- 20 Eylül 2013
- 13.303
- 15.829
- 228
eylülüm geçmişte kayboldun kuzummmmmBen kaçıyorum artık herkese iyi geceler allah rahatlık versinnn yarın güzel bir gün olsun hepimiz için inşşş cici bakın kendinize
amın cnm ederım hayırlısı olsun ınsallah
evet muhtemelen enişteden dolayıdır hatırladım şimdi cnmmm aminnn allah yardım etsin
sen yine de dikkatli ol bitanemmm hayırlısı diyelimmm evet bencede güzel olur
cook sagol canım yenı gördum mesajını ayaklarıma ve bobreklerımın ustune tuttum su torbasını baya rahatlattı benı cook sukur.sırkeyı kasıntım mantarım olunca yapıyodum yıne yapıyım sagol tavsıyen ıcınGecmis olsun canim sicak suyu ayaklaina uygula ve bol su ic mumkunse birde sirkeli su yapip alt bolgeni yika
1 lt ilik suya 1 cay bardagindan az sirke
kız mıllete akıl vercem dıye kudurtma adamıslm kizlar. dun misafirleri aldim ve sukur alnimin akiyla ciktim isin icinden. misafirlerim sevgililer ve nisan yolunda ilerleyen kisilerdi fakat aileleri karsi oldugundan bir turlu yuzuk isine gelememislerdi. vakti zamaninda bizim de yasadigimiz seyleri simdi yasiyorlar. bizden akil almaya gelmisler bizde verdik ama biraz ters oldu sanirim:))) kiza dedim ne olursa olsun aileni karsina alma kimse icin degmez. ben iki sene gec evlenmis olsaydim yapmazdim bu evliligi dedim. benimki kudurdu ne yani pisman misin dedi. onlarin isi yaparken az kalsin bizim yuva gume gidiyordu:))) gece cikista da yeni dersanemize gittik henuz temizlik yapilmamis esyalar icine gimemis ama cooook guzel olmus. ne yazikki bir yil surecek o guzellik. sonra da apart dairelere baktik oralarda harika gorunuyo. her halde insallah umarim on gune kadar biter isi. busabaha gelince. resmen pert oldum. dunun yorgunlugu cikmamisti ki dr randevusu alip bu gunde onla ugrastim. sabah bi gittim kan verdim arkasina hmen kahvalti yaptim oglen saatinde bir daha gittim tokluk kani verdim. ogleden sonrada sonuc icin gittim eve zor attim kndimi. sonuc olarak seker hastasi degilmisim ama insulin direncim varmisbunun icinde her gun spor yap dedi altidan sonra yemek yeme dedi birde glisemik indekslere dikkat et dedi. yani bildigim seyleri soyledi:))) bakalim kendime biraz daha ceki duzen verebilecekmiyim. dun b12 ignemi vurdurmayi unutmustum. salak gibi o kadar hastanede gecti gunum bu gund unuum olmazssa hava az kararsin tekrar gidip birde onu yaptirayim offf allahim offf
[TABLE="class: grid, width: 500"]
[TR]
[TD]İsim[/TD]
[TD]Pazartesi[/TD]
[TD]Salı [/TD]
[TD]Çarşamba[/TD]
[TD]Perşembe[/TD]
[TD]Cuma [/TD]
[TD]Cumartesi[/TD]
[TD]Pazar[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Sindi[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]:131:[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Ayyüzlüm[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Perihan[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Eylül Sıla[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]Eki Görüntüle 1161660 [/TD]
[TD][/TD]
[TD]:94:[/TD]
[TD]:94::26:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Neslihan[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Ferideei[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]Eki Görüntüle 1164409
:126:[/TD]
[TD]:126::126:[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Özge[/TD]
[TD][/TD]
[TD]:125:[/TD]
[TD]:125:[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Leyla[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Bilge[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD][/TD]
[TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]:106:[/TD]
[TD]:106:[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Ayten[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Cardialgia[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]shadowshows[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD][/TD]
[TD]:44:[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Eki Görüntüle 1159348
Geçen haftayı tamamladık meleklerim hepinize menülerinizi düzenli paylaştığınız için tşk ederimm Bilgecik inş bir sorun yoktur cnmm ilk hafta katılım çok güzeldi fakat hiç haber alamadık:26: Eylülcümmm inş hasta değilsindir geç de olsa girerdin cnmm feridem senden sınav sonrası intikamımı alacağım kuzummevet gelsin yeni tablomuz
tesekkur edrımcokkk gecmis olsun
yarın ıtıbarıyle yıne spora devam ınsallah.korkun olmasın canım benım koca 60ında emeklı olcak daha cook var
hakikaten enişte emekli filan olmasın Eylülüm yoksa yandık kuzummm neyseki bugünkü menünle biraz toparlamışsın
