- 20 Eylül 2013
- 13.303
- 15.829
- 228
ellerine saglik cnm ne guzel benim tum guunler full
oooo yeni listemizde guzelmis
hosgeldin cnm
hoşgeldin kuzummmmm şükür adresi bulmuşsunnn ne ikram edelim sana bebişimmm
hosgeldin cnm
http://24.media.tumblr.com/tumblr_lwgmhdWVhR1qgstpio1_1280.jpg
kizlar benden size miss gibi bir turk kahvesi kac gundur canim cekiyodu ama bugun inanilmaz derecede icmek istiyorum turk kahvesini bu arada benim kahveyle hic aram yoktur ama nedense suan o kadar cnm cekiyo ki resmen agzim sulaniyo dusununce cok tuhaf yani cok sasirdiim kendime hemen esimi arayip turk markete gidip bana kuru kahveci mehmet efendinin kahvesinden almasini rica ettim ne gzel istanbul eminonunde o sokagi aklima geldi miss gibi kahve kokan o sokak uzun kuyruklar sirf kahve alabilmek icin...ayyy babam hep getiriyodu bende aliyodum yanima taze taze cekilmis kahveyi ama bugun inanilmaz cnm cekti resmen dusununce boyle icimde bi hararet olusuyo o kadar cnm cekiyo anlamadim noldu bana yaa
ay evet cnm
beğenmene sevindim bebişimmmm bu hafta tablo fulll dolu olacak inşşşeeee kaptan yardımcısına da fulll liste yakışır değilmi
Bebeğim ya sekizinci takıma üye çağırsak iyi olur, ayça gelse ya da, kimse yok ya , ortada takım kalmayacak
Hoşbulduk tatlım, nasılsın
ahh inanilmaz derecede kahve istiyorum suan cnmBebeğim ya sekizinci takıma üye çağırsak iyi olur, ayça gelse ya da, kimse yok ya , ortada takım kalmayacak
Hoşbulduk tatlım, nasılsın
1 komsu var turk o da evde degil bilmiyorum var midir birde gecenlerde o benden istemisti misfiri varken
tşkler bitanemmmmm Sindimmmmmm aklıma gelen olmasın sakınnnn:44::44:evde hiç yoksa komşudan filan isteyiver kuzummm
Hoşgeldin cnmmmmöncelikle ilk sayfadaki kurallarımızı okuyup kabul etmen gerekiyor bitanemmm sonra kayıtlar için şu anki kilonu ve hedef kilonu yazmalısınnn biraz da kendinden bahsedersen tanışmış oluruz bitanemmm heyecanlanacak birşey yok kuzum hepimiz bir aileyiz burda
Haklısın canımcımm 8, takımda katılım çok az monicik de işleri bitiremedi sanırımm fazla ilgilenemiyor bu durumda iş sana düşüyor tatlımm
fakat yeni üye çağırma konusunu bilemedim çünkü en az 6-7 kişi izinli görünüyor Moni daha iyi bilit takım üye sayısını çünkü takımlarda üye sayısı üst
sınırı 15 o yüzden karar senin cnm istersen paylaşım alanından ya da senin topicten sağlam üyeleri davet et ne dersin
ahh inanilmaz derecede kahve istiyorum suan cnm
sen nasilsin diger topikte eskisi gibi sik girmiyorsun sanirim
1 komsu var turk o da evde degil bilmiyorum var midir birde gecenlerde o benden istemisti misfiri varken
öncelikle bu sıcak karşılama için çok teşekkürler
kuralları okudum çok iyi anladım
şu anki kilom:76 hedef kilom 62 boyum 1.65
kendimi tanıtayım adım Fatma İstanbul da oturuyorum, güzel sanatlar üniversitesi 3. sınıf öğrencisiyim, 24 yaşımdayım, daha önce kilo problemim çok yoktu okuldan sonra aldım ama bu arada bir çok diyet yaptım arkadaşlardan duyduklarım filan burayı da bir arkadaşımın tavsiyesiyle buldum, umarım hepimiz hedef kilomuza varırız birlikte diyorum ve tekrar selamlıyorum herkesi :)
O zaman şimdilik ayçayla ben durayım, aslında eve üye sayımız fazla ama uğrayan yok, önümüz ramazan toparlamamız lazım takımı
Ben senin yardımların olmadan ilerleyemem kız iş sana düşüyor deme daha çömezim ben
Hani topik canım?
Ayy bende nescafe ikisi bir arada içiyorum
Mügecimm kararı Ayçaya bırakıyorum bebişim aslında gönlüm ikinizinde bu takımda olmanızdanyana fakat bencil olmamak lazım hem aynı topicte yazıyorsunuz aynı takımda olursanız takım hareketlenir 8, takımın kapanmasını istemem bitanemmm sizin gibi dişli rakiplerimizle eğlenceli olur yarışmak
Sweetim moni ne dusunur bilmem ama ouskuut bana daha once desigi gibi uat siniri onemseme izni uzatan uye ckktan diyetten vazgecmistir izinli üyeyi yoksay demisti eger 8 .takim cok paylasim sorunu yasiyorsa yeni üye alinmali
Mügecimm kararı Ayçaya bırakıyorum bebişim aslında gönlüm ikinizinde bu takımda olmanızdanyana fakat bencil olmamak lazım hem aynı topicte yazıyorsunuz aynı takımda olursanız takım hareketlenir 8, takımın kapanmasını istemem bitanemmm sizin gibi dişli rakiplerimizle eğlenceli olur yarışmak
Ayca benim aycaysa istiyorsa istedigi takima gecebilif kendisini nerde daha mutlu hissedecekse
Evet haklısın şirinemmm fakat Moni bu ara yoğun üyelerle ilgilenemiyor o yüzden Müge efsax dönene dek takımı toparlar diye düşünüyorum Mügecim paylaşım alanından çağır o zaman cnmm herhangi bir sorun çıkarsa transfer durumu var nasılsa
Ayrica kaptanlarin cezakarini takimlar cekmemeli bitniyirsa isler gucler kaotan atamaki yerine zira bu kaotanlik yarisi degil takimlar kaoaninca bir cok uye motive kaybediyor
Ben hiçbir şey anlamadım, ayçanın bağlı olduğu takım var mıydı:26:
Neyse olmadı bu hafta da dursun, haftaya pazartesi durum aynı olursa o zaman çağırırız artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?