Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

tşkler bitanemmmmm Sindimmmmmm aklıma gelen olmasın sakınnnn:44::44: evde hiç yoksa komşudan filan isteyiver kuzummm​

Bebeğim ya sekizinci takıma üye çağırsak iyi olur, ayça gelse ya da, kimse yok ya , ortada takım kalmayacak

Hoşbulduk tatlım, nasılsın

Haklısın canımcımm 8, takımda katılım çok az monicik de işleri bitiremedi sanırımm fazla ilgilenemiyor bu durumda iş sana düşüyor tatlımm

fakat yeni üye çağırma konusunu bilemedim çünkü en az 6-7 kişi izinli görünüyor Moni daha iyi bilit takım üye sayısını çünkü takımlarda üye sayısı üst

sınırı 15 o yüzden karar senin cnm istersen paylaşım alanından ya da senin topicten sağlam üyeleri davet et ne dersin

öncelikle bu sıcak karşılama için çok teşekkürler

kuralları okudum çok iyi anladım

şu anki kilom:76 hedef kilom 62 boyum 1.65

kendimi tanıtayım adım Fatma İstanbul da oturuyorum, güzel sanatlar üniversitesi 3. sınıf öğrencisiyim, 24 yaşımdayım, daha önce kilo problemim çok yoktu okuldan sonra aldım ama bu arada bir çok diyet yaptım arkadaşlardan duyduklarım filan burayı da bir arkadaşımın tavsiyesiyle buldum, umarım hepimiz hedef kilomuza varırız birlikte diyorum ve tekrar selamlıyorum herkesi :)

O zaman şimdilik ayçayla ben durayım, aslında eve üye sayımız fazla ama uğrayan yok, önümüz ramazan toparlamamız lazım takımı
Ben senin yardımların olmadan ilerleyemem kız iş sana düşüyor deme daha çömezim ben

ahh inanilmaz derecede kahve istiyorum suan cnm
sen nasilsin diger topikte eskisi gibi sik girmiyorsun sanirim

Hani topik canım ?
Ayy bende nescafe ikisi bir arada içiyorum

Mügecimm kararı Ayçaya bırakıyorum bebişim aslında gönlüm ikinizinde bu takımda olmanızdan yana fakat bencil olmamak lazım hem aynı topicte yazıyorsunuz aynı takımda olursanız takım hareketlenir 8, takımın kapanmasını istemem bitanemmm sizin gibi dişli rakiplerimizle eğlenceli olur yarışmak

Sweetim moni ne dusunur bilmem ama ouskuut bana daha once desigi gibi uat siniri onemseme izni uzatan uye ckktan diyetten vazgecmistir izinli üyeyi yoksay demisti eger 8 .takim cok paylasim sorunu yasiyorsa yeni üye alinmali

1 komsu var turk o da evde degil bilmiyorum var midir birde gecenlerde o benden istemisti misfiri varken

hmmm şansına cnmmmm akaşam kadar bekleyeceksin artıkgurbetin zorlukları

rica ederim cnmmburaya gelmekle en doğru kararı verdin fatmacımm talı bir rekabetle motivasyon tavan yapıyor cuma zayıflama yarışmalarında uyguladığın herhangi bir diyet yoksa karatay sağlıklı beslenmesini tavsiye ederim

http://cloudpage.co/oneriler

bu linkten inceleyebilirsin

bitanemm 2 hafta deneme süren var cnm katılımına göre takım listesine erken de girebilirsin destek bizden azim senden inş sağlıklı ve kalıcı bir şekilde

kilolarınla vedalaşacaksın cnmm

Peki Mügecimmm Ayça kabul ederse snein takıma geçebilir her zaman yanındayım cnm benimmm elimden ne gelirse yaparım korkma sen becerirsin

Ayca benim aycaysa istiyorsa istedigi takima gecebilif kendisini nerde daha mutlu hissedecekse

Sweetim moni ne dusunur bilmem ama ouskuut bana daha once desigi gibi uat siniri onemseme izni uzatan uye ckktan diyetten vazgecmistir izinli üyeyi yoksay demisti eger 8 .takim cok paylasim sorunu yasiyorsa yeni üye alinmali

Evet haklısın şirinemmm fakat Moni bu ara yoğun üyelerle ilgilenemiyor o yüzden Müge efsax dönene dek takımı toparlar diye düşünüyorum Mügecim paylaşım alanından çağır o zaman cnmm herhangi bir sorun çıkarsa transfer durumu var nasılsa

Ayrica kaptanlarin cezakarini takimlar cekmemeli bitniyirsa isler gucler kaotan atamaki yerine zira bu kaotanlik yarisi degil takimlar kaoaninca bir cok uye motive kaybediyor

Ben hiçbir şey anlamadım, ayçanın bağlı olduğu takım var mıydı :26:

Ayca benim aycaysa istiyorsa istedigi takima gecebilif kendisini nerde daha mutlu hissedecekse

yok bebişim yanlış anladın bu Ayça nilyannn değill emmamatumm benim takıma gelmişti tatil vs derken katılımı olamadı şimdi döndü onun adı da ayça

Neyse olmadı bu hafta da dursun, haftaya pazartesi durum aynı olursa o zaman çağırırız artık

Ayrica kaptanlarin cezakarini takimlar cekmemeli bitniyirsa isler gucler kaotan atamaki yerine zira bu kaotanlik yarisi degil takimlar kaoaninca bir cok uye motive kaybediyor

katılıyorum bitanemmm pek çok kişi motivasyon için katılıyor takımlara her ne kadar bizler yardım etmek istesek de yeterli olamıyoruz gibime geliyor

Ben hiçbir şey anlamadım, ayçanın bağlı olduğu takım var mıydı :26:

Fıstığım Ayça bizim takımımızın açıldığı ilk hafta bize katılmıştı fakat listeye girmedi henüz rahatlıkla 8, takımdan başlayabilir şirinemin bahsettiği başka ayça

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…