- 10 Nisan 2014
- 5.939
- 7.455
- 198
Bu donemde kilo almassam iyi ac degilim ama boyle abur cubur canim cekiyo zar zor zaptefiyorum kendimi:)
Bu donemde kilo almassam iyi ac degilim ama boyle abur cubur canim cekiyo zar zor zaptefiyorum kendimi:)
Yok canım benim kardeş takımdayım ben 3. Ama sürekli burdada oldugun için bu takımdada suılırım :) bazen saırıp menumu buraya bile yazmaktan kokruyorum
Dur kiz getirme aklima su verdigim 3- kiloyu aldircan bana :))
Yazmayida unutum 3-5 yazcaktim:) eee kayip fazla sanirim konsantre olamadim:)
Yok canım benim kardeş takımdayım ben 3. Ama sürekli burdada oldugun için bu takımdada suılırım :) bazen saırıp menumu buraya bile yazmaktan kokruyorum
Bu sekilde zorda bakalim ana baktin birden gider bu siskinlik fln cuma tartida ya arti cikar ve gidersede birdwn super gider 50/50 sansimiz var bakalim neolur
Niye korkuyorsun canım arada yaz bakarız 😊😊😊😊 memnun oldum bu arada
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ay geçmiş olsun cnm senin eş kaç model benim eş gibi zaten benden kurtulmak istemiyo musun der de benimki 77 model
Iphone dan gönderildi
Benim rakibem oldugu için bende onun takımına gidip bakıyorum ne yemiş ne içmiş :)
Iphone dan gönderildi
benimki seksen model bende seksen iki. bakalim hangimiz once yenileyecez modeli:)))
ya ben eksi gorunuyom cok sukur de adet donemine girmisim farkinda degilim. insallah tarti gunu artiya gecmem cok korkuyom. su an hedefime ulastim cunku:18:
bu gunki menum.
sabah: simit acma ve cay ( kahvalti tabagi kalmamisti disardaydim mecbur kaldim)
oglen: bir dolma iki kasik yogurt
aksam cok gec saatte iki dolma bir kase cacik
cok yuruyus uc lt su
Bu sekilde zorda bakalim ana baktin birden gider bu siskinlik fln cuma tartida ya arti cikar ve gidersede birdwn super gider 50/50 sansimiz var bakalim neolur
Iyi geceler kızlarrrr 😊😊😊
Menümu yazayım :
Kahvaltıda
2 yumurta
7 zeytin
Peynir
1 yeşil elma
Öğlen
1 kase yoğurt çorbası
1 kayısı
Akşam
Etli Kuru fasulye
Çoban salata
Bir kupa sütlü kahve içtim şekersiz
Arkadaşa gittim akşam oturması😊
Onlar çips yedi ben baktım 😌
Arkadaş menengic kahvesi yaptı ondan içtim 😊
Su 2.5 lt oldu
Leslie yaptim 45 dk
Yazmayida unutum 3-5 yazcaktim:) eee kayip fazla sanirim konsantre olamadim:)
Yani abur cubur olmasa Da bu sefer meyvelere saldırasım geliyo
Iphone dan gönderildi
Cok kotu bi durum yaaaaa ben yedim valla birtane seker basim dondu artik sanada gecmis olsun cnm ins cabuk atlatiriz kilo almadan:)
Sabah:
1 dilim kasar peyniri
1 kucuk domates
Aksam:
Buyuk salata 2 yumurtadan omlet ama 4 catal yiyebildim
Bu arada gun boyu 2 litre su 3 kahve 3 bardak ayran ictim
Reglden dolayi okadar seker ihtiyaci hissetimki 1 tane seker yedim keske yemeseydim demiyorum cunku basim okadar donduku tatli biseyler yeme ihtiyaci duydum...
Menüm
Sabah;kkk
Akşam 1kase mercimek çorbası ,cacık ,salata ,
Spor;çok hareketli bir gündüHalim yok yapmış kadar oldum
Su;3,5litre
Çok sağol canım
Kaçamaklar dışında harikaydı
Merhaba hanımlar
Tatilden döndüm, artık daha aktif olacağım grupta :)
Gerçi tatildeki mecburi kaçamaklar bana kilo olarak geri dönüş yaptı ama...
Neyse, artık tam gaz diyete devam :)
esim uzatmadi biliyor o da durumu benim nelerden ikayetci oldugumu. dun gece kafasini bagajin kapisina carpti su yukari dogru acilan kapaklardan. tepesi delindi. gece bir sure uyumayayim nolur nolmaz dedi. ben bende uyumicam dedim dr gidelim dedim dinlemedi. yok sen uyu bise olursa cagiririm diyo. ulen bise olsa zaten olecen nasil cagiracan dedim. zaten sende olmemi istemiyonmu boylece kurtulursun diyo psikopat.
leslie 1 mile ve mekiklerimi de yaptim
Bugünkü menümü de yazayım
Kahvaltı:
1 kase yoğurt
1 Kayısı
1 Erik
1 Nektari
Akşam:
2 kaşık bulgur
Izgara et (dünden kalma)
Iphone dan gönderildi
Meraba kizlar.
