Herkese slmlar bugun is cok yogundu oldum resmen
Hosgeldın cnm dinlen biraz rahatlarsın :)
Iphone dan gönderildi
selam kızlar
bugun kızlarımı denıze göturdum cok sıcaktı acaıp bunaldım.ben kapalıyım denıze gırmıyorum ustune bıde kacgundur suren böbrek agrılarım var hıc ıyı gelmedı yorgunluk bana ama kızlar byaıldı.3saat durduk toplamda ama acaıp yandı yuzum kızardım resmen
evegeldım yemektı ortalıg toplamak falan ancak kıcım yer gördu gecmıs yapıp döneyım barı
Hosbulduk tatlim rahatlamakmi :) isten ciktim buseferde ev temizligi camasir yika as oldum resmen yemek yemeyi dahi unuttum desem yeridir resmen bugunde cok yogundu is offff offfff
Menu olmadi ama sanitim regl son gunlerindeyim ve cnm fazla bisey istemedi unuttum 2 litre su ictim simdide kahve iciyorum birazdan biraz yogurt yicem 10-15 tane leblebi yaninda sonrada yatarim artik:)
Sabah
1 muz
3 zeytin
1 domates
3-4 kasik corba
Oglen
1 fincan kahve
1 bardak ayran
Aksam
1 kayisi
Yarim muz
Yarim seftali
2-3catal peynir
Herkese slmlar bugun is cok yogundu oldum resmen
ben bugunki menumu yaziyim zayiflamaya calisan 80 kiloya yakin birinin degil de kilo almak icin yanip tutusan 40 kilo birinin menusu oldu bu
ogle 12
4-5 yk bulgur coban salata 3-4 yl domates corbasi
aramsi beni mahveden sacma yeme krizi (bu kismi okurken yeemmmeaaeeeekkkk diye buzdolabina saldiran birini hayal etmenizi oneririrm)
4hurma yarim muz yarim seftali 1 stick cikolata 1 pikomsu cikolata ama kalorisi ve yagi pikodan az 2 ceviz
aksam 16.30
2 yumurtadan sogan biber ve peynirli omlet 4 zeytin salatalik roka
su yatana kadar 3 lt icicem 2 bardak yesilcay ictim 1 bardak daha icicem belki biberiye de demlerim
spor leslie 4 mile yaptim ve 50 mekik cektim biraz sonar leslie 3 mile yapip 50 mekik daha cekicem insallah
ıyı aksam canlarımmm
bugun bayaerken kalktım
bugunku menum..
Kahvaltı:
1 kase kısır
2 lokma yumurta
1 nektarı
1 zencefıllı tarcınlı turk kahvesı
Ogle:
1 kase yogurt
2 bardak yesılcay
aksam:
Fırında kıymalı sebze (tarıfı asagıda)
1 kase yogurt
taze sogan
fırında kıymalı sebze (dıyeyım):
Lahmacun yaptıgım gun kıymalı harc artmıstı..
Bende bugun onu cıkarıp ustune patlıcan, patates, sogan, sarımsak, domates ve bezelye ekledım evde ne varsa onu koydum yanı
Domates salcası, tuz, baharat ve nar eksısı ekledım (o an canım ıstedı nar eksıs ekledım) su ekledım fırında pısırdım..sonra farkettım kı ben hıc yag koymamısım 1 yemek kasıgı zeytınyagı koyacaktım
Pılav da yaptım ama tabıkı ben ne pılavı nede yemektekı patates ve bezelyeyı yemedım bezelye bırkac tane patateste 1 ınce dılım o kadarcıkta oluversın dımı amasanırım yesıl soganı fazla kacırdım mıdem acayıp yanıyo
Su 3 lıtre olcak
3 bardak yesılcay
1 bardak rezene cayı
aslında bır turk kahvesı ıcsem mı dıye dusunuyorum bılemedımıcersem yazarım
spor:
20 dakıka tıffany
evet uc cocuk biri yedi bucuk aylik biri bes bucuk yasinda digeri de sekiz oldu. insallah bir gun budan mezuniyetimi de kutlarz ne guzel olur.
ay o misafir gelecek panigini hiiiic sorma apartmani temizle deseler temizlerim heralde o kisa surede:)))
sosyoloji okuyorum azicik uzatmaya gitti ama kismet napalim uc cokuk es ev okul ancak idare ediyom:)))
AY NE GUZEL CNM BENIM TEBRIKLER
INSAlLLAH GELCEK DONEM ISTEDIGIN HAKKI ALIRSIN..$INAN BENDE TUM GUN IS YAPAYIM DEDIGIM GUNLERDE ZAR ZOR ISTEKSIZ YAPIYPRUM ISLERI AMA BAZEN YARIM SAAT SONRA BIZE GELECEK MISAFIRLER GELMEDEN BIR BAKMISSIN KI EV PIRIL PIRIL HAZIRLIK TASTAMAM
ALLAH SIFA VERSIN CNM
Merhabalaaarrr menumu yazıyorum.
