Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

hoşgeldin banucum bayadır pc başındayım kocama yakalanmadan çıkmalıyım duyarlı baba adayı
sana ugramadan çıkmak istemedim ohh anneciğinle teyzeciğin rahat eder
bende bizim kelebeklerin kanatlarını koparacagım yenilerin daha azimli olması gerekirken tık yok valla paylaşım az menüler eksik olanda kaçamak dolu
suç bende bir hafta giremedim ipin ucunu baştan sağlam almak lazım işte böyle bizden
burasıda çok sıcak buharlaşarak kilo vermeyi düşünüyorum yoksa pek mümkün görünmüyor
kiralık sevgili diye film vardı demişsin sen söyleyince hatırladım
dediğin gibi ablacığım boşver o kadarda marjinal olmayalım

Hoşgeldinnnn şirinemmmm mesajları sayarken gelmişsin kaçırdım seni enişte haklı kuzummmm nenemle teyzemi bıraktım kuzum annem benden ayrılmaz evet katılım konusunda düzen lazım cnmmmm bide ben bitirsem saymayı

aynen cnmmm biz böyle iyiyiz şükürrr

5.Günde en az 5 mesaj yazma zorunluluğu vardır,bu en az rakamdır,haftada 35 mesaj altına düşen üye 2.sarı karttan sonra takımdan çıkarılacaktır..Paylaşım ve destek ne kadar çok olursa motivasyonun o kadar yüksek olacağı unutulmamalıdır

Sindi :100 +

Leyla :68

Özge :50

Ayten :45 : Aytencim katılımın paylaşımın çok iyi tşk ederim takım listesine hoşgeldin cnm yarın listedesin sabah erkenden bildirimini yapıp isteye eklemelisin cnm

Neslihan :26 Tatilde olduğun için bu haftayı gözardı ediyoruz kuzumm

Cardialgia :24 Bitanemm katılımın ve menü paylaşımın malesef yeterli değil deneme süreni 1 hafta daha uzattım bilgin olsun cnmm

Fatma :17 takımda 2. günü olmasına rağmen

Feride :16 kpss sınavına dek mesaj sayısından muaf

Eylül Sıla : Yufkaydı hastalıktı derken bu haftayı gözardı ediyoruz cnmmm

Shadowshows: 13 Bitanem inş bir sorun yoktur fakat katılımın ve menü paylaşımın yetersiz o yüzden deneme süreni hafta daha uzatıyorum cnmm

Bilge :0 büyük ihtimal aramızdan ayrıldı cuma bildirimde bulunmazsa diskalifiye olacak

Evetttttt Cumadan itibaren mesaj sayılarınız bu şekilde meleklerimmmm sizden ricam şayet bir mazeretiniz olursa önceden bildirin ki mesaj sayısından muaf olabilesiniz takım kurallarımız belli ve hepiniz bu kuralları kabul ederek geldiniz şayet bu kurallar olmazsa disiplin olmaz ve hepimiz gevşeriz inanın ne kadar çok katılım paylaşım olursa motivasyonumuz o kadar iyi olur bu haftalık sarı kart olayını iptal ediyorum bu haftadan sonra mazeretsiz mesaj sayısı düşük olursa devreye girecektir amacımız sağlıklı ve kalıcı bir şekilde kilo vermek bunun için de disiplin şart size güveniyorum katılımı artırmak için önerileriniz varsa lütfen paylaşın meleklerimmm

unutmadan bir hatırlatma daha yapayımmm yarın takımımızın 1, ayı doluyor bu sebeple

13. Ay sonunda her üye ay başındaki kilosunun % 2 sini vermek zorundadır ( buda 57 kilo birisi için 1 kg 78 kg biri için 1, 5 kg ediyor ortalama ki bu bir ayda verilebilecek bir rakamdır)bu kuralı iki kez gerçeklestiremeyen üye diskalifiye edilecektir

bu kuralımız gereği hesaplamaları yapıp sizleri bilgilendireceğimmmm

Sindicimmm haftaya haftalık mesaj sayılarını sayabilirmisin bitanemmm

Son düzenleme:
selaam

bu ne sıcak ya yandım evde sabahtan beri buzlu su içiyorum

menümü yazayım

Kahvaltı 10:30
2 yumurtadan menemen, 4-5 ceviz,çay
Akşam 17:00
1 tabak taze fasulye, 2 köfte (dün hepsini yiyememiştim), 2 ceviz,1 şeftali

spor:1 saat yürüyüş
sıvı:3 lt su, 1 bardak yeşilçay

1 günde en az 5 mesaj atmalıyız demek tamam :)
cuma tartılma günü di mi?
ben haftaya mı bildireceğim kilomu ablacım ?

