Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Hoşgeldin Sindim nasılsın bitanemmmm moralin düzeldimi biraz evet cnm tadını merak ediyoruz çok şifalıymışş sen denedinmi hiç:26:
Ben denedim. Ozellikle sigara birakanlarin akcigerini temizleme birebir ayrica guclu bi bagisiklik guclendirici. Kizlardan biri bademcik demis mesela buna gribe muthis iyi gelir. Seker hastalarinin dikkatli kullanmasi gerekur. Tadina gelinve yudum aldiktan sonra dilde kisa surede tatli bi igade birakiyor. Cok lezzetli degil belki ama icilir lezzette deneyin seversiniz sifadir
Cnm meydan kökünü sormuşsunuz hayırdır benim çocukluğumdan beri evimizden özellikle sıcak yaz günlerinde ve Ramazan günlerinde eksik olmaz babam hastasıdır cok sever

canim biz mustayiz. bizimki turistik olmayacak ihtiyac icin. memurlara verilecek insallah. gelen bekar memurlar falan bi valizini alacak tayini cikana kadar kalabilecek.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kizlar spora kaçacam siz iftardasiniz allah kabul etsin
Menu yazayim banucum ne dicek
Sabah sahanda 1 yumurta alti zeytin
ikiparmak kadar peynir yesillik domates 2 dlm ekmek bir lokma ballikaymak
Ara yulafla yogurt
Ogle izgara kofte salata 1 dlm ekmek disarda yedim
Ara 1/2 seftali 3 kiraz 2 kup dondurma
Aksam patlicanli kofte 3 kasik sehriye corba turp çiğ karnabaharli mevsim salata
1 saat Sporu yapmaya gidicem esimin iftarini hazir edeyim kizlar
Gene ugrarim byyy

Canim dondurma sana ceza getirebilir dünden tecrübeyle sabit 100 mekik ceza almıştım

Ama memnun gayet güzel

1 saatlik Spordan simdi geldim kizlar. Tamam 100 mekik cektim spordan sonra ustune de 15 dk yuzdum dondurma cezam tamammi. :) kimseler gelememis daha

1 saatlik Spordan simdi geldim kizlar. Tamam 100 mekik cektim spordan sonra ustune de 15 dk yuzdum dondurma cezam tamammi. :) kimseler gelememis daha

Ben geldimmmmmmm allahım ne gündü tam kk keyfi yapacakken hoppp teyzemler geldi iftarı birlikte yaptık iyi olduuu bizim sülalede bir adet var iftara habersiz gidilir allah ne verdiyse öyle iftar yapılır ama işte öyle olmuyor o yüzden buzluk sürekli hazır olmak zorunda neyseki 4 saat vardı hallettim çay içip kalktılar haftaiçi olduğu için otursak iyiydi çalışanlar olunca böyle oluyor

Ben geldiiiiiiiiimm 😊 şuan sofrada oturdum kaldım 😊

evet cnm iftardan sonra kalkmak hakikaten zor oluyor ilk anda kalktın kalktın biraz sallandınmı yandınn

afiyetolsun cnmmm sabahki bal hakikiyse kararında yemişsin afiyetolsun menünde fazladan sadece dondurma var hemd eiki kupp neyseki beni zahmetten kurtarıp spor cezanı peşin peşin yapmışsın

bitanem sen de şeker var zaten hem şeftali hem kiraz birde dpndurma yükseltmedimi şekerini eğer şeker hapına gücenip dikkat etmezsen pankreasın çok zorlanır sonrasını biliyorsun insülin kullanmak zorunda kalırsın cnm allah korusun inş doktor kontrolünden sonra bir sorun yoksa karataya devam eder ve bu illetten sende benim gibi kurtlursun bitanemm

şimdi iyice merak ettimmm:44::44: yarın annemin kontrolü var dönüşte aktara rastlarsam inş ordan alayım hemen hakikaten çok şifalıymışş bakalım bi deneriz

Geçmiş olsun bızdıkım yaz gribi daha zor cnmmm yalnızsında kendine çok iyi bakman lazım hemen nane limon ıhlamur kaynat ve içine bol karabiber karıştırarak sıcak sıcak iç karabiber dibine çöker çökmeden hemen iç cnm tüm mikropları öldürür ve çok terletir yarım saat üzerini ört ve sonrasında ılık bir duş al kuzum hemen şifa bulursun inş

incir ve leblebi harici bir fazlalık yok bitanemm

evet yorucu zaten canım :)

selam kaptan

evet haklısın canım kaptanım

inş hiç almazsın :13:

slm cnmmm inş maşallahı yokkk sağlıklı beslenip hareket ettiğim sürece almayacağımmm fatmacımmm kararlıyımmm

oooo memurlar yaşadı hazır dayalı döşeli ev gerçekten çok ihtiyaçç eşya bulma giderken elden çıkarma derdi büyük sorun çok dua alacaksınız cnmmm allah hayırlı kiracılar bol kazançlar nasip etsin inşşş

