- 27 Şubat 2014
- 9.351
- 16.727
- 298
cook sagol canım yenı gördum mesajını ayaklarıma ve bobreklerımın ustune tuttum su torbasını baya rahatlattı benı cook sukur.sırkeyı kasıntım mantarım olunca yapıyodum yıne yapıyım sagol tavsıyen ıcın
kız mıllete akıl vercem dıye kudurtma adamıama gercekten cook dogru söylemısın kımse ıcın aıleyı karsıya almaya degmez erkek mılletı.bıde sadece adamla evlenmıyozkı tum sğülalesıyle evlenıyoz cook zor cook:26::26:
cook sagol banucum hastayım dıye menulerımı tam dıye yazmısın cook sagol ama unutmıyım dıye müsvette kagıda not aldım sonra yazarken yalancı olmıyım dıye
tesekkur edrım
yarın ıtıbarıyle yıne spora devam ınsallah.korkun olmasın canım benım koca 60ında emeklı olcak daha cook varben 31 yasımdayım esım 32 safak karanlık yanı.gecen sene kurban bayramı tatılınde 9gun evdeydı esım bende kızımı yenı memeden kesmıstım hergun süper kahvaltılar öğlenler aksamlar bende ıstah patlaması olmustu resmen.dedım sen sureklı evde olsan ben 100 kılo olurum dıye ustunden 1 2 hafta gectı ben bıgaza geldım 85le basladım sıkmaya sımdı 67.7yım cook sukur.ay benım cumaya 67 olmam lazımdı bak aklıma geldı haftada 1gun tartıldıgımdan ne durumdayım bılmıyorum ama yarından ıtıbaren asılayım spora
ay gercekten kayboldum gecmıste el ınsaf 50 sayfa gecmıs yaptım okumasam aklımöda kalıyo okusam boyle zor oluyo ama bıttı cook sukur.benım rakıbemde hıc ugramamıs nıyekı benı merak etmedımı hıc bu kız ne yeyıp ne içiyor dıyedıger topığede ugramam lazım beyazcanım orda yalnız kalmasın.yarında 3.takıma ugrar gülşahı zıyaret ederım ınsallah.ay sn nasıl yetısıyon okadar topiğe hayret
Gunaydiiiinnn bu sabah tartıda gördüğüm rakam beni hem şok etti hemde mutlu����������
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Günaydınlar fıstıklar
Iphone dan gönderildi
Ya kızlar evi resmen sinek bastı yaa anlayamadım hava da soguk bu iki gündür resmen sinekler yüzünden erken uyandık oğlumla bugun ne yapsam da geçer gider kurtulurum bir bilginiz var mı acil yardım yatak odasında 2-3 tane salonda aynı şeklide off
Iphone dan gönderildi
Gunaydin kizlar herkese guzel bir gun olmasi dilegiyle sonra grsz....
çokkkkkk teşekkür ederim canım benim, dediklerini dikkate alacağım.
Allah razı olsun güzel dileklerin için cümlemize bereket ve hayırlar getirsin
ben daha çok şiir yazıyorum ama okulda kompozisyon ve şiirden çok birinciliğim var
küçük hikayeler süpermiş, bende deneyeyim iyi fikirrr
tabi dök içini ne için varız
tatlı dillimmmmmmmm sende bizim meleğimizsinnnnnnnnn
hoşbuldukkkkk canımmm sagolllllll
kızlarrrrrr selammmmm
dün sabah sütüm kalmamış yoğurtla yemek istemedim musliyi...
menüm şöyle...
sabah az yağlı 2 çatal menemen 1 dilim ekmek.
mısır püsküllü form çay
öğlen salata 3-4 kaşık kadar tuzsuz.
ayran ve 6-7 tane yeşil zeytin.
akşam pilav yaparken 2 kaşık yedim(ama az yağlı idi)
iştahım kapandı 2 kaşık yulaf yedim bıraktım.
akşam 1 dilim karpuz yedim, 1 bardak ıce tea içtim :26:
slm kizlar. bi slm veriyom gerisi gelmiyo demi. dun sabaah arkadasim kahvaltiya geldi aksama kadar beraberdik cocuklai parka falan goturduk. eve geldim bir yemek yedim geri esimle ciktim. acayip uykum vardi sonrasinda yattim. tum gunun ozeti buydu. dun yine cacik ictim sanirim iki gun ustuste icinye tansyon tepe taklak old.
