kadin bana cok sirin geldi ye :)Evet cnm öyle
Iphone dan gönderildi
yazarım tabiii bitanemmm
leslie 5 mile de var bızdıkımmm bir gün de onu denersinnnn maşallah cnmmbende işleri bitirdim sporumu yaptım duşumu aldımmm ohhh missss eyyy özgürlük zamanı şimdi
gelmisken menumu de yazayim
Sabah saat 6-6.30
peynir 6 zeytin domates salatalik yarim muz ceviz yedi otlu cay
ara sade kahve
ogle 14 civari
5 izgara kofte boll salata ayran
aksam
canim bir sey yemek istemedi cok toktum yalnzca kuruyemisciye gittim ceviz ve kuru kayisi almaya orada tatlarina bakmak icin 1.5 ceviz bir gun Kurusu yedim saat 16.50 falandi
su yatana kadar 2,5 lt bir sise maden suyu 2 kupa yesilcay
spor leslie 4 mile yaptim 60 da mekik yapicam uykuya yakin
kadin bana cok sirin geldi ye :)
yalniz biliyor musun benim aklima bir sey takildi dikkat ettiysen kadinin kalca ve basenleri genis beline gore baya korktum biraz :26:
ohhh rahatlamissindir kaptanim
benim daha ders calismam gerekiyorbiraz dinleneyim de
afiyetolsun cnmmm harika bir menüüama henüz çok erken yatana dek acıkırsınn mutlaka yoğurt veya ayran tüket cnmcımm aç karnına uyuma sakınn birde bu yedili beşli dokuzlu karışım ot çaylarını dikkatli kullan bitanemmm ben hepsinin aynı anda içilmesi taraftarı değilim mümkünse tek tek demle ve dönüşümlü olarak tüketmeye çalış bitanemm
ah ahhh bende ne çok istiyorum bir bilsen
belki diyorum bir gün olur...
inşallah gerçek olur hayallerimiz
ne güzel düşünsene
haha tamam vereceğimbu genelde konuşmada da çok yaptığım hatalardandır pardon :)
menümü şimdi yazabilirim akşam ne yiyeceğim belli oldu çünkü
Menüm:
Kahvaltı00
2 yumurta haşlanmış, labne 1-2 tatlı kaşığı, 4-5 zeytin, şekersiz çay (6 yıldır şekersiz içiyorum :))
Akşam: 17:00
Tavuk ızgara,salata,ayran
sonrasında yeşilçay ve saat 9 gibi siyah çay
Spor:1 saat yürüyüş
kaptanim sana hazir bulmusken br sey soriyim su kellogs special k lar nesfitler falan var ya boyle bazen aksam yemegini kaciriyorum ben malum ogle ya da aksam yenilir mi sence bunlar tok tutuyormus falan ya
açık fikrimi söyleyeyim kuzum ben paketlenmiş işlem görmüş her türlü gıdaya karşıyımm bunları tüketmektense biraz çiğ kuruyemiş veya meyveli tarçınlı yoğurt tüket daha sağlıklı bunlarda yenebilir elbette seçim senin kuzumm ben de bir ara denemiştim 1 kase yiyip üzerine kahvaltı yapıyordum duymasın kimse
benim gecen yil yurtta ayni odada kaldigim bi kiz da sozde diyet yapiyodu bunlardan bi kase yiyip ustune de bir kepek ekmegin ceyreginin icini nutella doldurup yerdi
Kaptancım bende akşama kısır yaptım ne kadar yiyebilirim acaba aslında biliyo gibiyim ama emin olmak için sorayım yinede :)
Iphone dan gönderildi
doyana kadar yiyebilirsin cnm benimmm zaten bol yeşillikli olduğu için bulgur içinde kayboluyor afiyetolsun bitanemm
Ohh içim rahat etti cok sagol cnm bende kendime daha cok yeşillikli yapcam eşimle oğluma ayrı :)
Iphone dan gönderildi
ben bi dus alicam cikiyorum simdilik
gorusmek uzere
Ayyy kaptanim cok eglendim okurken. Bende ustume alindim dedim nereye gonderiyolar beni :) lakabimida begendim pilot ayca :) mustakbel bulabilecegim tek yerde koca adiyimin meslegi + ismim :) ohhh harika olmus :)
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübu
ayy alemsin kısmet nerden gellir bilinmez ama ben seni pilota vercem
ver canım verrr . Yakısıklı hayırlı sadık bır pılota ver kaptanım. Zaten Olsun burdanda istetcem benibeni bu hayattan kurtaracak , cekip cıkartacak birine ihtiyacım var
Ayça nasıl isterse bitanemmm nerede mutlu olacaksa orada olsun komşuculuk oynarız
elini çabuk tut o zaman kuzummmm bana hangi meslekten bulşacaksınnn
kıymetlimisss hggg seni hiçbiyere yollamayız kuzummm
işte bu kadar cnmmm karar verdikten sonra gerisi geliyorrr peki bitanem akşama bekliyoruz menünü elbette vereceksin ihtimalli geniş zaman yok kararlı geniş zaman kullanalım dimibende vereceğim rica edriz bitanemm
hadi bakalım inşşşş ayçamızın değerini bilecek biri olsun pilotumuz
Amınn banucum. Seninkide oyle olsun ıns
haha tamam vereceğimbu genelde konuşmada da çok yaptığım hatalardandır pardon :)
menümü şimdi yazabilirim akşam ne yiyeceğim belli oldu çünkü
Menüm:
Kahvaltı00
2 yumurta haşlanmış, labne 1-2 tatlı kaşığı, 4-5 zeytin, şekersiz çay (6 yıldır şekersiz içiyorum :))
Akşam: 17:00
Tavuk ızgara,salata,ayran
sonrasında yeşilçay ve saat 9 gibi siyah çay
Spor:1 saat yürüyüş
vayy bu menüye verirsin canım çokta güzellbuarada hosgeldın. İsimin neydi. Ben atladım mı oraları bilemedim. Ben ayça
Selam guzellıkler. Artık iş yerınde çokta fazla zaman bulup giremiyorum bu hafta bıtcek dedıkce uzuyor bu yogunluk. Bu seferde 2 hafta sonraya attı. Hemen hemen hergun mesaılerde sürünücem sanırım. Elimden geldiği kadar girmeye çalısıyorum. Kızmayın bana olur mu
ver canım verrr . Yakısıklı hayırlı sadık bır pılota ver kaptanım. Zaten Olsun burdanda istetcem benibeni bu hayattan kurtaracak , cekip cıkartacak birine ihtiyacım var
Amınn banucum. Seninkide oyle olsun ıns
vayy bu menüye verirsin canım çokta güzellbuarada hosgeldın. İsimin neydi. Ben atladım mı oraları bilemedim. Ben ayça
bu leslie 4 mile cok guzelmis terden badim ustume yapisti :129:
Hoşgeldin pilot Ayçacımmmm
Aman bitanemmm bu yoğunluk bitecek ama sen de biteceksinnn gecen gündüzün yok kuzuumm sen iyi ol yeterkiii biz kızmayız hiç sana
evet gelsin allahın emriyle bizden de istesin dimiiiiyeni arkadaşımızın ismi fatma kuzummmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?