- 20 Eylül 2013
- 13.303
- 15.829
- 228
rica ederim cnmmburaya gelmekle en doğru kararı verdin fatmacımm talı bir rekabetle motivasyon tavan yapıyor cuma zayıflama yarışmalarında uyguladığın herhangi bir diyet yoksa karatay sağlıklı beslenmesini tavsiye ederim
http://cloudpage.co/oneriler
bu linkten inceleyebilirsin
bitanemm 2 hafta deneme süren var cnm katılımına göre takım listesine erken de girebilirsin destek bizden azim senden inş sağlıklı ve kalıcı bir şekilde
kilolarınla vedalaşacaksın cnmm
:
Toplam 8 kullanıcı konuyu okuyor. (5 üye ve 3 ziyaretçi)
KK Pro ÜyeSweetdimple, Pj_Muguet, KK Pro Üyeerigim+, miss_wong, Sindi564+
Eki Görüntüle 1167284
hepinize benden meşhur hibisküsüm gelsinnnn
aynen canım bazen kaptanların yanlış tavır ve tutumlarıda üye kaybettiriyor buna çok üzülüyorumkatılıyorum bitanemmm pek çok kişi motivasyon için katılıyor takımlara her ne kadar bizler yardım etmek istesek de yeterli olamıyoruz gibime geliyor
Fıstığım Ayça bizim takımımızın açıldığı ilk hafta bize katılmıştı fakat listeye girmedi henüz rahatlıkla 8, takımdan başlayabilir şirinemin bahsettiği başka ayça
durmak yok yola devam zaten izinli uyelerinzden uzun sure donmeyen varsa ve geldiğinde takım doluysa paşa paşa beklemeli biz bunu püsküütlede konuştuk öyle herşeye izin almak diye bir kavram olmamalıNeyse olmadı bu hafta da dursun, haftaya pazartesi durum aynı olursa o zaman çağırırız artık
ayçaaa ayçaaa ayçaaaayok bebişim yanlış anladın bu Ayça nilyannn değill emmamatumm benim takıma gelmişti tatil vs derken katılımı olamadı şimdi döndü onun adı da ayça
ben ortalıgı karıştırdım bi tek ayça bende var ya sankiBen hiçbir şey anlamadım, ayçanın bağlı olduğu takım var mıydı:26:
evet burda birbirine destek verenleri uzaktan takip ediyordum hep sonunda üye olup bende katıldım harika bir yer burası :)
karatayı bende çok düşünmüştüm kitabı da var bizde annem de kilolu benim o almıştı çok sağlıklı olduğunu düşünüyorum birçok diyete göre keza ben bir sürü diyeti denedim dukan, kalori, isveç vs... hepsinde verdim geri aldım ve motive olamadım ama bu şekilde vereceğime inanıyorum şimdi
2 hafta sürede inş benden memnun kalırsınız :) her gün ne yediğimi yazıp sizin menülerinize yorum yapacağım değil mi?
bu arada kendim hakkımda bir şey daha söylemek istiyorum; ben spor yapmayı çok seviyorum
özellikle yürüyüş her gün yürürüm ben diyet yapmasam bile buraya yazmaya gerek var mı diyetle birlikte sporumu da ?
