- 10 Nisan 2014
- 5.939
- 7.455
- 198
aynen ya bırdaha zorunda kalmadıkca almmıcam ınsallahvallahi güzel bi gündü hakkaten. Ben yarından sonra ay sonu yaklaştığı için gene yoğun olurum koşuşturmaca ama bakıyom sizide arada
:)
tatlım 3-4 gün gider zaten sen anlarsın sinekler sokmaya başlayınca :)))
hazır yoğurt yiyemezsin o derece lezettitli canım
sanırım 7-8 aylık cnmcanim çocuğun ne kadarlık bilmiyorum ama havalar bir anda ısındı evler soğuk çocuklar üşütuyorlar. Benim kızım da olmuştu ben sütlü kahve içirdim 😊 dün 5 defa yapmıştı bugün daha hic yok. Ama benim kız midesini üşütmüş çünkü ıstifra da etti. Geçmiş olsun bol bol su içir canim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
oyyy cok gecmis olsun
salgin olabilir sanirim benim kucuk kuzenim de ishalmis baya ama onda halsizlik ates falan da varmis kac tane arkadasim yine burda hasta ama umarim dilaninki disle alakalidir hemen atlatir
Nasilsiniz kizlar
Ayuuzlum gecmis olsun canım bizdigin hastalanmis
Birileri dondurmami yemis
@yrica umutsuzluk yok ne demek basaramam olmaz buraya geldiyseniz basaracaksiniz
Karatay icinde sabirli ol canim emin olun karsiligini verecek
geçmiş olsun
hepinizden allah razi olsun kizlar. sut muz su ne varsa yaptim kahve pek olmaz heralde yedi bucuk aylik henuz cucuk. sabaha gore biraz daha iyi sanki. insallah atlatirda kilo falan kaybetmeden. bebegin en zor zamanlari geldi huysuzluk uykusuzluk agri. offf allah yardim etsin kuzuma ve diger tum kuzucuklara.Canim çocuğun ne kadarlık bilmiyorum ama havalar bir anda ısındı evler soğuk çocuklar üşütuyorlar. Benim kızım da olmuştu ben sütlü kahve içirdim 😊 dün 5 defa yapmıştı bugün daha hic yok. Ama benim kız midesini üşütmüş çünkü Istifra da etti. Geçmiş olsun bol bol su içir canim
AY NE GUZEL CNM BENIM TEBRIKLERkizla aksama kadar resmen pinekledim totomu yerinden kaldirmadim su son iki saatte butun evin isini bitirip ustune bir de yemek yaptim. anam istesem neler neler yapiyom da istemezsem de dunya yikilsa umrumda degil. ha bu arada acik ogretim sonuclari aciklanmis ve en cok calistigim ders haric hepsinden gecmisim:))) vallahi sevinimmi uzuleyimmi bilemedim ya. gelecek donem hic ders birakmazsam belki tekders sinavi hakki alirim. bakalim ne yapacam seneye. ay son sinif olmanin stresi de bir baskaymis yaw:)))
ALLAH SIFA VERSIN CNMhepinizden allah razi olsun kizlar. sut muz su ne varsa yaptim kahve pek olmaz heralde yedi bucuk aylik henuz cucuk. sabaha gore biraz daha iyi sanki. insallah atlatirda kilo falan kaybetmeden. bebegin en zor zamanlari geldi huysuzluk uykusuzluk agri. offf allah yardim etsin kuzuma ve diger tum kuzucuklara.
hepinizden allah razi olsun kizlar. sut muz su ne varsa yaptim kahve pek olmaz heralde yedi bucuk aylik henuz cucuk. sabaha gore biraz daha iyi sanki. insallah atlatirda kilo falan kaybetmeden. bebegin en zor zamanlari geldi huysuzluk uykusuzluk agri. offf allah yardim etsin kuzuma ve diger tum kuzucuklara.
ooooooooooo aksam yemegın supermıs cnm kendıne buzgulama yapman harıka olmus cnmmerhabalaaarrr menumu yazıyorum.
Kahvalti :
1- 2 dilim peynir
1 bardak tarçınlı süt
5 zeytin
5 kiraz
1 şeftali
öğlen.
Biliyorsunuz arkadaşlarla buluştum.
Fellah köftesi ve çay
1 ısırık börek 1 ısırık kek 1 ısırık kurabiye
1 yaprak sarması 1 lokma patates salatası
ınanin ki ayıp olmasın diye yedim hiiiccc yiyesim yoktu.
Aksam:
Eşim hamsi kizarttirdi
kaptanım sana mesaj atacaktim yiyebilir miyim diye.
