- 27 Şubat 2014
- 9.351
- 16.727
- 298
Ben denedim. Ozellikle sigara birakanlarin akcigerini temizleme birebir ayrica guclu bi bagisiklik guclendirici. Kizlardan biri bademcik demis mesela buna gribe muthis iyi gelir. Seker hastalarinin dikkatli kullanmasi gerekur. Tadina gelinve yudum aldiktan sonra dilde kisa surede tatli bi igade birakiyor. Cok lezzetli degil belki ama icilir lezzette deneyin seversiniz sifadirHoşgeldin Sindim nasılsın bitanemmmm moralin düzeldimi birazevet cnm tadını merak ediyoruz çok şifalıymışş sen denedinmi hiç:26:
Cnm meydan kökünü sormuşsunuz hayırdır benim çocukluğumdan beri evimizden özellikle sıcak yaz günlerinde ve Ramazan günlerinde eksik olmaz babam hastasıdır cok sever
canim biz mustayiz. bizimki turistik olmayacak ihtiyac icin. memurlara verilecek insallah. gelen bekar memurlar falan bi valizini alacak tayini cikana kadar kalabilecek.
Canim harika olmuşEki Görüntüle 1174241 Eki Görüntüle 1174242 Eki Görüntüle 1174243
aparttan bir kac kare. benim cok hosuma gitti yaaa. ozellikle koseye bittim.
Canim dondurma sana ceza getirebilir dünden tecrübeyle sabit 100 mekik ceza almıştımKizlar spora kaçacam siz iftardasiniz allah kabul etsin
Menu yazayim banucum ne dicek
Sabah sahanda 1 yumurta alti zeytin
ikiparmak kadar peynir yesillik domates 2 dlm ekmek bir lokma ballikaymak
Ara yulafla yogurt
Ogle izgara kofte salata 1 dlm ekmek disarda yedim
Ara 1/2 seftali 3 kiraz 2 kup dondurma
Aksam patlicanli kofte 3 kasik sehriye corba turp çiğ karnabaharli mevsim salata
1 saat Sporu yapmaya gidicem esimin iftarini hazir edeyim kizlar
Gene ugrarim byyy
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
1 saatlik Spordan simdi geldim kizlar. Tamam 100 mekik cektim spordan sonra ustune de 15 dk yuzdum dondurma cezam tamammi. :) kimseler gelememis daha
Ben geldiiiiiiiiimm 😊 şuan sofrada oturdum kaldım 😊
Kizlar spora kaçacam siz iftardasiniz allah kabul etsin
Ara yulafla yogurt
Aksam patlicanli kofte 3 kasik sehriye corba turp çiğ karnabaharli mevsim salata
Gene ugrarim byyy
Ben denedim. Ozellikle sigara birakanlarin akcigerini temizleme birebir ayrica guclu bi bagisiklik guclendirici. Kizlardan biri bademcik demis mesela buna gribe muthis iyi gelir. Seker hastalarinin dikkatli kullanmasi gerekur. Tadina gelinve yudum aldiktan sonra dilde kisa surede tatli bi igade birakiyor. Cok lezzetli degil belki ama icilir lezzette deneyin seversiniz sifadir
Selamlar hepinize ben bu havada kendımı üsütmeyi becerdim bravo bana bademcijlerim feci şişmiş parmağımı oynatacak halim yok ders çalışıyım diye kitabı önümeaçıyorum başımdüşüyor ve feci biröksürük başladı
Tabı dıyet de yalan oldu insanlar hastalanıncabişey yiyemez ben midem de bulansa deligibi yerim
Sabah 6
1 yumurtadan sahanda kasarlı yumurta 6 zeytın bır yk ya denk orgu peyniri domates salatalık 3-4 cıg fındık ve ceviz
1 sütlü kahve
Ara 12 birbardak ayran
Akşam 16.30
Tavuk ızgara şiş 1 porsiyon cacık 2 mücver 1 mercimek köftesi
Az önce yani 19.30 civarı da 2 kayısı 1 incir 1 avuc beyaz lebleebi
Su pek içemiyorum midem bulanıyor ama yatana kadar 2.5 lt yaparım inşallah 2 -3 bardak yesilçay
Sporyok parmağımı bile oynatamıyorum ders çalışmam lazım ama gözüm yarı kapalı uzanıyorum iki saattir
evet yorucu zaten canım :)
selam kaptan
evet haklısın canım kaptanım
inş hiç almazsın :13:
yok canim ogrenciye vermicez memura verilecek. ya supurgeyi hic sorma sukur calisiyor da her yeri cizilmis. ufak tefek te degil derin derin cizikler ya. halbuki apart icin supurge istemisler ve bir tane de fazladan almislar ulen evden gelip alana kadar onu kullaninsana. hem benim islerimin icine ettiniz hemde malimi cizdiniz. aksam soracam ama hesabini.