inş hepimiz vedalaşırız kilolarla hiç görüşmemek üzere
ohh mişşşşş gibiToplam 8 kullanıcı konuyu okuyor. (5 üye ve 3 ziyaretçi)
KK Pro ÜyeSweetdimple, Pj_Muguet, KK Pro Üyeerigim+, miss_wong, Sindi564+
Eki Görüntüle 1167284
hepinize benden meşhur hibisküsüm gelsinnnn
aynen canım bazen kaptanların yanlış tavır ve tutumlarıda üye kaybettiriyor buna çok üzülüyorum
ayçalar karıştı napsak ayçanın birine lakap bulalım
bizim ayça pilot ayça olsun
durmak yok yola devam zaten izinli uyelerinzden uzun sure donmeyen varsa ve geldiğinde takım doluysa paşa paşa beklemeli biz bunu püsküütlede konuştuk öyle herşeye izin almak diye bir kavram olmamalı
ayçaaa ayçaaa ayçaaaa
ben ortalıgı karıştırdım bi tek ayça bende var ya sanki
ooohh miss
Ben buraya da uğrarım zaten bebeğim, benim bir problemim yok da takım canlansın istiyorum
Öptüm seni şekercim
aynen canım bazen kaptanların yanlış tavır ve tutumlarıda üye kaybettiriyor buna çok üzülüyorum
durmak yok yola devam zaten izinli uyelerinzden uzun sure donmeyen varsa ve geldiğinde takım doluysa paşa paşa beklemeli biz bunu püsküütlede konuştuk öyle herşeye izin almak diye bir kavram olmamalı
ayçaaa ayçaaa ayçaaaa
senin ayça 8. takımın ayçası oldu şimdi anladım
Afiyetolsun kuzummmm uğra tabiii zaman olsa her yeri gezeceğim de yetmiyor işte
kolay gelsin bebişimmm
evet takım kaptanı çok önemli bence de şirinemmmayçamız kıymetlimissss vermeyiz öyle kolay kolayyy pilot ayça sevdim bunu
benim ayçamda süperdi de müge ve 8, takım için fedakarlık şart kuzummm
Kuralları şimdi bir okuyacağım, aslında istemem kimse takımdan çıksın ama zaten buradan ayrı kalmak bir istek tercih, kimse zorla buradan kopmuyor, hem takımın motivasyonu gidiyor, hemde izin alanlar genelde verdikleri kiloyu geri alıyorlar, keşke zaman ayırsalar ama ne yapalım
Sweetcim emmaya sorucam şimdi gelirim derse bunu kime bildirmemiz gerekiyor peki ?
ohh mişşşşş gibi
oooo anneciğinde karatay hakkında bilgiye sahipmiş zorlanmayacaksın o zaman bende her tür diyeti yıllarca yaptım cnmm 2 verdim 5 aldım bumerang misali geçen ay 3, takımdan mezun oldum 1 kasımda 88 ile başlamıştım şu an 64,2 yimkaratay en doğru seçim:13:
sporla aran iyiyse yaşadıkkkk aynenn cnm menülerini aldığın nefesi bile yazmalısıngerisi hayat paylaşımı birbirimize destek
senin ayça 8. takımın ayçası oldu şimdi anladım
Evet şirinemmmm müge ve ayça aynı topicte yazıyor takımı toplamaları daha koaly olur diye düşündüm
evet bir de uygulayabilse :) ama ramazandan sonra annemi de kampa sokacağım
sizde karatayla mı verdiniz süpermiş maşallah çok güzel vermişsiniz
haha tamam nefesi de yazayımbugünden başlıyo muyum menü yazmaya peki?
evet yengem de karatayla vermişti 12 kilo bende verebilirim inşartık sen veremezsin diyenelre göstericem kim veremiyo
kız ne ağlayıp duruyon
sordum ben ayçaya bizim topik üzerinden buraya da gelebilir, ben her türlü toparlicam o takımı taktım kafaya
Her zaman bekleriz kuzummmm takımlar arası ziyaret olması iyi oluyor ikinize de güveniyorum toparlarsınız siz ya ne bilimmm kızımı gelin etmişim gibi oldu
ayy canım duygusala bagladı benim ablam yine önce seni gelin etcez bizHer zaman bekleriz kuzummmm takımlar arası ziyaret olması iyi oluyor ikinize de güveniyorum toparlarsınız siz ya ne bilimmm kızımı gelin etmişim gibi oldu
ayçaaa ayçaaa ayçaaaa
Afiyetolsun kuzummmm uğra tabiii zaman olsa her yeri gezeceğim de yetmiyor işte
kolay gelsin bebişimmm
evet takım kaptanı çok önemli bence de şirinemmmayçamız kıymetlimissss vermeyiz öyle kolay kolayyy pilot ayça sevdim bunu
benim ayçamda süperdi de müge ve 8, takım için fedakarlık şart kuzummm
karatayı uygulamak çok kolay herkes kendi mutfağına göre şekillendirebilir hatlar kurallar belli ölçü gr derdi yok inş anneciğinde katılır seninle birlikte süper olur evet cnm bende karatayla verdim bugün akşam veya yarın sabah yazabilirsin bugünkü menünü cnmm elbette vereceksin ben 40 yaşında verdiğime göre sen daha şanslısın matabolizman hızlı çalışıyor şu ann
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?