- 9 Nisan 2008
- 2.457
- 2.733
- 448
- 42
insallah halledebilirsin canim
cok gecmis olsun kv kayinvalide oluyor sanirim ona da acil sifalar
Ay çok şükür Cnm geçmiş olsun kaynanana ve sana Cnm ınsallah ameliyatın hayırlısıyla güzel başarılı geçer çabuk toparlanırsın cnm
sweetcim gelmiş hosgelmiş umarım listede bir yanlışlık yoktur CnmCnm
Bilge büyük ihtimalle bildirim yapmayacak cnmmmm 12 ye kadar bildirim yapılması gerektiğini biliyordu ayrıca tüm hafta hiç gelmedi inş iyidir:26: listeyi paylaşıyorum cnm sen cepten zorlanma bitanemm
sagol canım ınsallah.ramazandan sonraya kaldı amelıyat ama ınsallah hayırlısı olur belkı amelıyat olunca 2 3kılo daha gıder
Kızlar keten tohumunu nasıl kullanıyorsunuz ben almıştım ama Neye katsam nasıl kullansam bilmiyorum
Iphone dan gönderildi
Ok cnm sagol :) malesef bu hafta veremedim kilo sporda yapamadım ondandır acaba vitamin eksikliği mi var bende dün de eşim yemek ye bak yüzün sarı olmuş dedi ama yok regl oldugum içindir diye düşündüm bu hafta hatta şimdi bile hiç Halim yok saat kactan beri uyanığım ama hiç Halim yok
Iphone dan gönderildi
sagol canım ınsallah.ramazandan sonraya kaldı amelıyat ama ınsallah hayırlısı olur belkı amelıyat olunca 2 3kılo daha gıder
geldım canım ıyı haberlerle cook sagol.kaynanamı hastaneden cıkarmıslar ıyıymıs demekkı hafıf geldı felç cook sukur bende amelıyat gunu aldım 19 agustosa kapalı amelıyat olcak ınsallah.12 agustosta gıdıp ıslemlerımı baslatacakmısım hayırlısı ınsallah
tesekkkur ederım gulsahcım kılo durumlarına bakamadım daha ne durumdasın nekadar verdın
amın canım cook sagol.ben amelıyat gunumu aldım cook sukur.kayınvalıdemdende haber geldı ıyıymıs cook sukur.
evet sever ama çok değil :) keşke
alacağım bugün kuru erik annemle ramazan alışverişi yapacağız :)
bende bu soruyu soracaktım canım :)
sahurda yumurta yiyince acayip tok tutuyr zaten öneri için teşekkürler canımm
günaydın evet ramazan geldiamin inş senin içinde mutlu bir gün olsun canım
Ya bilmiyorum ki kaptanimiz öyle yap demişti dun 80 diye yazmış hangisi olacaktı yaaaaaa
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Dunku menum sabah: salata domates 1 dilim peynir 1 dilim salam
Arada 1 kahve 1 ayran
Aksam bir salata 1 kase corba
gunaydin herkese :)
kilo verenleri tebrik ediyorm bnde kilomu bildireyim baslangic olsn 75.2 kilom aslinda pzt de tartilmistim 76.1 dim 4 gunde iyi vermismiyim bilmiorm ben mutlu oldum sahsen ins haftaya da listeye girdigimde veririm kizlar simdi telden giriyorum sonra gelecegim gorusuruz :))
bir de ben kan ilaci kullaniyorum bozar mi o detoksu acaba :26:
kızlar pardon geç kaldım hemen bildirim yapayım anca geldim dışarda işlerim vardı
geçen hafta: 82,800
bu gün: 83,00
malesef artıdayım: 200
dünde menu yazamadım
menum
sabah karatay kahvaltı
öğle barbunya salata
aksam zeytinyağlı pırasa salata
1 saat yürüyüş+eliptik lesli +plates karması spor
şimdilik kaçtım ay sonu çok işlerim var affedin beni
Herkeee merhaba. Iki gundur kosturmacadan hiremedim. Ise baslamam gerrkti. Kilom 90.9 malesef hedefime ulasamadim.