Hoşgeldin Fatmacımmm çok haklısınnnn allah dışarda çalışanlara yardım etsin evin içinde buharlaşacağız nerdeyse afiyetolsun cnmm
akşam salata yoğurt veya cacık bunlardan ekleyebilirsin bitanemm tam cevizden pintilik etmişsin diyecekken akşam yemişsin süpersinnn
şeftalini mümkünse sabah tüketmeye çalış tatlım saat 15,00 ten sonta yenen meyveler yağ olarak depolanıyor kuzumm

1 günde en az 5 mesaj atmalıyız demek tamam :)
cuma tartılma günü di mi?
ben haftaya mı bildireceğim kilomu ablacım ?

evet bitanem cuma tartı günümüz en geç 12 ye dek bildirim yapmalısınn yeni geldiğin için seni haftaya listeye alacağız inş bitanemm yarında bildirim yaparsın verdiğin iki haftalık kilo yüzde olarakta ikiye bölüneceğpi için birşey farketmiyor cnmm

hoşbuldum

amin çok zor ya bu sıcakta çalışmak Allah herkesin yardımcısı olsun

yoğurdu annem yeni mayaladı daha olmadı diye yiyemedim bide ben kansızım etin yanında süt ürünü yemem yasak demir emilimini azaltıyo doktorum demişti :26:

üst komşu tatlı getirmiş onu görünce canım çekti şeftaliye saldırdım

yorumun için teşekkürler not ettim bunları

tamam yarın tartılıp bildiririm başlangıç olarak baz alınır :)

hmmmm o zaman geri aldım bitanemm haklısın demir alımını engeller bunun yerine salata yapabilirsin cnm benim rica ederim cnmmm akşam meyve canın çekerse yanında yarım bardak süt veya yoğurt tüket cnmmm zararı minimuma çevirsin hiç olmazsa et yemediğin zamanlar tabiii:44:​

salata yapacaktımda sıcaktan mıdır nedir hiç iştahım yok midem dolsun diye yedim inanki :)

tamam tarçınlı süt demişti biri onu deniycem akşam ama sütü 8 den sonra içsem bişi olurmu ki?

salata yapacaktımda sıcaktan mıdır nedir hiç iştahım yok midem dolsun diye yedim inanki :)

tamam tarçınlı süt demişti biri onu deniycem akşam ama sütü 8 den sonra içsem bişi olurmu ki?

içebilirsin cnmmmm ben sabahları tercih ediyorum sütü hepimiz her gün içmeliyiz aslında sağlıklı kemikler için şart

içebilirsin cnmmmm ben sabahları tercih ediyorum sütü hepimiz her gün içmeliyiz aslında sağlıklı kemikler için şart

tamam o zaman süt içelim güzelleşelim

ben yürüyüşe gidip geleyim bari yoksa üzerime tembellik gelecek sıcakta mıyıştım

kedim bile kendinden geçti bütün gün uyudu

iyi aksamlar

menumu yaziyim

Sabah 6
bir avus kellogs bir avuc findikli musli sut ile

ogle 12.30
3-4 yk corba 2-3 yk taze fasulye salata ayran

ara
4 findik bir kayisi

canim birsey yemek istemiyor artik karnim baya tok

spor leslie 4 mile yaptim 3 mile ve 1 mile da yapicam
su yatana kadar 3lt ye yakin yesilcay 2 bardak bir bardak daha icebilirim 2 su bardagina yakin bol limonlu maydonoz cayi aksam da kiraz sapi demleyip icicem

yarin da tarti gunu hedefime ulasabilecegimi zannetmiyorum ama insallah en azindan bu 2 gunku sporumun hatrina iyi bir eksi cikarim

Haklısın cnım yatıyım ben en ıyısı sankı bana madalya takıcaklar bıtırdım dıye. Daha cok ıs gelıcek. Ablaların sozu dınlenmeli Iyı geceler canımmm

allah kolaylik versin
canim isine burnuna sokmak gibi olmasin ama kamuya gecmeyi dusunmezmisin
benim halamin oglu da insaat muhendisi ilk mezun oldugunda baya iyi ve unlu bir sirkette ise girdi ve cok da iyi bir maasi vardi ama ne gecesi ne gunduzu hep calisiyordu surekli surati asikti asabi davraniyordu mutsuzdu 2 yil once kpss ile kamuya gecti belki eskisinin ceyragi kadar maasi yok ama simdi hep dyor cok rahatim cok mutluyum aileme zamanim var falan diye gercekten de yasam enerjisi artti sanki

anam bırı bızı gözetlıyo korktum valla:18::18::18:
ama söz hastalık dısında hıc cıgnemıycem kuralları hastalıkta planlı olmuyo malesef

günes kremı surmezmıyım ama yınede yandım ya yeterlı degıl yada tenımle alakalı gunesı pek sevmıyo benım tenım hatta hazıran geldımı ellerımın ustu kasınmaktan kanıyo nerdeyse ama havalar soguyunca ekım gıbı gecıyo kuvvetlı gunesı sevmıyo cıldım.kapalı oldugumdan bıtek yuzumle ellerım acıkta oyuzden hassaslar galıba allahtan yuzum oyle kasınmıyo

menum

sabah peynır zeytın salatalık domates 2dılım ekmek
ara 10 tane kadar yaban mersını kurusu
öğlen salata 5tane tostmakınesınde pişmiş köfte ayran
ara 1kase yogurt zencefıl tarcın zerdecal ekledım
aksam salata yogurt 1kase corba yarın tartı gunu aksam cok kacırmamak lazım

2bardak yesılçay
1bardak hıbıskus
2bardak yesılkahve

spor 2saat yuruyus tum gun temızlık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…