- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.188
- 598
hoşgeldin banucum bayadır pc başındayım kocama yakalanmadan çıkmalıyım duyarlı baba adayı
sana ugramadan çıkmak istemedim ohh anneciğinle teyzeciğin rahat eder
bende bizim kelebeklerin kanatlarını koparacagım yenilerin daha azimli olması gerekirken tık yok valla paylaşım az menüler eksik olanda kaçamak dolu
suç bende bir hafta giremedim ipin ucunu baştan sağlam almak lazım işte böyle bizden
burasıda çok sıcak buharlaşarak kilo vermeyi düşünüyorum yoksa pek mümkün görünmüyor
kiralık sevgili diye film vardı demişsin sen söyleyince hatırladım
dediğin gibi ablacığım boşver o kadarda marjinal olmayalım
5.Günde en az 5 mesaj yazma zorunluluğu vardır,bu en az rakamdır,haftada 35 mesaj altına düşen üye 2.sarı karttan sonra takımdan çıkarılacaktır..Paylaşım ve destek ne kadar çok olursa motivasyonun o kadar yüksek olacağı unutulmamalıdır
Leyla :68
Özge :50
Ayten :45 : Aytencim katılımın paylaşımın çok iyi tşk ederim takım listesine hoşgeldin cnm yarın listedesin sabah erkenden bildirimini yapıp isteye eklemelisin cnm
Neslihan :26 Tatilde olduğun için bu haftayı gözardı ediyoruz kuzumm
Cardialgia :24 Bitanemm katılımın ve menü paylaşımın malesef yeterli değildeneme süreni 1 hafta daha uzattım bilgin olsun cnmm
Fatma :17 takımda 2. günü olmasına rağmen
Feride :16 kpss sınavına dek mesaj sayısından muaf
Eylül Sıla : Yufkaydı hastalıktı derken bu haftayı gözardı ediyoruz cnmmm
Shadowshows: 13 Bitanem inş bir sorun yoktur fakat katılımın ve menü paylaşımın yetersizo yüzden deneme süreni hafta daha uzatıyorum cnmm
Bilge :0 büyük ihtimal aramızdan ayrıldı cuma bildirimde bulunmazsa diskalifiye olacak
Evetttttt Cumadan itibaren mesaj sayılarınız bu şekilde meleklerimmmmsizden ricam şayet bir mazeretiniz olursa önceden bildirin ki mesaj sayısından muaf olabilesiniz takım kurallarımız belli ve hepiniz bu kuralları kabul ederek geldiniz şayet bu kurallar olmazsa disiplin olmaz ve hepimiz gevşeriz inanın ne kadar çok katılım paylaşım olursa motivasyonumuz o kadar iyi olur bu haftalık sarı kart olayını iptal ediyorum bu haftadan sonra mazeretsiz mesaj sayısı düşük olursa devreye girecektir amacımız sağlıklı ve kalıcı bir şekilde kilo vermek bunun için de disiplin şart size güveniyorum katılımı artırmak için önerileriniz varsa lütfen paylaşın meleklerimmm
unutmadan bir hatırlatma daha yapayımmm yarın takımımızın 1, ayı doluyor bu sebeple
13. Ay sonunda her üye ay başındaki kilosunun % 2 sini vermek zorundadır ( buda 57 kilo birisi için 1 kg 78 kg biri için 1, 5 kg ediyor ortalama ki bu bir ayda verilebilecek bir rakamdır)bu kuralı iki kez gerçeklestiremeyen üye diskalifiye edilecektir
bu kuralımız gereği hesaplamaları yapıp sizleri bilgilendireceğimmmm
Sindicimmm haftaya haftalık mesaj sayılarını sayabilirmisin bitanemmm
selaam
bu ne sıcak ya yandım evde sabahtan beri buzlu su içiyorum
menümü yazayım
Kahvaltı 10:30
2 yumurtadan menemen, 4-5 ceviz,çay
Akşam 17:00
1 tabak taze fasulye, 2 köfte (dün hepsini yiyememiştim), 2 ceviz,1 şeftali
spor:1 saat yürüyüş
sıvı:3 lt su, 1 bardak yeşilçay
1 günde en az 5 mesaj atmalıyız demek tamam :)
cuma tartılma günü di mi?
ben haftaya mı bildireceğim kilomu ablacım ?
