- 10 Nisan 2014
- 5.939
- 7.455
- 198
bu gunki menum.
sabah: simit acma ve cay ( kahvalti tabagi kalmamisti disardaydim mecbur kaldim)
oglen: bir dolma iki kasik yogurt
aksam cok gec saatte iki dolma bir kase cacik
cok yuruyus uc lt su
Ay bende iki gündür bi kanama görüyorum 1-2 damla acık renkte ve unuttum gecen ay ne zaman olduğumu onu hatırlamaya çalışıyorum rakibemle eşleştiğim zaman yeni olmuştum yani sanırım bundan 3 hafta önce oluyo çünkü rakibem sağolsun 2 kere beni yendiondan önceki hafta oluyo yani sanki daha var gibi geliyo bana ama iyicene bi hesap yapayım
Ne güzel inşallah cuma günü eksiyi daha cok görürsün cnm bu arada hedefime ulaştım derken cok merak ettim :)
Iphone dan gönderildi
Ay bende iki gündür bi kanama görüyorum 1-2 damla acık renkte ve unuttum gecen ay ne zaman olduğumu onu hatırlamaya çalışıyorum rakibemle eşleştiğim zaman yeni olmuştum yani sanırım bundan 3 hafta önce oluyo çünkü rakibem sağolsun 2 kere beni yendiondan önceki hafta oluyo yani sanki daha var gibi geliyo bana ama iyicene bi hesap yapayım
Ne güzel inşallah cuma günü eksiyi daha cok görürsün cnm bu arada hedefime ulaştım derken cok merak ettim :)
Iphone dan gönderildi
Oo açmalar poğacalar havada uçuşmuşafiyet olsun kilo olmasın cnm sanırım sweet sana ceza verecek sweet yok bugun aklım kaldı
Iphone dan gönderildi
bu hafta hedefim 84,3 tü ya sabah 83,9 u gördüm ama bilmiyom sevinmek için erken malum manyak bi bünyem var hemen su toplayabiliyo:18::18::18:
Oo açmalar poğacalar havada uçuşmuşafiyet olsun kilo olmasın cnm sanırım sweet sana ceza verecek sweet yok bugun aklım kaldı
Iphone dan gönderildi
hastanedeydi cnmmm evde olsa çoktan cezayı yemiştiigeldim bebişimmm
cumaya kadar 600 gr oluryok korkma tuza dikkat edersen bişeycik olmaz inşş
bu hafta hedefim 84,3 tü ya sabah 83,9 u gördüm ama bilmiyom sevinmek için erken malum manyak bi bünyem var hemen su toplayabiliyo:18::18::18:
kan verdim ya hemen bişeler yemelisin dedi hemşire. eve gelip hazırlayıp yemeye kalksam oooo bir sürü zaman geçecekti mecbur simit sarayına girdim. sonrasında yaktım ama hastane ve ev arasında mekik dokurken
kızlar bu hafta mesajları sayacağım bilginiz olsunnnnn biraz paylaşım azaldı gibi geliyor
Katılımımız ne kadar çok olursa motivasyon o kadar güçlü olur unutmayalımmm bu demek değildirki akşama kadar pc başında oturalımm ama fırsat buldukça burada görmek isterim hepinizi
Yok cnm haklısın birde sıcak hava herkes gezmede hafta sonu :)
Iphone dan gönderildi
Kaptanim ben aralarda corbada ictim limonlu ama is yorgunlugu unutum yazmaya 2 kasedw brokoli corbasi ictim ama acliktan dwgil onume dolu dondurmalar sekerli esyalar gelse hepsini yerim ama migdem bulanir:)
kuzum haftasonunu anlarım genelde herkes ailesiyle zaman geçirmek ister ve havalarda çok sıcak buna itirazım yok sadce menünüzü paylaşsanız bile yeterli haftasonu en azından haftaiçi katılım güzel olsun ki birbirimizi tanıyalım değilmi
Eh leylammmm baştan desene kuzum ben de diyorum açlıktan ölecekafiyetolsun o zaman cnmm geri aldımm mümkün olduğunca tutmaya çalış kendini leylacımmm baktın tutamadın çok zorlanıyorsun en zararsızını seç ve akşam yemeğinden önce olsun mümkünse abartmadan tabiki nefsini köreltecek kadar
Ben bugun yine aktif olmaya çalıştım iş güç derken cnm darısı diğer arkadaşların başına :)
Iphone dan gönderildi
Varya bugun isteyken millet ellinde dondurmalarla geziyo ben deli oldum tmm dedim bari uyuyayim eve gelince yok anam uyudum yarim saat sonra kkalktim ilede tatli olacak artik bi seker yedim ceza verme kaptanim valla ellimden geleni yaptim birde iste yarim kayisi yedim ama kesmedi napayim deli oldum birden ha tatli ha tatli ozur dilerim hem kendimdwn hem sizden ama daha dayanamadim saglik onemli sonucta mecbur kaldim...
sözüm size değil bitanemmm katılanlar belli feridemin sınavı var sınavı atlatsın o zaman katılacağına inanıyorumm
sade dondurmadan 1 top yiyebilirsin cnmm o kadar kasma kendini bir şekere de ceza vermiyorummm
Bisey sorcam ben bu saate bi bardak sut icebilirmiyim az yagli sut yani canim cektide bi sorayim dedim
Olsun cnm sonucta hepimiz aynıyız burda nolcak ahh uyku damlıyo gözlerimden. artık gidip yatayım cnm iyi geceler kızlar yarın inşallah daha dinç uyanırım çünkü burnum akmaya başladı yaaa hastalanmak istemiyorum da off
Iphone dan gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?