Sonra karatayin kızartmaya karşı olduğu geldi aklıma
dedim zaten sağlıksız kızartma
kendime küçük tavada 10 tanecik hamsi bugladim
bol soğan salatası
1 soda
közlenmış biber
suyu 3 lt yaparım inşallah
ayrıca 45 dk leslie yaptim. 😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊
kizla aksama kadar resmen pinekledim totomu yerinden kaldirmadim su son iki saatte butun evin isini bitirip ustune bir de yemek yaptim. anam istesem neler neler yapiyom da istemezsem de dunya yikilsa umrumda degil. ha bu arada acik ogretim sonuclari aciklanmis ve en cok calistigim ders haric hepsinden gecmisim:))) vallahi sevinimmi uzuleyimmi bilemedim ya. gelecek donem hic ders birakmazsam belki tekders sinavi hakki alirim. bakalim ne yapacam seneye. ay son sinif olmanin stresi de bir baskaymis yaw:)))
😊 son sınıf en tatlı dönem. Bölümün ne canım. ?
ooooooooooo aksam yemegın supermıs cnm kendıne buzgulama yapman harıka olmus cnm
sosyoloji okuyorum azicik uzatmaya gitti ama kismet napalim uc cokuk es ev okul ancak idare ediyom:)))
AY NE GUZEL CNM BENIM TEBRIKLER
INSAlLLAH GELCEK DONEM ISTEDIGIN HAKKI ALIRSIN..$INAN BENDE TUM GUN IS YAPAYIM DEDIGIM GUNLERDE ZAR ZOR ISTEKSIZ YAPIYPRUM ISLERI AMA BAZEN YARIM SAAT SONRA BIZE GELECEK MISAFIRLER GELMEDEN BIR BAKMISSIN KI EV PIRIL PIRIL HAZIRLIK TASTAMAM
ALLAH SIFA VERSIN CNM
ay o misafir gelecek panigini hiiiic sorma apartmani temizle deseler temizlerim heralde o kisa surede:)))
Maşallah 3 çocuğun mu var 😊
Çok çok iyi son sınıfa gelmişsin mezuniyet de yakın zamanda olur inşallah
evet uc cocuk biri yedi bucuk aylik biri bes bucuk yasinda digeri de sekiz oldu. insallah bir gun budan mezuniyetimi de kutlarz ne guzel olur.
ben bugunki menumu yaziyim zayiflamaya calisan 80 kiloya yakin birinin degil de kilo almak icin yanip tutusan 40 kilo birinin menusu oldu bu
ogle 12
4-5 yk bulgur coban salata 3-4 yl domates corbasi
aramsi beni mahveden sacma yeme krizi (bu kismi okurken yeemmmeaaeeeekkkk diye buzdolabina saldiran birini hayal etmenizi oneririrm)
4hurma yarim muz yarim seftali 1 stick cikolata 1 pikomsu cikolata ama kalorisi ve yagi pikodan az 2 ceviz
aksam 16.30
2 yumurtadan sogan biber ve peynirli omlet 4 zeytin salatalik roka
su yatana kadar 3 lt icicem 2 bardak yesilcay ictim 1 bardak daha icicem belki biberiye de demlerim
spor leslie 4 mile yaptim ve 50 mekik cektim biraz sonar leslie 3 mile yapip 50 mekik daha cekicem insallah
ben bugunki menumu yaziyim zayiflamaya calisan 80 kiloya yakin birinin degil de kilo almak icin yanip tutusan 40 kilo birinin menusu oldu bu
ogle 12
4-5 yk bulgur coban salata 3-4 yl domates corbasi
aramsi beni mahveden sacma yeme krizi (bu kismi okurken yeemmmeaaeeeekkkk diye buzdolabina saldiran birini hayal etmenizi oneririrm)
4hurma yarim muz yarim seftali 1 stick cikolata 1 pikomsu cikolata ama kalorisi ve yagi pikodan az 2 ceviz
aksam 16.30
2 yumurtadan sogan biber ve peynirli omlet 4 zeytin salatalik roka
su yatana kadar 3 lt icicem 2 bardak yesilcay ictim 1 bardak daha icicem belki biberiye de demlerim
spor leslie 4 mile yaptim ve 50 mekik cektim biraz sonar leslie 3 mile yapip 50 mekik daha cekicem insallah
evet uc cocuk biri yedi bucuk aylik biri bes bucuk yasinda digeri de sekiz oldu. insallah bir gun budan mezuniyetimi de kutlarz ne guzel olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?