Ay bu arada eşimde tansiyon varmış dün doktora gitti şeker-tansiyon var ve artık yemeklere dikkat etmem gerek ama gel eşime anlatıver off

Iphone dan gönderildi

Enişteye geçmiş olsun Sindimmmm yemeklere tuz atmamaya çalış artıkkk şekere çok dikkat etmesi gerek cnmmm bütün görev sana düşüyor

aman kuzum sizdemi üşüttünüz dikkat edin ne olur sen evin direğisin bitki çayları ve vitamin takviyesi al cnm çabuk atlatırsın inş
yarın mutlaka bulmam lazım şu meyankökünü

yarın bulmadan eve gelmek yok Eylülüm mereak etme sen

Ay bu arada eşimde tansiyon varmış dün doktora gitti şeker-tansiyon var ve artık yemeklere dikkat etmem gerek ama gel eşime anlatıver off

Iphone dan gönderildi

cook gecmıs olsun esıne adamların hastalıkları daha zor.benım esımın 2tane abısı sekerden öldu esımdede 4 sene önce gızlı seker cıktı doktor dıkkatlı olman lazım dedı ama umrunda degıl off erkeklerle ugrasmak cook zor

selam kızlar hıc halım yook ıftara 2 saat kala dısarı cıktım market ıslerımvardı kafam tuttu hala gecmedı basım off mıgrenım azacak dıye korkuyorum uzun surelı aclık zorluyo mıgrenımı zaten ama calıssam yanmıstım tum gun evde olunca dayanıyo ınsan oruca 2saat dısarı cıktım dengem kaydı.bagırsaklarım hala duzelmedıbugun iclal aydını ızlıyodum gul kaynak vardı orda meger ramazanda cogu ınsanda olurmus kabızlık sebze suyu ıcın dıyo.ben normalde suyuda bıtkı cayınıda cook tuketıyorumya ramazan dıye 18 saat ara verınce kabızlık kacınılmaz oluyo galıba.enerjımı dusuruyo ama

slm cnm hoşgeldinnnn evet dışarı çıkınca öyle oluyor malesef benide kahvesizlik mahvediyor akşam içtiğim kahve ömre bedel resmen

çörekotu fayda etmedimi cnmmm benim hiç böyle bir sorunum olmuyor :44::44: sende evde ne kadar sebze varsa katı meyve sıkacağında sıkıp iç
bitanemm

menum

battı balık menusu

sahur peynır zeytın domates yarım tabak makarna

iftar
yarımtabak menemen 3dılım kıymalı borek 1bardak çay 3 catal peynır 1ısırık pıde 3 zeytın

canım borek cektı dıye pastaneden aldım kahvaltı yaptım ıftardada pişman degılım cezama razıyım

2bardak yesılçay
1bardak hıbıskus
1bardak bıberıye

yok banucum etmedı sımdılık ama dun basladım sahurda yemeye hergece yıycem ınsallah faydaeder 3tane gunkurusunu suya koyup suyunu ıcıyorum odafayda etmedı.kayısılarını mıdem almıyo belkı onları yesem daha ıyı.normalde cok severım aslında ama ramazan dıyemı bılmem canım ıstemıyo.lıptonun kayısılı caylarından aradım kac markette bulamadımyarın bımarkete daha bakcam ınsallah bulurum.hercesıt bıtkı cayı var benım aradıgım yook.ben normal gunde cook sıvı tuketıyorum ondanmı boyle oluyo acaba.gecensene ramazanda ıftardan 1 saat sonra 1saatlık yuruyuse cıkardım hıc boyle sorunum olmamıstı.galıba hareketsızlıkle susuzluk bıaraya gelınce boyle oldu.susuyacam korkusuyla orucluyken ne spor yapıyorum ne yuruyusee cıkıyorum galıba ondan

wuuuuuuuuuuuu kaptana kafa tutuyoruz demekkkkkkkkk sahurda makarnayı yiyip yatmışsın kuzum iftarda börekler yutulmuşşş ne salata var ne yoğurt varrr kabız olman çok normal sporda olmayıncaaa zavallı bağırsakların ne yapsın dimiii ben onları sevindireyimmm
belin rahatsız olduğu için sadece 45 dk tempolu yürüyüş ekliyorsun cnmmmm sporuna

kayısının lifleri önemli zaten bitanemmm neden yemiyorsunkiii:26: bence iftardan sonra şöyle bir dışarda dolaşıp gel hem yürüyüş olur yada evde leslie filan yapki bağırsakların hareket etsin cnmm

selam kaptanım bizim sülalede de vardır aynısı çat kapı gelebilirler

neyse bi kazaya kurban gitmemişsin :)

geçmiş olsun canım, afiyet olsun hemen iyileşirsin inş

afiyet olsun canım :)

slm cnmmm inş maşallahı yokkk sağlıklı beslenip hareket ettiğim sürece almayacağımmm fatmacımmm kararlıyımmm

süpersin

afiyet olsun canım :) karbonhidrat ağırlıklı olmuş hep ertesi gün protein yersen toparlarsın bence :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…