Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

kızlar tünaydın bu gün nasılsınız. azcık geçmiş yaptım biraz takılayım dedim kaçamak yapmayın oldumu
bol eksili günler dilerim

Tünaydın meleklerimmmmmmmmEki Görüntüle 1168337 Eki Görüntüle 1168337

canımsınnn not edeceğin içime doğdu demekkiiii

evet canım uzun geçmiş okumak zor oluyor okumasa insna merak ediyor o yüzdennn napıyoruz sık sık uğruyoruz son kiloların artık vermen gereken bitanemmm biraz dikkat et hedefine çok az kaldı aman enişte çalışsınn yoksa yandıkkkk

Tünaydın Aytencimmm süper haber buuuuu

Günaydınlar fıstıklar

Iphone dan gönderildi

Tünaydın bitanemmmmmm

Canım ben prize takılan sinek kovuculardan kullanıyorum rahat ettim

Gunaydin kizlar herkese guzel bir gun olmasi dilegiyle sonra grsz....

Tünaydın leylacımmmmm aminnn cnm inşşş

pilavı fazla yememişsin cnmmm gerçi pilav = şeker ama en azından miktar abartılı değil akşam yulaf yerine salata tercih etseydin bitanemm
hem pilav hem yulaf bağırsakların tembelleşecek kuzumm

kafa dengi arkadaş olunca zaman su gibi geçer Gülayımmm iyi yapmışsınız bitanemmm cacığına birazcık tuz ekle kuzummm zaten yaz sürekli terliyoruz iyice düşmesin allah korusun

evet cnmmm genelde dolmaların dışı annelere kalır anneler de çöpe gitmesin günah diye malesef yutar dondurmayı erken yemişsin cnmmm en zararsız kaçamak bana göre afiyetolsunn bence güzel menünn

bende dun oldum. sweet bizi oldurecek:)))

Gecmis olsun cnm .kaptanimizin dedihi gibi iyikide yasakladi nerdeyse hepimiz olduk:)

Ahh kızlar regl oldum

Iphone dan gönderildi

Eki Görüntüle 1168346

3 kişi regl oldu aman allahımmmm napalım sağlık olsun meleklerimmm

kızlar tünaydın bu gün nasılsınız. azcık geçmiş yaptım biraz takılayım dedim kaçamak yapmayın oldumu
Eki Görüntüle 1168322

Tünaydın neslimmm iyiyiz fıstığım tşkler sen nasılsın sana da güzel bir gün dilerim cnmcımmmmm​

afiyet olsun güzel görünüyor dondurma sütlaçtan iyidir :)

afiyet olsun ve geçmiş olsun...

afiyet olsun güzel menü

afiyet olsun karpuz acıktırmadı mı beni hep acıktırır :)

afiyet olsun :)

selamlaar

dün gece giremedim misafir vardı kek filan yaptım onlara ama ben yemedim

bugünkü menümü yazayım

Kahvaltı 11:30

2 yumurta haşlanmış, peynir, 5 zeytin, 5-6 kiraz, salatalık
Akşam 17:00
Domatesli köfte,salata,taze fasulye bir küçük tabak
Ara:yeşilçay

Spor:1 saat yürüyüş
Su:3 lt

Slm Fatmacımmmm keke hayır demeyi başardığın için menünü erken yazıyorsun birtanemm değişiklik olursa :44::44: ayrıca kahvaltını en geç 10 da bitirmen lazım bitanemmm akşam menüsü güzel afiyetolsun cnmmm kahvaltını biraz erkene çekmeye çalışırsan harika olacak

Son düzenleme:

mmmm senin menu de guzel olmus masallah

selam ablacım size abla diyebilir miyim benden büyüksünüz ne de olsa

evet erken yazayım dedim değişiklik olmaz ayarladım herşeyi :)

hm ben geç yatıp geç kalkıyorum bu ara ama tamam 10 a çekmeye çalışacağım söz

zaten ramazan geliyor ondan sonra düzene girerim teşekkürler yorumun için

Elbette diyebilirsin bızdıkımmm önceden program yapabilmek gerçekten çok güzell geç yatıp geç kalkmak en büyük hata en geç 12 de yatmak lazım cnmmm düzenli uyku çok önemlii ayrıca gece 2 ve 5 arası leptinin en güzel salgılandığı zaman bu sürede ççoktan uykuya dalmış olmamız lazım
ayrıca ne kadar erken kalkarsan metabolizman erken çalışmaya başlar erken kalk kahvaltını yap öğleden sonra tekrar şekerleme yaparsın cnm

annem konuşuyor sandım bir an :)

okuldan dolayı tüm bir yıl erken yatıp erken kalktım biraz değişiklik yapayım dedim ama haklısın tamam biraz daha erken yatcam madem leptin de daha iyi salgılanıyormuş

