- 27 Kasım 2011
- 6.506
- 5.704
- 248
slm kizlar dilosumu uyuturken size bi bakim dedim sabahtan beri kostur kostur oldum. aksama yemekli misafirim var. allahtan siparisi vermisler de ne yapacam derdinden kurtuldum:))) balik istemisler bende gittim alabalik aldim. ciftlik baligi ama napim deniz yokki gidim tutim:)) yanina patlican salatasi ve marul salatasi yapacam arkasindan da irmik hlvasi yeter sanirim e daha ne olsun. temizlik alisveris bitti marul salatami dogradim dolaba attim baliklarim temizlendi kiremite girmeyi bekliyo patlican ve biberlerde firinda kozleniyo kolayladim galiba ama bende bittim.
merinetya canim allah hakkinda hayirlisini versin umarim istedigin olur kurtuldunuz sukur maratondan
Herkeseeeee Merhaba 😊 ben bugun sınava girdim LYS 😊😊 sabah o yüzden ugrayamadim. Umarım takimimizin keyifleri yerindedir.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
günaydın kizlar
yaaa canım benimde muhtemel dogum tarihim 18 subat...neredeyse aynı anlarda anne olacagız...çok ilginç yaaaa:))))
ayyyy cok guzel ya dilosun bi suru kuzeni olacak sizden cok heyecenliyim sanirim anam bir tane daha mi dogursam ne yapsam
Herkeseeeee Merhaba 😊 ben bugun sınava girdim LYS 😊😊 sabah o yüzden ugrayamadim. Umarım takimimizin keyifleri yerindedir.
Menüm ;
Sabah ;kkk
Akşam;1pors tarhana ,salata ,cacık ,
Spor;40dk leslie
Su;3litre
Yediklerıme daha çok dikkat etmeye başladım ...hayırlısısporcuda az az artırıyorum
Hayırdır kimseler ugramamis 😌 yarın 6.takim olarak motivasyonumuzu yükseeeeekkkk sporumuzu tas tamam yapmalıyız ve ayrıca yediklerimizeee dikkat etmeliyiz unutmayalım ki kaptanımizin iddiası var mahçup etmeyelim 😎
Kaptaniniz kimle iddaya girdi ? Ayy oyle bisi hatirliyorum ama cikaramadim
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
Yanlış hatırlamıyorsam 3.takim ile 😊
Ben nn yatıyoruuumm umarım yarın güzel bir gün olsun 😊😊😊😊😚
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?