dunku menum.
sabah: melemen peynir zeytin sucuk ceviz
arada bi dondurma ( herkes yedi cazibesine dayanamadim)
aksam: iki dolma iki dolma disi:))) bir kase cacik
uc lt su yarim saat yuruyus.
dolma disi ne diye sormayin anne olunca size iteliyolar dolmanin dir kismin:)))
bende dun oldum. sweet bizi oldurecek:)))
Gecmis olsun cnm .kaptanimizin dedihi gibi iyikide yasakladi nerdeyse hepimiz olduk:)
Ahh kızlar regl oldum
Iphone dan gönderildi
kızlar tünaydın bu gün nasılsınız. azcık geçmiş yaptım biraz takılayım dedim kaçamak yapmayın oldumu
bol eksili günler dilerim
Eki Görüntüle 1168322
Iyi geceler 😊 kızımı uyuttum geldim.
Menümu paylaşayım 😊
Kahvalti:
Peynir
10 zeytin
Salatalık domates
1 kaşık krem peynir
Çay
3 kayısı
2 kiraz 1 dilim karpuz
1 erik
1 bardak tarçınlı süt
Aksam
2 yumurta
4 zeytin
Arada 1 top dondurma
Kocam sütlaç yapmış ama yemedim😊
Dondurmada kullandım hakkımı
3 mile leslie yaptim
Suyu az icmisim suan içiyorum 😊
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
cumartesı gunkı menum
sabah 2yumurtadan omlet peynır zeytın recel 2dılım ekmek
öğlen 8tane sarma 2dılım börek 2bardak ayran
aksam 1kase mercımek yogurt salata
3bardak yesılçay
2bardak hıbıskus
pazar gunkı menum
sabah (koca evde olunca)
3catal patates kızartması 1sıgara boregı zeytın peynır yumurta 2dılım ekmek
öğlen salata barbunya cacık
aksam 1tabak semızotu yemegı yogurt
2bardak yesılçay
2bardak bıberıye
pazartesı menum
1pogaca (hastanedeydım)
öğlen yarım tavukdöner ayran (hastanedeydım malesef)
aksam 1kase corba salata 1bardak ayran
2bardak yesılçay
1bardak bıberıye
3saat yuruyus 150 yarım mekık
bugunkı menum
sabah peynır zeytın yumurta
öğlen domates corbası tekyumurtayla çılbır
aksam salata 2tavuk baget haslama yogurt
2bardak yesılçay 2bardak hıbıskus
2saat yuruyus 100mekık
Selam kızlar bugünkü menüm...
Kahvaltı:
2 yumurtadan peynirli omlet
1 mor erik
Öğle:
2 acı köz biber
1 kaşık benim yaptıgım tuzsuz süzme peynir
2 bardak yeşilçay
Akşam:
1 tabak bol yeşillikli limonlu nar ekşili kısır
Yarım küçük salatalık
Iphone dan gönderildi
kızlarrrrrr selammmmm
dün sabah sütüm kalmamış yoğurtla yemek istemedim musliyi...
menüm şöyle...
sabah az yağlı 2 çatal menemen 1 dilim ekmek.
mısır püsküllü form çay
öğlen salata 3-4 kaşık kadar tuzsuz.
ayran ve 6-7 tane yeşil zeytin.
akşam pilav yaparken 2 kaşık yedim(ama az yağlı idi)
iştahım kapandı 2 kaşık yulaf yedim bıraktım.
akşam 1 dilim karpuz yedim, 1 bardak ıce tea içtim :26:
dunku menum.
sabah: melemen peynir zeytin sucuk ceviz
arada bi dondurma ( herkes yedi cazibesine dayanamadim)
aksam: iki dolma iki dolma disi:))) bir kase cacik
uc lt su yarim saat yuruyus.
