Cnm 6 ya kadar paylaşılması gerek dimi bakarım yarın kızlardan haber çıkmazsa ben paylaşırım
Iphone dan gönderildi
evet bitanem 6 dan önce paylaşılmış olmalı hazır olursa önce paylaşabilirsin gerçi ben öğlene gelirim inş işler çabuk biterse şu kredi dosya masraflarını geri alınması hikayesi var ya onun işlemleri var kaymakamlığa bankalara filan gitmem gerek
Ok cnm fakat birilerinin yüzdesi düşecek mi bölünecek mi ayy cok soru sordum yine :)) bakarım ben yüzdelere cnm ok
Iphone dan gönderildi
Bu arada sevgili takım kaptanım bir hafta boyunca bizim mesajlarımizla ilgilendigin için çok teşekkür ederim.
Bir sorun olacak.. Ramazan ayı geliyor malum acaba bir planımiz var mı yani nasıl beslenecegiz 😊 ben bu yaşıma kadar ramazan ayından hep kilo alarak çıktım bir ilk yapıp kilo vererek cikmak istiyorum 😊
Ayrıca yarın sadece kilomuzu mu yazıyoruz😊
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
hayır bitanem yüzdesi bölünecek olan yok bu hafta Ayten ilk haftadan listeye girdiği için bölünmeyecek cnm sormaktan sakın çekinme bitanemmm
ne demek cnmcımmm görevimizbence karatay kahvaltısını sahurda yaparsan ve iftarda karatay menüleirni aynen uygularsan hem tok kalırsın hemde sağlıklı beslenerek kilo vermeye devam edersin cnmm iftar sahur arasında da bol bol su içtinmi tamamdır
merinetya (80/ yarınki kilon / aradaki fark / % kilo verme yüzden ) Yeni üye hedef kilo 68
80- yarınki kilon =fark
fark x100 / 80 = kilo verme yüzden olacak cnmm listeye bu şekilde eklemen yeterli
ıyıgeceler kızlar temızlık yaptım tum gun yoruldum uyuyakalmısım telefon sesıyle uyndım.kaynım aradı kayınvalıdem memlekette felç gecırmıs hastaneye kaldırmıslar.sol tarafındanmıs ıyıymıs ama telaslandım yınede.esım uyuyo ona bısey söylemedım kaynımda onun annesıne düşkünlüğünü bıldıgınden benı aradı.sabah söylıycem artık.yarında hastaneye gıdıcez yolda nasıl söylıycem bılmem.benım agrılarım cogaldı dıye ıstanbul egıtım arastırma hastanesıne genel cerrahıye randevu almıstım.unutmusum sızede yazmayı.sabah oraya gıdıcem bakalım amelıyat ıcın konuscam.kapalı amelıyat yapıyolarmı cok gecemı gun verıyolar ögrencem.ama benım telefonumda ınternet yook malesef artık namaza kalkınca tartılıp yazarım sız paylasımı halledersınız bır zahmet sımdı cıkmam lazım ıyı geceler.
ıyıgeceler kızlar temızlık yaptım tum gun yoruldum uyuyakalmısım telefon sesıyle uyndım.kaynım aradı kayınvalıdem memlekette felç gecırmıs hastaneye kaldırmıslar.sol tarafındanmıs ıyıymıs ama telaslandım yınede.esım uyuyo ona bısey söylemedım kaynımda onun annesıne düşkünlüğünü bıldıgınden benı aradı.sabah söylıycem artık.yarında hastaneye gıdıcez yolda nasıl söylıycem bılmem.benım agrılarım cogaldı dıye ıstanbul egıtım arastırma hastanesıne genel cerrahıye randevu almıstım.unutmusum sızede yazmayı.sabah oraya gıdıcem bakalım amelıyat ıcın konuscam.kapalı amelıyat yapıyolarmı cok gecemı gun verıyolar ögrencem.ama benım telefonumda ınternet yook malesef artık namaza kalkınca tartılıp yazarım sız paylasımı halledersınız bır zahmet sımdı cıkmam lazım ıyı geceler.
