Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

aynen ya bırdaha zorunda kalmadıkca almmıcam ınsallahhep kendım yaparım
sanırım 7-8 aylık cnm

oyyy cok gecmis olsun
salgin olabilir sanirim benim kucuk kuzenim de ishalmis baya ama onda halsizlik ates falan da varmis kac tane arkadasim yine burda hasta ama umarim dilaninki disle alakalidir hemen atlatir

hepinizden allah razi olsun kizlar. sut muz su ne varsa yaptim kahve pek olmaz heralde yedi bucuk aylik henuz cucuk. sabaha gore biraz daha iyi sanki. insallah atlatirda kilo falan kaybetmeden. bebegin en zor zamanlari geldi huysuzluk uykusuzluk agri. offf allah yardim etsin kuzuma ve diger tum kuzucuklara.

kizla aksama kadar resmen pinekledim totomu yerinden kaldirmadim su son iki saatte butun evin isini bitirip ustune bir de yemek yaptim. anam istesem neler neler yapiyom da istemezsem de dunya yikilsa umrumda degil. ha bu arada acik ogretim sonuclari aciklanmis ve en cok calistigim ders haric hepsinden gecmisim:))) vallahi sevinimmi uzuleyimmi bilemedim ya. gelecek donem hic ders birakmazsam belki tekders sinavi hakki alirim. bakalim ne yapacam seneye. ay son sinif olmanin stresi de bir baskaymis yaw:)))

Merhabalaaarrr menumu yazıyorum.

Kahvalti :
1- 2 dilim peynir
1 bardak tarçınlı süt
5 zeytin
5 kiraz
1 şeftali

Öğlen.
Biliyorsunuz arkadaşlarla buluştum.
Fellah köftesi ve çay
1 ısırık börek 1 ısırık kek 1 ısırık kurabiye
1 yaprak sarması 1 lokma patates salatası
Inanin ki ayıp olmasın diye yedim hiiiccc yiyesim yoktu.

Aksam:
Eşim hamsi kizarttirdi
Kaptanım sana mesaj atacaktim yiyebilir miyim diye.
Sonra karatayin kızartmaya karşı olduğu geldi aklıma
Dedim zaten sağlıksız Kızartma
Kendime küçük tavada 10 tanecik Hamsi bugladim
Bol soğan salatası
1 soda
Közlenmış biber

Suyu 3 lt yaparım inşallah
Ayrıca 45 dk leslie yaptim. 😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

AY NE GUZEL CNM BENIM TEBRIKLER
INSAlLLAH GELCEK DONEM ISTEDIGIN HAKKI ALIRSIN..$INAN BENDE TUM GUN IS YAPAYIM DEDIGIM GUNLERDE ZAR ZOR ISTEKSIZ YAPIYPRUM ISLERI AMA BAZEN YARIM SAAT SONRA BIZE GELECEK MISAFIRLER GELMEDEN BIR BAKMISSIN KI EV PIRIL PIRIL HAZIRLIK TASTAMAM
ALLAH SIFA VERSIN CNM

Evet canım kucukmus bebeğin. Kahve olmaz tabiki. Aslında hastalıktan öte çocuklar hasta olunca huylari değişiyor. Benim kızım da küçükken ishal olurdu. Emiyor sa senin yediğin şeylerde etkilemiş olabilir. Aman bol bol su içir.

ooooooooooo aksam yemegın supermıs cnm kendıne buzgulama yapman harıka olmus cnm

😊 son sınıf en tatlı dönem. Bölümün ne canım. ?

sosyoloji okuyorum azicik uzatmaya gitti ama kismet napalim uc cokuk es ev okul ancak idare ediyom:)))

Maşallah 3 çocuğun mu var 😊
Çok çok iyi son sınıfa gelmişsin mezuniyet de yakın zamanda olur inşallah

ay o misafir gelecek panigini hiiiic sorma apartmani temizle deseler temizlerim heralde o kisa surede:)))

Maşallah 3 çocuğun mu var 😊
Çok çok iyi son sınıfa gelmişsin mezuniyet de yakın zamanda olur inşallah

evet uc cocuk biri yedi bucuk aylik biri bes bucuk yasinda digeri de sekiz oldu. insallah bir gun budan mezuniyetimi de kutlarz ne guzel olur.

ıyı aksam canlarımmm
bugun baya erken kalktım
bugunku menum..
Kahvaltı:
1 kase kısır
2 lokma yumurta
1 nektarı

1 zencefıllı tarcınlı turk kahvesı

Ogle:
1 kase yogurt
2 bardak yesılcay

aksam:
Fırında kıymalı sebze (tarıfı asagıda)
1 kase yogurt
taze sogan

fırında kıymalı sebze (dıyeyım):
Lahmacun yaptıgım gun kıymalı harc artmıstı..
Bende bugun onu cıkarıp ustune patlıcan, patates, sogan, sarımsak, domates ve bezelye ekledım evde ne varsa onu koydum yanı
Domates salcası, tuz, baharat ve nar eksısı ekledım (o an canım ıstedı nar eksıs ekledım) su ekledım fırında pısırdım..sonra farkettım kı ben hıc yag koymamısım 1 yemek kasıgı zeytınyagı koyacaktım
Pılav da yaptım ama tabıkı ben ne pılavı nede yemektekı patates ve bezelyeyı yemedım bezelye bırkac tane patateste 1 ınce dılım o kadarcıkta oluversın dımı amasanırım yesıl soganı fazla kacırdım mıdem acayıp yanıyo

Su 3 lıtre olcak
3 bardak yesılcay
1 bardak rezene cayı

aslında bır turk kahvesı ıcsem mı dıye dusunuyorum bılemedım ıcersem yazarım
spor:
20 dakıka tıffany

ben bugunki menumu yaziyim zayiflamaya calisan 80 kiloya yakin birinin degil de kilo almak icin yanip tutusan 40 kilo birinin menusu oldu bu

ogle 12
4-5 yk bulgur coban salata 3-4 yl domates corbasi

aramsi beni mahveden sacma yeme krizi (bu kismi okurken yeemmmeaaeeeekkkk diye buzdolabina saldiran birini hayal etmenizi oneririrm)
4hurma yarim muz yarim seftali 1 stick cikolata 1 pikomsu cikolata ama kalorisi ve yagi pikodan az 2 ceviz

aksam 16.30
2 yumurtadan sogan biber ve peynirli omlet 4 zeytin salatalik roka

su yatana kadar 3 lt icicem 2 bardak yesilcay ictim 1 bardak daha icicem belki biberiye de demlerim

spor leslie 4 mile yaptim ve 50 mekik cektim biraz sonar leslie 3 mile yapip 50 mekik daha cekicem insallah

Vay vay vay fıstığım cok tatlısın önce onu söylemeden geçemicem
Evet öğle fazla kaçmış ama akşam telafi etmeye çalışmışsın spora asılmışsın yarında dikkat edersin..

Iphone dan gönderildi

Canim menune girişin çok komik yaaa 😊😊😊😊
Bazen böyle vücut ani patlama yaşayabilir önemli olan galiba vücudun glisemik indeksini dengede tutmak. Sanki kitapta böyle bir konu vardı oku istersen.

evet uc cocuk biri yedi bucuk aylik biri bes bucuk yasinda digeri de sekiz oldu. insallah bir gun budan mezuniyetimi de kutlarz ne guzel olur.

Inşallah canım harika olur 😊😊😊😊

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…