bu arada ben haftasonu ayran detoksunu yapmaya karar verdim vucudumu 2 gunluk detoksla soklarsam belki metabolizma hizlanir ama tam anlayamadim internette her yerde farkli verilmis icerigi ve yapilisini
yapan var mi:26:
cnm en azindan 600 gr gitmis uzme kendini bak ben buhafta veremedim malesef
takima insallah zararim dokunmaz
bir de isin garibi gorenler hep zayifladigimi falan soyluyor ama tartida tik yok
seviniyim mi uzuliyim mi bilemedim
kilo bildirimim
gecen hafta 79,5
bu hafta 78,9
giden 0.6
yuzde 0.75
cok uzgunum kizlar
sizlerden de ozur dilerim takim ortalamasini dusurecegim icin
gece bire kadar süsleme yaptım kızımın diş buğdayı için. parkta deli muamelesi yiyecez resmen. bu gün abartabilirim menüde şimdiden söylin hadi ben hazırlıklara kaçıyom görüşürüz.
her hafta gerim gerim geriliyom şu yüzde hesaplamasında ha. acaba bu hafta doğrumu yaptım yanlışmı:44::44::44:
Dusunuyorum cnm ama kpss 85 ostiyor en az bunun icin calismam lazim. Tarih cog. Fln 2 si olmadan alamam bu puaniee bide artik mulakat geldi kpss ye benim arkadas uzman yardimcisi olamaya calisiyor 1.5 yildir mulakatta eleniyor kiz bide masallah var cokta zeki 4 dil biliyor ingilizcede tr ilk 100 de ama nebiliyim iste.
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
Kilom: gecen hafta:67.5
Bu hafta : 66.2
Giden: 1.3
Yuzdesi : 1.925
bu arada hepinize günaydıııınnnnn
çok şükür Ramazan ayımıza erişmiş bulunmaktayızRabbim bizlere hakkıyla geçirmeyi nasip etsin
hemde bugün cuma cumamız da mübarek olsun
umarım hepimiz için musmutlu harika bir gün olsun.
EYLÜL kardeşim Allah kv şifa versin ve sana da şifa versin Rabbim. Hayırlı haberlerle dön inşallah
hayırlı olsun yeni işin cnmm ama bebişine kim bakacakkk gelemediğinden bir terslik olduğu belliydi haftaya inş bitanemmm katılımın az olduğu için bu hafta listeye alamadım seni:26:
Eylül ve Sindi vermiş tarifini kuzummm
artı çıkmadın sonuçta bitanem sıkma canını bu kadar
neden özrüdiliyorsun bızdıkımm az gitsin öz gitsinnn her hafta hızlı gitmezki durduğu yavaşladığı dönemlerde olur ben çok memnunum
amannnn kim demişşşş herkes neler yapıyor iyi eğlenceler cnmmm fazla kaçırma
gayet doğru yapıyorsun bitanem sorun yok
Hakkında hayırlısı olsun Ayçacımmm
bu hafta da güzel vermişsin leylacımmm ama inş sağlığına birşey olmaz çok az yemen beni endişelendiriyor açıkçası:26:
Tşkler Aytencimmmm çok şükür onbir ayın sultanına kavuştuk bolluk bereket ve huzur içinde geçsin inş ramazanımızAminnnn cnmmm inşşş
Cnm Ramazan yarın dimi ben mi yanlış anladım burda yarın başlanacak ta
Iphone dan gönderildi
Cnm daha cokTekrar slm fıstıklarım listemizi paylaştımmm tekrar hepinize tşk ederimmm
bitanemm keten tohumunu salatalrının üzerine de taze öğütüp ekleyebilirsin yoğurtala da tüketebilirsin fakat nodül oluşumuna sebep olduğunu okumuştum bikaç yerde o yüzden ben kullanmıyorum cnm
artı çıkmadın ya bitanemmmmm sıkma canını sağlık önemli gidene kadar burdayız bitanemm
ohhh ramazandan sonra rahat rahat olursun bitanemmmm
kayınvaliden de iyiymiş ohhh iyi haberler hepsiii gitmeyecesiniz o zaman değilmi
evet cnm yumurta çok tok tutuyor hayırlı ramazanlar olsun hepimize inşşşş
Aytencimm az önce yazmıştım sanırım 19 unda takıma katılmıştın tatlım kilon 80 di
bu kadarcık yemekle nasıl ayakta duruyorsun leylacım sen
4 günde süper vermişsin bebişimmmmtbrklerrr haftaya listedesin cnmm inşşş
bozacağını sanmıyorum bitanem soğuk çorba gibi sonuçta
afiyetolsun cnmmm kolay gelsinnnn menün güzel sıkma canını 5 kestane şekerinin bedeli oldu haftaya inş
