- 27 Kasım 2011
- 6.506
- 5.704
- 248
oyyy geçmiş olsun diloşuma bol su içir cnmmm ama her ihtimale karşı bir göstersen iyi olur bence bu ara salgın hastalıklar fazla:26:
elinden gelen bişey yok ki Gülayımmm o da allahtan gelen birşey sonuçta sonra kaza edersin
tatlım benim bi önerim var :)
ben evimin önünde akan dim çayından kaynaklı azılı sinekler için oturduğum ve yattığım odaya limonu ortadan kesiyorum ve bu limona 8-10 karanfil saplıyorum sehpanın üstüne açık cam kapı önüne, yatak odasına koyuyorum mütiş faydasını gördüm.mutlak dene canım :)
Canim ya o sinekler benim de derdim 😞 Allahım yaratmış vardır bir hikmeti diyorum ama yatak odasında ve mutfakta tahammülüm yok. Kızımın yatağının cibinligini taktım ben genelde evi aksamlari ya da sabah çok erken havalandıriyorum. Eğer sinek varsa pencereyi açıp bir örtü ile dışarı gönderiyorum. En iyisi ev sizinse sineklik yaptırmak yok değilse bizden önceki kiracı her odadan bir pencereye cirtcirt yapistirmis tül almış onları yapistirmis güneşten yıpranmış hemen yırtıldi ama bir sene bile olsa idare eder
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
367.etap
Eki Görüntüle 1159341 Eki Görüntüle 1167230 Eki Görüntüle 1167231
[TABLE="class: grid, width: 500"]
[TR]
[TD]İsim[/TD]
[TD]Pazartesi[/TD]
[TD]Salı [/TD]
[TD]Çarşamba[/TD]
[TD]Perşembe[/TD]
[TD]Cuma [/TD]
[TD]Cumartesi[/TD]
[TD]Pazar[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Sindi[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Ayyüzlüm[/TD]
[TD][/TD]
[TD]:131:[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Perihan izinli[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Eylül Sıla[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Neslihan[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Ferideei[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Özge[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Leyla[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Bilge[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Ayten[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Cardialgia[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]shadowshows[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Fatma[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Eki Görüntüle 1167229
aslinda her aksam hastaneye gidiyorum igne yaptirmak icin. dun aklimdan gecti dr a gosteriverim diye. ama sonra guvenemedim o dr a. cocuk acil de uzmqn dr oluyo olmazsa ona gotureyim dedim bu seferde tek basima uc cocukla nasil bas edecem bilemedim. bu gun babayida alayim olmazsa oyle gitmeye calisayim. hos adamin da isi basindan askin ama bu da bebegin sagligi soz konusu.
ben gecn sene yaptim onlardan da cok kullanisli degil cikarirken yirtiliyo cikarmazsan camlari silemiyon. onlara verecegin parayla pvc sineklik yaptirili. busene yaptiracaz sozde ama bakalim ne zaman. sinek cocuklari biraz yerse esim dayanamaz kosa kosa yaptirmaya gider heralde:)))
he he iyiki bir dondurma yedik hemen yapistir oraya demi :)))
ya su an kendimden nefret etme noktasina yaklastim
resmen az once dunyalari yedim gozum dondu
ben beceremiycem bu isi
dur bakalım bızdıkımmm hemen pes etmek yok öyle arada bu tür krizler olur sabah yetersiz yediysen saldırman normal cnmm üzme kendini olan olmuş akşama dengelersin bol bol su iç artık yatana kadar yeşilçayda içersinnn korkma kuzumm
kizlar ya dila uc dort gundur ishal. ama ne halsizlik ne istahsizlik ne de ates var sadece cir cir gidiyo. bol su da veriyom ama yine de dr a gostersemmi. dis gibi duruyo sikintisi ama sivi kaybi sorun cikarirmi offff ne yapacagimi bilemedim.
Sabah kahvalti yapamadim ogle 12 civari 3-4 yk bulgurla salata yedim simdi eve geldim resmen buzdolabina saldirdim
bir de bisey soriyim ben kk ya uye olmadan once de 3.5-4 kg ya yakin vermistim yani gecen cumaki kilomla yaklasik 5 oluyor acaba kilo vermem mi durdu:26:
cunku yediklerime ve sporuma gore birak kilo vermeyi aliyorum ben anlayamadigim bi sekilde ve boyle yeme krizleri geliyor
Şu teknolojiyi çok seviyorummm uzakları yakın ediyor özlediklerine kavuşturuyor herşey herşey iyi yönde kullanılınca çok güzel bence napalım Sindimm sağlık olsun böylece bebiş kuşkusu da bitti
Nasilsiniz kizlar
Ayuuzlum gecmis olsun canım bizdigin hastalanmis
Birileri dondurmami yemis
@yrica umutsuzluk yok ne demek basaramam olmaz buraya geldiyseniz basaracaksiniz
Karatay icinde sabirli ol canim emin olun karsiligini verecek
Evet cnm net iyi kullanıldığında cok iyi faydalı olabiliyor..
Bebiş işi bilmiyorum eşimle iyi olunca evet biraz tartışma falan olsa hayır diyorum :|
Bilemedim yaa hem istiyorum hem istemiyorum açıkcası moralim bozuk oldugu zamanlar
Iphone dan gönderildi
Geçmiş olsun cnm muzu kaşıkla azıcık sütle karıstır ez diloşu yedir iyi geliyo muz pirinç yada pirinc suyukizlar ya dila uc dort gundur ishal. ama ne halsizlik ne istahsizlik ne de ates var sadece cir cir gidiyo. bol su da veriyom ama yine de dr a gostersemmi. dis gibi duruyo sikintisi ama sivi kaybi sorun cikarirmi offff ne yapacagimi bilemedim.