Bugunki menumu paylasayim.
Sbh domate salatalik 1 dilim bugday ekmegi
Aksam uzeri 4 kasik bulgur pilavi 4 kasik kabak yemegi
Aksamda 3-4 tane diyet biskivI 1 TAne aoc dondurma
Ewet sacmaladim bugun, yok boyle bi menu. Oyle oldu ama bugun. Gece uyuyamadim gunduz kizimla uyumusum. Simdi kalkcm dus alcm, utu yapcm yeni camasir atcm.
slm kizlar. dun misafirleri aldim ve sukur alnimin akiyla ciktim isin icinden. misafirlerim sevgililer ve nisan yolunda ilerleyen kisilerdi fakat aileleri karsi oldugundan bir turlu yuzuk isine gelememislerdi. vakti zamaninda bizim de yasadigimiz seyleri simdi yasiyorlar. bizden akil almaya gelmisler bizde verdik ama biraz ters oldu sanirim:))) kiza dedim ne olursa olsun aileni karsina alma kimse icin degmez. ben iki sene gec evlenmis olsaydim yapmazdim bu evliligi dedim. benimki kudurdu ne yani pisman misin dedi. onlarin isi yaparken az kalsin bizim yuva gume gidiyordu:))) gece cikista da yeni dersanemize gittik henuz temizlik yapilmamis esyalar icine gimemis ama cooook guzel olmus. ne yazikki bir yil surecek o guzellik. sonra da apart dairelere baktik oralarda harika gorunuyo. her halde insallah umarim on gune kadar biter isi. busabaha gelince. resmen pert oldum. dunun yorgunlugu cikmamisti ki dr randevusu alip bu gunde onla ugrastim. sabah bi gittim kan verdim arkasina hmen kahvalti yaptim oglen saatinde bir daha gittim tokluk kani verdim. ogleden sonrada sonuc icin gittim eve zor attim kndimi. sonuc olarak seker hastasi degilmisim ama insulin direncim varmisbunun icinde her gun spor yap dedi altidan sonra yemek yeme dedi birde glisemik indekslere dikkat et dedi. yani bildigim seyleri soyledi:))) bakalim kendime biraz daha ceki duzen verebilecekmiyim. dun b12 ignemi vurdurmayi unutmustum. salak gibi o kadar hastanede gecti gunum bu gund unuum olmazssa hava az kararsin tekrar gidip birde onu yaptirayim offf allahim offf
Diyet yapmak ve hasta olmak cok yorucu kizlar ya...
peki bugünlük görmedim o zamanAma ama ben bu mesajı görmeden önce yemiştim 3 topsöz bir daha sadece tek topcuk 😊😊😊😊 ama bu günlük affet emi ; )
bir de geceleri yatmadan elma sirkeli ilik su icmeyi planliyorum sizce yarari olur mu zayiflamaya oyle bi baslik gordum diyet yontemlerinde :26:
ben bugun baya sac,aladim menu konusunda ya
Sabah evden cok erken ciktim evde de kahvaltilik yoktu yeni geldim diye mecbur okulda tost yedim kesinlikle Sabah ekmek yiyince gunun devaminda acligimi bastiramiyorum
Sabah 8 de
kepekli ekmege beyaz peynirli domatesli tost sutlu kahve
ara 1 sade turk kahvesi yaninda 1 er kuru erik ve kayisi ve 1 ceviz
ara 13-13.30 da meyve 10 kiraz 2 kayisi 2 incir 3 erik
aksam 17.30
1 yumurtadan lorlu biberli (sutlu) omlet ve 2 yk bol maydonozlu ve pulbiberli ve az zeytinyagli yogurt 4 zeytin
su yatana kadar 2.5 i gecer 2 bardak yesilcay aksam da bir bardak kahve icerim
spor
leslie 3 mile(yapildi)
leslie 1 mile(yapilacak)
50 yarim mekik (yapilacak)
acikcasi bu hafta hedefime yaklasabilecegimi bile dusunmuyorum cok kotu beslendim bu 2 gundur
Kizlar selam ne kaynattiniz merak icindeyim gecmis okuyamiyorum. Yoldayiz konya dan alanya ya donuyoruz yarin is basi artik surekli katilirim sevgiler
ya ben eksi gorunuyom cok sukur de adet donemine girmisim farkinda degilim. insallah tarti gunu artiya gecmem cok korkuyom. su an hedefime ulastim cunku:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?