Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Eylülüm geçmişte kayboldun kuzummmmm ben kaçıyorum artık herkese iyi geceler allah rahatlık versinnn yarın güzel bir gün olsun hepimiz için inşşş cici bakın kendinize

eylülüm geçmişte kayboldun kuzummmmm Ben kaçıyorum artık herkese iyi geceler allah rahatlık versinnn yarın güzel bir gün olsun hepimiz için inşşş cici bakın kendinize

evet muhtemelen enişteden dolayıdır hatırladım şimdi cnmmm aminnn allah yardım etsin

sen yine de dikkatli ol bitanemmm hayırlısı diyelimmm evet bencede güzel olur
amın cnm ederım hayırlısı olsun ınsallah
ıyı geceler cnm bnm

Gecmis olsun canim sicak suyu ayaklaina uygula ve bol su ic mumkunse birde sirkeli su yapip alt bolgeni yika
1 lt ilik suya 1 cay bardagindan az sirke
cook sagol canım yenı gördum mesajını ayaklarıma ve bobreklerımın ustune tuttum su torbasını baya rahatlattı benı cook sukur.sırkeyı kasıntım mantarım olunca yapıyodum yıne yapıyım sagol tavsıyen ıcın
kız mıllete akıl vercem dıye kudurtma adamıama gercekten cook dogru söylemısın kımse ıcın aıleyı karsıya almaya degmez erkek mılletı.bıde sadece adamla evlenmıyozkı tum sğülalesıyle evlenıyoz cook zor cook:26::26:

cook sagol banucum hastayım dıye menulerımı tam dıye yazmısın cook sagol ama unutmıyım dıye müsvette kagıda not aldım sonra yazarken yalancı olmıyım dıye

cokkk gecmis olsun
tesekkur edrım
yarın ıtıbarıyle yıne spora devam ınsallah.korkun olmasın canım benım koca 60ında emeklı olcak daha cook var ben 31 yasımdayım esım 32 safak karanlık yanı.gecen sene kurban bayramı tatılınde 9gun evdeydı esım bende kızımı yenı memeden kesmıstım hergun süper kahvaltılar öğlenler aksamlar bende ıstah patlaması olmustu resmen.dedım sen sureklı evde olsan ben 100 kılo olurum dıyeustunden 1 2 hafta gectı ben bıgaza geldım 85le basladım sıkmaya sımdı 67.7yım cook sukur.ay benım cumaya 67 olmam lazımdı bak aklıma geldıhaftada 1gun tartıldıgımdan ne durumdayım bılmıyorum ama yarından ıtıbaren asılayım spora
Eylülüm geçmişte kayboldun kuzummmmm ben kaçıyorum artık herkese iyi geceler allah rahatlık versinnn yarın güzel bir gün olsun hepimiz için inşşş cici bakın kendinize
ay gercekten kayboldum gecmıste el ınsaf 50 sayfa gecmıs yaptım okumasam aklımöda kalıyo okusam boyle zor oluyo ama bıttı cook sukur.benım rakıbemde hıc ugramamıs nıyekı benı merak etmedımı hıc bu kız ne yeyıp ne içiyor dıyedıger topığede ugramam lazım beyazcanım orda yalnız kalmasın.yarında 3.takıma ugrar gülşahı zıyaret ederım ınsallah.ay sn nasıl yetısıyon okadar topiğe hayret

Hosgeldın cnm özledik nasılsın sirkeli suyu anlamadım böbrek için mi iyi geliyo acaba ayrıca oooo emekliliğe cok var Allah Kerim ama gercekten eşler evde olunca insanın daha cok yemek yiyesi oluyo nedense

Iphone dan gönderildi

Gunaydiiiinnn bu sabah tartıda gördüğüm rakam beni hem şok etti hemde mutlu����������

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:

Ne güzel cnm

Iphone dan gönderildi

Ya kızlar evi resmen sinek bastı yaa anlayamadım hava da soguk bu iki gündür resmen sinekler yüzünden erken uyandık oğlumla bugun ne yapsam da geçer gider kurtulurum bir bilginiz var mı acil yardım yatak odasında 2-3 tane salonda aynı şeklide off

Iphone dan gönderildi

çokkkkkk teşekkür ederim canım benim, dediklerini dikkate alacağım.

Allah razı olsun güzel dileklerin için cümlemize bereket ve hayırlar getirsin

ben daha çok şiir yazıyorum ama okulda kompozisyon ve şiirden çok birinciliğim var
küçük hikayeler süpermiş, bende deneyeyim iyi fikirrr

tabi dök içini ne için varız

tatlı dillimmmmmmmm sende bizim meleğimizsinnnnnnnnn

hosgeldiniz takima

hoşbuldukkkkk canımmm sagolllllll

kızlarrrrrr selammmmm

dün sabah sütüm kalmamış yoğurtla yemek istemedim musliyi...

menüm şöyle...

sabah az yağlı 2 çatal menemen 1 dilim ekmek.

mısır püsküllü form çay

öğlen salata 3-4 kaşık kadar tuzsuz.

ayran ve 6-7 tane yeşil zeytin.

akşam pilav yaparken 2 kaşık yedim (ama az yağlı idi)

iştahım kapandı 2 kaşık yulaf yedim bıraktım.

akşam 1 dilim karpuz yedim, 1 bardak ıce tea içtim :26:

tatlım benim bi önerim var :)
ben evimin önünde akan dim çayından kaynaklı azılı sinekler için oturduğum ve yattığım odaya limonu ortadan kesiyorum ve bu limona 8-10 karanfil saplıyorum sehpanın üstüne açık cam kapı önüne, yatak odasına koyuyorum mütiş faydasını gördüm.mutlak dene canım :)

slm kizlar. bi slm veriyom gerisi gelmiyo demi. dun sabaah arkadasim kahvaltiya geldi aksama kadar beraberdik cocuklai parka falan goturduk. eve geldim bir yemek yedim geri esimle ciktim. acayip uykum vardi sonrasinda yattim. tum gunun ozeti buydu. dun yine cacik ictim sanirim iki gun ustuste icinye tansyon tepe taklak old.

dunku menum.
sabah: melemen peynir zeytin sucuk ceviz
arada bi dondurma ( herkes yedi cazibesine dayanamadim)
aksam: iki dolma iki dolma disi:))) bir kase cacik
uc lt su yarim saat yuruyus.
dolma disi ne diye sormayin anne olunca size iteliyolar dolmanin dir kismin:)))

ee bu çok güzel haber tebrikler

menun güzelmiş canım öğle yemeklerinden vaz geçeceğim günler yakın benimde artık işallah
karataya tam uymak lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…