Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

insallah halledebilirsin canim
cok gecmis olsun kv kayinvalide oluyor sanirim ona da acil sifalar

amın canım cook sagol evet kayınvalıdem oluyo.
detoks

4yemekkasıgı yesılmercımek
4yemek kasıgı bugday
4yemekkasıgı nohut

kuru olarak 4er kasık koyup pişireceksın sonra 2lıtreayranla karıstırıp 2tanede salatalık rendeleyıp sabah kahvaltıdan sonra 2 saatte bır yıyeceksın.tuz hıc koymıycaksın.bıde ben malzemelerı buyuk bır kaseye koyup ustune 4kepce yogurt koyuyorum azcıktasu pratık oluyo.aklında olsun yesılmercımegı ayrı pişir canım.

sagol canım ınsallah.ramazandan sonraya kaldı amelıyat ama ınsallah hayırlısı olur belkı amelıyat olunca 2 3kılo daha gıder

Bilge büyük ihtimalle bildirim yapmayacak cnmmmm 12 ye kadar bildirim yapılması gerektiğini biliyordu ayrıca tüm hafta hiç gelmedi inş iyidir:26: listeyi paylaşıyorum cnm sen cepten zorlanma bitanemm

Ok cnm sagol :) malesef bu hafta veremedim kilo sporda yapamadım ondandır acaba vitamin eksikliği mi var bende dün de eşim yemek ye bak yüzün sarı olmuş dedi ama yok regl oldugum içindir diye düşündüm bu hafta hatta şimdi bile hiç Halim yok saat kactan beri uyanığım ama hiç Halim yok

Iphone dan gönderildi

Kızlar keten tohumunu nasıl kullanıyorsunuz ben almıştım ama Neye katsam nasıl kullansam bilmiyorum

Iphone dan gönderildi

Tekrar slm fıstıklarım listemizi paylaştımmm tekrar hepinize tşk ederimmm

Kızlar keten tohumunu nasıl kullanıyorsunuz ben almıştım ama Neye katsam nasıl kullansam bilmiyorum

Iphone dan gönderildi

bitanemm keten tohumunu salatalrının üzerine de taze öğütüp ekleyebilirsin yoğurtala da tüketebilirsin fakat nodül oluşumuna sebep olduğunu okumuştum bikaç yerde o yüzden ben kullanmıyorum cnm

artı çıkmadın ya bitanemmmmm sıkma canını sağlık önemli gidene kadar burdayız bitanemm

sagol canım ınsallah.ramazandan sonraya kaldı amelıyat ama ınsallah hayırlısı olur belkı amelıyat olunca 2 3kılo daha gıder

ohhh ramazandan sonra rahat rahat olursun bitanemmmm

kayınvaliden de iyiymiş ohhh iyi haberler hepsiii gitmeyecesiniz o zaman değilmi

evet cnm yumurta çok tok tutuyor hayırlı ramazanlar olsun hepimize inşşşş

Ya bilmiyorum ki kaptanimiz öyle yap demişti dun 80 diye yazmış hangisi olacaktı yaaaaaa

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Aytencimm az önce yazmıştım sanırım 19 unda takıma katılmıştın tatlım kilon 80 di

Dunku menum sabah: salata domates 1 dilim peynir 1 dilim salam

Arada 1 kahve 1 ayran

Aksam bir salata 1 kase corba

bu kadarcık yemekle nasıl ayakta duruyorsun leylacım sen

4 günde süper vermişsin bebişimmmm tbrklerrr haftaya listedesin cnmm inşşş

bir de ben kan ilaci kullaniyorum bozar mi o detoksu acaba :26:

bozacağını sanmıyorum bitanem soğuk çorba gibi sonuçta

afiyetolsun cnmmm kolay gelsinnnn menün güzel sıkma canını 5 kestane şekerinin bedeli oldu haftaya inş

Herkeee merhaba. Iki gundur kosturmacadan hiremedim. Ise baslamam gerrkti. Kilom 90.9 malesef hedefime ulasamadim.

hayırlı olsun yeni işin cnmm ama bebişine kim bakacakkk gelemediğinden bir terslik olduğu belliydi haftaya inş bitanemmm katılımın az olduğu için bu hafta listeye alamadım seni:26:

bu arada ben haftasonu ayran detoksunu yapmaya karar verdim vucudumu 2 gunluk detoksla soklarsam belki metabolizma hizlanir ama tam anlayamadim internette her yerde farkli verilmis icerigi ve yapilisini
yapan var mi:26:

