın ya bravooo gülayımmkaçamak ne yapmıştınkiii
kuzum bugünde çalıştın değilmi sennn bugün erken yatda dinlen cnm benimmm
piknik güzel geçmiştir umarım nuracımmmm
çok güzel açıklamışsın Ayçacımmmtüm açıklamaların için tşkler bitanemmm
yoğurdu ilk açınca hiç ellemeyeceksin cnmcımmm buzdolabında bir gün duracak o zaman koyulaşır sanırım kese yoğurdu yaptın afiyetolsun cnm o da güzeldir
maşallahın var
sefan olsun perimmmm değişiklik iyi gelmiştir
keşkekmiiiiözleidm bende hem karataya da uygun bu hafta yapayım olmazsa afiyetolsun cnmm ikinize de
menüsünü paylaşanlar paylaşmayanlar cnmm bu tabloda toplu olarak görülüyor
simgelerin çoğu espriispor yapmayanlar mesela
:131: dondurma yendiğini gösterir4*4 lük menü spor sıvı demek cnmm
bitanem bizler kahvaltıda doyana dek yediğimiz için genelde 2 yumurta yiyoruz ve tok tutuyor acıkma hissettiğimiz an bir önceki menüde bir eksiklik var demektir şayet açlık hissedersel yiyebiliriz elbette şimdilik diyetisyeninle devam et cnm verim alamazsan bizim önerilerimizi dneersinn
üzülme o güzel günle rçok uzakta değilll elbette istediğin kıyafetleri alacaksınnkilo verince ayaklar küçülüyor eskiden 36 idi kilo alınca 37 oldu zayıflayınca tekrar 36 oldu istediğin şekilde dertlenebilirsin tatlımmm biz burada hayatı paylaşıyoruz cnm benim
maşallahhh bu ne güzel bir menü böyle harikasın nuracımmmmyumurta ve zeytin ekleseydin cnm acıkmadınmı:26:
Sagol canim...valla bende cok özlemişim. .iyi geldi.oglum 1tabak keskek yedi tek basina
Gunaydin kizlar nasilsiniz bugun
Gunaydin kizlar nasilsiniz bugun
günaydın herkese dün çok rahatsızlandım midemi üşütmüşüm
iyi gibiyim şimdi.
standart kahvaltı yaptım.
nescafe içtim şekersiz...
bir bardakta süt yarım yağlı.
bugün detoksu bu mideyle yapamayacağım onun yerine sadece yulaf yiyeceğim kuru mevyeli.
ve yeşilçay içeceğim içine limon sıkıp
Sagol canim...valla bende cok özlemişim. .iyi geldi.oglum 1tabak keskek yedi tek basina
Yok canim yaa ne gecmesi....bu daha başlangıç. Benim ilk gebeligimde 4 aylik olana kadar sürmüştü. ..ben daha 1,5 ayimdayim..düşün artik
Gunaydiiiinn anlamadım yaaa sen bizim takımdan değil misin? 😎😎😎😎
:)bu ne karamsarlık boylehiç üzülme ,inan bna o tombik yanaklarından tutta ayaklarına kadar inceliyorsun ...yeterki rejimi bozma
Ayrıca ;spor spor spor .......yapmazsan veremezsin. ,evden çıkamıyorsan leslie yi yap ,sakın sporu aksatma cnm ,2hafta rejimide sporuda aksatma ,hiç sadece cumaları tartıl ,giden kilona ve vücudunun nasıl küççüldüğünü şahit olunca sende motive olucaksın inan
Bugunki menüme yazmamışım.
sabah domates peynir
öğlen 4 kaşık sulu köfte, 3-4 kaşık bulgur pilavı
sonra dışarı çıktık, madoya oturduk. Tatlı diyarında yemeden duramadım, gözüme en masum görünen fırında sütlaç yedim
Akşam 4-5 kaşık kabak yemeği, 3-4 kaşık bulgur pilavı
1-2 saat sonrada 1 avuç beyaz leblebi
Gittiğimiz yerde bahçede şirinlerin maketleri vardı, ailece fotolar çekildik, eşim facebooka koydu. Resimlerimi görünce canım sıkıldı, sadece bedenim değil, yüzümde tostoparlak olmuş. Çok canım sıkkın çokk. Başaracakmıyım çok endişeliyim.
Bu arada daha spora başlamadım benHa bugun ha yarın diye diye. Evde koşu bandım askılık gibi duruyor. Yarın başlamayı planlıyorum. Birde evime yakın havuz açılacak, dört gözle bekliyorum. İnternetten rengarenk anne kız elbiselerine baktım. Cıvıl cıvıl çok tatlılar ancak bedenleri 42 de bitiyor. Çok içim gitti almak için. Öğrenciyken zayıftım alışveriş yapacak param yoktu, şimdi param var alışveriş yapacak bir bedenim yok.
Merhaba canım 😊 ben iyiyim okuldan geldim kuzumu uyuttum şimdi spor yapacağım 😊
Banucugum ohh keyfini cikarmissin deniz kjm gunes piknik sefan olsun
Perihanim pespeseyiz ama senin bilantilarin var galiba rabbim kolaylik versin
Ben pesime gel demistim arkadasima ida pesime geldi benden bir gun sonra ogrendi oda subatta nufus patlamssi olacak
[TABLE="class: grid, width: 500"]
[TR]
[TD]İsim[/TD]
[TD]Pazartesi[/TD]
[TD]Salı [/TD]
[TD]Çarşamba[/TD]
[TD]Perşembe[/TD]
[TD]Cuma [/TD]
[TD]Cumartesi[/TD]
[TD]Pazar[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Sindi[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]:131:[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Ayyüzlüm[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Perihan[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Eylül Sıla[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]Eki Görüntüle 1161660 [/TD]
[TD][/TD]
[TD]:94:[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Neslihan[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Ferideei[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]Eki Görüntüle 1164409
:126:[/TD]
[TD]:126::126:[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Özge[/TD]
[TD][/TD]
[TD]:125:[/TD]
[TD]:125:[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Leyla[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Bilge[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD][/TD]
[TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]:106:[/TD]
[TD]:106:[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Ayten[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Cardialgia[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]shadowshows[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD][/TD]
[TD]:44:[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Eki Görüntüle 1159348
Ellerine sağlık canımben ne kadar güzel dondurma yiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?