Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

valla bana da annem soyledi yarin deniycem ben ayaklarim sismis gibi geliyor bana odem sanirim :26: benim zaten elim ayaklarim cok cabuk su toplar bir ara ilaclar falan var odem attirici dediler ama simdi dogali varken kimyasali vucuda almaya gerek yok bence

buarada hosbulduk banucum. cok yorgunum ama otele geldım burdan calısmaya devam 1 saat daha bakarım. Yada yatarım sabah kalkınca bakarım. Ne bılıyım bıtmıyor su ısle ben bıtıcem o olcak.

hoşgeldinnn cnmmmmmm bende karıştırmayı çok severim ama nar ekşisi pişince nasıl olur onu bilemedim sen test edip onaylamışsınnn deneriz bizde

yoğurtsuz kalma cnmm mutlaka mayala

ben yarin aksam yapiyim o zaman bir bardak maydonoz bi bardak kiraz sapi icerim belki cuma tartiya etkisi olur
cok sagol ablacim
hadi iyi geceler

tamam cnmmm yarın yaparsınnn ne demek bızdıkımmm allah rahatlık versin iyi geceler

Ayçacımmm acıkmıyorsan yemek zorunda değilsin çünkü bir süre sonra 8-9 saat bile acıkmayabiliyor insan sen de ayran içebilirsin sadece cnmcımm

aynenn cnmmm tuza dikkat edersen ödem olmaz Özgecimmm mümkünse turşuluk kristal tuzlardan kullanın sofra tuzu kullanmayın

buarada hosbulduk banucum. cok yorgunum ama otele geldım burdan calısmaya devam 1 saat daha bakarım. Yada yatarım sabah kalkınca bakarım. Ne bılıyım bıtmıyor su ısle ben bıtıcem o olcak.

bence yat cnm benim beynin biraz dinlensinnn dünya işi bitermi hiçç sen varsan herşey var yeter kuzum evde çalışınca sana fazladan bir gelir gelmiyor

ben yatmaya kaciyorum hepinize iyi geceler

iyi geceler bitanemmmm uyu güzelce dinlennn

Toplam 13 kullanıcı konuyu okuyor. (2 üye ve 11 ziyaretçi)
KK Pro ÜyeSweetdimple, Sindi564+
Sindimmm perdeleri açık unutmuşsun yine

Son düzenleme:

bence yat cnm benim beynin biraz dinlensinnn dünya işi bitermi hiçç sen varsan herşey var yeter kuzum evde çalışınca sana fazladan bir gelir gelmiyor

iyi geceler bitanemmmm uyu güzelce dinlennn

Haklısın cnım yatıyım ben en ıyısı sankı bana madalya takıcaklar bıtırdım dıye. Daha cok ıs gelıcek. Ablaların sozu dınlenmeli Iyı geceler canımmm

Haklısın cnım yatıyım ben en ıyısı sankı bana madalya takıcaklar bıtırdım dıye. Daha cok ıs gelıcek. Ablaların sozu dınlenmeli Iyı geceler canımmm

ayy cok guldum. Cok yasa emı banucum

Toplam 16 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 15 ziyaretçi)

Gıt gıdede artıkyorr.

aynenn cnmmm abla sözü dinleee sen uyu güzelce dinlen tatlım bende kaçıyorum kuzum tırstımmmm resmen basıldıkk gül kuzum gülmek iyidir herkese iyi geceler meleklerimmm allah rahatlık versinnnn

yarın son günn kaçamak yapanlara af yok ona göree size güveniyorummmm

Maydanoz çayının yapılışı

1) Ocağa cezve (çaydanlık) su koyun ve kaynatın .
2) Su kaynadığında, çeyrek kase taze maydanoz yaprağı veya sapı ekleyin. Asla kurutulmuş maydanoz yaprakları veya sapları kullanılmamalıdır.
3) Yaklaşık beş dakika kadar kaynatın.
4) Çaydanlıktan maydanozu çıkartın. Maydanoz sapı veya yapraklarını sıkın ve atın. Tekrar kullanmayın
5) Maydanoz Çayınız hazırdır. İçine limon sıkabilirsiniz zevkinize göre Dilerseniz sıcak dilerseniz soğuk servis edebilirsiniz.

