cnm en azindan 600 gr gitmis uzme kendini bak ben buhafta veremedim malesef
takima insallah zararim dokunmaz
gunaydın kızlar doktora gıdıyorum cıkmadan kılomu yazayım dedım.banucum uzgunum hastalanmalarımdan dolayı sporumun eksıklıgııne ver.ama söz bu ramazan dıger ramazanlar gıbı almıycam ustelık kılo bıle verıcem.kılom 67.5 200grcık gıtmıs.hep dıyorum yuruyuse alıstı benım bunye yuruyusle kılo veremıyomneyse ben kactım kızlar.dua edın su amelıyat ısım hayırlısıyla hallolsun
gece bire kadar süsleme yaptım kızımın diş buğdayı için. parkta deli muamelesi yiyecez resmen. bu gün abartabilirim menüde şimdiden söylin hadi ben hazırlıklara kaçıyom görüşürüz.
bu arada ben haftasonu ayran detoksunu yapmaya karar verdim vucudumu 2 gunluk detoksla soklarsam belki metabolizma hizlanir ama tam anlayamadim internette her yerde farkli verilmis icerigi ve yapilisini
yapan var mi:26:
Peki 80 olanını niye yazdın anlamadım da :)
Iphone dan gönderildi
tşkler cnmmm
erkek arkadaşın da seviyor anlaşılan evet kaybetmek çok zor oluyor gerçektennn malesef doğanın kanunukeşke hiç ölmeseler dediğin gibi
Cnm hakikaten badem daha ucuza geliyor altın gibi olmuş üretim bu yıl az olduğu için pahalı olmuş ağaçlarda kayısı olmamış malesef alternatifine bakacağız artık mürdüm eriği kurusu çok güzel oluyor
Bu arada sevgili takım kaptanım bir hafta boyunca bizim mesajlarımizla ilgilendigin için çok teşekkür ederim.
Bir sorun olacak.. Ramazan ayı geliyor malum acaba bir planımiz var mı yani nasıl beslenecegiz 😊 ben bu yaşıma kadar ramazan ayından hep kilo alarak çıktım bir ilk yapıp kilo vererek cikmak istiyorum 😊
Ayrıca yarın sadece kilomuzu mu yazıyoruz😊
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ne demek cnmcımmm görevimizbence karatay kahvaltısını sahurda yaparsan ve iftarda karatay menüleirni aynen uygularsan hem tok kalırsın hemde sağlıklı beslenerek kilo vermeye devam edersin cnmm iftar sahur arasında da bol bol su içtinmi tamamdır
bu arada hepinize günaydıııınnnnn
çok şükür Ramazan ayımıza erişmiş bulunmaktayızRabbim bizlere hakkıyla geçirmeyi nasip etsin
hemde bugün cuma cumamız da mübarek olsun
umarım hepimiz için musmutlu harika bir gün olsun.
EYLÜL kardeşim Allah kv şifa versin ve sana da şifa versin Rabbim. Hayırlı haberlerle dön inşallah
*** 3. Takım 367.Etap ***
kelebekolacam: (76,4 /76,2 / 0,2/%0,26)
Valkyrie8977,4/ 76,3 / 1,1 /% 1,42)
gzde19957,8/57,8 /0 ,0/%0,0 )kilosu sabit
Sahgul: ( 68,7/69,0 / -0,3/%-0,44 )
Nilyyyaaannn88,5/88,3 /0,2/%0,23)
_citygirl_67,1/66,9/0,2 /%0,30 )
casum2078,0/76,5 /1,5 /%1,92)yeni üye hedef kilo: 70
ebruli_hayat71,8 /72,0/-0,2 /%-0,28 )
hedef ve başarı77,3/75,7 /1,6/%2,07 )2. takımdan transfer oldu .hedef kilo: 65
3. takım ortalaması:% 0,61
geldım canım ıyı haberlerle cook sagol.kaynanamı hastaneden cıkarmıslar ıyıymıs demekkı hafıf geldı felç cook sukur bende amelıyat gunu aldım 19 agustosa kapalı amelıyat olcak ınsallah.12 agustosta gıdıp ıslemlerımı baslatacakmısım hayırlısı ınsallahHadi uyumaya çalış Eylülcüm yarın zor bir gün olacak senin için görüşürüz bitanemmm iyi haberlerle gel inş
tesekkkur ederım gulsahcım kılo durumlarına bakamadım daha ne durumdasın nekadar verdınçok geçmiş olsun canımm
bu arada hepinize günaydıııınnnnn
çok şükür Ramazan ayımıza erişmiş bulunmaktayızRabbim bizlere hakkıyla geçirmeyi nasip etsin
hemde bugün cuma cumamız da mübarek olsun
umarım hepimiz için musmutlu harika bir gün olsun.
EYLÜL kardeşim Allah kv şifa versin ve sana da şifa versin Rabbim. Hayırlı haberlerle dön inşallah
canim senin regl doneminden kaynaklaniyor olabilir sikma canini
Cnm;bu arada ben haftasonu ayran detoksunu yapmaya karar verdim vucudumu 2 gunluk detoksla soklarsam belki metabolizma hizlanir ama tam anlayamadim internette her yerde farkli verilmis icerigi ve yapilisini
yapan var mi:26:
Hiç bir fikrim yok Cnmbir de ben kan ilaci kullaniyorum bozar mi o detoksu acaba :26:
Biz kaptanın dediğini yazalım o gelince baksın bir hangisi olacağına CnmYa bilmiyorum ki kaptanimiz öyle yap demişti dun 80 diye yazmış hangisi olacaktı yaaaaaa
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ay çok şükür Cnm geçmiş olsun kaynanana ve sana Cnm ınsallah ameliyatın hayırlısıyla güzel başarılı geçer çabuk toparlanırsın cnmgeldım canım ıyı haberlerle cook sagol.kaynanamı hastaneden cıkarmıslar ıyıymıs demekkı hafıf geldı felç cook sukur bende amelıyat gunu aldım 19 agustosa kapalı amelıyat olcak ınsallah.12 agustosta gıdıp ıslemlerımı baslatacakmısım hayırlısı ınsallah
tesekkkur ederım gulsahcım kılo durumlarına bakamadım daha ne durumdasın nekadar verdın
amın canım cook sagol.ben amelıyat gunumu aldım cook sukur.kayınvalıdemdende haber geldı ıyıymıs cook sukur.
sadece Bilge kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?