Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Sabah
1 muz
3 zeytin
1 domates
3-4 kasik corba

Oglen
1 fincan kahve
1 bardak ayran

Aksam
1 kayisi
Yarim muz
Yarim seftali
2-3catal peynir

Menu olmadi ama sanitim regl son gunlerindeyim ve cnm fazla bisey istemedi unuttum 2 litre su ictim simdide kahve iciyorum birazdan biraz yogurt yicem 10-15 tane leblebi yaninda sonrada yatarim artik:)

selam kızlar

bugun kızlarımı denıze göturdum cok sıcaktı acaıp bunaldım.ben kapalıyım denıze gırmıyorum ustune bıde kacgundur suren böbrek agrılarım var hıc ıyı gelmedı yorgunluk bana ama kızlar byaıldı.3saat durduk toplamda ama acaıp yandı yuzum kızardım resmen
evegeldım yemektı ortalıg toplamak falan ancak kıcım yer gördu gecmıs yapıp döneyım barı

Sabah ;kkk
Akşam ;9ızgara kofte ,patlıcan biber salatası (kozlenmiş )salata ,ayran ,
Spor; 30dk voleybol
Su,2,5litre

Kizlar bi selam verim menumu yazayim azda gecmis okiyim dedim ancak geldim
Sabah corekotu ve 2 bardak su
Karatay kahvalti
Ogle bi tabak barbunya
5kestane sekeri ( cezaaaa
Aksam etli kurufasulye acik pirinc pilav turşu
Spor sabah 35dk yuruyus ve aletler

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

İyi akşamlar meleklerimmmmm

Slm cnmmm oh ne güzel yapmışsınnn deniz egrimemekle iyi yapmışsın canım ağrıların artabilirdi ağrın olmasaydı girerdin neden girmiyorsunkii
benim teyzelerimden biri de de kapalı ama denize dayanamaz balık gibi yüzer deniz şifadır özellikle dalıp çıkmak lazım sinüsler boşalıyor ve kışın grip baş ağrısı olmuyor baya yorulmuşsun şimdi güzel bir çay eşliğinde dinlen kuzummm

Hosbulduk tatlim rahatlamakmi :) isten ciktim buseferde ev temizligi camasir yika as oldum resmen yemek yemeyi dahi unuttum desem yeridir resmen bugunde cok yogundu is offff offfff

Menu olmadi ama sanitim regl son gunlerindeyim ve cnm fazla bisey istemedi unuttum 2 litre su ictim simdide kahve iciyorum birazdan biraz yogurt yicem 10-15 tane leblebi yaninda sonrada yatarim artik:)

Sabah
1 muz
3 zeytin
1 domates
3-4 kasik corba

Oglen
1 fincan kahve
1 bardak ayran

Aksam
1 kayisi
Yarim muz
Yarim seftali
2-3catal peynir

Herkese slmlar bugun is cok yogundu oldum resmen

slm leylacımmmmm herkes bugün çok yorgun anlaşılan yemek yemeyi unuttuğun belli kuzummmm bu menülerle napıcaz senle bilemedim meyve şöleni olmuş cnm benimm şöyle anlaşalım o zaman sabah dolu dolu kahvaltı yap 2 yumurtalı peynirli zeytinli salatalı sonrasına karışmayacağım söz:13: ama yumurtadan öyle 2 çatal alıp bırakmak yok kuzum zaten spor yapamıyorsun güçlü bir kahvaltı yapki metabolizman 5 km koşmuş gibi hızlansın

KAHVALTISINI YAPAMAYAN VEYA EKSİK YAPANLAR KİLO VEREMİYOR: Kilo veremeyenlerin büyük bir bölümünün sabah kahvaltılarını yapmadıkları veya eksik yaptıkları gözlenmektedir. Oysa ki sabahları Karatay Diyeti'ne uygun olarak yapılmış bir kahvaltı, metabolizmayı 4-5 km koşulmuş gibi hızlandırır. (Sayfa 67) Yani sabah kahvaltıda tereyağı, 2 adet yumurta, 10 adet zeytin, avuç içi büyüklüğünde peynir, bir çay bardağı dolusu ceviz veya kavrulmamış badem veya kavrulmamış fındık, istediğiniz kadar domates ve yeşillik, 2-3 adet doğal kurutulmuş kayısı yediğiniz zaman 4-5 km koşmuşcasına metabolizmanız hızlanıyor. Başka bir deyişle kahvaltı etmiyorsanız metabolizmanızı hızlandırmak için 4-5 km koşmanız lazım.

Meyveyi fazla tükettiğinizde fazla kilo alabilirsiniz
Unutulmaması gereken bir nokta; meyvenin yeterli miktarlarda tüketilmesi gerektiğidir.

