evet cnm 7 den sonra mümkün olduğunca yememeye çalış bitanemmm est sadece ben değil buradaki tüm arkadaşlarımız bilgi olaraç çok donanımlıı
en geç 7 leylacımmm
afiyetolsun cnmmmmmkahvaltı meyve apırlıklı olmuş bunada şükür
tşk ederim fatmacımmm
Hoşgeldinnn arkadaşlara alışınca bu durumlar üzücü oluyor malesef ellerine sağlık fellah köftesi harika hem karataya da uygun
şimdiii herşeyden yiyebilirsin dersek olmaz Aytencimm gelen ikramlara bakarsınnn mümkün olduğunca düşük kalorili sağlıklılardan tabağına alırsın cıslardan tadımlık alabilirsin çok canın çekerse almazan daha makbul ama akşam denegelersin artık
Evet paylaşmayı sevdiğini biliyorum feridemmm sınavını bir atlat sonra birlikte bol bol sohbet edeceğiz inş
evet Sindi konusunda bende aynı şeyi düşündüm
gideceğini düşünüyorum cnm gitmezse de canın sağolsun bu kadar sıkma kendiniz sıktıkça ters gider
bugün biraz fazla kaynattık haklısın cnmmm
5 çok erken değilmi feridemmm yatana kadar acıkmıyormusun :26:
Karataymı yapıyorsun canım
Ağır yemeklerı erken yiyorum sveetdeemple çığımama normalde6,630gibi yo acıkmıyorum ,ama ben salata ve yoğurdu çok yiyorum
Yok karatay degil ya bisey diyeyimmi burdaki kaptanim bazen menulerime kiziyo ama ben 5 ayin 30da istemiyerekten 4 gun fln yemek yiyemedim neden oldugunu anlamadim ama yemek goremiyordum resmen sonrasinda baktim zaten migde almiyo 5 gun artik dedim yiyebildiklerimi yiyeyim 8-9 gun boyle ufak tefek yiyordum tartildim 73.1 dim 1 hafta sonra 70 cikinca dedim buraya kayit olayim zaten azar azar yiyorum hem motive olup belki canim ceker baya baya yerim yani diyet macerasi boyle basladi migdede kuculunce doyuyorum iste... ama sukur cok daha iyi menulerim oluyor az az ama oluyor iyikide kayit olmussum benim her yaz baslangicinda bu sekil bi durumum oluyo gecen senede boyle oldu ben kislari 68-69 arasi yazlari 60-61arasi oluyo ama bu sefer kendi istegimle ins 55-58 arasi olurumki kisi 62 le falan kapatayim...:) ya cnm boyleydi boyle oldu
Yok karatay degil ya bisey diyeyimmi burdaki kaptanim bazen menulerime kiziyo ama ben 5 ayin 30da istemiyerekten 4 gun fln yemek yiyemedim neden oldugunu anlamadim ama yemek goremiyordum resmen sonrasinda baktim zaten migde almiyo 5 gun artik dedim yiyebildiklerimi yiyeyim 8-9 gun boyle ufak tefek yiyordum tartildim 73.1 dim 1 hafta sonra 70 cikinca dedim buraya kayit olayim zaten azar azar yiyorum hem motive olup belki canim ceker baya baya yerim yani diyet macerasi boyle basladi migdede kuculunce doyuyorum iste... ama sukur cok daha iyi menulerim oluyor az az ama oluyor iyikide kayit olmussum benim her yaz baslangicinda bu sekil bi durumum oluyo gecen senede boyle oldu ben kislari 68-69 arasi yazlari 60-61arasi oluyo ama bu sefer kendi istegimle ins 55-58 arasi olurumki kisi 62 le falan kapatayim...:) ya cnm boyleydi boyle oldu
salata ve yoğurtsuz bende asla oturmamm 6-6,30 olabiliyor benimde
miden çok küçüldü demekki cnmmm hadi bakalım inş sağlılı bir şekilde hedefine ulaşırsın
Ins kaptanim ama allah hepinizden razi olsun yazdigin gibi gecen hafta hic bisey yiyemiyordum siz boyle azarlayinca fln ve buraya neler yediginizi yazinca bisekilde motive oldum zorlada olsa zorladim ve oldu sanirim dahada iyi olur ins menulerim ama elimden cok bisey gelmiyo anca yiyorum iste hep dedigim gibi abbur cubur yemekle pek aram yoktu ama yinede gunde birkerede olsa oturup ekmekle yagli yemekler yiyebiliyordum simdi hic yoktan saglikli yiyorum en onemliside azda olsa yiyorum tsk ederim hepinize
