Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

bu arada kızlar ben Türkçeyi dgru yazamıyorum. i lerim yerıne ı lar olabiliyor. Ama mallesef kod yazarken ingilizce karakterler kullanıldığı için elim istemedende olsa gidiyor. Birde bakmıyorum malesef yazdığıma klavyeye fşn derken. Bunun içinde özür dilerim sizden. Sizle çok dikkatlisiniz anladığım kadarıyla. Bunun içinde kızmayın bana

Bu leslıe nasıl bişidir böyle. bende bi deniyim bi ara bari. Yapan çok eğleniyor.

Hoşbuldukkkk banucummm. Kaptanım bizi evercekmış (evlendircek) ya

yaşadıkkkkk seninki pilot olacak o belli de benimkine karar veremedi daha şirinemm

boş zamanında dene diyeceğim ama nefes almaya bile vaktin yokki bitanemm

tabikiii bizden onay almadan vermeyiz canım bu kadar çalışmanın karşılığı inşallah tatmin edicidir gerçekten çok yıpranıyorsun

yok bebişimmmm takılma bunlara zaten karışık bile yazsan göz hafızası doğru okuyorr özürdilemene gerek yok ah ben aceleden neler yazıyorummm bazennn

Menüm
Aç karnına 1 tatlı kaş. çörek otu
1 diş sarımsak

Kahvaltı
2 yumurtalı yeşillikli omlet
8 zeytin
1 çay bar ceviz
1 fincan biberiye
domates salatalık
2 ad közlenmiş lorlu kırmızı biber
3 yaprak marul
2 dilim karpuz

ÖĞLE
1 bardak kefir
2 ad taze kayısı

AKŞAM
bol soğanlı ciğer
deniz börülcesi
cacıkk

SPOR
sabah 10 dk twist 13 x5 tibet yogası
öğleden sonra
45 dk koşu bandında yürüyüş
10 dk tiffany 60 squat 100 mekik

Sıvı
2,5 lt tarçınlı zencefilli limonlu karanfilli yeşilçaylı su
3 bardak elmalı karışım
1 fincan biberiye
1 fincan türk kahvesi+1 kuru erik
1 bardak çay
takviye olarak omega 3

Son düzenleme:
Haklissin tartilma konusunda bende hergun degil haftada bir tartiliyordum dun oyle bi bakayim dedim bugunde reglde fark varmi diye bakayim dedim ki bakmaz olaydim inanamadim ama dedigin gibi ins birden gider vuma gunu tartiya yansimaz.

Cnmm. Ben seviyorum burda paylaşım yapmayı ve ,sohbetı ama bu ara çok yoğunum,5temmuz sınav denemeye geçiyor gunüm
Sonra yemekte evdi derken ...sınav geçsin ,eahatlıcam

Cnm oruç konusunda tereddüt etme ,o hastalığı verende ,bebeğin olmasıda rab den ..hiç bişiycik olmaz ,endişe etme ,oruçluyken de dikkat edersin yendiklerine ,zati suyla doyuyorsun hatta Ramazan hayır getirir sana inş Ramazan bereketli ay ..

Sindi yoksa....

Şiiride ,siir okumayıda çoook severım bu şiirde ayrıca güzel sağol canım

Bu leslıe nasıl bişidir böyle. bende bi deniyim bi ara bari. Yapan çok eğleniyor.

Hoşbuldukkkk banucummm. Kaptanım bizi evercekmış (evlendircek) ya

Leslie evde yapılan en güzel spor de ne gor

Merhabalaaarrr ben geldiiiiiiiiimm
Suan yorgun hissediyorum kendimi bir arkadaşımın ki çok sevdiğim bir arkadaşımı tayini cikti😌 yarın veda gibi birsey yapacağız.
Herkes bişeyler yapacak. Bende felan köftesi yaptım ama çok yoruldum.
Yarın herseyden azcık azcık yiyebilir miyim sevgili kaptanım

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

eveet pozitif düşünmeliyiz ki normaldede öyleyimdir ben :)

teşekkürler sabah canım bir şey istemedi ondan yemedim kuruyemiş yarın yerim canım saol yorumun için
ben daha çok su içerim 3 lt filan içerim çok severim suyu

hosgeldiniz takima

hoşbuldumm

vayy bu menüye verirsin canım çokta güzell buarada hosgeldın. İsimin neydi. Ben atladım mı oraları bilemedim. Ben ayça

adım Fatma tatlım memnun oldum Ayça'cım :)

saol inş hepbirlikte veririz

afiyet olsun örnek menü dediğin böyle oluyomuş demekki:) süpersin

Sabah:
Yarim seftali
Yarim kayisi
1 tane elma
1dilim kasar peyniri
1 kucuk domates

Oglen 50 gram tavuk gogsu grill ve 6 kasik cacik

Aksam: bir misirli yesil salata domatesli soganli salatalikli ve bir kucuk kase yayla corbasi ikisininde yarisi kaldi ama sistim resmen ...

Gun boyu 2 litre su 3 kahve 2 si turkkahvesi 1 normal sutlu kahve
Arada 15 leblebi 10 kuru uzum

Bir sorum var kizlar ben aksam yemgini 5-7 arasi yiyebiliyorum sorun olurmu yada en gec kacta yiyebiliriz?

Galiba 7 den sonra hicbirsey yememe kuralı var tabi kaptanimiz daha iyi bilir 😊

Nerde peynir (1dilim az) zeytin nasıl doydun kahvaltıda cnm küçcücük domatesmi enemm ben doymam mesela

Galiba 7 den sonra hicbirsey yememe kuralı var tabi kaptanimiz daha iyi bilir 😊

evet cnm 7 den sonra mümkün olduğunca yememeye çalış bitanemmm est sadece ben değil buradaki tüm arkadaşlarımız bilgi olaraç çok donanımlıı

Bir sorum var kizlar ben aksam yemgini 5-7 arasi yiyebiliyorum sorun olurmu yada en gec kacta yiyebiliriz?

en geç 7 leylacımmm

afiyetolsun cnmmmmm kahvaltı meyve apırlıklı olmuş bunada şükür

tşk ederim fatmacımmm

Hoşgeldinnn arkadaşlara alışınca bu durumlar üzücü oluyor malesef ellerine sağlık fellah köftesi harika hem karataya da uygun
şimdiii herşeyden yiyebilirsin dersek olmaz Aytencimm gelen ikramlara bakarsınnn mümkün olduğunca düşük kalorili sağlıklılardan tabağına alırsın cıslardan tadımlık alabilirsin çok canın çekerse almazan daha makbul ama akşam denegelersin artık

Evet paylaşmayı sevdiğini biliyorum feridemmm sınavını bir atlat sonra birlikte bol bol sohbet edeceğiz inş

evet Sindi konusunda bende aynı şeyi düşündüm

Haklissin tartilma konusunda bende hergun degil haftada bir tartiliyordum dun oyle bi bakayim dedim bugunde reglde fark varmi diye bakayim dedim ki bakmaz olaydim inanamadim ama dedigin gibi ins birden gider vuma gunu tartiya yansimaz.

gideceğini düşünüyorum cnm gitmezse de canın sağolsun bu kadar sıkma kendiniz sıktıkça ters gider

Slm kizlar baya baya yazismissiniz yetisemedim valla:)

bugün biraz fazla kaynattık haklısın cnmmm

En geç saat sekizde cnm bnm bildiğim ..ana nekadar erkene çekersen okadar iyi ..misal ben 5te yiyorum ,en geç 6,30

5 çok erken değilmi feridemmm yatana kadar acıkmıyormusun :26:​

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…