Ay bu arada eşimde tansiyon varmış dün doktora gitti şeker-tansiyon var ve artık yemeklere dikkat etmem gerek ama gel eşime anlatıver off
Iphone dan gönderildi
Hoşbulduuum cnm iyi diyelim iyi olalım ya şu gereksiz mayışıklık geçse üstümden cok iyi olacak pazar gününden beri ben ve oğlum sadece hapşırıyoruz desem yeridir ve hiçbirşey yapasım yok sadece bi köşede uyumak istiyorum o kadar regl olmasam hamileyim dicem ama o da değil.. Babam çok sever sıcak yaz günlerinde çarşıda satarlardı bardakla ikram ederlerdi çocukluğum geldi aklıma :)
Birde evde yapar babam sıcak zamanlarda hem şifa derdi hem tadını severdi.. Bende 1-2 bardak içerdim ama herkes sevmez tadını mesela annem :) farklı bir tadı var ama alışıyorsun sonra denemekten fayda var :)
Iphone dan gönderildi
ah ah benımkı 28 aylık oldu nerdeyse 2.5 yasında hala aynı buaralar azalttı 5 6 defa uyanıyop gecede ama benıde delırtıyo uykusuz cocuk cook zor benım buyuk kızımda oyleydı
allah hayırlı kazanclarversın cook guzelmıs hakıkaten
gecmıs olsun ılaclar ınsulınını ndengelemıyomıkı karatay cözum dıyolar ama ddenemedınmıkı banu kurtulmus sanada sıfa olur ınsallah
takıpteyım ozaman sen bul ardından bende alırım canım
Nasilsiniz bugun?
Ay bu arada eşimde tansiyon varmış dün doktora gitti şeker-tansiyon var ve artık yemeklere dikkat etmem gerek ama gel eşime anlatıver off
Iphone dan gönderildi
selam kızlar hıc halım yook ıftara 2 saat kala dısarı cıktım market ıslerımvardı kafam tuttu hala gecmedı basım off mıgrenım azacak dıye korkuyorum uzun surelı aclık zorluyo mıgrenımı zaten ama calıssam yanmıstım tum gun evde olunca dayanıyo ınsan oruca 2saat dısarı cıktım dengem kaydı.bagırsaklarım hala duzelmedıbugun iclal aydını ızlıyodum gul kaynak vardı orda meger ramazanda cogu ınsanda olurmus kabızlık sebze suyu ıcın dıyo.ben normalde suyuda bıtkı cayınıda cook tuketıyorumya ramazan dıye 18 saat ara verınce kabızlık kacınılmaz oluyo galıba.enerjımı dusuruyo ama
slm cnm hoşgeldinnnn evet dışarı çıkınca öyle oluyor malesefbenide kahvesizlik mahvediyor akşam içtiğim kahve ömre bedel resmen
çörekotu fayda etmedimi cnmmm benim hiç böyle bir sorunum olmuyor :44::44: sende evde ne kadar sebze varsa katı meyve sıkacağında sıkıp iç
bitanemm
menum
battı balık menusu
sahur peynır zeytın domates yarım tabak makarna
iftar
yarımtabak menemen 3dılım kıymalı borek 1bardak çay 3 catal peynır 1ısırık pıde 3 zeytın
canım borek cektı dıye pastaneden aldım kahvaltı yaptım ıftardada pişman degılım cezama razıyım
2bardak yesılçay
1bardak hıbıskus
1bardak bıberıye
