Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Belkide istemez kuzum , ben emmanın motivasyonunun kırılmasını istemem buraya gelmek isterse hiç sorun olmaz

Ayça nasıl isterse bitanemmm nerede mutlu olacaksa orada olsun komşuculuk oynarız

ayy canım duygusala bagladı benim ablam yine önce seni gelin etcez biz

elini çabuk tut o zaman kuzummmm bana hangi meslekten bulşacaksınnn

kıymetlimisss hggg seni hiçbiyere yollamayız kuzummm

Ayyy mutlu oldum ben simdi :) :) :) :)

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

işte bu kadar cnmmm karar verdikten sonra gerisi geliyorrr peki bitanem akşama bekliyoruz menünü elbette vereceksin ihtimalli geniş zaman yok kararlı geniş zaman kullanalım dimi bende vereceğim rica edriz bitanemm

ayy alemsin kısmet nerden gellir bilinmez ama ben seni pilota vercem

hadi bakalım inşşşş ayçamızın değerini bilecek biri olsun pilotumuz

hos geldin cnm aramiza ne guzel kilon cok degil ayni yastayiz ikimizde umarim en yakin zamanda guzel ve saglikli bir sekilde gidecek kilolar cnm karatay guzel cnm oneririm
ay ben sanirim seni karistirdim cnm80-89 topiginde senin nicke benzeyen bi arkadas vardi o sandm sanirim nescafe de afiyet olsun
Toplam 8 kullanıcı konuyu okuyor. (5 üye ve 3 ziyaretçi)
KK Pro ÜyeSweetdimple, Pj_Muguet, KK Pro Üyeerigim+, miss_wong, Sindi564+

Eki Görüntüle 1167284

hepinize benden meşhur hibisküsüm gelsinnnn
ohhhh ellerine saglik cnm

çok teşekkür ederim canım benim bende çok seviyorum bu şiiri ve şiirleri kendimde yazıyorum insanın içini açıyor şiirler bana göre...

senin için tamamını koyayım

Bir misafirliğe gitsem
Bana temiz bir yatak yapsalar
Her şeyi, adımı bile unutup
Uyusam...

Kalktığımda yatağım hâlâ lavanta koksa
Kekikli zeytinli bir kahvaltı hazırlasalar
Nerde olduğumu hatırlamasam
Hatta adımı bile unutsam...

Melih Cevdet Anday

şu güzelliğe bak, kahvaltı yapıp mis sonra mis kokulu kahve içmek vardı burada ...

ay pilot ayca yi bende begendim ne guzel

ahhhhh cok sagol cnm bende ılgılıyım yazmaya okumaya ınsanı cok ucsuz bucaksız yerlere goturebılıyor kıtaplar cok sevıyorum en degerlı esyalarımdır kalemım ıle defterım
Gercekten super bır yermıs bu fotograftakı yer
bu arada mesajdakı yazılarımda tam turkce harflerle yazamıyorum cunku yurt dısındayım ve ordakı laptopta turk harflerı yok yoksa bende hassasım kelımelerın dogru ımla kurallarına gore yazılısına Yazayım dedım

olsun canım, senin bu düşünce de olman bile çok güzel...

aslında hepimizin duyguları aynı lakin kelimelere döküşümüz başka...

senin de kendini ifade etme yeteneğin ne kadar güzel, dilerim hiç kaybolmaz içinde ki o büyü...

