Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

aslinda her aksam hastaneye gidiyorum igne yaptirmak icin. dun aklimdan gecti dr a gosteriverim diye. ama sonra guvenemedim o dr a. cocuk acil de uzmqn dr oluyo olmazsa ona gotureyim dedim bu seferde tek basima uc cocukla nasil bas edecem bilemedim. bu gun babayida alayim olmazsa oyle gitmeye calisayim. hos adamin da isi basindan askin ama bu da bebegin sagligi soz konusu.

Ilk defa duydum muhakkak deneyeceğim canım. Kaç gün gidiyor limonlar

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ben gecn sene yaptim onlardan da cok kullanisli degil cikarirken yirtiliyo cikarmazsan camlari silemiyon. onlara verecegin parayla pvc sineklik yaptirili. busene yaptiracaz sozde ama bakalim ne zaman. sinek cocuklari biraz yerse esim dayanamaz kosa kosa yaptirmaya gider heralde:)))

he he iyiki bir dondurma yedik hemen yapistir oraya demi :)))

hastalık iş miş beklemez cnmmm enişte gelince götürün bence diloşumuzun sağlığı önemlii

bizde sineklik var ama şu prizi çıkardığım an sivriler doluyor nerden geldiğini de bulamadım bizim önümüz park ve her gün sulanıyor apartman bahçesi de öyle en güzel çözümü prizli sinek kovucu da buldum ben

ya su an kendimden nefret etme noktasina yaklastim
resmen az once dunyalari yedim gozum dondu
ben beceremiycem bu isi

dur bakalım bızdıkımmm hemen pes etmek yok öyle arada bu tür krizler olur sabah yetersiz yediysen saldırman normal cnmm üzme kendini olan olmuş akşama dengelersin bol bol su iç artık yatana kadar yeşilçayda içersinnn korkma kuzumm

Sabah kahvalti yapamadim ogle 12 civari 3-4 yk bulgurla salata yedim simdi eve geldim resmen buzdolabina saldirdim
bir de bisey soriyim ben kk ya uye olmadan once de 3.5-4 kg ya yakin vermistim yani gecen cumaki kilomla yaklasik 5 oluyor acaba kilo vermem mi durdu:26:
cunku yediklerime ve sporuma gore birak kilo vermeyi aliyorum ben anlayamadigim bi sekilde ve boyle yeme krizleri geliyor

kizlar ya dila uc dort gundur ishal. ama ne halsizlik ne istahsizlik ne de ates var sadece cir cir gidiyo. bol su da veriyom ama yine de dr a gostersemmi. dis gibi duruyo sikintisi ama sivi kaybi sorun cikarirmi offff ne yapacagimi bilemedim.

oyyy cok gecmis olsun
salgin olabilir sanirim benim kucuk kuzenim de ishalmis baya ama onda halsizlik ates falan da varmis kac tane arkadasim yine burda hasta ama umarim dilaninki disle alakalidir hemen atlatir

kahvaltı yapamayınca bu tür krizler oluyor işte bızdıkımm kahvaltı yapabilmek için tüm şartlarını zorlamalısınn henüz kilo vermen durmaz bitanemm

belki de insülin direncin tam olarak kırılmadı devam edersen bu direnç kırılacak ve her hafta az da olsa vereceksin fakat en ufak kaçamak bu direnci başa dndürür bitanem

Nasilsiniz kizlar
Ayuuzlum gecmis olsun canım bizdigin hastalanmis

Birileri dondurmami yemis

@yrica umutsuzluk yok ne demek basaramam olmaz buraya geldiyseniz basaracaksiniz

Karatay icinde sabirli ol canim emin olun karsiligini verecek

Evet cnm net iyi kullanıldığında cok iyi faydalı olabiliyor..
Bebiş işi bilmiyorum eşimle iyi olunca evet biraz tartışma falan olsa hayır diyorum :|
Bilemedim yaa hem istiyorum hem istemiyorum açıkcası moralim bozuk oldugu zamanlar

Iphone dan gönderildi

Aman amannn benim yeğenimmi gelmişşşş hoşgeldin şirinemmmm iyiyiz şükür cnmmm

hayırlısı olsun cnmmm en doğru zamanda 2, yi de nasip etsin rabbim prensin yalnız kalmasın destek olurlar

kizlar ya dila uc dort gundur ishal. ama ne halsizlik ne istahsizlik ne de ates var sadece cir cir gidiyo. bol su da veriyom ama yine de dr a gostersemmi. dis gibi duruyo sikintisi ama sivi kaybi sorun cikarirmi offff ne yapacagimi bilemedim.
Geçmiş olsun cnm muzu kaşıkla azıcık sütle karıstır ez diloşu yedir iyi geliyo muz pirinç yada pirinc suyu
odem sorunu olmadigi surece benim icin adet olmanin ters bir tarafi yok. o da odem cok tutmamis gorunuyom en azindan hedef civarinda dolaniyom. tek gicik oldugum nokta ramazanin ilk gunu gume gitti.
Bakalım bende pek birşey görünmüyor
Ya benim evim değil ve benden de önceki kiracı koymuş aynısını iki yıl oldu zaten kirlenmişti temizliyorum tam temizlenmiyordu yırttım attım şimdi nasılsa eşim yenisini koyacak diye aslında yapışkanından emin olsam ben yapıştırırdım ama belki onunda değişmesi gerek diye elimi sürmedim
Allah yardımcın olsun cnm zor gercekten ama ihmal etmeyin yinede
ya su an kendimden nefret etme noktasina yaklastim
resmen az once dunyalari yedim gozum dondu
ben beceremiycem bu isi
bugun v yarın dikkat edersin cnm bişey olmaz spora asıl biraz

hayırlısı olsun cnmmm en doğru zamanda 2, yi de nasip etsin rabbim prensin yalnız kalmasın destek olurlar
Âmin cnm allah cümlemize nasip etsin inşallah

Ya kızlar şu ev yoğurdunun tadı da hakikaten başkaymış :)
Çok güzel bir tad alıyo insan :)
Tavsiye ederim

Iphone dan gönderildi

vallahi güzel bi gündü hakkaten. ben yarından sonra ay sonu yaklaştığı için gene yoğun olurum koşuşturmaca ama bakıyom sizide arada
:)
Ilk defa duydum muhakkak deneyeceğim canım. Kaç gün gidiyor limonlar

tatlım 3-4 gün gider zaten sen anlarsın sinekler sokmaya başlayınca :)))

Ya kızlar şu ev yoğurdunun tadı da hakikaten başkaymış :)
Çok güzel bir tad alıyo insan :)
Tavsiye ederim

Iphone dan gönderildi
hazır yoğurt yiyemezsin o derece lezettitli canım

Canim çocuğun ne kadarlık bilmiyorum ama havalar bir anda ısındı evler soğuk çocuklar üşütuyorlar. Benim kızım da olmuştu ben sütlü kahve içirdim 😊 dün 5 defa yapmıştı bugün daha hic yok. Ama benim kız midesini üşütmüş çünkü Istifra da etti. Geçmiş olsun bol bol su içir canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…