Hoşgeldin Fatmacımmm çok haklısınnnn allah dışarda çalışanlara yardım etsin evin içinde buharlaşacağız nerdeyseafiyetolsun cnmm
akşam salata yoğurt veya cacık bunlardan ekleyebilirsin bitanemmtam cevizden pintilik etmişsin diyecekken akşam yemişsin süpersinnn
şeftalini mümkünse sabah tüketmeye çalış tatlım saat 15,00 ten sonta yenen meyveler yağ olarak depolanıyor kuzumm
evet bitanem cuma tartı günümüz en geç 12 ye dek bildirim yapmalısınn yeni geldiğin için seni haftaya listeye alacağız inş bitanemm yarında bildirim yaparsın verdiğin iki haftalık kilo yüzde olarakta ikiye bölüneceğpi için birşey farketmiyor cnmm
hoşbuldum
amin çok zor ya bu sıcakta çalışmak Allah herkesin yardımcısı olsun
yoğurdu annem yeni mayaladı daha olmadı diye yiyemedim bide ben kansızım etin yanında süt ürünü yemem yasak demir emilimini azaltıyo doktorum demişti :26:
üst komşu tatlı getirmiş onu görünce canım çekti şeftaliye saldırdım
yorumun için teşekkürler not ettim bunları
hmmmm o zaman geri aldım bitanemm haklısın demir alımını engeller bunun yerine salata yapabilirsin cnm benimrica ederim cnmmm akşam meyve canın çekerse yanında yarım bardak süt veya yoğurt tüket cnmmm zararı minimuma çevirsin hiç olmazsa et yemediğin zamanlar tabiii:44:
salata yapacaktımda sıcaktan mıdır nedir hiç iştahım yok midem dolsun diye yedim inanki :)
tamam tarçınlı süt demişti biri onu deniycem akşam ama sütü 8 den sonra içsem bişi olurmu ki?
içebilirsin cnmmmm ben sabahları tercih ediyorum sütühepimiz her gün içmeliyiz aslında sağlıklı kemikler için şart
tamam o zaman süt içelim güzelleşelim
ben yürüyüşe gidip geleyim bari yoksa üzerime tembellik gelecek sıcakta mıyıştım
kedim bile kendinden geçti bütün gün uyudu
Haklısın cnım yatıyım ben en ıyısı sankı bana madalya takıcaklar bıtırdım dıye. Daha cok ıs gelıcek. Ablaların sozu dınlenmeliIyı geceler canımmm
anam bırı bızı gözetlıyo korktum valla:18::18::18:5.Günde en az 5 mesaj yazma zorunluluğu vardır,bu en az rakamdır,haftada 35 mesaj altına düşen üye 2.sarı karttan sonra takımdan çıkarılacaktır..Paylaşım ve destek ne kadar çok olursa motivasyonun o kadar yüksek olacağı unutulmamalıdır
Leyla :68
Özge :50
Ayten :45 : Aytencim katılımın paylaşımın çok iyi tşk ederim takım listesine hoşgeldin cnm yarın listedesin sabah erkenden bildirimini yapıp isteye eklemelisin cnm
Neslihan :26 Tatilde olduğun için bu haftayı gözardı ediyoruz kuzumm
Cardialgia :24 Bitanemm katılımın ve menü paylaşımın malesef yeterli değildeneme süreni 1 hafta daha uzattım bilgin olsun cnmm
Fatma :17 takımda 2. günü olmasına rağmen
Feride :16 kpss sınavına dek mesaj sayısından muaf
Eylül Sıla : Yufkaydı hastalıktı derken bu haftayı gözardı ediyoruz cnmmm
Shadowshows: 13 Bitanem inş bir sorun yoktur fakat katılımın ve menü paylaşımın yetersizo yüzden deneme süreni hafta daha uzatıyorum cnmm
Bilge :0 büyük ihtimal aramızdan ayrıldı cuma bildirimde bulunmazsa diskalifiye olacak