dolma disi ne diye sormayin anne olunca size iteliyolar dolmanin dir kismin:)))
selamlaar
dün gece giremedim misafir vardı kek filan yaptım onlara ama ben yemedim
bugünkü menümü yazayım
Kahvaltı 11:30
2 yumurta haşlanmış, peynir, 5 zeytin, 5-6 kiraz, salatalık
Akşam 17:00
Domatesli köfte,salata,taze fasulye bir küçük tabak
Ara:yeşilçay
Spor:1 saat yürüyüş
Su:3 lt
selamlaar
bugünkü menümü yazayım
Slm Fatmacımmmm keke hayır demeyi başardığın içinmenünü erken yazıyorsun birtanemm değişiklik olursa :44::44: ayrıca kahvaltını en geç 10 da bitirmen lazım bitanemmm akşam menüsü güzel afiyetolsun cnmmm kahvaltını biraz erkene çekmeye çalışırsan harika olacak
selam ablacım size abla diyebilir miyim benden büyüksünüz ne de olsa
evet erken yazayım dedim değişiklik olmaz ayarladım herşeyi :)
hm ben geç yatıp geç kalkıyorum bu ara ama tamam 10 a çekmeye çalışacağım söz
zaten ramazan geliyor ondan sonra düzene girerim teşekkürler yorumun için
Elbette diyebilirsin bızdıkımmm önceden program yapabilmek gerçekten çok güzell geç yatıp geç kalkmak en büyük hataen geç 12 de yatmak lazım cnmmm düzenli uyku çok önemlii ayrıca gece 2 ve 5 arası leptinin en güzel salgılandığı zaman bu sürede ççoktan uykuya dalmış olmamız lazım
ayrıca ne kadar erken kalkarsan metabolizman erken çalışmaya başlar erken kalk kahvaltını yap öğleden sonra tekrar şekerleme yaparsın cnm
Ay benimde derecelerim var okul il yarışmalarındaçokkkkkk teşekkür ederim canım benim, dediklerini dikkate alacağım.
Allah razı olsun güzel dileklerin için cümlemize bereket ve hayırlar getirsin
ben daha çok şiir yazıyorum ama okulda kompozisyon ve şiirden çok birinciliğim var
küçük hikayeler süpermiş, bende deneyeyim iyi fikirrr
tabi dök içini ne için varız
tatlı dillimmmmmmmm sende bizim meleğimizsinnnnnnnnn
hoşbuldukkkkk canımmm sagolllllll
Ay sende mi cnm ?Gecmis olsun cnm .kaptanimizin dedihi gibi iyikide yasakladi nerdeyse hepimiz olduk:)
Kesin denicem cnm benim normalde sim var o yırtıldı eşim yapana kadar onu denicem sagol cnm sen nasılsıntatlım benim bi önerim var :)
ben evimin önünde akan dim çayından kaynaklı azılı sinekler için oturduğum ve yattığım odaya limonu ortadan kesiyorum ve bu limona 8-10 karanfil saplıyorum sehpanın üstüne açık cam kapı önüne, yatak odasına koyuyorum mütiş faydasını gördüm.mutlak dene canım :)
Oh ne guzel yapmışsın cnmslm kizlar. bi slm veriyom gerisi gelmiyo demi. dun sabaah arkadasim kahvaltiya geldi aksama kadar beraberdik cocuklai parka falan goturduk. eve geldim bir yemek yedim geri esimle ciktim. acayip uykum vardi sonrasinda yattim. tum gunun ozeti buydu. dun yine cacik ictim sanirim iki gun ustuste icinye tansyon tepe taklak old.
Anam noldu bize topikcekbende dun oldum. sweet bizi oldurecek:)))
İnşallah cnmkızlar tünaydın bu gün nasılsınız. azcık geçmiş yaptım biraz takılayım dedim kaçamak yapmayın oldumu
bol eksili günler dilerim
Eki Görüntüle 1168322
Valla denk getirsek bu kadarı olmazdı heralde suan niyann ında olması gerek bildiğim kadarıyla :)Tünaydın meleklerimmmmmmmmEki Görüntüle 1168337 Eki Görüntüle 1168337
canımsınnn not edeceğin içime doğdu demekkiiii
evet canım uzun geçmiş okumak zor oluyor okumasa insna merak ediyor o yüzdennn napıyoruz sık sık uğruyoruzson kiloların artık vermen gereken bitanemmm biraz dikkat et hedefine çok az kaldı aman enişte çalışsınn yoksa yandıkkkk
Tünaydın Aytencimmm süper haber buuuuu
Eki Görüntüle 1168339
Tünaydın bitanemmmmmm
Canım ben prize takılan sinek kovuculardan kullanıyorum rahat ettim
Tünaydın leylacımmmmm aminnn cnm inşşş
pilavı fazla yememişsin cnmmm gerçi pilav = şeker ama en azından miktar abartılı değilakşam yulaf yerine salata tercih etseydin bitanemm
hem pilav hem yulaf bağırsakların tembelleşecek kuzumm
kafa dengi arkadaş olunca zaman su gibi geçer Gülayımmm iyi yapmışsınız bitanemmm cacığına birazcık tuz ekle kuzummm zaten yaz sürekli terliyoruz iyice düşmesin allah korusun
evet cnmmm genelde dolmaların dışı annelere kalır anneler de çöpe gitmesin günah diye malesef yutar dondurmayı erken yemişsin cnmmm en zararsız kaçamak bana göre afiyetolsunn bence güzel menünn
Eki Görüntüle 1168346
3 kişi regl oldu aman allahımmmmnapalım sağlık olsun meleklerimmm
Tünaydın neslimmm iyiyiz fıstığım tşkler sen nasılsın sana da güzel bir gün dilerim cnmcımmmmm
Teşekkürler cnmafiyet olsun güzel görünüyor dondurma sütlaçtan iyidir :)
afiyet olsun ve geçmiş olsun...