Kahvalti :
1- 2 dilim peynir
1 bardak tarçınlı süt
5 zeytin
5 kiraz
1 şeftali
Öğlen.
Biliyorsunuz arkadaşlarla buluştum.
Fellah köftesi ve çay
1 ısırık börek 1 ısırık kek 1 ısırık kurabiye
1 yaprak sarması 1 lokma patates salatası
Inanin ki ayıp olmasın diye yedim hiiiccc yiyesim yoktu.
Aksam:
Eşim hamsi kizarttirdi
Kaptanım sana mesaj atacaktim yiyebilir miyim diye.
Sonra karatayin kızartmaya karşı olduğu geldi aklıma
Dedim zaten sağlıksız Kızartma
Kendime küçük tavada 10 tanecik Hamsi bugladim
Bol soğan salatası
1 soda
Közlenmış biber
Suyu 3 lt yaparım inşallah
Ayrıca 45 dk leslie yaptim. 😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
kizla aksama kadar resmen pinekledim totomu yerinden kaldirmadim su son iki saatte butun evin isini bitirip ustune bir de yemek yaptim. anam istesem neler neler yapiyom da istemezsem de dunya yikilsa umrumda degil. ha bu arada acik ogretim sonuclari aciklanmis ve en cok calistigim ders haric hepsinden gecmisim:))) vallahi sevinimmi uzuleyimmi bilemedim ya. gelecek donem hic ders birakmazsam belki tekders sinavi hakki alirim. bakalim ne yapacam seneye. ay son sinif olmanin stresi de bir baskaymis yaw:)))
hepinizden allah razi olsun kizlar. sut muz su ne varsa yaptim kahve pek olmaz heralde yedi bucuk aylik henuz cucuk. sabaha gore biraz daha iyi sanki. insallah atlatirda kilo falan kaybetmeden. bebegin en zor zamanlari geldi huysuzluk uykusuzluk agri. offf allah yardim etsin kuzuma ve diger tum kuzucuklara.
vallahi güzel bi gündü hakkaten. ben yarından sonra ay sonu yaklaştığı için gene yoğun olurum koşuşturmaca ama bakıyom sizide arada
:)
tatlım 3-4 gün gider zaten sen anlarsın sinekler sokmaya başlayınca :)))
hazır yoğurt yiyemezsin o derece lezettitli canım
Ya kızlar şu ev yoğurdunun tadı da hakikaten başkaymış :)
Çok güzel bir tad alıyo insan :)
Tavsiye ederim
Iphone dan gönderildi
Sabah ;kkk
Akşam ;9ızgara kofte ,patlıcan biber salatası (kozlenmiş )salata ,ayran ,
Spor; 30dk voleybol
Su,2,5litre
Kizlar bi selam verim menumu yazayim azda gecmis okiyim dedim ancak geldim
Sabah corekotu ve 2 bardak su
Karatay kahvalti
Ogle bi tabak barbunya
5kestane sekeri ( cezaaaa
Aksam etli kurufasulye acik pirinc pilav turşu
Spor sabah 35dk yuruyus ve aletler
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Menüm
Aç karnına 1 tatlı kaş. çörek otu
1 diş sarımsak
Kahvaltı
1 yerli muz
1 bardak süt
7 ceviz
domates salatalık
2 dilim peynir
10 zeytin
ÖĞLE
1 bardak çilekli kefir
1 maden suyu
AKŞAM
keşkek
koruklu sulu salata
SPOR
sabah 10 dk twist 13 x5 tibet yogası
öğleden sonra
40 dk koşu bandında yürüyüş
10 dk tiffany 40 squat 50 mekik
Sıvı
3 lt tarçınlı zencefilli limonlu karanfilli yeşilçaylı su
3 bardak elmalı karışım
1 bardak süt
1 fincan türk kahvesi+1 kuru erik
1 bardak çay
1 maden suyu
simdi yatmaya giddicem de aklima bisey takildi onu sorup oyle gidiyim
simdi ben yarin bu odem atici caydan yapicam da maydonoz ve kiraz sapi dsinda birsey gerekiyor mu yarin aliyim ona gore
bir de maydonozlarin yapraklari mi kullaniliyor saplari mi
valla kendimden utandimm
Sabah ;kkk
Akşam ;9ızgara kofte ,patlıcan biber salatası (kozlenmiş )salata ,ayran ,
Spor; 30dk voleybol
Su,2,5litre
