Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

slm kizlar dilosumu uyuturken size bi bakim dedim sabahtan beri kostur kostur oldum. aksama yemekli misafirim var. allahtan siparisi vermisler de ne yapacam derdinden kurtuldum:))) balik istemisler bende gittim alabalik aldim. ciftlik baligi ama napim deniz yokki gidim tutim:)) yanina patlican salatasi ve marul salatasi yapacam arkasindan da irmik hlvasi yeter sanirim e daha ne olsun. temizlik alisveris bitti marul salatami dogradim dolaba attim baliklarim temizlendi kiremite girmeyi bekliyo patlican ve biberlerde firinda kozleniyo kolayladim galiba ama bende bittim.

merinetya canim allah hakkinda hayirlisini versin umarim istedigin olur kurtuldunuz sukur maratondan

ellerine sağlık canım balığı çok severim işlerin çoğunu bitirmişsin canım Allah kolaylık versin sana
sınavı da bitirdik çok şükür hayırlısı

iyi aksamlar herkese
bugun yolculuk gunuydu benim 4 gibi varabildim baya yorucu oldu eve varabilmek esyalarini duzeltme isini hallettim simdi biraz temizlik yapicam sonra dus alirim yorgunluktan duser de gelemezsem diye menumu simdiden yaziyim pek menu olmadi ama

Sabah 9.30-10 gibi 1 sutsuz sekersiz kahve

aksam 17 civari toplamda 2 kk peynir (lor ve keci) biber domates 1.5-2 yk fasulye 1 kucuk muz

spor yok maalesef su da pek icemedim ama yatana kadar en azindan 1.5-2 lt ye tamamlamam gerek
1 kupa yesilcay 1 kupa da beyaz cay icicem 1 bardak da sut icerim belki

Herkeseeeee Merhaba 😊 ben bugun sınava girdim LYS 😊😊 sabah o yüzden ugrayamadim. Umarım takimimizin keyifleri yerindedir.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Insallah guzel sonuclar alırsın canımm

yaw ben bi halt ettim iyimi ettim kotumu bilmiyom hos kotu ettimde baska bir taraftanda bakinca iyi etmisim gibi karar veremedim. aksam balik var ya yemekte sonrasi icin de irmik helvasi yaptim. e malum o saatten sonra seker yenmez ee benimde canim cekti bir servis kasigi kadar kucuk bi tabaga koydum ve yedim biliyorum yemmeliydim. ama bakinca da aksam yemekten daha iyi oldu sanki. bilemedim.kesin ceza yerim ama bunun icin o. nu biliyom:)))

Ben geldiiiiiiiiimm tekrardan 😊😊😊
Menümu yazıyorum.

Kahvalti:
3 çatal yumurta aldım
Bir lokmacik ekmek
7 zeytin
Domates
Peynir

1 çay bardağı tarçınlı sut

Öğlen:
1 kase bulgur pilavı
1 bardak ayran

3 küçük top dondurma

Aksam:
Tavuk kanat ve Baget ızgara
1.5 bardak ayran
Soğan

3 lt tamamlarim inşallah
bir de 45 dk leslie yaptim 😊😊😊😊

Sabah :
Meyveli yogurt
Yarim seftali
Yarim kayisi
1 kahve
2 bardak limonlu su

Oglen: buyuk salata dunden kalan 4-5 kasik taze fasulye 2 bardak su

Arada: 4 tane kuru kayisi 1 kahve 1bardak su

Aksam: 1salatalik 1kucuk kase corba
2 bardak su

Bugunku menum boyle birde hasta oldum acayip bi siskinlik var kahvalti fln yapamadim malesef

Menüm ;

Sabah ;kkk
Akşam;1pors tarhana ,salata ,cacık ,
Spor;40dk leslie
Su;3litre

Yediklerıme daha çok dikkat etmeye başladım ...hayırlısı sporcuda az az artırıyorum

Herkeseeeee Merhaba 😊 ben bugun sınava girdim LYS 😊😊 sabah o yüzden ugrayamadim. Umarım takimimizin keyifleri yerindedir.

Menüm ;

Sabah ;kkk
Akşam;1pors tarhana ,salata ,cacık ,
Spor;40dk leslie
Su;3litre

Yediklerıme daha çok dikkat etmeye başladım ...hayırlısı sporcuda az az artırıyorum

Baya baya dikkat etmişsin inşallah çok güzel kilo veririsin canım.

Hayırdır kimseler ugramamis 😌 yarın 6.takim olarak motivasyonumuzu yükseeeeekkkk sporumuzu tas tamam yapmalıyız ve ayrıca yediklerimizeee dikkat etmeliyiz unutmayalım ki kaptanımizin iddiası var mahçup etmeyelim 😎

Kaptaniniz kimle iddaya girdi ? Ayy oyle bisi hatirliyorum ama cikaramadim

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Ben nn yatıyoruuumm umarım yarın güzel bir gün olsun 😊😊😊😊😚

Slm meleklerimmmm özürdilerim bugün hiç gelemedim hem piknik hem deniz turşum çıktı birde 1 saatlik yolu trafik yüzünden 3,5 satte gelince bacaklarım koptu Ayçacım sen bilirsin karaburundan bucaya 3,5 satte geldikk adım adım trafik geldim duş aldım hemen bakayım dedimmm sizler ne yaptınız canlarımmm herşey yolundadır inşşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…