Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Iyi geceler kızlarrrr 😊😊😊
Menümu yazayım :
Kahvaltıda
2 yumurta
7 zeytin
Peynir
1 yeşil elma

Öğlen
1 kase yoğurt çorbası
1 kayısı

Akşam
Etli Kuru fasulye
Çoban salata

Bir kupa sütlü kahve içtim şekersiz
Arkadaşa gittim akşam oturması😊
Onlar çips yedi ben baktım 😌
Arkadaş menengic kahvesi yaptı ondan içtim 😊

Su 2.5 lt oldu
Leslie yaptim 45 dk

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu sekilde zorda bakalim ana baktin birden gider bu siskinlik fln cuma tartida ya arti cikar ve gidersede birdwn super gider 50/50 sansimiz var bakalim neolur

Yok canım benim kardeş takımdayım ben 3. Ama sürekli burdada oldugun için bu takımdada suılırım :) bazen saırıp menumu buraya bile yazmaktan kokruyorum

Niye korkuyorsun canım arada yaz bakarız 😊😊😊😊 memnun oldum bu arada

Niye korkuyorsun canım arada yaz bakarız 😊😊😊😊 memnun oldum bu arada

Benim rakibem oldugu için bende onun takımına gidip bakıyorum ne yemiş ne içmiş :)

Iphone dan gönderildi

bu gunki menum.
sabah: simit acma ve cay ( kahvalti tabagi kalmamisti disardaydim mecbur kaldim)
oglen: bir dolma iki kasik yogurt
aksam cok gec saatte iki dolma bir kase cacik
cok yuruyus uc lt su

Benim rakibem oldugu için bende onun takımına gidip bakıyorum ne yemiş ne içmiş :)

Iphone dan gönderildi

ya ben eksi gorunuyom cok sukur de adet donemine girmisim farkinda degilim. insallah tarti gunu artiya gecmem cok korkuyom. su an hedefime ulastim cunku:18:

benimki seksen model bende seksen iki. bakalim hangimiz once yenileyecez modeli:)))

Valla ben de 90 eşim 77 model benimki cok inatçı bende aynıyım ben 13 Mayıs o 11 Mayıs ama yıllar farklı ikimiz boğa burcuyuz iki inatci keçi Yani:)
Ama ben ağzından girip burnundan çıkıp yapıyorum bazı şeyleri yinede :)

Iphone dan gönderildi

ya ben eksi gorunuyom cok sukur de adet donemine girmisim farkinda degilim. insallah tarti gunu artiya gecmem cok korkuyom. su an hedefime ulastim cunku:18:

Ay bende iki gündür bi kanama görüyorum 1-2 damla acık renkte ve unuttum gecen ay ne zaman olduğumu onu hatırlamaya çalışıyorum rakibemle eşleştiğim zaman yeni olmuştum yani sanırım bundan 3 hafta önce oluyo çünkü rakibem sağolsun 2 kere beni yendi ondan önceki hafta oluyo yani sanki daha var gibi geliyo bana ama iyicene bi hesap yapayım
Ne güzel inşallah cuma günü eksiyi daha cok görürsün cnm bu arada hedefime ulaştım derken cok merak ettim :)

Iphone dan gönderildi

İyi geceler meleklerimmmmmmmm gelebildimmmm çok gezenti oldum bu ara annem sıkıldıkça geziyoruz

bu gunki menum.
sabah: simit acma ve cay ( kahvalti tabagi kalmamisti disardaydim mecbur kaldim)
oglen: bir dolma iki kasik yogurt
aksam cok gec saatte iki dolma bir kase cacik
cok yuruyus uc lt su

afiyetolsun cnmmmm mecburi olunca denecek birşey yokk hem hedefe de ulaşmışsınnn sevindirik oldum maşallahın var

Bu sekilde zorda bakalim ana baktin birden gider bu siskinlik fln cuma tartida ya arti cikar ve gidersede birdwn super gider 50/50 sansimiz var bakalim neolur

cumaya kadar o şişkinlik gider leylacım sıkma canını

harik abir menü Aytencim harika gidiyorsunnnn cips en zararlısı hayır diyerek iyi yapmışsın cnmmm

Yazmayida unutum 3-5 yazcaktim:) eee kayip fazla sanirim konsantre olamadim:)

3 5 ne bebişimmm kilo deme sakın

Yani abur cubur olmasa Da bu sefer meyvelere saldırasım geliyo

Iphone dan gönderildi

sabahları saldırıyorsun zaten kuzum ama sana kızmaam bende sabahları yemeye başladım