Eylül ve Sindi vermiş tarifini kuzummm

cnm en azindan 600 gr gitmis uzme kendini bak ben buhafta veremedim malesef
takima insallah zararim dokunmaz

artı çıkmadın sonuçta bitanem sıkma canını bu kadar

bir de isin garibi gorenler hep zayifladigimi falan soyluyor ama tartida tik yok
seviniyim mi uzuliyim mi bilemedim

kilo bildirimim

gecen hafta 79,5
bu hafta 78,9
giden 0.6
yuzde 0.75

cok uzgunum kizlar
sizlerden de ozur dilerim takim ortalamasini dusurecegim icin

neden özrüdiliyorsun bızdıkımm az gitsin öz gitsinnn her hafta hızlı gitmezki durduğu yavaşladığı dönemlerde olur ben çok memnunum

gece bire kadar süsleme yaptım kızımın diş buğdayı için. parkta deli muamelesi yiyecez resmen. bu gün abartabilirim menüde şimdiden söylin hadi ben hazırlıklara kaçıyom görüşürüz.

amannnn kim demişşşş herkes neler yapıyor iyi eğlenceler cnmmm fazla kaçırma

her hafta gerim gerim geriliyom şu yüzde hesaplamasında ha. acaba bu hafta doğrumu yaptım yanlışmı:44::44::44:

gayet doğru yapıyorsun bitanem sorun yok

Hakkında hayırlısı olsun Ayçacımmm

Kilom: gecen hafta:67.5
Bu hafta : 66.2
Giden: 1.3
Yuzdesi : 1.925

bu hafta da güzel vermişsin leylacımmm ama inş sağlığına birşey olmaz çok az yemen beni endişelendiriyor açıkçası:26:

Tşkler Aytencimmmm çok şükür onbir ayın sultanına kavuştuk bolluk bereket ve huzur içinde geçsin inş ramazanımız Aminnnn cnmmm inşşş

Cnm Ramazan yarın dimi ben mi yanlış anladım burda yarın başlanacak ta

Iphone dan gönderildi

Cnm daha cok
Listeyi etkilediği için üzüldüm cnm ayrıca kac haftadır kilo verdim bu hafta vermemem benim acımdan önemli değil inşallah telafi edebilirim az gitsin öz gitsin :)
Bende nodül var zaten ama az az eklerin hatırladıkca haslamicaz yani ok cnm sagol

Iphone dan gönderildi

kızlar keten tohumunu nasıl kullanıyorsunuz ben almıştım ama neye katsam nasıl kullansam bilmiyorum

ıphone dan gönderildi

ellerine sağlık ama ben çok üzgünüm ortalamayıda düşürdüm

ben çok memnunum ortalamadan bitanemm sıkma canını en azından sildirmemiz gereken bir notamız yok stres yapmayın ne olur

her hafta kilo verilecek diye bir kaide yokki zaman zaman kilo verme duraklar veya yavaşlar hepimiz yaşadık bunu biriniz bu hafta fazla verir biriniz diğer hafta birbirinizi tolare edebilirisniz böylece takım ruhu bunun için değilmi:13::13:

haşlanmayacak kuzum taze öğütüp hemen tüketeceksin fakat nodülün varsa dikkatli kullan derim

:) ok cnm herkese hayırlı ramazanlar :)

Iphone dan gönderildi

Hayırlı Ramazanlar bitanemmmm

Ok cnm sagol :)

Iphone dan gönderildi

amin hepimize inş

teşekkürler inş hep böyle veririm

oleeey resmen takımdayım dimi

Ilk basta merabalar :)) Sizlere ne desem bilemedim. Ama abla demek daha dogru olur cunku 16 yasindayim daha :)) benimde sizin gibi kilo problemim var 59.9 la basladim 15 gun once dun sabah yemek yedikten sonra baktigimda 57.4 tum. Ilk kilolar odem olarak biliyorum. Yememe icmeme cok dikkat etmeme ragmen zayiflayamiyorum. Dun nolur 56.9 dahi olsa olur diye ciktim ama 57 i gorunce sok oldum. Umudumu kaybettim gibi. Bugunde patates kizartmasi yedim oglen iyice abartmadan sizin yaniniza katiliyim dedim. Sizi yaklasik 2 aydir takip ediyorum hic cizginizi bozmadiniz masallah. Ablalarim olarak banada yol gosterebilir misiniz?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Merhaba cnmmm nasıl istersen öyle hitap edebilirsin çok küçüksün bızdıkımmm elbette dikkate dip sporla desteklersen verecekssin cnm umutsuzluk yok patates kızartmalarıyla vedalaşsan iyi olur tatlımm biz bu takımı açalı 1 ay oldu henüz bitanem:26: neyse yine de tşk ederiz ilk baştaki kurallarımızı okuyup kabul edersen deneme süresini olumlu geçirirsen takıma girebilirsin cnmmm elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışırız

amin hepimize inş

teşekkürler inş hep böyle veririm

oleeey resmen takımdayım dimi

inş bitanemmm az sağlıklı kalıcı kilo vermeye devam evet cnmmm paylaşımın böyle devam ederse haftaya takım listesindesin:13::13::13:

Ok cnm sagol :)

Iphone dan gönderildi

sende sağol bitanemm

cok sagolun
kahvaltida da mi bunu yiyoruz :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…