“Meyveler, gereksinimden fazla tüketildiğinde fazladan enerji alımına sebep olacağından kilo kontrolüne ters etki yaratabilir” diyor. Çünkü basit karbonhidrat içeren besinlerdir. İçinde fruktoz denilen meyve şekeri vardır. Meyveler fazla yendiğinde, fazla kalori alınmasına neden olunur. Bu fazla kalori de kilo olarak geri döner.

Bilinen ve birçok kişi tarafından uygulanan en büyük yanlış öğünde tek başına meyve tüketmektir. Yani sabahtan akşama kadar kiraz ya da karpuz yemek yanlıştır.

Özellikle bazı meyveler çok çabuk acıktırır
Meyveler içeriğindeki karbonhidratın türü basit olması sebebi ile daha bilinçli tüketilmelidir. Çünkü basit şeker içeren besinler kan şekerini hızla yükseltip hızla düşüren etkiye sahiptir.

Bu bağlamda meyvelerin glisemik indeksi göz önünde bulundurulmalı. Örneğin incir, muz, karpuz, kavun ve üzümün glisemik indeksi diğerlerine oranla daha yüksektir ve daha çabuk acıktırırlar. Elma, armut ve şeftali gibi meyveler ise glisemik indeksi düşük olanlarıdır.
Glisemik indeksi yüksek olan meyvelerin tüketilmesi yasak değildir ama miktarını iyi ayarlamak gerekir.

inaşllahhhh seni ikna edebilmişimdir kuzummmm lütfen dikkatli oku

oyyyy ablasının bızdığıııııı tamam kızma kendine olmuşla ölmüşe çare yok değilmi zaten sen yeterince akşamki menünle ve sporunla dengelemişsin cnm benimmm bu krizleri tekrar yaşamamak için lütfen kahvaltını gzüelce yapmayı unutma anlaştıkmı bi,tanem

İşte beniin Sindimmmmmm tbrklerr cnmmmmm bebişimmm bezelye ısnırlı tüketebilirsin seçmmek işkence olmuştur 1 ince dilim patatesi de hiç kaçamak olmadığı için görmedim o zaman kıyma ve nar ekşisi nasıl bir lezzet oldu kuzummm merak ettim:44::44: gerçi içli köfteyle süper oluyor pilavı yemediğin için tşkler cnmmm

evet uc cocuk biri yedi bucuk aylik biri bes bucuk yasinda digeri de sekiz oldu. insallah bir gun budan mezuniyetimi de kutlarz ne guzel olur.

ay o misafir gelecek panigini hiiiic sorma apartmani temizle deseler temizlerim heralde o kisa surede:)))

sosyoloji okuyorum azicik uzatmaya gitti ama kismet napalim uc cokuk es ev okul ancak idare ediyom:)))

elbette kutlayacağız cnm benim tbrk ederimmmm mezun olduğun gün mezuniyet partisi yapacağım sana:13: sözz

3 çocuk ev eş maşallahın var hakikatennn iyi iş çıkardınnn

o panik nelere kadirrr insan doping almış gibi oluyor

aynenn cnmmmm atom karınca gibi oluyoruz maşallah

menünün önünde şapka çıkarıyor ve tşk ediyorum Aytencimmm özellikle kızartma yemeyip buğulama yaptığın için sen neyi yemen neyi yememen gerektiğini gayet iyi biliyorsun bitanemmmm çözmüşsün bu işi öğlende hiç abartmamışsınnn daha ne olsun

helalll olsun Gülayımmm idolümsünnnnnn inş tek ders sınavı alırsın cnmmm gelecek dönem diloş bira zdaha büyümüş olur belki daha rahat ders çalışabilirsin

oh şükür hadi düzelmeye başlamış diloşumuz

her günün bir öncekinden daha güzel olsun inş neslimmm

Ya kızlar şu ev yoğurdunun tadı da hakikaten başkaymış :)
Çok güzel bir tad alıyo insan :)
Tavsiye ederim

Iphone dan gönderildi

başka olmazmı bitanemmm alışınca bırakamazsın hazır yoğurtlar plastik gibi bir garip buzdolabında 6 ay bozulmuyor düşünsene içinde ne tür kimyasallar varsa artıküzerinde son kul tarihi yazıyor ya onların hepsi hikayeymiş kapaklar değiştiriliyormuşşş en güzeli evde yapmak

Sabah ;kkk
Akşam ;9ızgara kofte ,patlıcan biber salatası (kozlenmiş )salata ,ayran ,
Spor; 30dk voleybol
Su,2,5litre

afiyetolsun feridemmmmm

yaklaşık 200 kalorii almışsın cnmmm tadına bakınca duramadın değilmiii acık pilavı hiç hesaplamadım bile günlük sporuna ilaveten tempolu 1 saatlik yürüyüşl ancak yakarsın kuzum cezan hayırlı olsun bugün turşu yemişsin lütfen yarın su tutabeilcek yiyeceklerden kaçınalım bebişlerimmmm

