Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

bu gunki menum.
sabah: simit acma ve cay ( kahvalti tabagi kalmamisti disardaydim mecbur kaldim)
oglen: bir dolma iki kasik yogurt
aksam cok gec saatte iki dolma bir kase cacik
cok yuruyus uc lt su

Oo açmalar poğacalar havada uçuşmuş afiyet olsun kilo olmasın cnm sanırım sweet sana ceza verecek sweet yok bugun aklım kaldı

Iphone dan gönderildi

bu hafta hedefim 84,3 tü ya sabah 83,9 u gördüm ama bilmiyom sevinmek için erken malum manyak bi bünyem var hemen su toplayabiliyo:18::18::18:

bu hafta adet olmayı iyi ki yasakladım yaniii:111::111::100::96::96::96: napalım bebişimmmm canınız sağolsunnn

Oo açmalar poğacalar havada uçuşmuş afiyet olsun kilo olmasın cnm sanırım sweet sana ceza verecek sweet yok bugun aklım kaldı

Iphone dan gönderildi

hastanedeydi cnmmm evde olsa çoktan cezayı yemiştii geldim bebişimmm

bu hafta hedefim 84,3 tü ya sabah 83,9 u gördüm ama bilmiyom sevinmek için erken malum manyak bi bünyem var hemen su toplayabiliyo:18::18::18:

cumaya kadar 600 gr olur yok korkma tuza dikkat edersen bişeycik olmaz inşş

Son düzenleme:

Iphone dan gönderildi

kan verdim ya hemen bişeler yemelisin dedi hemşire. eve gelip hazırlayıp yemeye kalksam oooo bir sürü zaman geçecekti mecbur simit sarayına girdim. sonrasında yaktım ama hastane ve ev arasında mekik dokurken

Maşallah cnm sana ama dikkat et gözün dönüp Can'ın sıkılıp saldırma yemeklere genelde böyle yapıp pişman oluyosun çünkü :) insallah cumaya kadar 1 bucuk olur cnm :)

Iphone dan gönderildi

kızlar bu hafta mesajları sayacağım bilginiz olsunnnnn biraz paylaşım azaldı gibi geliyor

Katılımımız ne kadar çok olursa motivasyon o kadar güçlü olur unutmayalımmm bu demek değildirki akşama kadar pc başında oturalımm ama fırsat buldukça burada görmek isterim hepinizi

kan verdim ya hemen bişeler yemelisin dedi hemşire. eve gelip hazırlayıp yemeye kalksam oooo bir sürü zaman geçecekti mecbur simit sarayına girdim. sonrasında yaktım ama hastane ve ev arasında mekik dokurken

Tabi cnm zor cocuklar nerdeydi sen hastanedeyken yanında mıydı bi yere mi bıraktın cnm

Iphone dan gönderildi

Yok cnm haklısın birde sıcak hava herkes gezmede hafta sonu :)

Iphone dan gönderildi

Kaptanim ben aralarda corbada ictim limonlu ama is yorgunlugu unutum yazmaya 2 kasedw brokoli corbasi ictim ama acliktan dwgil onume dolu dondurmalar sekerli esyalar gelse hepsini yerim ama migdem bulanir:)

Yok cnm haklısın birde sıcak hava herkes gezmede hafta sonu :)

Iphone dan gönderildi

kuzum haftasonunu anlarım genelde herkes ailesiyle zaman geçirmek ister ve havalarda çok sıcak buna itirazım yok sadce menünüzü paylaşsanız bile yeterli haftasonu en azından haftaiçi katılım güzel olsun ki birbirimizi tanıyalım değilmi

Kaptanim ben aralarda corbada ictim limonlu ama is yorgunlugu unutum yazmaya 2 kasedw brokoli corbasi ictim ama acliktan dwgil onume dolu dondurmalar sekerli esyalar gelse hepsini yerim ama migdem bulanir:)

Eh leylammmm baştan desene kuzum ben de diyorum açlıktan ölecek afiyetolsun o zaman cnmm geri aldımm mümkün olduğunca tutmaya çalış kendini leylacımmm baktın tutamadın çok zorlanıyorsun en zararsızını seç ve akşam yemeğinden önce olsun mümkünse abartmadan tabiki nefsini köreltecek kadar

Ben bugun yine aktif olmaya çalıştım iş güç derken cnm darısı diğer arkadaşların başına :)

Iphone dan gönderildi

Varya bugun isteyken millet ellinde dondurmalarla geziyo ben deli oldum tmm dedim bari uyuyayim eve gelince yok anam uyudum yarim saat sonra kkalktim ilede tatli olacak artik bi seker yedim ceza verme kaptanim valla ellimden geleni yaptim birde iste yarim kayisi yedim ama kesmedi napayim deli oldum birden ha tatli ha tatli ozur dilerim hem kendimdwn hem sizden ama daha dayanamadim saglik onemli sonucta mecbur kaldim...

Ben bugun yine aktif olmaya çalıştım iş güç derken cnm darısı diğer arkadaşların başına :)

Iphone dan gönderildi

sözüm size değil bitanemmm katılanlar belli feridemin sınavı var sınavı atlatsın o zaman katılacağına inanıyorumm

sade dondurmadan 1 top yiyebilirsin cnmm o kadar kasma kendini bir şekere de ceza vermiyorummm

Olsun cnm sonucta hepimiz aynıyız burda nolcak ahh uyku damlıyo gözlerimden. artık gidip yatayım cnm iyi geceler kızlar yarın inşallah daha dinç uyanırım çünkü burnum akmaya başladı yaaa hastalanmak istemiyorum da off

Iphone dan gönderildi

Bisey sorcam ben bu saate bi bardak sut icebilirmiyim az yagli sut yani canim cektide bi sorayim dedim

Süt ve ayran içebilirsin leylacımm aç uyumaktan iyidir

iyi geceler canım uyu dinlen aman hasta olma sakınnn tatlı rüyalar

Tskler kaptanim ama aclik degil canim cekiyo ictikten yada yedikten sonrada migde bulantisi oluyo sicaklardanmidir hastaliktanmi ama eksi tatli aci neyesem ardindan bi migde bulantisi aliyo bugun basladi bu olayda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…