- 26 Mayıs 2014
- 4.706
- 5.898
- 198
Bu leslıe nasıl bişidir böyle. bende bi deniyim bi ara bari. Yapan çok eğleniyor.
Hoşbuldukkkk banucummm. Kaptanım bizi evercekmış (evlendircek) ya
tabiykide canım gelsin istesin. Hatta O zamana kadar belki bizlerde görüşmüş olursak bide gelsin yüzyüze istesin
Cidden banucum. Gerci ben hep böyleyim. Bi gecen ay çok rahattım. Ondan önceki ay 200 saat mesai yaptığımı bilirim. Sabah 9 gece 4 1 ayım böyle geçti desem yeridir.
bu arada kızlar ben Türkçeyi dgru yazamıyorum. i lerim yerıne ı lar olabiliyor. Ama mallesef kod yazarken ingilizce karakterler kullanıldığı için elim istemedende olsa gidiyor. Birde bakmıyorum malesef yazdığıma klavyeye fşn derken. Bunun içinde özür dilerim sizden. Sizle çok dikkatlisiniz anladığım kadarıyla. Bunun içinde kızmayın bana
sözüm size değil bitanemmm katılanlar belli feridemin sınavı var sınavı atlatsın o zaman katılacağına inanıyorumm
sade dondurmadan 1 top yiyebilirsin cnmm o kadar kasma kendini bir şekere de ceza vermiyorummm
ben haftada 4 kilo verip geri almadığımı biliyorum ama ben yavaş kilo vermek istemiyorum bebek sahibi olmak istiyorum zayıflayınca hemen
kilolu hamile kalmak istemiyorum bu yüzden erteliyorum.
evde spor yapamıyorum üşeniyorum o yüzden spor salonu cazip geldi bana.
eşim hafif yemeklerle geçiştirmez iftarı eee kendime de ayrı yapmamam yoğurt yada mısır gevreği yiyemeceğime göre bayağı dertlendim.
troidim bu ay daha düzene girdi, düzenli ilaç kullanıyorum...
Allah affetsin biraz daha düşünüp karar vermem lazım
sen oruç tutacakmısın canım :26:
Eki Görüntüle 1167264 kizlar benden size miss gibi bir turk kahvesi kac gundur canim cekiyodu ama bugun inanilmaz derecede icmek istiyorum turk kahvesini bu arada benim kahveyle hic aram yoktur ama nedense suan o kadar cnm cekiyo ki resmen agzim sulaniyo dusununce cok tuhaf yani cok sasirdiim kendime hemen esimi arayip turk markete gidip bana kuru kahveci mehmet efendinin kahvesinden almasini rica ettim ne gzel istanbul eminonunde o sokagi aklima geldi miss gibi kahve kokan o sokak uzun kuyruklar sirf kahve alabilmek icin...ayyy babam hep getiriyodu bende aliyodum yanima taze taze cekilmis kahveyi ama bugun inanilmaz cnm cekti resmen dusununce boyle icimde bi hararet olusuyo o kadar cnm cekiyo anlamadim noldu bana yaa
çok teşekkür ederim canım benim bende çok seviyorum bu şiiri ve şiirleri kendimde yazıyorum insanın içini açıyor şiirler bana göre...
senin için tamamını koyayım
Bir misafirliğe gitsem
Bana temiz bir yatak yapsalar
Her şeyi, adımı bile unutup
Uyusam...
Kalktığımda yatağım hâlâ lavanta koksa
Kekikli zeytinli bir kahvaltı hazırlasalar
Nerde olduğumu hatırlamasam
Hatta adımı bile unutsam...
Melih Cevdet Anday
şu güzelliğe bak, kahvaltı yapıp mis sonra mis kokulu kahve içmek vardı burada ...
Eki Görüntüle 1167421
Bu leslıe nasıl bişidir böyle. bende bi deniyim bi ara bari. Yapan çok eğleniyor.
Hoşbuldukkkk banucummm. Kaptanım bizi evercekmış (evlendircek) ya
bundan sonra hep pozitif düşünüyoruz karamsarlık asla aklımızın cundan bile geçmiyor bebişimmm
menün süperrrsabah domates salatalık yeşillik de ekleyebilirsin cnmm 1 çay bardağı çiğ ceviz fındık yer fıstığı da tüketebeilirsin kuru kayısı kuru erik de 3 er tane yersen tatlı krizlerini engeller bitanemm bunlar isteğe bağlı hatırlatayım dedim akşam süper günde en az 2,5 lt su tükettikmi sporla birlikte gitsin kilolar bu iş tamamdır:13:
kesinlikle bir diyet değil kişi sağlığına kavuşuyor kilo verme bonusu oluyor
:
hosgeldiniz takima
vayy bu menüye verirsin canım çokta güzellbuarada hosgeldın. İsimin neydi. Ben atladım mı oraları bilemedim. Ben ayça
Menüm
Aç karnına 1 tatlı kaş. çörek otu
1 diş sarımsak
Kahvaltı
2 yumurtalı yeşillikli omlet
8 zeytin
1 çay bar ceviz
1 fincan biberiye
domates salatalık
2 ad közlenmiş lorlu kırmızı biber
3 yaprak marul
2 dilim karpuz
ÖĞLE
1 bardak kefir
2 ad taze kayısı
AKŞAM
bol soğanlı ciğer
deniz börülcesi
cacıkk
SPOR
sabah 10 dk twist 13 x5 tibet yogası
öğleden sonra
45 dk koşu bandında yürüyüş
10 dk tiffany 60 squat 100 mekik
Sıvı
2,5 lt tarçınlı zencefilli limonlu karanfilli yeşilçaylı su
3 bardak elmalı karışım
1 fincan biberiye
1 fincan türk kahvesi+1 kuru erik
1 bardak çay
takviye olarak omega 3
Bir sorum var kizlar ben aksam yemgini 5-7 arasi yiyebiliyorum sorun olurmu yada en gec kacta yiyebiliriz?
