Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Sagol cnm sanada gecmis olsun bu arada yazdiklarini okufum oldum gulmekten onlara akil verelim derken bizim yuva gume gidiyordu:):) cok tatli yazip anlatmissin :)

Meraba kizlar.
Bugunki menumu paylasayim.
Sbh domate salatalik 1 dilim bugday ekmegi
Aksam uzeri 4 kasik bulgur pilavi 4 kasik kabak yemegi
Aksamda 3-4 tane diyet biskivI 1 TAne aoc dondurma
Ewet sacmaladim bugun, yok boyle bi menu. Oyle oldu ama bugun. Gece uyuyamadim gunduz kizimla uyumusum. Simdi kalkcm dus alcm, utu yapcm yeni camasir atcm.

Ay cnm bnm valla genç kıza verdiğin nasihat beni iyi güldürdü Kaş yapayım derken göz çıkarıyomuşsun neyse inşallah misafir gittikten sonra eşin uzatmamıştır konuyu
Geçmiş olsun neyse ki şeker yokmuş şükür ayrıca şu hastaneye git gel işleri en yakın zamanda biter inşallah sende rahat edersin ilaçlarını ihmal etme lütfen cnm bnm

Iphone dan gönderildi

Bugünkü menümü de yazayım

Kahvaltı:
1 kase yoğurt
1 Kayısı
1 Erik
1 Nektari

Akşam:
2 kaşık bulgur
Izgara et (dünden kalma)

Iphone dan gönderildi

gecmis olsun neyse ki seker cikmamis
insulin direnci saglikli beslenmeyle sorun olmuyor sanirim zaten

leslie 1 mile ve mekiklerimi de yaptim

esim uzatmadi biliyor o da durumu benim nelerden ikayetci oldugumu. dun gece kafasini bagajin kapisina carpti su yukari dogru acilan kapaklardan. tepesi delindi. gece bir sure uyumayayim nolur nolmaz dedi. ben bende uyumicam dedim dr gidelim dedim dinlemedi. yok sen uyu bise olursa cagiririm diyo. ulen bise olsa zaten olecen nasil cagiracan dedim. zaten sende olmemi istemiyonmu boylece kurtulursun diyo psikopat.

Ay geçmiş olsun cnm senin eş kaç model benim eş gibi zaten benden kurtulmak istemiyo musun der de benimki 77 model

Iphone dan gönderildi

ikinize de gecmis olsun kizlar
hava cok degisiyor bu ara ondan oluyoor olabilir

Sagol bitanem evt dün piknik yerinde yağmurda yağdı belki o nedenle de olabilir tişört vardı sadece üstümde ama yağmurun altında kalmadım çok sadece benim yaramazın peşinde koştuğum oldu yağmurda o kadar :)

Iphone dan gönderildi

Merhaba hanımlar

Tatilden döndüm, artık daha aktif olacağım grupta :)

Gerçi tatildeki mecburi kaçamaklar bana kilo olarak geri dönüş yaptı ama...

Neyse, artık tam gaz diyete devam :)

Merhaba hanımlar

Tatilden döndüm, artık daha aktif olacağım grupta :)

Gerçi tatildeki mecburi kaçamaklar bana kilo olarak geri dönüş yaptı ama...

Neyse, artık tam gaz diyete devam :)

Oooo hoşgeldin cnm umarım güzel geçmiştir tatilin
Aldığın kiloları dikkat edersen beslenmene çabuk gidecektir cnm

Iphone dan gönderildi

Menüm
Sabah;kkk
Akşam 1kase mercimek çorbası ,cacık ,salata ,
Spor;çok hareketli bir gündü Halim yok yapmış kadar oldum
Su;3,5litre

Gunaydiiiinn anlamadım yaaa sen bizim takımdan değil misin? 😎😎😎😎

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Yok canım benim kardeş takımdayım ben 3. Ama sürekli burdada oldugun için bu takımdada suılırım :) bazen saırıp menumu buraya bile yazmaktan kokruyorum

Sabah:
1 dilim kasar peyniri
1 kucuk domates

Aksam:
Buyuk salata 2 yumurtadan omlet ama 4 catal yiyebildim

Bu arada gun boyu 2 litre su 3 kahve 3 bardak ayran ictim

Reglden dolayi okadar seker ihtiyaci hissetimki 1 tane seker yedim keske yemeseydim demiyorum cunku basim okadar donduku tatli biseyler yeme ihtiyaci duydum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…