Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Iyi geceler 😊 kızımı uyuttum geldim.
Menümu paylaşayım 😊

Kahvalti:
Peynir
10 zeytin
Salatalık domates
1 kaşık krem peynir
Çay
3 kayısı

2 kiraz 1 dilim karpuz
1 erik

1 bardak tarçınlı süt

Aksam
2 yumurta
4 zeytin

Arada 1 top dondurma

Kocam sütlaç yapmış ama yemedim😊
Dondurmada kullandım hakkımı

3 mile leslie yaptim
Suyu az icmisim suan içiyorum 😊

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

afiyetolsun cnm hoşgeldinnn sporda menü de çok güzel akşamları yumurtalı salatalr yapabilirsin cnmm sanırım yarın için bir denegeleme var

iyi geceler

uykum geliyor uyumak istiyorum ama alt kattakilerin televizonunun sesinden uyunmuyor
ayni insanlar ben evi kiralarken beni tanimadiklari etmedikleri halde ev sahibine ogrenciye ev verilir mi gurultu yapar sorun cikarir binanin duzenini bozar demislerdi

selam kızlar cook özledım vallahı kacgun oldu yokum malesef.aslında dun doktor ıslerımı hallettım ama tum gunumu aldı aksamda arkadas zorla bahcesıne cay ıcmeye cagırdı yorgun yorgun gıttım geldıgımde gec olmustu acmadım pcyı.busabah yuruyusten geldım tam pcnın dugmesını actım sürprız trabzondan dayımın karısı kızı cocukları sürprız yapmıslar annemlere geldıler tabı bende annemlere gectım tum gun orda takıldım ama aksam yuruyusumu ıhmal etmedımyengemın annesıde ıstanbulda oturuyo bıraz önce kalktılar oraya gıttıler bende sıze bakayımda raporumu vereyım dıye geldımhaftasonu böbrek agrısıyla kıvrandım acılde sadece ıgne yapıp gönderdılerdunde ürolojıye muayene oldum cook sukur tas kum falan yokmus ıdrar yolları enfeksıyonu dedı oyuzden böbreklerımde sıddetlı agrı hıssedıyomusum .4gun hava yagmurlu ve serınken yufka actıkya ceremesı buymus malesef ama cook sukur safra kesem tas dolu zaten böbreklerımdede vardır dıye cook korkmustum cook agrıyodu cunkı
safrakesesı amelıyatımı hızlandırıyımdıye ögleden sonra genelcerrahıylede görustum tam ıslemlerı baslattım doktor demezmı acık amelıyat yapıcam dıye soka gırdım.acık amelyat ıstemıyorum.laparoskopıyle daha kısa surede ıyılesme saglanıyo onada moralım bozuldu hastane arastırıyorum devlette halledemezsem özele gıdıcem mecbur kapalı amelıyat olabılmek ıcın. ramaz sonrasına kalcak galıba ama agrılarım cogaldı bıyerden baslamam lazım.ayy amma uzun yazdım .neyse gecmıs menulerımıde yazayımda banucum kızmasın

cokkk gecmis olsun

afiyetolsun cnm hoşgeldinnn sporda menü de çok güzel akşamları yumurtalı salatalr yapabilirsin cnmm sanırım yarın için bir denegeleme var

evet canım biraz dengelemek istedim. Aslında konuştuk kimlerin neler yapacağını biliyorum en çok felan köftesi yerim 😊 diğerlerinden tek ısırık alırım kimse kırılmaz 😊😊😊😊 bende kırılmam eğer tat larına bakamazsam moralim bozulur
ama bu hafta iradeye sahip çıktım değil mi

felan koftesi nedir merak ettim :26:

iyi geceler cnmmm insanlar ne kadar saygısız sende bira tıklatıver yeri bitanemm anlasınlar kıssınlar biraz yaz geldi cam kapı da açık mevcut olan ses fazlasıyla gelir sana

aman kuzum sen yeterki iyi ol da kızmam ben çok şükür baya korktum gelmeyince böbreklerinde bir sorun çıktı sanmıştım neyseki yokmuşşş şükürler olsun bence safrakesesi ameliyatını geciktirme artık Eylülcüm ol kurtul ramazandı bayramdı derken 40 gün geçecek ağrıların artıyor bak sorun minikken halletmek başka büyüyünce halletmek başka cnm güzel araştır doktorunu cnmmm inş kapalı ameliyat olursunnn zaten bir delik açıp alıyorlar onu açık yapmaya neden gerek duyduki doktorun:26:

cumartesı gunkı menum

sabah 2yumurtadan omlet peynır zeytın recel 2dılım ekmek
öğlen 8tane sarma 2dılım börek 2bardak ayran
aksam 1kase mercımek yogurt salata

3bardak yesılçay
2bardak hıbıskus

pazar gunkı menum

sabah (koca evde olunca)
3catal patates kızartması 1sıgara boregı zeytın peynır yumurta 2dılım ekmek
öğlen salata barbunya cacık
aksam 1tabak semızotu yemegı yogurt

