allah kolaylik versin
canim isine burnuna sokmak gibi olmasin ama kamuya gecmeyi dusunmezmisin
benim halamin oglu da insaat muhendisi ilk mezun oldugunda baya iyi ve unlu bir sirkette ise girdi ve cok da iyi bir maasi vardi ama ne gecesi ne gunduzu hep calisiyordu surekli surati asikti asabi davraniyordu mutsuzdu 2 yil once kpss ile kamuya gecti belki eskisinin ceyragi kadar maasi yok ama simdi hep dyor cok rahatim cok mutluyum aileme zamanim var falan diye gercekten de yasam enerjisi artti sanki
gece bire kadar süsleme yaptım kızımın diş buğdayı için. parkta deli muamelesi yiyecez resmen. bu gün abartabilirim menüde şimdiden söylin hadi ben hazırlıklara kaçıyom görüşürüz.
merinetya (80/ 78 / 2kg/ %2.5 ) Yeni üye hedef kilo 68.
dayanamadım 80kg ile de hesapladım hangisi doğru ise onu alırsınız
Dun cok yorgundum eve geldigim gibi uyuyup kalmissim giremedim kizlar kusura bakmayin menumude sonra yazarim
Kilo: 66.2 = 1.925%
Bu gecen haftanın kilosunu da yazman gerek
Iphone dan gönderildi
Cnm gecen hafta kilon hangisi ise onu yaz biz hangisi olduğunu bilemeyiz cunku
Iphone dan gönderildi
Geçen hafta 79.5 idim canım
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Yazdimya tatlim onceki msjlarda
günaydın kızlar güzel kilolar verilmiş tebrik ederim sizleri maşallah diyelim
canım kilo vermişsin bu kadar da stres yapma haftaya daha güzel kilolar verirsin az az gitsin kalıcı gitsin
- lisbeth93
bir de isin garibi gorenler hep zayifladigimi falan soyluyor ama tartida tik yok
seviniyim mi uzuliyim mi bilemedim - Bugün, 09:52
lisbeth93
kilo bildirimim
gecen hafta 79,5
bu hafta 78,9
giden 0.6
yuzde 0.75
cok uzgunum kizlar
sizlerden de ozur dilerim takim ortalamasini dusurecegim icin
cnm en azindan 600 gr gitmis uzme kendini bak ben buhafta veremedim malesefinsallah oyle olur canim cok tesekkur ederim
ama iste spor icin kendimi o kadar zorlamama ragmen 600 gram moral bozucu biraz ama dedigin gibi stres ve yilmak yok 65 kilo olana kadar bir yil da gecse ugrasacagim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?