canımm kiraz sapı diüretiktir bol bol idarara çıkarır kiraz sapını da maydanoz çayını da ayrı ayrı yaparsan daha etkili olur maydanoz çayının içine bol limon sıkmayı unutma maydanozsun sapı yaprağı hepsini kullanabilirsin
utanma cnm benim bu menüler böyle olana kadar neler çektikkkk kuzummm
masallhboyle menulerı gordukce kendımınkılerden utanıyorum bazen
ayy allah yardımcın olsun cnm bnmhosbulduk tatlim rahatlamakmi :) isten ciktim buseferde ev temizligi camasir yika as oldum resmen yemek yemeyi dahi unuttum desem yeridir resmen bugunde cok yogundu is offff offfff
oh ne guzel cnm kızlarda eglenmısselam kızlar
bugun kızlarımı denıze göturdum cok sıcaktı acaıp bunaldım.ben kapalıyım denıze gırmıyorum ustune bıde kacgundur suren böbrek agrılarım var hıc ıyı gelmedı yorgunluk bana ama kızlar byaıldı.3saat durduk toplamda ama acaıp yandı yuzum kızardım resmen
evegeldım yemektı ortalıg toplamak falan ancak kıcım yer gördu gecmıs yapıp döneyım barı
menun guzel olmus cnm her zamankı gıbısabah ;kkk
akşam ;9ızgara kofte ,patlıcan biber salatası (kozlenmiş )salata ,ayran ,
spor; 30dk voleybol
su,2,5litre
ben sevıyorum cnm cunku fazla olmamak sartıyla koyuyosun hafıf eksılık sevıyorum ben zaten kaynanam fırında tavuga koyuyo ılk o zaman gormustum bende eksık kalmayıp kıymaya koyayım dedımiyi akşamlar meleklerimmmmm
Slm cnmmm oh ne güzel yapmışsınnn deniz egrimemekle iyi yapmışsın canım ağrıların artabilirdi ağrın olmasaydı girerdin neden girmiyorsunkii
benim teyzelerimden biri de de kapalı ama denize dayanamaz balık gibi yüzerDeniz şifadır özellikle dalıp çıkmak lazım sinüsler boşalıyor ve kışın grip baş ağrısı olmuyor baya yorulmuşsun şimdi güzel bir çay eşliğinde dinlen kuzummm
Slm leylacımmmmm herkes bugün çok yorgun anlaşılanYemek yemeyi unuttuğun belli kuzummmm bu menülerle napıcaz senle bilemedim Meyve şöleni olmuş cnm benimm şöyle anlaşalım o zaman sabah dolu dolu kahvaltı yap 2 yumurtalı peynirli zeytinli salatalı sonrasına karışmayacağım söz:13: Ama yumurtadan öyle 2 çatal alıp bırakmak yok kuzum zaten spor yapamıyorsun güçlü bir kahvaltı yapki metabolizman 5 km koşmuş gibi hızlansın
kahvaltısını yapamayan veya eksik yapanlar kilo veremiyor: Kilo veremeyenlerin büyük bir bölümünün sabah kahvaltılarını yapmadıkları veya eksik yaptıkları gözlenmektedir. Oysa ki sabahları karatay diyeti'ne uygun olarak yapılmış bir kahvaltı, metabolizmayı 4-5 km koşulmuş gibi hızlandırır. (sayfa 67) yani sabah kahvaltıda tereyağı, 2 adet yumurta, 10 adet zeytin, avuç içi büyüklüğünde peynir, bir çay bardağı dolusu ceviz veya kavrulmamış badem veya kavrulmamış fındık, istediğiniz kadar domates ve yeşillik, 2-3 adet doğal kurutulmuş kayısı yediğiniz zaman 4-5 km koşmuşcasına metabolizmanız hızlanıyor. Başka bir deyişle kahvaltı etmiyorsanız metabolizmanızı hızlandırmak için 4-5 km koşmanız lazım.
meyveyi fazla tükettiğinizde fazla kilo alabilirsiniz
unutulmaması gereken bir nokta; meyvenin yeterli miktarlarda tüketilmesi gerektiğidir.
meyveler, gereksinimden fazla tüketildiğinde fazladan enerji alımına sebep olacağından kilo kontrolüne ters etki yaratabilir diyor. çünkü basit karbonhidrat içeren besinlerdir. Içinde fruktoz denilen meyve şekeri vardır. Meyveler fazla yendiğinde, fazla kalori alınmasına neden olunur. Bu fazla kalori de kilo olarak geri döner.