Bakalım bende pek birşey görünmüyorodem sorunu olmadigi surece benim icin adet olmanin ters bir tarafi yok. o da odem cok tutmamis gorunuyom en azindan hedef civarinda dolaniyom. tek gicik oldugum nokta ramazanin ilk gunu gume gitti.
Ya benim evim değil ve benden de önceki kiracı koymuş aynısını iki yıl oldu zaten kirlenmişti temizliyorum tam temizlenmiyordu yırttım attım şimdi nasılsa eşim yenisini koyacak diye aslında yapışkanından emin olsam ben yapıştırırdım ama belki onunda değişmesi gerek diye elimi sürmedimCanim ya o sinekler benim de derdim 😞 Allahım yaratmış vardır bir hikmeti diyorum ama yatak odasında ve mutfakta tahammülüm yok. Kızımın yatağının cibinligini taktım ben genelde evi aksamlari ya da sabah çok erken havalandıriyorum. Eğer sinek varsa pencereyi açıp bir örtü ile dışarı gönderiyorum. En iyisi ev sizinse sineklik yaptırmak yok değilse bizden önceki kiracı her odadan bir pencereye cirtcirt yapistirmis tül almış onları yapistirmis güneşten yıpranmış hemen yırtıldi ama bir sene bile olsa idare eder
Allah yardımcın olsun cnm zor gercekten ama ihmal etmeyin yinedeaslinda her aksam hastaneye gidiyorum igne yaptirmak icin. dun aklimdan gecti dr a gosteriverim diye. ama sonra guvenemedim o dr a. cocuk acil de uzmqn dr oluyo olmazsa ona gotureyim dedim bu seferde tek basima uc cocukla nasil bas edecem bilemedim. bu gun babayida alayim olmazsa oyle gitmeye calisayim. hos adamin da isi basindan askin ama bu da bebegin sagligi soz konusu.
bugun v yarın dikkat edersin cnm bişey olmaz spora asıl birazya su an kendimden nefret etme noktasina yaklastim
resmen az once dunyalari yedim gozum dondu
ben beceremiycem bu isi
Âmin cnm allah cümlemize nasip etsin inşallahhayırlısı olsun cnmmm en doğru zamanda 2, yi de nasip etsin rabbim prensin yalnız kalmasın destek olurlar
vallahi güzel bi gündü hakkaten. ben yarından sonra ay sonu yaklaştığı için gene yoğun olurum koşuşturmaca ama bakıyom sizide aradaTünaydın meleklerimmmmmmmmEki Görüntüle 1168337 Eki Görüntüle 1168337
canımsınnn not edeceğin içime doğdu demekkiiii
evet canım uzun geçmiş okumak zor oluyor okumasa insna merak ediyor o yüzdennn napıyoruz sık sık uğruyoruzson kiloların artık vermen gereken bitanemmm biraz dikkat et hedefine çok az kaldı aman enişte çalışsınn yoksa yandıkkkk
Tünaydın Aytencimmm süper haber buuuuu
Eki Görüntüle 1168339
Tünaydın bitanemmmmmm
Canım ben prize takılan sinek kovuculardan kullanıyorum rahat ettim
Tünaydın leylacımmmmm aminnn cnm inşşş
pilavı fazla yememişsin cnmmm gerçi pilav = şeker ama en azından miktar abartılı değilakşam yulaf yerine salata tercih etseydin bitanemm
hem pilav hem yulaf bağırsakların tembelleşecek kuzumm
kafa dengi arkadaş olunca zaman su gibi geçer Gülayımmm iyi yapmışsınız bitanemmm cacığına birazcık tuz ekle kuzummm zaten yaz sürekli terliyoruz iyice düşmesin allah korusun
evet cnmmm genelde dolmaların dışı annelere kalır anneler de çöpe gitmesin günah diye malesef yutar dondurmayı erken yemişsin cnmmm en zararsız kaçamak bana göre afiyetolsunn bence güzel menünn
Eki Görüntüle 1168346
3 kişi regl oldu aman allahımmmmnapalım sağlık olsun meleklerimmm
Tünaydın neslimmm iyiyiz fıstığım tşkler sen nasılsın sana da güzel bir gün dilerim cnmcımmmmm
tatlım 3-4 gün gider zaten sen anlarsın sinekler sokmaya başlayınca :)))Ilk defa duydum muhakkak deneyeceğim canım. Kaç gün gidiyor limonlar
hazır yoğurt yiyemezsin o derece lezettitli canımYa kızlar şu ev yoğurdunun tadı da hakikaten başkaymış :)
Çok güzel bir tad alıyo insan :)
Tavsiye ederim
Iphone dan gönderildi
olacaksın elbette bitanemmm hiç merak etme bence de iyi ki gelmişsinn
kizlar ya dila uc dort gundur ishal. ama ne halsizlik ne istahsizlik ne de ates var sadece cir cir gidiyo. bol su da veriyom ama yine de dr a gostersemmi. dis gibi duruyo sikintisi ama sivi kaybi sorun cikarirmi offff ne yapacagimi bilemedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?