Bir sorum var kizlar ben aksam yemgini 5-7 arasi yiyebiliyorum sorun olurmu yada en gec kacta yiyebiliriz?
En geç saat sekizde cnm bnm bildiğim ..ana nekadar erkene çekersen okadar iyi ..misal ben 5te yiyorum ,en geç 6,30
Sabah:
Yarim seftali
Yarim kayisi
1 tane elma
1dilim kasar peyniri
1 kucuk domates
Oglen 50 gram tavuk gogsu grill ve 6 kasik cacik
Aksam: bir misirli yesil salata domatesli soganli salatalikli ve bir kucuk kase yayla corbasi ikisininde yarisi kaldi ama sistim resmen ...
Gun boyu 2 litre su 3 kahve 2 si turkkahvesi 1 normal sutlu kahve
Arada 15 leblebi 10 kuru uzum
Galiba 7 den sonra hicbirsey yememe kuralı var tabi kaptanimiz daha iyi bilir 😊
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Tskler cnm bende oyle yapiyorum ama bazen yetismiyo 7de son lokmayi agiza koyup kalkiyorum
Nerde peynir (1dilim az) zeytinnasıl doydun kahvaltıda cnm küçcücük domatesmi enemm ben doymam mesela
Galiba 7 den sonra hicbirsey yememe kuralı var tabi kaptanimiz daha iyi bilir 😊
Sabah:
Yarim seftali
Yarim kayisi
1 tane elma
1dilim kasar peyniri
1 kucuk domates
Oglen 50 gram tavuk gogsu grill ve 6 kasik cacik
Aksam: bir misirli yesil salata domatesli soganli salatalikli ve bir kucuk kase yayla corbasi ikisininde yarisi kaldi ama sistim resmen ...
Gun boyu 2 litre su 3 kahve 2 si turkkahvesi 1 normal sutlu kahve
Arada 15 leblebi 10 kuru uzum
eveet pozitif düşünmeliyiz ki normaldede öyleyimdir ben :)
teşekkürler sabah canım bir şey istemedi ondan yemedim kuruyemiş yarın yerim canım saol yorumun için
ben daha çok su içerim 3 lt filan içerim çok severim suyu
hoşbuldumm
adım Fatma tatlım memnun oldum Ayça'cım :)
saol inş hepbirlikte veririz
afiyet olsun örnek menü dediğin böyle oluyomuş demekki:) süpersin
Merhabalaaarrr ben geldiiiiiiiiimm
Suan yorgun hissediyorum kendimi bir arkadaşımın ki çok sevdiğim bir arkadaşımı tayini cikti😌 yarın veda gibi birsey yapacağız.
Herkes bişeyler yapacak. Bende felan köftesi yaptım ama çok yoruldum.
Yarın herseyden azcık azcık yiyebilir miyim sevgili kaptanım
Cnmm. Ben seviyorum burda paylaşım yapmayı ve ,sohbetıama bu ara çok yoğunum,5temmuz sınav denemeye geçiyor gunüm
Sonra yemekte evdi derken ...sınav geçsin ,eahatlıcam
Cnm oruç konusunda tereddüt etme ,o hastalığı verende ,bebeğin olmasıda rab den ..hiç bişiycik olmaz ,endişe etme ,oruçluyken de dikkat edersin yendiklerine ,zati suyla doyuyorsunhatta Ramazan hayır getirir sana inş Ramazan bereketli ay ..
Sindiyoksa....
Şiiride ,siir okumayıda çoook severımbu şiirde ayrıca güzel sağol canım
Leslie evde yapılan en güzel sporde ne gor
Haklissin tartilma konusunda bende hergun degil haftada bir tartiliyordum dun oyle bi bakayim dedim bugunde reglde fark varmi diye bakayim dedim ki bakmaz olaydim inanamadim ama dedigin gibi ins birden gider vuma gunu tartiya yansimaz.
Slm kizlar baya baya yazismissiniz yetisemedim valla:)
En geç saat sekizde cnm bnm bildiğim ..ana nekadar erkene çekersen okadar iyi ..misal ben 5te yiyorum ,en geç 6,30
Nerde peynir (1dilim az) zeytinnasıl doydun kahvaltıda cnm küçcücük domatesmi enemm ben doymam mesela
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?