2bardak yesılçay
2bardak bıberıye

pazartesı menum

1pogaca (hastanedeydım)
öğlen yarım tavukdöner ayran (hastanedeydım malesef)
aksam 1kase corba salata 1bardak ayran
2bardak yesılçay
1bardak bıberıye
3saat yuruyus 150 yarım mekık

bugunkı menum

sabah peynır zeytın yumurta
öğlen domates corbası tekyumurtayla çılbır
aksam salata 2tavuk baget haslama yogurt

2bardak yesılçay 2bardak hıbıskus

2saat yuruyus 100mekık

tahmin ettim Aytencimm cıslardan kararında tükettiğin sürece sorun yok bitanemm akşamda ona göre dengelersin bu hafta süperdin cnmmm hakkını yiyememm

felan koftesi nedir merak ettim :26:

bulgurla minik minik köfteler yapılır düğme gibi cnmm sonra makarna gibi haşlanır üzerine kıymalıdomatesli sos ve sarımsaklı yoğurt dökülür

valla dusundum tiklatmayi ama yaslica insanlar utandim pazar gecesinden beri ayni sey bir de zaten baya ters bir cifte benziyorlar gidip konusmaya da cekiniyorum acaba ev sahibine soylesem ayip olur mu ben onu dusunuyorum

cook sagol canım ya ufak caplı bır devlet hastanesı gıttıgım galıba doktorlarla alakalı amelıyat haneler falan baya kucuk eskı oyuzden dıye tahmın edıyorum acık amelıyat doktor ıcın daha kolay galıba laparoskopı daha cok deneyım ve tecrubeyle yapılıyor galıba ama benımde acık olmaya nıyetım yook.hastanede kalma suresı ve ıyılesme suresı daha uzun oluyo bıde kocaman bır kesık dıkısler off daha ıyı hastanelere bakıyorum hıc olmadı özele gıtcem mecburen saglıktan önemlı degıl sonucta

Selam kizlar iyi aksamlar misafirim vardi yolladim geldim menumu yazayim yarin gorusuruz
Sabah karatay kahvalti
Ogle 5 izgara kofte salata
Aksam et haşlama salata 4 catal kesme makarna 4 catal patatesli havuclu yogurtlama
Spor yok vallahi umarim kisa zamanda baslarim  islerden sira gelmiyor

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

aaaa o mu biliyorum onu biz fellah diyoduk onun bi benzerine boyle maydonoz kiyip konuluyordu ustune
ayy bu diyete ters bi yemek gibi gorunmuyor aslinda pek becerecegimi sanmiyorum da yapmayi bi ara deniyim

hakikaten enişte emekli filan olmasın Eylülüm yoksa yandık kuzummm neyseki bugünkü menünle biraz toparlamışsın

cumartesi pazar kahvaltılar hakikaten kötü olmuş sonrasında dengelemişsin aman iyi olda kızmayacağım bu sefer kuzummm önümüzdeki 2 gün dikkat et lütfen olurmu sporlarda mükemmel 2 gün olsa da güzelll

Yok tatlim malesef aldigim spylenemez. Bana en buyut katlisi ogrenmek oluyor. Suan yaptigimiz is icin sayili insan biliyor. Bilgi birikimi. Ilerde baska girmaya gecerken ona gire fiyat artacak. Ama simdidlik gelistirme asamasi
Bakalim kaptanim seni kilere kimlere vercek. Grrci seni vermesi zor olur ama :)

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

aaaa o mu biliyorum onu biz fellah diyoduk onun bi benzerine boyle maydonoz kiyip konuluyordu ustune
ayy bu diyete ters bi yemek gibi gorunmuyor aslinda pek becerecegimi sanmiyorum da yapmayi bi ara deniyim

yapamayacağın birşey değil tatlım çok güzel ve sağlıklıdır üstelik minik değişiklikler olabiliyor tariflerde dene bence çok seveceksin

hoşgeldin ve görüşürüz o zaman neslimmm afiyetolsun cnm düzenin bozsuldu en kısa sürede toparlarsın inş

sağlık yerine gelmiyor cnmmm çok önemlii inş iyi bir doktor bulabilirsinn acele etme en iyisini bulana dek bekle o zaman allah denk getirsin cnmm

valla dusundum tiklatmayi ama yaslica insanlar utandim pazar gecesinden beri ayni sey bir de zaten baya ters bir cifte benziyorlar gidip konusmaya da cekiniyorum acaba ev sahibine soylesem ayip olur mu ben onu dusunuyorum

çekinecek birşey yok bızdıkımmm sen ses etmediğin sürece onlar devam edecek yaşlı olmaları seni rahatsız edebilecekleri anlamına gelmiyor üstelik öğrencisin uyumassan bile ders çalışıyor olabilirsin ev sahibinle güzelce konuş tatlılıkla uyarsın bitanem​

aslında adı halen fellah köftesi ve ben senin dediğingibi maydonozlu yapıyorum ama telefondan yazınca kelimeyi kendi tahmin ediyor bazen saçma sapan şeyler yazıyor gözümden kaçmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…