BurAdan fayda gördüysen ne mutlu bize bitanemmm menülerin gün geçtikçe daha da güzel olacak inş ben inanıyorum cnm
:)hmm anladımiyiki kaydolmuşun cnm , birde hiç bişiy yemeden kilo verılmıyor ,verılsede kalıcı ve saglıklı olmuyor
Miden almıyorsa yapıcaktım bişiy yok tabibnm mide aynı tas aynı hamam kilo versemde küçülmüyor sanki
Bence zaten az yiyorken ,proteini bol ,doyurucu sağlıklı şeylerı azye:)mesela kahvaltıda 1yumurta yesen
Ins daha iyi olacak onun icin buralari okudum dedim kilo veriyorkene tekrardan birden migdeye yuklenmiyeyim o durumdan super oldu kilo al ver her yaz kis cok kotu oluyo firsat bu firsat migde fazla istemiyorken birazda iradeyle sagl8kli bisekilde istedigim kiloya dussem super olurdu gecen yaz 59dum 12 ay 63tum ilk baharda birden 1 ayda 7 kilo aldim ilac kulandim antibiyotik ondan oldu sanirim baktim 71 olmusum diyet yapayim dedim10 gun yapabildim 67.1 oldum dayanamayip biraktim 2 ayin ortasindan 5ayin 30 kadar tekrar aldim 73 oldum simdide yiyemeyince diyete cevirdim ama oldu ins ulasiriz hepimiz hedeflerimize
Aaa yedim yumutayi cokta severim ama hergun aynisi yenilmiyoki degisiyo herzaman
yumurta yemediğin günlerde 1 yerli muz yiyebilirsin cnmm tok tutar senii
Bazen deli ediyo bi al bi ver sasirtiyo bunyeyi ama ins birdaha bu sekil olmaz antibiyotikler manyak bisey ama saglik icin mecbur kiloyu herzaman verebilirizde sagligi hezaman bulamayiz
Ben zaten tok oluyorum bu site sayesinde az cok yiyorum kaptanim soz ellimden geldiginde bunlari yemeye caliscam dun tatli krizi tutmustu bugun oyle biseyde yok :)
haklıısın bitanmemm fakat o ilaçları sağlıksız beslendiğimiz için alıyoruz sağlıklı beslensek hiç ilaca gerek kalmayacak otomatikman düzelecek herşey
misal ben sağlıklı beslenmeyi öğrendimm şeker ilacından kurtuldumağrıkesici antibiyotik hiç kullanmadım bu sene sadece 1 kez dişim
iltihaplanınca kullanmıştım o kadar ayrıca benim ömür boyu kullanmam gereken bir ilacım var bana asıl kilo yapan o fakat sağlıklı beslenince demekki
onun da etkisi yokmuş
Haklissin cnm cok gecmis olsun buarada allah sifani eksik etmessin ins tum hastalara sifasini versin allahim dedigin gibi sagliksiz beslenince ki buda bizim zengin turk mutfagimizdan kaynaklaniyo boyle oluyo aslinda turk mutfagimiz cok zengin cok iyi ama yemegi nefes alamayana kadar ekmekle aksamlari yiyince hemen kilo yapiyo ... simdi neyi nekadar yememiz gerktigini ogrendikce saglikli oluyoruz... bu arada kaptanim bisey dicem ben seker koymadan cay kahve icemiyorum onun icinde tatlandirici kullaniyorum bi problem olurmu acaba..?
Leylacımm tatlandırıcıların içindeki aspartam ne kadar zararsız deseler de malesef zararlı mümkün olduğunca az kullanmaya çalış şekersiz içemiyorsan fakat şekersiz içmek hakikatennn daha lezzetli alışana dek bende zorlandım gerçi pek çay sevmem kahvede zorluk çektimmmm şimdi yanında kuru erikle süper oluyor kuru kayısı ile de harika oluyor
Tskler kaptanim oyle yapmaya calisicam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?