Bilinen ve birçok kişi tarafından uygulanan en büyük yanlış öğünde tek başına meyve tüketmektir. Yani sabahtan akşama kadar kiraz ya da karpuz yemek yanlıştır.
özellikle bazı meyveler çok çabuk acıktırır
meyveler içeriğindeki karbonhidratın türü basit olması sebebi ile daha bilinçli tüketilmelidir. çünkü basit şeker içeren besinler kan şekerini hızla yükseltip hızla düşüren etkiye sahiptir.
Bu bağlamda meyvelerin glisemik indeksi göz önünde bulundurulmalı. örneğin incir, muz, karpuz, kavun ve üzümün glisemik indeksi diğerlerine oranla daha yüksektir ve daha çabuk acıktırırlar. Elma, armut ve şeftali gibi meyveler ise glisemik indeksi düşük olanlarıdır.
Glisemik indeksi yüksek olan meyvelerin tüketilmesi yasak değildir ama miktarını iyi ayarlamak gerekir.
Inaşllahhhh seni ikna edebilmişimdir kuzummmm lütfen dikkatli oku
Oyyyy ablasının bızdığıııııı tamam kızma kendine olmuşla ölmüşe çare yok değilmi zaten sen yeterince akşamki menünle ve sporunla dengelemişsin cnm benimmm bu krizleri tekrar yaşamamak için lütfen kahvaltını gzüelce yapmayı unutma anlaştıkmı bi,tanem
Işte beniin sindimmmmmm tbrklerr cnmmmmmBebişimmm bezelye ısnırlı tüketebilirsin seçmmek işkence olmuştur 1 ince dilim patatesi de hiç kaçamak olmadığı için görmedim o zaman Kıyma ve nar ekşisi nasıl bir lezzet oldu kuzummm merak ettim:44::44: Gerçi içli köfteyle süper oluyor Pilavı yemediğin için tşkler cnmmm
Elbette kutlayacağız cnm benim tbrk ederimmmmMezun olduğun gün mezuniyet partisi yapacağım sana:13: Sözz
3 çocuk ev eş maşallahın var hakikatennnIyi iş çıkardınnn
o panik nelere kadirrr insan doping almış gibi oluyor
Aynenn cnmmmm atom karınca gibi oluyoruz maşallah
Menünün önünde şapka çıkarıyor ve tşk ediyorum aytencimmm özellikle kızartma yemeyip buğulama yaptığın için Sen neyi yemen neyi yememen gerektiğini gayet iyi biliyorsun bitanemmmm çözmüşsün bu işi öğlende hiç abartmamışsınnn daha ne olsun
Helalll olsun gülayımmm idolümsünnnnnnInş tek ders sınavı alırsın cnmmm gelecek dönem diloş bira zdaha büyümüş olur belki daha rahat ders çalışabilirsin
Oh şükür hadi düzelmeye başlamış diloşumuz
Her günün bir öncekinden daha güzel olsun inş neslimmm
Başka olmazmı bitanemmm alışınca bırakamazsınHazır yoğurtlar plastik gibi bir garip buzdolabında 6 ay bozulmuyor düşünsene Içinde ne tür kimyasallar varsa artık üzerinde son kul tarihi yazıyor ya onların hepsi hikayeymiş kapaklar değiştiriliyormuşşş En güzeli evde yapmak
valla hıc bılmıyorum cnm eger varsa oyle bırsey bende beklıyorum cevabısimdi yatmaya giddicem de aklima bisey takildi onu sorup oyle gidiyim
simdi ben yarin bu odem atici caydan yapicam da maydonoz ve kiraz sapi dsinda birsey gerekiyor mu yarin aliyim ona gore
bir de maydonozlarin yapraklari mi kullaniliyor saplari mi
canımm kiraz sapı diüretiktir bol bol idarara çıkarır kiraz sapını da maydanoz çayını da ayrı ayrı yaparsan daha etkili olur maydanoz çayının içine bol limon sıkmayı unutma maydanozsun sapı yaprağı hepsini kullanabilirsin
utanma cnm benim bu menüler böyle olana kadar neler çektikkkk kuzummm
Hoşgeldin bebişimmmmhayırdır nedenkiii snein menülerinde gayet güzel dur bir koşu bakıp geleyimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?