Bu gece sahura kalkacağız yarın oruçlu olacağız inş bitanemmm doğru anlamışsın
kızlar keten tohumunu nasıl kullanıyorsunuz ben almıştım ama neye katsam nasıl kullansam bilmiyorum
ıphone dan gönderildi
*** 6. Takım 367. Etap ***
salatalara atabilirsin. Yoğurda ekleyebilirsin minik değirmenler var tohum çekmek için onlardan edinip öğütüp yutabilirsin böyle canım ha bir çay kaşığı tohum günlük yetiyor canım
ayyuzlum0211 ( 85/ 83,9/ 1,1/ %1,29 )
bilgeki( 92,6 / / /% )
eylül sıla ( 67,7 / 67,5/0,2 / %0,29)
ferideei ( 77,8 /77 /0,8 / % 1,03)
lisbeth93 (79,5 /78,9 /0,6 /%0,76 )
merinetya (80/78 /2 / % 2,6) yeni üye hedef kilo 68
neslihank4 (82,8 /83 /-0,2 /%-0,24 )
sindi564 ( 80,9 /80,9 / /% )kilosu sabit
tekaskim( 67,5 /66,2 / /% 1,92)
6. Takım ortalaması : %
sadece bilge kaldı
Cnm daha cok
Listeyi etkilediği için üzüldüm cnm ayrıca kac haftadır kilo verdim bu hafta vermemem benim acımdan önemli değil inşallah telafi edebilirim az gitsin öz gitsin :)
Bende nodül var zaten ama az az eklerin hatırladıkca haslamicaz yani ok cnm sagol
Iphone dan gönderildi
:) ok cnm herkese hayırlı ramazanlar :)
Iphone dan gönderildi
ben çok memnunum ortalamadan bitanemm sıkma canını en azından sildirmemiz gereken bir notamız yok stres yapmayın ne olur
her hafta kilo verilecek diye bir kaide yokki zaman zaman kilo verme duraklar veya yavaşlar hepimiz yaşadık bunu biriniz bu hafta fazla verir biriniz diğer hafta birbirinizi tolare edebilirisniz böylece takım ruhu bunun için değilmi:13::13:
haşlanmayacak kuzum taze öğütüp hemen tüketeceksin fakat nodülün varsa dikkatli kullan derim
Hayırlı Ramazanlar bitanemmmm
Tekrar slm fıstıklarım listemizi paylaştımmm tekrar hepinize tşk ederimmm
evet cnm yumurta çok tok tutuyor hayırlı ramazanlar olsun hepimize inşşşş
4 günde süper vermişsin bebişimmmmtbrklerrr haftaya listedesin cnmm inşşş
:
Ilk basta merabalar :)) Sizlere ne desem bilemedim. Ama abla demek daha dogru olur cunku 16 yasindayim daha :)) benimde sizin gibi kilo problemim var 59.9 la basladim 15 gun once dun sabah yemek yedikten sonra baktigimda 57.4 tum. Ilk kilolar odem olarak biliyorum. Yememe icmeme cok dikkat etmeme ragmen zayiflayamiyorum. Dun nolur 56.9 dahi olsa olur diye ciktim ama 57 i gorunce sok oldum. Umudumu kaybettim gibi. Bugunde patates kizartmasi yedim oglen iyice abartmadan sizin yaniniza katiliyim dedim. Sizi yaklasik 2 aydir takip ediyorum hic cizginizi bozmadiniz masallah. Ablalarim olarak banada yol gosterebilir misiniz?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
amin hepimize inş
teşekkürler inş hep böyle veririm
oleeey resmen takımdayım dimi
Ok cnm sagol :)
Iphone dan gönderildi
amın canım cook sagol evet kayınvalıdem oluyo.
detoks
4yemekkasıgı yesılmercımek
4yemek kasıgı bugday
4yemekkasıgı nohut
kuru olarak 4er kasık koyup pişireceksın sonra 2lıtreayranla karıstırıp 2tanede salatalık rendeleyıp sabah kahvaltıdan sonra 2 saatte bır yıyeceksın.tuz hıc koymıycaksın.bıde ben malzemelerı buyuk bır kaseye koyup ustune 4kepce yogurt koyuyorum azcıktasu pratık oluyo.aklında olsun yesılmercımegı ayrı pişir canım.
Cnm;
4 kaşık haşlanmış mercimek
4 kaşık haşlanmış buğday
4 kaşık haşlanmış nohut U yoğurda ekle cacıkla kıvamı benım ıcın iyiydi biraz koyu yaptım yani öyle yapıp yiyeceksin
kimileri salatalıkta katıyo
Hiç bir fikrim yok Cnm
Biz kaptanın dediğini yazalım o gelince baksın bir hangisi olacağına Cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?