Menüm
Aç karnına 1 tatlı kaş. çörek otu
1 diş sarımsak

Kahvaltı
1 yerli muz
1 bardak süt
7 ceviz
domates salatalık
2 dilim peynir
10 zeytin

ÖĞLE
1 bardak çilekli kefir
1 maden suyu

AKŞAM
keşkek
koruklu sulu salata

SPOR
sabah 10 dk twist 13 x5 tibet yogası
öğleden sonra
40 dk koşu bandında yürüyüş
10 dk tiffany 40 squat 50 mekik

Sıvı
3 lt tarçınlı zencefilli limonlu karanfilli yeşilçaylı su
3 bardak elmalı karışım
1 bardak süt
1 fincan türk kahvesi+1 kuru erik
1 bardak çay
1 maden suyu​

Son düzenleme:
simdi yatmaya giddicem de aklima bisey takildi onu sorup oyle gidiyim
simdi ben yarin bu odem atici caydan yapicam da maydonoz ve kiraz sapi dsinda birsey gerekiyor mu yarin aliyim ona gore
bir de maydonozlarin yapraklari mi kullaniliyor saplari mi

valla kendimden utandimm

canımm kiraz sapı diüretiktir bol bol idarara çıkarır kiraz sapını da maydanoz çayını da ayrı ayrı yaparsan daha etkili olur maydanoz çayının içine bol limon sıkmayı unutma maydanozsun sapı yaprağı hepsini kullanabilirsin

valla kendimden utandimm

utanma cnm benim bu menüler böyle olana kadar neler çektikkkk kuzummm

Tek utanan ben değilmişim

hosbulduk tatlim rahatlamakmi :) isten ciktim buseferde ev temizligi camasir yika as oldum resmen yemek yemeyi dahi unuttum desem yeridir resmen bugunde cok yogundu is offff offfff
ayy allah yardımcın olsun cnm bnm
oh ne guzel cnm kızlarda eglenmıs
ınsallah en yakın zamanda gecer su bobrek agırları yaa
sabah ;kkk
akşam ;9ızgara kofte ,patlıcan biber salatası (kozlenmiş )salata ,ayran ,
spor; 30dk voleybol
su,2,5litre
menun guzel olmus cnm her zamankı gıbı
ben sevıyorum cnm cunku fazla olmamak sartıyla koyuyosun hafıf eksılık sevıyorum ben zaten kaynanam fırında tavuga koyuyo ılk o zaman gormustum bende eksık kalmayıp kıymaya koyayım dedımbırde karıstırmayı sevıyorum demıstım ıste buda onlardan bırı..mesela recel peynır ıkılısıne bayılırım ama onu herkes yıyebılıyoama ben bıraz tuzlu tatlı sevıyorum karısık
Yogurt yarın almaya calıscam kı kendı yaptıgım yogurdum bıtmeden onu maya olarak kullanabıleyımgercekten o özledıgım tat gerı geldıbırde burdakı yogurtlar hep cıvık cıvık en katısı bıle benım ıstedıgım gıbı degıl ama artık kendı yogurdum var
simdi yatmaya giddicem de aklima bisey takildi onu sorup oyle gidiyim
simdi ben yarin bu odem atici caydan yapicam da maydonoz ve kiraz sapi dsinda birsey gerekiyor mu yarin aliyim ona gore
bir de maydonozlarin yapraklari mi kullaniliyor saplari mi
valla hıc bılmıyorum cnm eger varsa oyle bırsey bende beklıyorum cevabı

ben yarin aksam yapiyim o zaman bir bardak maydonoz bi bardak kiraz sapi icerim belki cuma tartiya etkisi olur
cok sagol ablacim
hadi iyi geceler

Hoşgeldin bebişimmmm hayırdır nedenkiii snein menülerinde gayet güzel dur bir koşu bakıp geleyimmm

Ben oglende yıyorum yaa. Yemesem aslında olur ac olmuyorum ama herkes gıderken benımde canım kalmak ıstemıyor o yuzden derdım. Sabah kahvaltılarımı cok guzel yapıyorum. Ikısı bırden sankı cok fazla gelıyor ama kahvaltımdan kesmek ıstemıyorum. kral gıbı yapamazsam gune guzel baslayamıyorum. Mesela geceden kahvaltı ıcın yanıp tutusuyorum o yuzden oglende salata ye salata ye olmuyor. BEnde yıyorum ama vıcadanım sızlıyor .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…