Cok kotu bi durum yaaaaa ben yedim valla birtane seker basim dondu artik sanada gecmis olsun cnm ins cabuk atlatiriz kilo almadan:)

canım gerçekten reglden dolayı yiyemiyorsan anlarım ama menün çok sağlıksız tüm gün 4 çatal omlet 1 dilim peynir ve 1 domatesle durulmaz
ama yiyemeyen bir insanın canı hiçbirşey istemez regl dönemlerinde kuru kayısı kuru erik tarçınlı süt tarçınlımeyveli yoğurt yiyebilirisn bitanemm
ne olur toparlan kurallarımızda da sağlıksız beslenmek yoktu hasta olacaksın allah korusun

Yok canım benim kardeş takımdayım ben 3. Ama sürekli burdada oldugun için bu takımdada suılırım :) bazen saırıp menumu buraya bile yazmaktan kokruyorum

yaz bitanemmm korkma

Bu donemde kilo almassam iyi ac degilim ama boyle abur cubur canim cekiyo zar zor zaptefiyorum kendimi:)

ne yiyorsunki nasıl alacaksın alırsan tarihe geçersin bence bence açsın tatlım tok olsan abur cunbur canın çekmezz az kaldı beni vurmana:18::18:

Menüm
Sabah;kkk
Akşam 1kase mercimek çorbası ,cacık ,salata ,
Spor;çok hareketli bir gündü Halim yok yapmış kadar oldum
Su;3,5litre

afiyetolsun feridemmmm su mükemmel

Çok sağol canım

Kaçamaklar dışında harikaydı

Merhaba hanımlar

Tatilden döndüm, artık daha aktif olacağım grupta :)

Gerçi tatildeki mecburi kaçamaklar bana kilo olarak geri dönüş yaptı ama...

Neyse, artık tam gaz diyete devam :)

ooooo fıstığımmmm hoşgeldinnnn tatilde güzel geçmiş çok sevindimmm cnmmm kaçamakları toparlarsınn merak etme cuma günü listedesin okmi kilon zaten 4 e bölünecek cnmmm

geçmiş olsun enişteye alemsinnnn gülayım ölünce bağıramaz tabikiii eniştede az inat değilmiş ama

leslie 1 mile ve mekiklerimi de yaptim

tbrkler ve tşkler Özgecimm

Bugünkü menümü de yazayım

Kahvaltı:
1 kase yoğurt
1 Kayısı
1 Erik
1 Nektari

Akşam:
2 kaşık bulgur
Izgara et (dünden kalma)

Iphone dan gönderildi

afiyetolsun bitanemmmmm

akşam hakikaten biraz garip olmuş 25 dk koşu bandı cezasını hakettin kuzummm kolay gelsinn

öğüt verelim derken sizin aranız bozulacakmış neredeyse tatlımmm hastaneye gidince öyle bekle kan ver bekle sonuç al bekle sonuç göster sağlam insan hasta oluyor hakikaten:114::114: şeker çıkmamış hadi gözümüz aydın cnmmm karatayın dediklerini demiş sen zaten biliyorsun
iğneni ihmal etme bitanemm

Diyet yapmak ve hasta olmak cok yorucu kizlar ya...

evet haklısın cnm ama sağlıklı yiyecekler yiyebilirsinnn neyse az kaldı dayan

peki bugünlük görmedim o zaman

bir de geceleri yatmadan elma sirkeli ilik su icmeyi planliyorum sizce yarari olur mu zayiflamaya oyle bi baslik gordum diyet yontemlerinde :26:

Özgecim bu tam bir efsane fakat salatalarda elma sirkesi kullanabilirsin bu etkili sirkeli su midene dokunabilir ama salatalarında bol bol kullan cnm

canım daha 3 günümüz var telafi edebilirsin incirin g.isi çok yüksek ne olur fazla tüketme meyvelerle birlikte biraz süt tüket cnmm
sporunuda yapmışsın

Kizlar selam ne kaynattiniz merak icindeyim gecmis okuyamiyorum. Yoldayiz konya dan alanya ya donuyoruz yarin is basi artik surekli katilirim sevgiler

fazla kaynatan yok kuzum zorlanmayacaksın merak etme güle güle gel inş evine tatlım

en sevindirici haber en sona kaldııı helalin var Gülayım tbrklerrrr ve tşklerrr

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…