gittim kuzummmm

masallh Boyle menulerı gordukce kendımınkılerden utanıyorum bazen
hayırdır cnm noldu
o zaman aksamı hafıf tut cnm nolcak
bencede dogalı varken nıye kımyasal alalım dımı cnmbende regl oldugum ıcın nedense bu sefer kılo gıtmeyecek gıbı gelıyo bana gecen ay 1 kılo 100 gr gıtmıstı ınsallah bu hafta da gıder
ben yatmaya kaciyorum hepinize iyi geceler
ıyı geceler cnm
buarada hosbulduk banucum. Cok yorgunum ama otele geldım burdan calısmaya devam 1 saat daha bakarım. Yada yatarım sabah kalkınca bakarım. Ne bılıyım bıtmıyor su ısle Ben bıtıcem o olcak.
ahh cook yoruluyosun cnm
toplam 13 kullanıcı konuyu okuyor. (2 üye ve 11 ziyaretçi)
Kk pro üyesweetdimple, sindi564+
sindimmm perdeleri açık unutmuşsun yine
ayy malezemeler varken sassy su yapayım dedım cnm
haklısın cnım yatıyım ben en ıyısı sankı bana madalya takıcaklar bıtırdım dıye. Daha cok ıs gelıcek. Ablaların sozu dınlenmeli ıyı geceler canımmm
ıyı geceler cnm bencede yat dınlen sonra yorgun dusup halsız kalma sen regl oldun mu cnm bız ılk eslestıgımız hafta aynı zamanda olmustuk yenı bıtmıstı merak ettım
ıyı geceler bıtanem
tesekkurler cnm bnm ıyı geceler tekrar

Yok canim benim olmadim. Haftaya olmam lazim. Hayirdir sohbetin bi yerinden goruru gb oldum bebis fln mi var diye supheleniuosun yoksa

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Herkese bugun iyisinizdir ins... evet kaptanim farkindayim dunku sacma sapan menumun ama canim istemiyorsada fazla bisey yapamiyorum yedigimde yaziyorum yemeyince yalandan biseyler yazamamki ama sicaklar hastalik is fln hepsi birden bastirinca canim istemedi k.bakma daha iyi olmaya calisicam ins...

Gunaydin kizlar nasilsiniz gece kaynatmissiniz masallah. Ben de nihayet format attim tel e kk nin net sayfasini kisa yol yapmistim ama simdi actigim sayfa tuhaf hic pc sayfasi gibi degil viberin de eski surumu yuklendi oturup aglicam. Aliskanliklarina bagli biriyim yenilikler beni boguyo napacam ya insallah bunlara da alisirim. Amiiiiiiin

Kizlar dun resmen sok oldum annemle konusuyodum eltin evine donmus dedi. Eltilerim kp lere gelmislerdi de. Ben haberim yok izinleri bitmismi dedim annem sadece eltimin gittigini kaynimin memlekette oldugunu soyledi annesi rahatdizlandida gitti demisler. Aradim gecmis olsun diyecektim dediki biz kavga ettik ondan geldim ayrilacam esimden. Ben sok oldum kiz noldu da ayrilacan kp ne yapti dedim. Misafirlige gitmisler bu corabiyla yere basmis eve gelincede kp corabini cikarsin demis. Bana pis muamelesi yaptilar esimde hic bise solemedi diye gece yarisi kalkmis evi terketmis. Kocasi izin vermemis tek gitmesine arabayla birakip gelmis. 600 km fazla uzata evleride. Kiz birde dort aylik hamile. Ya ben katlanamam bu tavitlara yol yakinken bisin diyor. Arabam var param var nasil olsa bakarim cocuguma diyo. Biraz bahane etmis baglari koparmak icin ama etkisinin ailede ne olacagini merak ediyorum dogrusu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…