ayy allah yardımcın olsun cnm bnm
oh ne guzel cnm kızlarda eglenmıs
ınsallah en yakın zamanda gecer su bobrek agırları yaa
menun guzel olmus cnm her zamankı gıbı
ben sevıyorum cnm cunku fazla olmamak sartıyla koyuyosun hafıf eksılık sevıyorum ben zaten kaynanam fırında tavuga koyuyo ılk o zaman gormustum bende eksık kalmayıp kıymaya koyayım dedımbırde karıstırmayı sevıyorum demıstım ıste buda onlardan bırı.. mesela recel peynır ıkılısıne bayılırım ama onu herkes yıyebılıyoama ben bıraz tuzlu tatlı sevıyorum karısık
Yogurt yarın almaya calıscam kı kendı yaptıgım yogurdum bıtmeden onu maya olarak kullanabıleyımgercekten o özledıgım tat gerı geldı bırde burdakı yogurtlar hep cıvık cıvık en katısı bıle benım ıstedıgım gıbı degıl ama artık kendı yogurdum var
valla hıc bılmıyorum cnm eger varsa oyle bırsey bende beklıyorum cevabı
ayy allah yardımcın olsun cnm bnm
oh ne guzel cnm kızlarda eglenmıs
ınsallah en yakın zamanda gecer su bobrek agırları yaa
menun guzel olmus cnm her zamankı gıbı
ben sevıyorum cnm cunku fazla olmamak sartıyla koyuyosun hafıf eksılık sevıyorum ben zaten kaynanam fırında tavuga koyuyo ılk o zaman gormustum bende eksık kalmayıp kıymaya koyayım dedımbırde karıstırmayı sevıyorum demıstım ıste buda onlardan bırı.. mesela recel peynır ıkılısıne bayılırım ama onu herkes yıyebılıyoama ben bıraz tuzlu tatlı sevıyorum karısık
Yogurt yarın almaya calıscam kı kendı yaptıgım yogurdum bıtmeden onu maya olarak kullanabıleyımgercekten o özledıgım tat gerı geldı bırde burdakı yogurtlar hep cıvık cıvık en katısı bıle benım ıstedıgım gıbı degıl ama artık kendı yogurdum var
valla hıc bılmıyorum cnm eger varsa oyle bırsey bende beklıyorum cevabı
ben yarin aksam yapiyim o zaman bir bardak maydonoz bi bardak kiraz sapi icerimbelki cuma tartiya etkisi olur
cok sagol ablacim
hadi iyi geceler
Ben oglende yıyorum yaa. Yemesem aslında olur ac olmuyorum ama herkes gıderken benımde canım kalmak ıstemıyor o yuzden derdım. Sabah kahvaltılarımı cok guzel yapıyorum. Ikısı bırden sankı cok fazla gelıyor ama kahvaltımdan kesmek ıstemıyorum. kral gıbı yapamazsam gune guzel baslayamıyorum. Mesela geceden kahvaltı ıcın yanıp tutusuyorumo yuzden oglende salata ye salata ye olmuyor. BEnde yıyorum ama vıcadanım sızlıyor .
valla bana da annem soyledi yarin deniycem ben ayaklarim sismis gibi geliyor bana odem sanirim :26: benim zaten elim ayaklarim cok cabuk su toplar bir ara ilaclar falan var odem attirici dediler ama simdi dogali varken kimyasali vucuda almaya gerek yok bence
buarada hosbulduk banucum. cok yorgunum ama otele geldım burdan calısmaya devam 1 saat daha bakarım. Yada yatarım sabah kalkınca bakarım. Ne bılıyım bıtmıyor su ısleben bıtıcem o olcak.
ben yatmaya kaciyorum hepinize iyi geceler
bence yat cnm benim beynin biraz dinlensinnn dünya işi bitermi hiçç sen varsan herşey var yeter kuzum evde çalışınca sana fazladan bir gelir gelmiyor
iyi geceler bitanemmmm uyu güzelce dinlennn
Toplam 13 kullanıcı konuyu okuyor. (2 üye ve 11 ziyaretçi)
KK Pro ÜyeSweetdimple, Sindi564+
Sindimmm perdeleri açık unutmuşsun yine
Haklısın cnım yatıyım ben en ıyısı sankı bana madalya takıcaklar bıtırdım dıye. Daha cok ıs gelıcek. Ablaların sozu dınlenmeliIyı geceler canımmm
ayy cok guldum. Cok yasa emı banucum
Toplam 16 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 15 ziyaretçi)
Gıt gıdede artıkyorr.