ınsallah canım
Ben hala yazmaya devam edıyorum ve bırgun zamanı gelınce hayalımı gerceklestırcem ınsallah yazma konusundakı

ınsallah canım
Ben hala yazmaya devam edıyorum ve bırgun zamanı gelınce hayalımı gerceklestırcem ınsallah yazma konusundakı

ah ahhh bende ne çok istiyorum bir bilsen

belki diyorum bir gün olur...

inşallah gerçek olur hayallerimiz

ne güzel düşünsene

ne güzel düşünsene

Ayy inşallah yaa bende cok istiyorum şöyle herkesin yüreğine dokunacak cümlelerle insanların dillerine tercüman olayım sen daha çok şiir mi yazıyosun bende şiirle başlayıp deneme yazılarıyla devam ettim arada içimden geldiği gibi şiir de yazıyorum ama arkadaşlarım bana ve öğretmenlerim yazılarını şiir gibi yazıyosun derlerdi ben o şekilde seviyorum yazmayı arada küçük hikayeler de yazıyorum ayy içimi döktüm iyi oldu :)

Iphone dan gönderildi

haha tamam vereceğim bu genelde konuşmada da çok yaptığım hatalardandır pardon :)

menümü şimdi yazabilirim akşam ne yiyeceğim belli oldu çünkü

Menüm:
Kahvaltı00
2 yumurta haşlanmış, labne 1-2 tatlı kaşığı, 4-5 zeytin, şekersiz çay (6 yıldır şekersiz içiyorum :))
Akşam: 17:00
Tavuk ızgara,salata,ayran
sonrasında yeşilçay ve saat 9 gibi siyah çay

Spor:1 saat yürüyüş

Son düzenleyen: Moderatör:
hos geldin cnm aramiza ne guzel kilon cok degil ayni yastayiz ikimizde umarim en yakin zamanda guzel ve saglikli bir sekilde gidecek kilolar cnm karatay guzel cnm oneririm

:

merhaba hoşbuldum canım teşekkürler :)

daha fazlaydı kilom da 5 sene önce filan ergenlik kilolarıydı aldım verdim 65 e düşmüştüm
10 kilo aldım okuldan dolayı şimdi yine veriyim de kalıcı olsun inş

inş gidecek tatlım sağol karatay yapmayı istiyordum zaten harika bir diyet bile değil beslenme programı

Selaaaaamm ben geldim bugün okul çıkışında arkadaşlarım geldi oturduk sporumu yapamadım fırsat bulunca yapmalıyım 😊

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ınsallah canım

ne güzel düşünsene

oooo ne güzel şair ruhlu meleklerim varmış da haberim yokmuşşşş hayallerinizin peşinden koşun kızlar neden olmasın belki bir gün sizlerin kitaplarını alırız bir gün

Annem de şairdir 2 ader şiir kitabı var fakat yeteneği bana geçmemişş ben okumayı çok seviyorum sadece

bundan sonra hep pozitif düşünüyoruz karamsarlık asla aklımızın cundan bile geçmiyor bebişimmm

menün süperrr sabah domates salatalık yeşillik de ekleyebilirsin cnmm 1 çay bardağı çiğ ceviz fındık yer fıstığı da tüketebeilirsin kuru kayısı kuru erik de 3 er tane yersen tatlı krizlerini engeller bitanemm bunlar isteğe bağlı hatırlatayım dedim akşam süper günde en az 2,5 lt su tükettikmi sporla birlikte gitsin kilolar bu iş tamamdır:13:

kesinlikle bir diyet değil kişi sağlığına kavuşuyor kilo verme bonusu oluyor

Selaaaaamm ben geldim bugün okul çıkışında arkadaşlarım geldi oturduk sporumu yapamadım fırsat bulunca yapmalıyım 😊

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

hoşgeldin Aytencimmm bebişimiz nasıl oldu cnmm:26:​

Sagol cnm inşallah...
annenin ismini kitap adını da yazar mısın özelden yazabilirsin merak ettimde 😊:)

Iphone dan gönderildi

Sagol cnm inşallah...
annenin ismini kitap adını da yazar mısın özelden yazabilirsin merak ettimde 😊:)

Iphone dan gönderildi

yazarım tabiii bitanemmm

bu leslie 4 mile cok guzelmis terden badim ustume yapisti :129:

leslie 5 mile de var bızdıkımmm bir gün de onu denersinnnn maşallah cnmm bende işleri bitirdim sporumu yaptım duşumu aldımmm ohhh missss eyyy özgürlük zamanı şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…