Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

helal sana gulaycım COCUKTA YAPARIM KARİYERDE lafı senın için söylenmıs galıba
sagol banucum yuzme bılmıyorum ama aslında kızlarla herzaman gırerım boyumu gecmıycek kadar suda bıraz eglenıp stres atarım ama agrılarım cook hıc gecmöıyo.denızı görunce bıle üşüdum bıde suya gırsem maahvolurdum.küçük kızım 2 yasında gecensene 1yasındaydı hep benle gırerdı denıze oynatırdım sımıtle yuzdururdum.busene ben gırmeyınce oda ablasıyla az oynadı sıkıldı kumda beraber oynadık.ama yuzum pancar gıbı suanda cook kızardım
sagol canım ınsallah gecer kasıklarımada vuruyo 2 gundur anlamadım nasıl agrıymıs bacaklarım kasıklarım böbreklerım off ya saglık cook önemlı

ay allah korusun ınsallah bosanmazlar ama helal olsun tavrını koymus alttan aldıkca tepemıze cıkıyolar

Vallahi bosanacaklarini dusunmuyorum. Olsa olsa ailesiyle arasini koparmaya calisiyordur gibi geliyor.

gunaydın kızlar aksam gecmıs yaparken uyku bastırdı malum gunduz yoruldum kızlarla denızde bıde ustune 1.5 saat yurudum aksam acaıp yorulmusum.az uyuyayım kalkarım dedım ama gece1de uyandım pcyıde acmadım o saatte.sabah yuruyusten gelınce kahvaltımı yaptım saksılarımı suladım kızları doyurdum sonrada kalan gecmısımı bıtırdım.allahtan fazla kaynatmamısınız 10 sayfa cabucak bıttısımdı dunkı menumude yazayımda sonra ev ısıne gırıseyım şöyle dıp köşe yapmam lazım bugun yarın ramazanda hıc enerjım olmuyo

dunkı menum

sabah kapya bıberle 2yumurtalı omlet peynır zeytın 2dılım ekmek
öğlen 1paket form bıskuvı 2tane tutku bıskuvı (denızdeyken yedım yemeklere saldırmıyım etrafta dıye)
aksam mangal yaptık 2 tavuk pirzola 4 köfte salata ayran 4kasık pudıng:26::26:

4lıtre su
3bardak yesılçay
1bardak hıbıskus
1bardak yesılkahve

spor 3saat yuruyus 50 mekık

aynen ya bırdaha zorunda kalmadıkca almmıcam ınsallahhep kendım yaparım

sanırım 7-8 aylık cnm

bu tarz kavgalar olur evlilikte boşanmazlar merak etme. insanlar birbirine alışana kadar alınganlık ta oluyor sonra geçip gidiyor gülüyorsun. hakkında hayırlısı canım

bu da güzel bi tarif. ben limon suyu ile blendırda çekilen maydanoz kürünüde duymuştum bu basit olur

afiyet olsun güzel menü :)

afiyet olsun bence olmuş akşam

afiyet olsun neyse spor iyi yakmışssındır onları :)
Sabah
1 muz
3 zeytin
1 domates
3-4 kasik corba

Oglen
1 fincan kahve
1 bardak ayran

Aksam
1 kayisi
Yarim muz
Yarim seftali
2-3catal peynir

afiyet olsun canınız meyve istemiş galiba

Sabah ;kkk
Akşam ;9ızgara kofte ,patlıcan biber salatası (kozlenmiş )salata ,ayran ,
Spor; 30dk voleybol
Su,2,5litre

kkk nedir acaba :) afiyet olsun

afiyet olsun kestane şekerlerini yakarsınız hemen umarım :)

afiyet olsun spor ve sıvı kısmına bayıldım ablacım maşallah sana

kkk : karatay kahvaltısı demek sanırım canım
kestane şekerleri çok oldu farkındayım dayanamadım yedim

afiyet olsun :)

a evet olabilir :) olsun canım afiyet olsun sporla birazda kısarak yakarsın onları hemencecik yağ olmadan inş :13:

kizlar merhaba nasilsiniz bakayim islere baslamadan once tarcinli zencefilli kahve keyfimi icerken size takilayim dedim ama laptop dondu o olana kadar kahvem bitti
esim evdeydi az once oglumu alip gitti bende ev islerine koyulayim hadi optum hepinizi

neslim nasilsin..
dun limon karanfil ikilisini yaptim ama benim sinekler evin icindeydi yatmadan once basucuma koydum yinede geldiler sinekler
sanirim ben sineklerin gelme nedenini buldum..
oglum meyve suyu dolu biberonu bir yukari bir asagi sallayip oynuyodu dun tesaduf eseri gordum ve sinekler benim oglum nereye gise pesinden gidiyo sanirim meyve suyunun tatli tadina mi geliyo denir ne denir tam bilemedim ama oyle iste
bugun yine bir dip kose temizlik yapcam ve meyve suyu icerken oglumu goz hapsine sokcam artik