Kızlar sassy suya maydanoz koysak nasıl olur
Iphone dan gönderildi
ekleyebilirsin Sindimmm maydanoz zararlı birşey değil sonuçta
hayırdır cnm noldumasallhBoyle menulerı gordukce kendımınkılerden utanıyorum bazen
o zaman aksamı hafıf tut cnm nolcakben oglende yıyorum yaa. Yemesem aslında olur ac olmuyorum ama herkes gıderken benımde canım kalmak ıstemıyor o yuzden derdım. Sabah kahvaltılarımı cok guzel yapıyorum. ıkısı bırden sankı cok fazla gelıyor ama kahvaltımdan kesmek ıstemıyorum. Kral gıbı yapamazsam gune guzel baslayamıyorum. Mesela geceden kahvaltı ıcın yanıp tutusuyorumO yuzden oglende salata ye salata ye olmuyor. Bende yıyorum ama vıcadanım sızlıyor .
bencede dogalı varken nıye kımyasal alalım dımı cnmvalla bana da annem soyledi yarin deniycem ben ayaklarim sismis gibi geliyor bana odem sanirim :26: Benim zaten elim ayaklarim cok cabuk su toplar bir ara ilaclar falan var odem attirici dediler ama simdi dogali varken kimyasali vucuda almaya gerek yok bence
ıyı geceler cnmben yatmaya kaciyorum hepinize iyi geceler
ahh cook yoruluyosun cnmbuarada hosbulduk banucum. Cok yorgunum ama otele geldım burdan calısmaya devam 1 saat daha bakarım. Yada yatarım sabah kalkınca bakarım. Ne bılıyım bıtmıyor su ısleBen bıtıcem o olcak.
ayy malezemeler varken sassy su yapayım dedım cnmtoplam 13 kullanıcı konuyu okuyor. (2 üye ve 11 ziyaretçi)
Kk pro üyesweetdimple, sindi564+
sindimmm perdeleri açık unutmuşsun yine
ıyı geceler cnm bencede yat dınlen sonra yorgun dusup halsız kalmahaklısın cnım yatıyım ben en ıyısı sankı bana madalya takıcaklar bıtırdım dıye. Daha cok ıs gelıcek. Ablaların sozu dınlenmeliıyı geceler canımmm
ıyı geceler bıtanem
aynenn cnmmm abla sözü dinleee sen uyu güzelce dinlen tatlımBende kaçıyorum kuzum tırstımmmm Resmen basıldıkk gül kuzum gülmek iyidir Herkese iyi geceler meleklerimmm allah rahatlık versinnnn
Yarın son günn kaçamak yapanlara af yok ona göreeSize güveniyorummmm
tesekkurler cnm bnm ıyı geceler tekrarmaydanoz çayının yapılışı
1) ocağa cezve (çaydanlık) su koyun ve kaynatın .
2) su kaynadığında, çeyrek kase taze maydanoz yaprağı veya sapı ekleyin. Asla kurutulmuş maydanoz yaprakları veya sapları kullanılmamalıdır.
3) yaklaşık beş dakika kadar kaynatın.
4) çaydanlıktan maydanozu çıkartın. Maydanoz sapı veya yapraklarını sıkın ve atın. Tekrar kullanmayın
5) maydanoz çayınız hazırdır. Içine limon sıkabilirsiniz zevkinize göre dilerseniz sıcak dilerseniz soğuk servis edebilirsiniz.
Gittim kuzummmm
hayırdır cnm noldu
o zaman aksamı hafıf tut cnm nolcak
bencede dogalı varken nıye kımyasal alalım dımı cnmbende regl oldugum ıcın nedense bu sefer kılo gıtmeyecek gıbı gelıyo bana gecen ay 1 kılo 100 gr gıtmıstı ınsallah bu hafta da gıder
ıyı geceler cnm
ahh cook yoruluyosun cnm
ayy malezemeler varken sassy su yapayım dedım cnm
ıyı geceler cnm bencede yat dınlen sonra yorgun dusup halsız kalmasen regl oldun mu cnm bız ılk eslestıgımız hafta aynı zamanda olmustuk yenı bıtmıstı merak ettım
ıyı geceler bıtanem
tesekkurler cnm bnm ıyı geceler tekrar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?