afiyet olsun güzel menü
afiyet olsun karpuz acıktırmadı mı beni hep acıktırır :)
afiyet olsun :)
Waw keke hayır demişsin tebrık ederim cnmselamlaar
bugünkü menümü yazayım
annem konuşuyor sandım bir an :)
okuldan dolayı tüm bir yıl erken yatıp erken kalktım biraz değişiklik yapayım dedim ama haklısın tamam biraz daha erken yatcam madem leptin de daha iyi salgılanıyormuş
Waw keke hayır demişsin tebrık ederim cnm
eeee ablalar da anne sayılır cnmcımmmm aklın yolu biraslına bakarsan eskiden ben de akşam yatmasam sabah kalkmasam diyenlerdendimm fakat karatay sonrası istesem de geç yatamaz oldummm sabahları da erkenden zıplıyorum bence sende böyle olacaksın cnmm
teşekkürler
evet çok mutluyum açıkçası bu kadar ilgi beklemiyordum buraya iyi ki gelmişim
inş bende öyle olurum
Ay benimde derecelerim var okul il yarışmalarında
biliyor musun dün edebiyat hocam numaramı istemiş arkadasımdan mesajlaştık napıyosun nerelerdesin diye yurt dışına çıkınca her zman arayamaz olmuştum neyse ki artık watsapp viber gibi programlar var :) yani hakikaten denk geldi yazmaya devam ediyo musun diye sordu sana yazar olmalısın demiştim falan dedi cok mutlu oldum dün tal senle bu konudan konuşurken çok sevip saydığım değer verdiğim hocamın bana ulaşması cok guzel :)
Ay sende mi cnm ?
Kesin denicem cnm benim normalde sim var o yırtıldı eşim yapana kadar onu denicem sagol cnm sen nasılsın
Oh ne guzel yapmışsın cnm
Anam noldu bize topikcek
İnşallah cnm
Valla denk getirsek bu kadarı olmazdı heralde suan niyann ında olması gerek bildiğim kadarıyla :)
Teşekkürler cnm
Waw keke hayır demişsin tebrık ederim cnm
Şu teknolojiyi çok seviyorummm uzakları yakın ediyor özlediklerine kavuşturuyor herşey herşey iyi yönde kullanılınca çok güzel bence napalım Sindimm sağlık olsun böylece bebiş kuşkusu da bitti
kizlar ya dila uc dort gundur ishal. ama ne halsizlik ne istahsizlik ne de ates var sadece cir cir gidiyo. bol su da veriyom ama yine de dr a gostersemmi. dis gibi duruyo sikintisi ama sivi kaybi sorun cikarirmi offff ne yapacagimi bilemedim.
odem sorunu olmadigi surece benim icin adet olmanin ters bir tarafi yok. o da odem cok tutmamis gorunuyom en azindan hedef civarinda dolaniyom. tek gicik oldugum nokta ramazanin ilk gunu gume gitti.
Ya kızlar evi resmen sinek bastı yaa anlayamadım hava da soguk bu iki gündür resmen sinekler yüzünden erken uyandık oğlumla bugun ne yapsam da geçer gider kurtulurum bir bilginiz var mı acil yardım yatak odasında 2-3 tane salonda aynı şeklide off
Iphone dan gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?