Merhaba kızlar bugün çok sevdiğim arkadaşımla vedalaştık😭 Üzgünüm bende....
Şimdi kuzumu uyuttum mutfak toplanmayi bekliyor ayrıca giyinme odası çamaşırlar offff offff bu iş hiiiiiiiccçc bitmez mi yaaaa

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

afiyet olsun :)

a evet olabilir :) olsun canım afiyet olsun sporla birazda kısarak yakarsın onları hemencecik yağ olmadan inş :13:
tesekkur edrım canım sagol

kız o nasıl kahve turk kahvesımı ama afıyet olsun.bende ıs yapıyodum bı bakayım dedım pc acık muzık calıyo bana gaz versın dıye hıc ıs yapasımda yook böbreklerım agrıyo ya off ama ramazan gelıyo söyle komple sılıp supurmek lazım bugun yarın bıtıreyım utulerımıde aradan cıkarayımda ramazanda aksamları ustten ustten yaparım.benı duyanda savasa hazırlanıtyorum zannedernapıyım gunler uzun aclık degıl ama susuzluk pılımı bıtırıyo ramazanda oyuzden fazla yorulmamam lazım
sanada kolay gelsın canım bende işime döneyım

aynen cnm hic bitmez insallah arkadasinla en yakin zamanda yine bulusabilirsiniz..bende ailem ve arkadaslarimdan ayriyim ama tlf net sayesinde gorusebiliyorum
valla benide isler bekliyoama evde kimse yokken rahat rahat kk ya giremeden edemiyorum

evet cnm turk kahvesi ama ben sade icemiyorum ve hatta turk kahvesiyle aram hic yok yani ama bu son 3 gundur nasil cnm cekiyo anlatamam bende sasirdim aklima zencefilli tarcinli yapanlar geldi oyle yapayim hem zencefil metabolizmayi hizlandiriyo yanlis bilmiyorsam biraz aci oluyo kahve biber var gibi o yuzden olcuye dikkat etmek gerek..tarcinda tatli ihtiyacini karsiliyo daha ne olsun sevdim ben boylesini
aynen benimde laptiop acik tlf a bildirim geldi mi hemen bakiyorum kim ne yazmis diye
iyi yapiyosun cnm ramazan oncesi temizlik iyidr bende dun mutfagi halletim aksam cunku susuzluk zorlicak hepimizi gercekten sanada kolay gelsin cnm

Slm meleklerimmmmmm nasılsınız herşey yolundadır inşşşşşş

Bu sıcak nedir kızlar buharlaşacağız sanki sabah anneannemi ve teyzemi foçaya götürdüm anneanneme sıcak çok dokunuyor oraıs biraz daha serin az önce geldimmm arabanın derecesi 46 gösteriyordu duşa zor attım kendimiii

zencefil ve zerdeçal metabolizmayı hızlandırıyor bitanemmmm afiyetolsun iyi yapmışsın cnmmm kolay gelsişn kuzummm bugün işleri bitirmeye çalışın yarın oruçlu olacağız nasipse

aynen cnm hic bitmez insallah arkadasinla en yakin zamanda yine bulusabilirsiniz..bende ailem ve arkadaslarimdan ayriyim ama tlf net sayesinde gorusebiliyorum
valla benide isler bekliyoama evde kimse yokken rahat rahat kk ya giremeden edemiyorum

bir kk bir iş yap cnm benimmm ben öyle yapıyorum ama şu an vinç gelse kalkacak halim yok dinlenirken hemen kk ya daldım

susuzluk zorlayacak zaten kuzummm yoksa acıkacağımızı sanmıyorum kolay gelsin bitanemmmm