Ay benimde derecelerim var okul il yarışmalarında
biliyor musun dün edebiyat hocam numaramı istemiş arkadasımdan mesajlaştık napıyosun nerelerdesin diye yurt dışına çıkınca her zman arayamaz olmuştum neyse ki artık watsapp viber gibi programlar var :) yani hakikaten denk geldi yazmaya devam ediyo musun diye sordu sana yazar olmalısın demiştim falan dedi cok mutlu oldum dün tal senle bu konudan konuşurken çok sevip saydığım değer verdiğim hocamın bana ulaşması cok guzel :)
Gecmis olsun cnm .kaptanimizin dedihi gibi iyikide yasakladi nerdeyse hepimiz olduk:)
Ay sende mi cnm ?
Kesin denicem cnm benim normalde sim var o yırtıldı eşim yapana kadar onu denicem sagol cnm sen nasılsın
Oh ne guzel yapmışsın cnm
bende dun oldum. sweet bizi oldurecek:)))
Anam noldu bize topikcek
Eki Görüntüle 1168322
İnşallah cnm
Valla denk getirsek bu kadarı olmazdı heralde suan niyann ında olması gerek bildiğim kadarıyla :)
afiyet olsun güzel görünüyor dondurma sütlaçtan iyidir :)

afiyet olsun ve geçmiş olsun...

afiyet olsun güzel menü

afiyet olsun karpuz acıktırmadı mı beni hep acıktırır :)

afiyet olsun :)
Teşekkürler cnm
Waw keke hayır demişsin tebrık ederim cnm

eeee ablalar da anne sayılır cnmcımmmm aklın yolu bir aslına bakarsan eskiden ben de akşam yatmasam sabah kalkmasam diyenlerdendimm fakat karatay sonrası istesem de geç yatamaz oldummm sabahları da erkenden zıplıyorum bence sende böyle olacaksın cnmm

Waw keke hayır demişsin tebrık ederim cnm

teşekkürler

evet çok mutluyum açıkçası bu kadar ilgi beklemiyordum buraya iyi ki gelmişim

inş bende öyle olurum

Şu teknolojiyi çok seviyorummm uzakları yakın ediyor özlediklerine kavuşturuyor herşey herşey iyi yönde kullanılınca çok güzel bence napalım Sindimm sağlık olsun böylece bebiş kuşkusu da bitti

kizlar ya dila uc dort gundur ishal. ama ne halsizlik ne istahsizlik ne de ates var sadece cir cir gidiyo. bol su da veriyom ama yine de dr a gostersemmi. dis gibi duruyo sikintisi ama sivi kaybi sorun cikarirmi offff ne yapacagimi bilemedim.

odem sorunu olmadigi surece benim icin adet olmanin ters bir tarafi yok. o da odem cok tutmamis gorunuyom en azindan hedef civarinda dolaniyom. tek gicik oldugum nokta ramazanin ilk gunu gume gitti.

kizlar ya dila uc dort gundur ishal. ama ne halsizlik ne istahsizlik ne de ates var sadece cir cir gidiyo. bol su da veriyom ama yine de dr a gostersemmi. dis gibi duruyo sikintisi ama sivi kaybi sorun cikarirmi offff ne yapacagimi bilemedim.

oyyy geçmiş olsun diloşuma bol su içir cnmmm ama her ihtimale karşı bir göstersen iyi olur bence bu ara salgın hastalıklar fazla:26:

odem sorunu olmadigi surece benim icin adet olmanin ters bir tarafi yok. o da odem cok tutmamis gorunuyom en azindan hedef civarinda dolaniyom. tek gicik oldugum nokta ramazanin ilk gunu gume gitti.

elinden gelen bişey yok ki Gülayımmm o da allahtan gelen birşey sonuçta sonra kaza edersin

Canim ya o sinekler benim de derdim 😞 Allahım yaratmış vardır bir hikmeti diyorum ama yatak odasında ve mutfakta tahammülüm yok. Kızımın yatağının cibinligini taktım ben genelde evi aksamlari ya da sabah çok erken havalandıriyorum. Eğer sinek varsa pencereyi açıp bir örtü ile dışarı gönderiyorum. En iyisi ev sizinse sineklik yaptırmak yok değilse bizden önceki kiracı her odadan bir pencereye cirtcirt yapistirmis tül almış onları yapistirmis güneşten yıpranmış hemen yırtıldi ama bir sene bile olsa idare eder

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

367.etap

Eki Görüntüle 1159341 Eki Görüntüle 1167230 Eki Görüntüle 1167231

[TABLE="class: grid, width: 500"]
[TR]
[TD]İsim[/TD]
[TD]Pazartesi[/TD]
[TD]Salı [/TD]
[TD]Çarşamba[/TD]
[TD]Perşembe[/TD]
[TD]Cuma [/TD]
[TD]Cumartesi[/TD]
[TD]Pazar[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Sindi[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Ayyüzlüm[/TD]
[TD][/TD]
[TD]:131:[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Perihan izinli[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Eylül Sıla[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Neslihan[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Ferideei[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Özge[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Leyla[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Bilge[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Ayten[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Cardialgia[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]shadowshows[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Fatma[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Eki Görüntüle 1167229

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…