Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Tabi cnm zor cocuklar nerdeydi sen hastanedeyken yanında mıydı bi yere mi bıraktın cnm

Iphone dan gönderildi

sabah bir de öğleden sora benimleydiler öğlene doğru olanda karşı komşuma bırakmıştım. öğleden sonra başıma güneş geçti ama. eve gelince yattık akşam 7 buçuktu kalktık. hala da kendime gelememiştim. zar zor yemek yaptım tekrar iğne yaptırmak için çıktık. kabus gibiydi anlican. eşimde yardım edemedi o nun da işi başından aşkındı

Kaptanim okudugun dogru simdi gordum35 anlaminda kiloyu yazmistim buraya 68.9la basladim ama ilk diyete basladigimda yani 5ayin 30 flndi 73.1dim gecen cuma tartida67.5 olmustum ...

Gunaydiiiinnnn 😊
Ben bugun geç yattım ama erken kalktım😌
Galiba bebeğim üşütmüş. Dün havuza girmişti banyoda ondan mi oldu bilemedim. Istifra etti sabahleyin. Şimdi hiçbirşey yemedi canı istemiyor galiba cubuk kraker falan alıp okula gideceğim olmadı mudurden izin isteyip geri dönerim.
Umarım hepimiz için az kalorili bol bol hareketli bir gün olsun.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Allah acil sifalar versin cocuguna cnm ins biseyi kalmaz cabucak gecer ...kusma varsa soguk ilik yicekler yogurtlar iyi gelir migdesi icin benimkisi oyle atlatiyordu mantiksal olarak kusmaya sicak yicekler deriz ama doktorum hep yogurt ilik corba bubuk kracker gibi seyler tavsiye ediyordu migde rahatlamasiicin ve geciyordu cok tatli tuzlu seylerde migdeye iyi degil kusma olayini artiriyormus... tekrardan gecmis olsun canim

Cildircam nerdeyse dun dayanamadim tartildim 67.1 dim bugun ise sabahtan 67.8 olmussum niye boyle oldu anlamadim hastaliktanmi acaba oyle biseydw yemedimki 1 gecede 700 gram alayim yoksa bu siskinlik donem olaylarimi offf cuma tartida yansirmi gecermi neolur bilmiyorum ama acayip moralim bozuldu

günaydınnnnnnnn sevgili hocam ve değerli takım arkadaşlarım

bugün çok iyiyim.

aç karnımla şekersiz kahve içtim, şimdi evimi toplayacağım sonra yoğurt yulaf yiyip yanına yeşilçay içeceğimmmm

sonra spor merkezine giderim bakalım nasıl programlar var :26:

6.takım günaydın ben geldim evime sonunda. harika ve yorucu bi tatil geçirdim. kurbanda tüm sevdiklerimi gördüm sağolsun herkes davete iştirak etti.
sizleri çok özledim hemencik yazayım dedim. bomba gibi bi haftaya artık hazırım tatilde çok dikkat edemedim ama artık kilo vermek gibi bi takıntım yok nasıl olsa vereceğim bu kiloları sorunumu çözdüm karatayla :) 60 yakın mesaj birikmiş cevaplayamazsam kusuruma bakmayın olurmu
hadi bakalım bu hafta takımca bomba olalım sevgiler hepinize

Günaydınnn meleklerimmmmmm güzel bir gün olsun hepimiz içinnn

Hoşgeldin neslimmmm allah kabul etsin tatilin de güzel geçmişşş çok sevindim cnmmm bizde seni özledik bitanemm yaşasın karaty diyorsn benim gibi sanırım:13::13:

Günaydın bebişimmm est cnmmm sen hocam dedikçe garip oluyorumm oh çok şükür iyi olmana sevindim ama aç karnın aşekersiz kahve de neyin nesi kuzumm tüm gece midene bişey girmedi zaten aç karnına çok zararlı adi bakalım kolay gelsinnn programı anlatırsın sonra
bitanemmm menülerini toplu halde yazarsan daha iyi olur ayrıca bize daha çok katılmanı isterimmm

Leylacım gün içinde bile tartı farklılık gösterebiliyor kaldı ki regl dönemindesinn mutlaka tartıyı etkiler her gün tartılma cnm benimm reglden sonra normale dönersin

Günaydın Aytencimmm oyyy kıyamamm bebişine inş bişeyciği kalmaz bugünnn geçmiş olsun cnmmm

Kaptanim okudugun dogru simdi gordum35 anlaminda kiloyu yazmistim buraya 68.9la basladim ama ilk diyete basladigimda yani 5ayin 30 flndi 73.1dim gecen cuma tartida67.5 olmustum ...

hmmmmm peki cnmmmm gelmesin de tek gitsinnn

günaydın camlarım kaçamaksız bir gün diliyorum

günaydınnnn gülaycımmmmmm inş tatlımmmm

Gunaydin hanimlar hepinize guzel ve saglikli bi gun diliyorum...