Merhaba Aytencimm haklısın sevdiğin biriyle vedalaşmak hakikaten zor cnmmm fakat gönüller bir olduuktan sonra teknolojiyle artık uzaklar yakın oluyor cnm benim

alişin kendi tatlılığı yeter nuracımmmm ondan peşindeler bence

hadi kolay gelsin bebişimmmmm

o kestane şekerleri yarın tartıda ne gösterecek bakalım

tşkler bitanemmmm

bu da güzel bi tarif. ben limon suyu ile blendırda çekilen maydanoz kürünüde duymuştum bu basit olur

evet cnm fazla teferruatlı olmadığı için pratik blendırda çekilince minik parçalara bölündüğü için vitamin namına birşey kalmıyor neslim

Eki Görüntüle 1169615 pudingmiiiiii hemde akşammmmmm

Eylülllllllllllllllllllllllllllllllllllll akşamdan sonra kaçamak yapmak yokkkkkkk
hakettin kuzummm

kolay gelsin bitanemmmmm

güneş koruyucusu sürmedinmi Eylülümmm normal dışarı çıkarken bile kullanmka şart oldu artık hele ki deniz kenarında olmazsa olmazlardan cnmm

iki güne geçer yüzün cnm benimm ama denize girmemekle iyi yapmışsın böbreklerin daha kötü olabilirdi ramazandan sonra iyi hissedersen girersin cnmm

Kayınpederin hakikaten ilginç bir karaktere sahip Gülayımmm gelinin çorabınımı takip etmişş çok ilginç hakikatenn

fakat eltin eşiyle bir sorunu yoksa yuvasını bozmamalı bence üstelik de hamişşş araba para o çocuğu babasız büyütmenin telafisi olamazki iyi düşünmeli inş geri döner cnm

ben cepten nete giremiyorum hiç mecbur kalırsam da normal netten giriyorum o kk uygulaması çok karışık geldi full site yapıp giriyorum biraz küçük ama bu daha iyi geldi bana

Slm leylacımmmm sıcaklar olmasa iyiyiz şükür kuzummm sen nasılsın ne kusuru bitanemmm ben senin sağlığın için endişeleniyorum cnm benim

uyku tutmadı dedim t opiğe bakayım
maşallah güzel kaynatmışsınız

evet sohbet güzeldi Aytencim

Slm ay sabahtan beri kiz kardesimle uzuuuuun uzuuuun muhabbet ediyoruz. Nadil ozlemisim. Sukur turkiyeye donmesine bir hafta kaldi. İnsallah en kisa suredede gorurum fistigi

Ben dun menumu yazdim o sirada tel caldi hepsi gitti. Sonrada usendim yazmadim bari yesilcayimi yudumlarken onuda yazi vereyim.
Sabah: karatay kahvaltisi
Ogleden sonra dort parmak cevizli sucuk
Aksam: iki kade kuru fasulye, uc kasik bulgur pilavi, bir parca kuru sogan
3 lt kadar su, kirk dk kadar yuruyus

Slm ay sabahtan beri kiz kardesimle uzuuuuun uzuuuun muhabbet ediyoruz. Nadil ozlemisim. Sukur turkiyeye donmesine bir hafta kaldi. İnsallah en kisa suredede gorurum fistigi

afiyetolsun cnmmmm cadalozu bizde özledik slm söyleseydinnnn neden uğramaz oldu hayırsız az kalmış bol bol hasret giderirsiniz artıkkk

afiyetolsun cnmmmm cevizli sucuğu görmedim sanma fakat kararında tüketmişsinnnn

367.etap

Eki Görüntüle 1159341 Eki Görüntüle 1167230 Eki Görüntüle 1167231

[TABLE="class: grid, width: 500"]
[TR]
[TD]İsim[/TD]
[TD]Pazartesi[/TD]
[TD]Salı [/TD]
[TD]Çarşamba[/TD]
[TD]Perşembe[/TD]
[TD]Cuma [/TD]
[TD]Cumartesi[/TD]
[TD]Pazar[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Sindi[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Ayyüzlüm[/TD]
[TD][/TD]
[TD]:131:[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Perihan izinli[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Eylül Sıla[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Neslihan[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Ferideei[/TD]
[TD][/TD]
[TD]:103:[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Özge[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Leyla[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Bilge[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Ayten[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Cardialgia[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]shadowshows[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Fatma[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Eki Görüntüle 1167229

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…