Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Hmmmm şimdi emek vereceksin ama mükafatını ileride göreceksin o zaman Ayçacımmm o zaman çabuk öğrenmeye bak kuzummm tüm incelikleri öğrenince atarsın kendini başka firmaya bilemedimki kimlere verecek karar aşamasında hala

aslında adı halen fellah köftesi ve ben senin dediğingibi maydonozlu yapıyorum ama telefondan yazınca kelimeyi kendi tahmin ediyor bazen saçma sapan şeyler yazıyor gözümden kaçmış

o tahmin etme olayını kapayabilirsin Aytencim benide delirtiyordu ne biçim tahminse alakaya maydanoz oluyor genelde tahminleri

Selam kızlar bugünkü menüm...
Kahvaltı:
2 yumurtadan peynirli omlet
1 mor erik

Öğle:
2 acı köz biber
1 kaşık benim yaptıgım tuzsuz süzme peynir

2 bardak yeşilçay
Akşam:
1 tabak bol yeşillikli limonlu nar ekşili kısır
Yarım küçük salatalık

Iphone dan gönderildi

Son düzenleyen: Moderatör:
Ay sonunda akşam eşim kahveyi getirdi ve yapmışken kendime tarçınlı zencefilli bir Türk kahvesi yaptım afiyetle içtim ohh miss aa menüye yazmayı unuttum ben

ilk defa denedim ama güzeldi tadı tavsiye ederim

Hoşgeldin bitanemmmm menü süperrr spor yapamadın sanırım kuzummm kendin sağlıklı birşekilde peynirini yaptın af,yetolsun cnm

ohhh şükürrr afiyetolsun bitanemmm Sindimmm hepimiz meraktayızzzz olabilirmi acaba

hoşgeldin bitanemmmm Menü süperrr spor yapamadın sanırım kuzummm Kendin sağlıklı birşekilde peynirini yaptın af,yetolsun cnm
evet cnm henuz yapamadım malesef yogurdum bana gore sulu olmustu sonra aslında normal oldugunu ogrendım Bı akrabam ıstersen tulbente koyup asılı kalarak suyu akıyo ve labne gıbı bır peynır oluyo dedı gercı kesın bılıyosundursweetcım sen bende oyle deneyeyım dedım.. Ben aslında yarın ıcıne taze sogan yada kuru soganı rondodan hafıf gecırıp hafıf tuzla peynıre eklemeyı dusunuyorum belkı tuhaf gelebılır sımdı bu soyledıklerım ama bızım koylerde kuru soganlı bır peynır yapıyolar allahımm cayla beraber o nasıl bır zıyafettır oyle cok guzel bır tadı var bırde otlu sarımsaklı peynır onada bayılıyorum tabı ben onların yapılısı zor ama belkı tadına bıraz varabılırım soganı yaptıgım peynıre katarak yapcam ıste

367.etap

Eki Görüntüle 1159341 Eki Görüntüle 1167230 Eki Görüntüle 1167231

[TABLE="class: grid, width: 500"]
[TR]
[TD]İsim[/TD]
[TD]Pazartesi[/TD]
[TD]Salı [/TD]
[TD]Çarşamba[/TD]
[TD]Perşembe[/TD]
[TD]Cuma [/TD]
[TD]Cumartesi[/TD]
[TD]Pazar[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Sindi[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Ayyüzlüm[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Perihan izinli[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Eylül Sıla[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Neslihan[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Ferideei[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Özge[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Leyla[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Bilge[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Ayten[/TD]
[TD][/TD]
[TD]:131:[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Cardialgia[/TD]
[TD][/TD]
[TD]:44:[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]shadowshows[/TD]
[TD]:131:[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Fatma[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Eki Görüntüle 1167229

aslında keseye koyup suyunu süzdürsen kese yoğurdu olurdu cnmmm otlu peyniri severim ama soğanlı peynir ilginç geldi:44::44: dene bakalım cnmmm
tadını andırsa bile güzel olur senin için

ohhh şükürrr afiyetolsun bitanemmm sindimmm hepimiz meraktayızzzz Olabilirmi acaba
tamda sımdı bu konu hakkında sana cvp yazıyodum bılmıyorum cnm cok tuhaf cunku ben turk kahvesını anca keyfıne fal baktırma amaclı zorakı ıcerdım hıc yanı canımın cekecegı bır kahve degıldır makınam var dolce gusto nun onda karamellı kahveler tarcınlı zencefıllı cay ıcıyorum yada cıkolatalı kahve tarzında sutlu ve tatlı kahve ıcmeyı sevıyorum bazen starbucks kahvesı ıcıyorum dısarda canım cekerse
Ama bu aralar saglıklı beslendıgım ıcın 2-3 haftada 1 ıcıyorum o kahvelerden ogle vaktı ama bugun ne oldu anlayamadım yanı annem bıle olabılır mı kı acaba dedı resmen canım cektıgı an agzım sulanıp ıcıme bır hararet gırdı cok sasırdım ama hafta sonu 1-2 damla pembe rengınde bı kanama oldu sonra bugun koyu kahveye dondu bılemedım adet zamanımda geldı bugunlerde ama bılmıyorum gecen aylarda dusuk yapınca aynı kanama olmustu kafam karıstı ama gecen ayda regl olmadan once boyle kanama oldu:44::44::44:

aslında keseye koyup suyunu süzdürsen kese yoğurdu olurdu cnmmm otlu peyniri severim ama soğanlı peynir ilginç geldi:44::44: Dene bakalım cnmmm
tadını andırsa bile güzel olur senin için
zaten tadı peynır gıbı degıl koyu kıvamlı hafıf eksı bır yogurt gıbı maydanoz koymayı da dusunuyorum ama enazından dısardakı peynırlerden daha saglıklı degıl mıdır acaba :44::44:sabahkı omletıde bunu kattım

Bitanemmm yanlış hatırlamıyorsam şirinemin de aynı şekilde kanaması olmuştu istermisin yeğen gelsinn hamileler sağlıklı dopum yapıyor diye yeni bir topicmi açsak hayırlısı kuzumm yakında belli olur nasılsa aman bu ara ağır spor filan yapma bu şüphe bitene dek olurmu cnm

elbette sağlıklıdır cnmcımmm ama sen muhtemelen keseyoğurdu yaptın peynir için peynir mayası lazım çünküü ohhh afiyetolsun cnmmmm bizde yoğurtlu yumurtalı katmer yaparız ayyyy yine başladık yiyecek konuşmaya şimdi akrep damlar

ah ıste asıl sorun burda cnm oglumu cok kucagıma alıp kaldırıyorum elını yıkamak yuzunu yıkamak ıcın en basıtı bakalım kısmetse olacak zaten hayırlısı
bu hamıleler saglıklı dogum yapıyor topıgı de guzelmıs cnm sevdım ısmını

gülay da sabah gelmiş ama sonra uğrayamadı hiç hayır olsun inş:44::44:​
belkı hastaneydı evdı cocuktu derken fırsatı olmamıstır bırde aksam esı de gırmesıne rahatsız oluyodu o yuzden de olabılır cnm
malum okullar tatıl ve cocuklarda evde allah yardımcısı olsun

belkı hastaneydı evdı cocuktu derken fırsatı olmamıstır bırde aksam esı de gırmesıne rahatsız oluyodu o yuzden de olabılır cnm
malum okullar tatıl ve cocuklarda evde allah yardımcısı olsun

evet muhtemelen enişteden dolayıdır hatırladım şimdi cnmmm aminnn allah yardım etsin

sen yine de dikkatli ol bitanemmm hayırlısı diyelimmm evet bencede güzel olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…