Evetttttt Cumadan itibaren mesaj sayılarınız bu şekilde meleklerimmmmsizden ricam şayet bir mazeretiniz olursa önceden bildirin ki mesaj sayısından muaf olabilesiniz takım kurallarımız belli ve hepiniz bu kuralları kabul ederek geldiniz şayet bu kurallar olmazsa disiplin olmaz ve hepimiz gevşeriz inanın ne kadar çok katılım paylaşım olursa motivasyonumuz o kadar iyi olur bu haftalık sarı kart olayını iptal ediyorum bu haftadan sonra mazeretsiz mesaj sayısı düşük olursa devreye girecektir amacımız sağlıklı ve kalıcı bir şekilde kilo vermek bunun için de disiplin şart size güveniyorum katılımı artırmak için önerileriniz varsa lütfen paylaşın meleklerimmm
unutmadan bir hatırlatma daha yapayımmm yarın takımımızın 1, ayı doluyor bu sebeple
13. Ay sonunda her üye ay başındaki kilosunun % 2 sini vermek zorundadır ( buda 57 kilo birisi için 1 kg 78 kg biri için 1, 5 kg ediyor ortalama ki bu bir ayda verilebilecek bir rakamdır)bu kuralı iki kez gerçeklestiremeyen üye diskalifiye edilecektir
bu kuralımız gereği hesaplamaları yapıp sizleri bilgilendireceğimmmm
Sindicimmm haftaya haftalık mesaj sayılarını sayabilirmisin bitanemmm
Slm meleklerimmmmmm nasılsınız herşey yolundadır inşşşşşş
Bu sıcak nedir kızlar buharlaşacağız sanki sabah anneannemi ve teyzemi foçaya götürdüm anneanneme sıcak çok dokunuyor oraıs biraz daha serin az önce geldimmmarabanın derecesi 46 gösteriyordu duşa zor attım kendimiii
zencefil ve zerdeçal metabolizmayı hızlandırıyor bitanemmmm afiyetolsun iyi yapmışsın cnmmmkolay gelsişn kuzummm bugün işleri bitirmeye çalışın yarın oruçlu olacağız nasipse
bir kk bir iş yap cnm benimmm ben öyle yapıyorum ama şu an vinç gelse kalkacak halim yok dinlenirken hemen kk ya daldım
susuzluk zorlayacak zaten kuzummm yoksa acıkacağımızı sanmıyorum kolay gelsin bitanemmmm
Merhaba Aytencimm haklısın sevdiğin biriyle vedalaşmak hakikaten zor cnmmm fakat gönüller bir olduuktan sonra teknolojiyle artık uzaklar yakın oluyor cnm benim
alişin kendi tatlılığı yeter nuracımmmmondan peşindeler bence
hadi kolay gelsin bebişimmmmm
o kestane şekerleri yarın tartıda ne gösterecek bakalım
tşkler bitanemmmm
evet cnm fazla teferruatlı olmadığı için pratikblendırda çekilince minik parçalara bölündüğü için vitamin namına birşey kalmıyor neslim
Eki Görüntüle 1169615 pudingmiiiiii hemde akşammmmmm
Eylülllllllllllllllllllllllllllllllllllll akşamdan sonra kaçamak yapmak yokkkkkkk
Eki Görüntüle 1169618 hakettin kuzummm
kolay gelsin bitanemmmmm
güneş koruyucusu sürmedinmi Eylülümmm normal dışarı çıkarken bile kullanmka şart oldu artık hele ki deniz kenarında olmazsa olmazlardan cnmm
iki güne geçer yüzün cnm benimm ama denize girmemekle iyi yapmışsın böbreklerin daha kötü olabilirdi ramazandan sonra iyi hissedersen girersin cnmm
Kayınpederin hakikaten ilginç bir karaktere sahip Gülayımmm gelinin çorabınımı takip etmişş çok ilginç hakikatenn
fakat eltin eşiyle bir sorunu yoksa yuvasını bozmamalı bence üstelik de hamişşş araba para o çocuğu babasız büyütmenin telafisi olamazkiiyi düşünmeli inş geri döner cnm
ben cepten nete giremiyorum hiç mecbur kalırsam da normal netten giriyorum o kk uygulaması çok karışık geldi full site yapıp giriyorum biraz küçük ama bu daha iyi geldi bana
Slm leylacımmmm sıcaklar olmasa iyiyiz şükür kuzummm sen nasılsın ne kusuru bitanemmm ben senin sağlığın için endişeleniyorum cnm benim
evet sohbet güzeldi Aytencim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?