Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

gelmisken menumu de yazayim

Sabah saat 6-6.30
peynir 6 zeytin domates salatalik yarim muz ceviz yedi otlu cay

ara sade kahve

ogle 14 civari
5 izgara kofte boll salata ayran

aksam
canim bir sey yemek istemedi cok toktum yalnzca kuruyemisciye gittim ceviz ve kuru kayisi almaya orada tatlarina bakmak icin 1.5 ceviz bir gun Kurusu yedim saat 16.50 falandi

su yatana kadar 2,5 lt bir sise maden suyu 2 kupa yesilcay

spor leslie 4 mile yaptim 60 da mekik yapicam uykuya yakin

Evet cnm öyle

Iphone dan gönderildi
kadin bana cok sirin geldi ye :)
yalniz biliyor musun benim aklima bir sey takildi dikkat ettiysen kadinin kalca ve basenleri genis beline gore baya korktum biraz :26:

ohhh rahatlamissindir kaptanim
benim daha ders calismam gerekiyor biraz dinleneyim de

afiyetolsun cnmmm harika bir menüü ama henüz çok erken yatana dek acıkırsınn mutlaka yoğurt veya ayran tüket cnmcımm aç karnına uyuma sakınn birde bu yedili beşli dokuzlu karışım ot çaylarını dikkatli kullan bitanemmm ben hepsinin aynı anda içilmesi taraftarı değilim mümkünse tek tek demle ve dönüşümlü olarak tüketmeye çalış bitanemm

jiliana göre leslie daha iyi jillian çok kaslı geliyor bana rahatladım kuzummm spor alışkanlık yaptı artık sanırım yapmayınca huzrsuz oluyorum biraz dinlen sonra çalışırsın bitanemmm​

kaptanim sana hazir bulmusken br sey soriyim su kellogs special k lar nesfitler falan var ya boyle bazen aksam yemegini kaciriyorum ben malum ogle ya da aksam yenilir mi sence bunlar tok tutuyormus falan ya

ah ahhh bende ne çok istiyorum bir bilsen

belki diyorum bir gün olur...

inşallah gerçek olur hayallerimiz

ne güzel düşünsene

hosgeldiniz takima

kaptanim sana hazir bulmusken br sey soriyim su kellogs special k lar nesfitler falan var ya boyle bazen aksam yemegini kaciriyorum ben malum ogle ya da aksam yenilir mi sence bunlar tok tutuyormus falan ya

açık fikrimi söyleyeyim kuzum ben paketlenmiş işlem görmüş her türlü gıdaya karşıyımm bunları tüketmektense biraz çiğ kuruyemiş veya meyveli tarçınlı yoğurt tüket daha sağlıklı bunlarda yenebilir elbette seçim senin kuzumm ben de bir ara denemiştim 1 kase yiyip üzerine kahvaltı yapıyordum duymasın kimse

benim gecen yil yurtta ayni odada kaldigim bi kiz da sozde diyet yapiyodu bunlardan bi kase yiyip ustune de bir kepek ekmegin ceyreginin icini nutella doldurup yerdi

Kaptancım bende akşama kısır yaptım ne kadar yiyebilirim acaba aslında biliyo gibiyim ama emin olmak için sorayım yinede :)

Iphone dan gönderildi

benim gecen yil yurtta ayni odada kaldigim bi kiz da sozde diyet yapiyodu bunlardan bi kase yiyip ustune de bir kepek ekmegin ceyreginin icini nutella doldurup yerdi

oooo maşallah arkadaşın beni de geçmişşş yani demek istediğim şayet doyurucu olsa ben kahvaltı yiyemezdim değilmi o yüzden seçim seniin cnmmm

Kaptancım bende akşama kısır yaptım ne kadar yiyebilirim acaba aslında biliyo gibiyim ama emin olmak için sorayım yinede :)

Iphone dan gönderildi

doyana kadar yiyebilirsin cnm benimmm zaten bol yeşillikli olduğu için bulgur içinde kayboluyor afiyetolsun bitanemm

Selam guzellıkler. Artık iş yerınde çokta fazla zaman bulup giremiyorum bu hafta bıtcek dedıkce uzuyor bu yogunluk. Bu seferde 2 hafta sonraya attı. Hemen hemen hergun mesaılerde sürünücem sanırım. Elimden geldiği kadar girmeye çalısıyorum. Kızmayın bana olur mu

Aman bitanemmm bu yoğunluk bitecek ama sen de biteceksinnn gecen gündüzün yok kuzuumm sen iyi ol yeterkiii biz kızmayız hiç sana

evet gelsin allahın emriyle bizden de istesin dimiiii yeni arkadaşımızın ismi fatma kuzummmm

tabiykide canım gelsin istesin. Hatta O zamana kadar belki bizlerde görüşmüş olursak bide gelsin yüzyüze istesin

Cidden banucum. Gerci ben hep böyleyim. Bi gecen ay çok rahattım. Ondan önceki ay 200 saat mesai yaptığımı bilirim. Sabah 9 gece 4 1 ayım böyle geçti desem yeridir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…