günaydın leylacımmm hepimize inşşşşş

dün çok yoruldun bugün dinlen biraz cnmmm keşke yakın olsan da bana bıraksan

Tskler kaptanim ama aclik degil canim cekiyo ictikten yada yedikten sonrada migde bulantisi oluyo sicaklardanmidir hastaliktanmi ama eksi tatli aci neyesem ardindan bi migde bulantisi aliyo bugun basladi bu olayda

çok ilginç bitanemmm hem sıcaklar hem regl sebebi sanırımmm

hepimizi sen çekip çeviriyorsun ama

bundan sonra daha fazla buradayım.

ya menüm beli olmuyor o yüzden yedikçe yazıyorum ama gün sonun da toplu yazayım yada nasıl yapayım :26:

hepimizi sen çekip çeviriyorsun ama

bundan sonra daha fazla buradayım.

ya menüm beli olmuyor o yüzden yedikçe yazıyorum ama gün sonun da toplu yazayım yada nasıl yapayım :26:

olsun tatlım ben paylaşmayı seviyorummmm

inşallah bitanemmm bence toplu olarak yazarsan hangi öğünde hata var hangisinde dengelemişsin veya fazla kaçırmışsın görmemiz kolay olur bitanemm

bugünün menüsünü ertesi sabah da yazabilirsin cnmmm

olurrrrrrrrrr

birşey itiraf etmek istiyorum

akşamları eşim abur cubur yiyiyor bazen dayanamıyorum nasıl engellerim

olurrrrrrrrrr

birşey itiraf etmek istiyorum

akşamları eşim abur cubur yiyiyor bazen dayanamıyorum nasıl engellerim

Sen de eşine ayranla eşlik edebilirsin cnmmmm akşam 7 den sonra mümkün olduğunca birşey yememeye çalış bitanemm hedefe kadar biraz dişimizi sıkacağız derdimiz kilomuzu korumak değilki mevcutlardan kurtulmak olunca biraz fedakarlık şart haftalık hedefini yazmamıştın cnmm :26:​

[TABLE="class: grid, width: 500"]
[TR]
[TD]İsim[/TD]
[TD]Pazartesi[/TD]
[TD]Salı [/TD]
[TD]Çarşamba[/TD]
[TD]Perşembe[/TD]
[TD]Cuma [/TD]
[TD]Cumartesi[/TD]
[TD]Pazar[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Sindi[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]:131:[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Ayyüzlüm[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Perihan[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Eylül Sıla[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]Eki Görüntüle 1161660 [/TD]
[TD][/TD]
[TD]:94:[/TD]
[TD]:94::26:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Neslihan[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Ferideei[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]Eki Görüntüle 1164409
:126:[/TD]
[TD]:126::126:[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Özge[/TD]
[TD][/TD]
[TD]:125:[/TD]
[TD]:125:[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Leyla[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Bilge[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD][/TD]
[TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]:106:[/TD]
[TD]:106:[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Ayten[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Cardialgia[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]shadowshows[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD][/TD]
[TD]:44:[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Eki Görüntüle 1159348

Geçen haftayı tamamladık meleklerim hepinize menülerinizi düzenli paylaştığınız için tşk ederimm Bilgecik inş bir sorun yoktur cnmm ilk hafta katılım çok güzeldi fakat hiç haber alamadık:26: Eylülcümmm inş hasta değilsindir geç de olsa girerdin cnmm feridem senden sınav sonrası intikamımı alacağım kuzumm evet gelsin yeni tablomuz

haklısın canım benim yada bol bol tarçınlı su yardımcı olacak bana.

en az hedefim 2 kilo haftalık

bayrama kadar 7 kilo verme derdindeyim oruç'u nasıl yapacağım bilmiyorum çünkü metobolizmam yavaş ve doktorum oruç metobolizmanı da yavaşlatacak iyice dedi. ayrıca spora gidersem nasıl tutacağım içim rahat etmiyor ne yapmam gerektiğini bilmiyorum açıksası

bende amma dertliymişim

Son düzenleme:

haftada 2 kilo çok fazla bitanemmm şayet oruç tutacaksan sağlıklı ve doğru beslenirsen kilo bile verirsinn sakın korkma sporu iftardan iki saat sonra yapabilirsin cnm benimmm sıkma kendini spor salonuna gidemezsen evde yaparsın sporunu

ben haftada 4 kilo verip geri almadığımı biliyorum ama ben yavaş kilo vermek istemiyorum bebek sahibi olmak istiyorum zayıflayınca hemen

kilolu hamile kalmak istemiyorum bu yüzden erteliyorum.

evde spor yapamıyorum üşeniyorum o yüzden spor salonu cazip geldi bana.

eşim hafif yemeklerle geçiştirmez iftarı eee kendime de ayrı yapmamam yoğurt yada mısır gevreği yiyemeceğime göre bayağı dertlendim.

troidim bu ay daha düzene girdi, düzenli ilaç kullanıyorum...

Allah affetsin biraz daha düşünüp karar vermem lazım

sen oruç tutacakmısın canım :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…