yok banucum etmedı sımdılık ama dun basladım sahurda yemeye hergece yıycem ınsallah faydaeder 3tane gunkurusunu suya koyup suyunu ıcıyorum odafayda etmedı.kayısılarını mıdem almıyo belkı onları yesem daha ıyı.normalde cok severım aslında ama ramazan dıyemı bılmem canım ıstemıyo.lıptonun kayısılı caylarından aradım kac markette bulamadımyarın bımarkete daha bakcam ınsallah bulurum.hercesıt bıtkı cayı var benım aradıgım yook.ben normal gunde cook sıvı tuketıyorum ondanmı boyle oluyo acaba.gecensene ramazanda ıftardan 1 saat sonra 1saatlık yuruyuse cıkardım hıc boyle sorunum olmamıstı.galıba hareketsızlıkle susuzluk bıaraya gelınce boyle oldu.susuyacam korkusuyla orucluyken ne spor yapıyorum ne yuruyusee cıkıyorum galıba ondan
banucum meyan kökü serbetımıydı aradıgın netten bakıncam bırazda
Ben geldimmmmmmm allahım ne gündü tam kk keyfi yapacakken hoppp teyzemler geldi iftarı birlikte yaptık iyi olduuu bizim sülalede bir adet var iftara habersiz gidilir allah ne verdiyse öyle iftar yapılır ama işte öyle olmuyor o yüzden buzluk sürekli hazır olmak zorunda neyseki 4 saat vardı hallettimçay içip kalktılar haftaiçi olduğu için otursak iyiydi çalışanlar olunca böyle oluyor
Selamlar hepinize ben bu havada kendımı üsütmeyi becerdim bravo bana bademcijlerim feci şişmiş parmağımı oynatacak halim yok ders çalışıyım diye kitabı önümeaçıyorum başımdüşüyor ve feci biröksürük başladı
Tabı dıyet de yalan oldu insanlar hastalanıncabişey yiyemez ben midem de bulansa deligibi yerim
Sabah 6
1 yumurtadan sahanda kasarlı yumurta 6 zeytın bır yk ya denk orgu peyniri domates salatalık 3-4 cıg fındık ve ceviz
1 sütlü kahve
Ara 12 birbardak ayran
Akşam 16.30
Tavuk ızgara şiş 1 porsiyon cacık 2 mücver 1 mercimek köftesi
Az önce yani 19.30 civarı da 2 kayısı 1 incir 1 avuc beyaz lebleebi
Su pek içemiyorum midem bulanıyor ama yatana kadar 2.5 lt yaparım inşallah 2 -3 bardak yesilçay
Sporyok parmağımı bile oynatamıyorum ders çalışmam lazım ama gözüm yarı kapalı uzanıyorum iki saattir
Kizlar spora kaçacam siz iftardasiniz allah kabul etsin
Ara yulafla yogurt
Gene ugrarim byyy
slm cnmmminş maşallahı yokkk sağlıklı beslenip hareket ettiğim sürece almayacağımmm fatmacımmm kararlıyımmm
menum
battı balık menusu
sahur peynır zeytın domates yarım tabak makarna
iftar
yarımtabak menemen 3dılım kıymalı borek 1bardak çay 3 catal peynır 1ısırık pıde 3 zeytın
canım borek cektı dıye pastaneden aldım kahvaltı yaptım ıftardada pişman degılım cezama razıyım
2bardak yesılçay
1bardak hıbıskus
1bardak bıberıye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?