cumartesi pazar kahvaltılar hakikaten kötü olmuş sonrasında dengelemişsin aman iyi olda kızmayacağım bu sefer kuzummm önümüzdeki 2 gün dikkat et lütfen olurmusporlarda mükemmel 2 gün olsa da güzelll
ay gercekten kayboldum gecmıste el ınsaf 50 sayfa gecmıs yaptım okumasam aklımöda kalıyo okusam boyle zor oluyo ama bıttı cook sukur.benım rakıbemde hıc ugramamıs nıyekı benı merak etmedımı hıc bu kız ne yeyıp ne içiyor dıyeEylülüm geçmişte kayboldun kuzummmmmben kaçıyorum artık herkese iyi geceler allah rahatlık versinnn yarın güzel bir gün olsun hepimiz için inşşş cici bakın kendinize
tesekkur edrım
yarın ıtıbarıyle yıne spora devam ınsallah.korkun olmasın canım benım koca 60ında emeklı olcak daha cook varben 31 yasımdayım esım 32 safak karanlık yanı.gecen sene kurban bayramı tatılınde 9gun evdeydı esım bende kızımı yenı memeden kesmıstım hergun süper kahvaltılar öğlenler aksamlar bende ıstah patlaması olmustu resmen.dedım sen sureklı evde olsan ben 100 kılo olurum dıye ustunden 1 2 hafta gectı ben bıgaza geldım 85le basladım sıkmaya sımdı 67.7yım cook sukur.ay benım cumaya 67 olmam lazımdı bak aklıma geldı haftada 1gun tartıldıgımdan ne durumdayım bılmıyorum ama yarından ıtıbaren asılayım spora
ay gercekten kayboldum gecmıste el ınsaf 50 sayfa gecmıs yaptım okumasam aklımöda kalıyo okusam boyle zor oluyo ama bıttı cook sukur.benım rakıbemde hıc ugramamıs nıyekı benı merak etmedımı hıc bu kız ne yeyıp ne içiyor dıyedıger topığede ugramam lazım beyazcanım orda yalnız kalmasın.yarında 3.takıma ugrar gülşahı zıyaret ederım ınsallah.ay sn nasıl yetısıyon okadar topiğe hayret
Gunaydiiiinnn bu sabah tartıda gördüğüm rakam beni hem ÅŸok etti hemde mutluí.½í¸Ší.½í¸Ší.½í¸‹í.½í¸‹í.½í¸‹
your_app_name uygulaması kullanılarak device_name cihazından gönderilmiştir.
Cnmm. Ben seviyorum burda paylaşım yapmayı ve ,sohbetıama bu ara çok yoğunum,5temmuz sınav denemeye geçiyor gunüm
Sonra yemekte evdi derken ...sınav geçsin ,eahatlıcam
Cnm oruç konusunda tereddüt etme ,o hastalığı verende ,bebeğin olmasıda rab den ..hiç bişiycik olmaz ,endişe etme ,oruçluyken de dikkat edersin yendiklerine ,zati suyla doyuyorsunhatta Ramazan hayır getirir sana inş Ramazan bereketli ay ..
Sindiyoksa....
Şiiride ,siir okumayıda çoook severımbu şiirde ayrıca güzel sağol canım
Leslie evde yapılan en güzel sporde ne gor
Ayy inşallah yaa bende cok istiyorum şöyle herkesin yüreğine dokunacak cümlelerle insanların dillerine tercüman olayım sen daha çok şiir mi yazıyosun bende şiirle başlayıp deneme yazılarıyla devam ettim arada içimden geldiği gibi şiir de yazıyorum ama arkadaşlarım bana ve öğretmenlerim yazılarını şiir gibi yazıyosun derlerdi ben o şekilde seviyorum yazmayı arada küçük hikayeler de yazıyorum ayy içimi döktüm iyi oldu :)
Iphone dan gönderildi
oooo ne güzel şair ruhlu meleklerim varmış da haberim yokmuşşşşhayallerinizin peşinden koşun kızlar neden olmasın belki bir gün sizlerin kitaplarını alırız bir gün
Annem de şairdir 2 ader şiir kitabı var fakat yeteneği bana geçmemişş ben okumayı çok seviyorum sadece
bundan sonra hep pozitif düşünüyoruz karamsarlık asla aklımızın cundan bile geçmiyor bebişimmm
menün süperrrsabah domates salatalık yeşillik de ekleyebilirsin cnmm 1 çay bardağı çiğ ceviz fındık yer fıstığı da tüketebeilirsin kuru kayısı kuru erik de 3 er tane yersen tatlı krizlerini engeller bitanemm bunlar isteğe bağlı hatırlatayım dedim akşam süper günde en az 2,5 lt su tükettikmi sporla birlikte gitsin kilolar bu iş tamamdır:13:
kesinlikle bir diyet değil kişi sağlığına kavuşuyor kilo verme bonusu oluyor
hoşgeldin Aytencimmm bebişimiz nasıl oldu cnmm:26:
hosgeldiniz takima
Ahh kızlar regl oldum
Iphone dan gönderildi
Ya kızlar evi resmen sinek bastı yaa anlayamadım hava da soguk bu iki gündür resmen sinekler yüzünden erken uyandık oğlumla bugun ne yapsam da geçer gider kurtulurum bir bilginiz var mı acil yardım yatak odasında 2-3 tane salonda aynı şeklide off
Iphone dan gönderildi
Gunaydiiiinnn bu sabah tartıda gördüğüm rakam beni hem şok etti hemde mutlu����������
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ahh kızlar regl oldum
Iphone dan gönderildi
dunku menum.
sabah: melemen peynir zeytin sucuk ceviz
arada bi dondurma ( herkes yedi cazibesine dayanamadim)
aksam: iki dolma iki dolma disi:))) bir kase cacik
uc lt su yarim saat yuruyus.
dolma disi ne diye sormayin anne olunca size iteliyolar dolmanin dir kismin:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?