hayır bitanem yüzdesi bölünecek olan yok bu hafta Ayten ilk haftadan listeye girdiği için bölünmeyecek cnm sormaktan sakın çekinme bitanemmm
ne demek cnmcımmm görevimizbence karatay kahvaltısını sahurda yaparsan ve iftarda karatay menüleirni aynen uygularsan hem tok kalırsın hemde sağlıklı beslenerek kilo vermeye devam edersin cnmm iftar sahur arasında da bol bol su içtinmi tamamdır
merinetya (80/ yarınki kilon / aradaki fark / % kilo verme yüzden ) Yeni üye hedef kilo 68
80- yarınki kilon =fark
fark x100 / 80 = kilo verme yüzden olacak cnmm listeye bu şekilde eklemen yeterli
Ay inşallah halledebilirsin cnm
Çabuk hal olur inşallah
Ok cnm
Iphone dan gönderildi
Sagol cnm benim sorular sayesinde ve senin verdiğin cvplar sayesinde tüm topik bilgileniyor
Iphone dan gönderildi
Tamam canimmmm çok çok teşekkür ederim 😊 iyiki varsın
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
inş bitanemmm
hepimiz öğrenelimki birimizin yokluğunda zorlanmayalım cnmcım
sadece yuvarlamayı unutmuşum söylemeyi mesela kilo verme yüzdesi 1,056 çıktııı virgülden sonraki 3, rakam 5 ve 5 in üstündeyse yuvarlayıp 1,06 yazıyoruz 1,054 olursa 1,05 olarak yazmamız gerekiyor bitanem
bu yuvarlama takım yüzdesi hesaplanırken de geçerliii
Ok cnm hadi ben çıkayım artık ok iyi geceler kızlar
Iphone dan gönderildi
sagol canım ınsallah amelıyat ısını halledebılırım.esımde kızmaz dıye dusunuyorum ama busaattede cok telaslanır.aksam 9da kayınpederle konusmustum 2gun kaldı ramazana dedı baba tutabılcenmı oruc dedım allahın ıznıyle tutarım dedı.85 yasında oyuzden sormustum.sen hastasın sen tutabılcenmı dedı ınsallah tutucam ıyıyım dedım anneme selam söylersın dedım mutfaktaymıs yemek yıyceklermıs tam.33 yasında bekar bı kaynımda var kaynanam hastanede onlar evde napcaklar yarıngece sahura kalkmak lazım.off ya ben gıdemem koye gıtmesek nasıl olcak hayırlısı ınsallah yaa nebılıyım.
iyi geceler Eylülüm ellerine sağlık cnm yorulmuşsun ama kv ne üzüldüm çok geçmiş olsun cnmmm bence de sabah söyle ama sonra da kızmasınnn bilemedimmm:26: inş çabuk ameliyat günü alabilirsin bitanemm allah denk getirsin inşşş tamam cnm sen sabah yazarsın biz hallederiz güle güle gidin gelin inş allah şifa versin kv ne cnm tam da ramazan üstü
cook sagol canım.galıba tansıyonu yukslmıs kaynım oyle dedı.105 kılo falan baya kılolu.benım zayıflamıs halımı görmedı ama benı gören akrabalar hep anlatmıs cook ımrenmıs bana.bana hep soruyodu ne yedınde zayıfladın dıye anne yemedıgım için zayıfladım dıyodumAy eylülüm geçmiş olsun Allah şifa versin..acaba neden bi anda felç geçirdi kaynanan cnm.. İnşallah hemen bir çare bulabilirs doktorlarda hem kendi hem çevredekileri rahatlar yaa...
Ayrıca senin içinde hayırlısı olsun cnm bnm
Iphone dan gönderildi
sagol canım ınsallah amelıyat ısını halledebılırım.esımde kızmaz dıye dusunuyorum ama busaattede cok telaslanır.aksam 9da kayınpederle konusmustum 2gun kaldı ramazana dedı baba tutabılcenmı oruc dedım allahın ıznıyle tutarım dedı.85 yasında oyuzden sormustum.sen hastasın sen tutabılcenmı dedı ınsallah tutucam ıyıyım dedım anneme selam söylersın dedım mutfaktaymıs yemek yıyceklermıs tam.33 yasında bekar bı kaynımda var kaynanam hastanede onlar evde napcaklar yarıngece sahura kalkmak lazım.off ya ben gıdemem koye gıtmesek nasıl olcak hayırlısı ınsallah yaa nebılıyım.
cook sagol canım.galıba tansıyonu yukslmıs kaynım oyle dedı.105 kılo falan baya kılolu.benım zayıflamıs halımı görmedı ama benı gören akrabalar hep anlatmıs cook ımrenmıs bana.bana hep soruyodu ne yedınde zayıfladın dıye anne yemedıgım için zayıfladım dıyodumgecengunde benım yanımda esıme soruyodu ne yıyoda bukadar kılo verdı dıye esımde aynı seyı söyleyıncecook gulduk anne yemıyo ondan zayıflıyo sende tut bogazını dıyodu.iştahı yerınde yatana kadar habıre yer yasıda 58 ona baglı bence tansıyon yukselmesı.ama allah sıfa versın ınsallah cook zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?