Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Sevgili kaptanım sana bugün de bir soru soracağım hergune bir soru bulacağım sen kilolarını nekadar sürede verdin :26:

bende siyah çayı pek sevmem:13: ama evde bir aktar kadar malzeme var diyebilirimmm

bu kk dan enişteler nefret ediyor bence kolay gelsin cnmmm

vallahi gelipte kk da görürse bu seneki kurban ben olurum gibi:18::18::18::18: ama kopamıyomda sohbet çok tatlı

kurt düşürdün aklıma şimdiii:26: denemek için az alayım da belki beğenmemm aman ramazan geçene kadar dursunlar yerlerinde

Sevgili kaptanım sana bugün de bir soru soracağım hergune bir soru bulacağım sen kilolarını nekadar sürede verdin :26:

elbette sorabilirsin Aytencimmm şöyle anlatayım ben geçen sene temmuz ayında 93 kilo idimm ekime kadar kendi çabalarımla 88 e düştüm

fakat 1 kasımda kaçamaksız karataya başladım ve düzenli spora mayıs sonunda 65 e ulaştım yaklaşık 6 ayda fakat kalıcı oldu benim için inemli olan buydu her hafta az da olsa verdimmm kaplumbağa misalii anlayacağın hala da az az gitmeye devam ediyor

başarı hikayemde her yaptığım yazıyor cnmmm bakabilirsin

http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=721337

Ay bir daha kaçamak mi tovbeler olsun mahvoldum bittim karın kaslarim beni terk etti hissedemiyorum daha da cislara yönünü bile dönmem
Bu arada başarı hikayen harikaydı kuzum

Ay bir daha kaçamak mi tovbeler olsun mahvoldum bittim karın kaslarim beni terk etti hissedemiyorum daha da cislara yönünü bile dönmem
Bu arada başarı hikayen harikaydı kuzum

cezaların gücünü seviyorummmm cısları abartırsan aklına gelsin cnmmm tşkler bitanemmmmm beğenmene sevindimmm

kaynınla eltın bosanmasın yazık ma kayınpederler onları barıstırmak için cook ugrassınlarkı sana gelemesınler
kıllandım sımdı meyan kökuyle ılgılı ben vazgectım banucum denesın ben sonra denerım

buarada kızların odasıyla mutfagın camını sıldım makınede beyazlarım var cıksın onlarıda asayım.ne hamarat kadınım gece geceorucluyken ustten temızlık yapıyomda gece dahacook enerjım oluyo.sımdı bı dusa gıreyım.cıkıncada cabuk cabuk yemegımı yer yatarım.herkese ıyı sahurlar kızlar kactım ben

ay ben yefdigim yesil sogani ve turpu ile yarim salataligi yazmayi unutmusum cnm
valla cok doydum acikcasi insallah gece birsey yemem

hayirdir sen ekmeklere geri donus yapmissin cnm bende bugun 1 dilim yedim
döndüm canım. karatayı tam anlamak ve uymak lazım eksik kabul etmiyor. ben karbonhidrattan eksik kaldığım için o atakları yaşadığımı düşündüm ve ekmek yemeye ara yapmaya başladım.bi süre sonra tekrar karatay yapacağım hakkıyla işallah.çünki beslenme tarzı çok güzel ve mantıklı

ben alanyada oturuyorum canım havuzlu bir sitede. denizede yakın ama dibimde havuz olunca denize gitmeye üşeniyorum.dün halsizliğim vardı havada sıcaktı sadece serinlemek için biraz girdim spor yapamadım. ama bu gün daha enerjiğim sporumu yapacam akşam.spordan sonra havuzada girerim günü kapatırım.

günaydın arkadaşlarım nasılsınız bu gün. umarım oruçlar kolay geçiyordur.
sahurda baya kaynatmışsınız maşallah size. nihayet rutuna döndüm bende işlerim kolayladı. geçmişide şöyle bi okudum
nihayet. bu gün güzel bi gün olsun hepimize

gunaydın canım acsusuztakılıyoz işteenerjım dusuk hıc halım yook

afiyet olsun canım dondurma olmasaymış süpermiş :)

iraden için tebrikler afiyet olsun cnm :)

ay dikkat et canım ya Allah korumuş

afiyet olsun kaptanın cezasını gördümde daha yemezsin heralde :)

ben de cips manyağıydım 3-4 yıl önce bıraktım bir yiyorsun sonra bağımlı gibi oluyosun zararlı da zaten inş seninde bundan sonra hiç canın çekmez canım

süper menü kaptanım örnek alcam kendime

maşallah kaptan gördüm şimdi başarı hikayeni süpersin inş bir daha hiç o kilolara çıkmazsın

vücudun harika olmuş inş bende hedefime varabilirim süper motive oldum bak şimdi

süpermiş evet bu bir avantaj aslında 1 saat yüzme 600 kalori diye biliyorum ben :)

valla ben çok susuyorum bugün ya neyse sabredeceğiz inş

sanada güzel bir gün olsun canım

gunaydın canım acsusuztakılıyoz işteenerjım dusuk hıc halım yook

haha güzel ifade etmişsin

benimde çok düşük yatıp kalkmayasım var

evde netim yok 2 tanede bebeğim olunca sık giremiyorum kusura bakmayınn ne olur.20 haziranda akapunktur küpelerim takıldı bu arada ilk kilom 84.5 geçen cuma 82.5 gösterdi evdeki tartım bu hafta 2. haftam inşallah 2 kilo daha vermeye gayret edicem ama ilk hafta iştahımm yoktu bu hafta iştahım açılmaya başladı cuma tartılıp size sonucu bildiririm
hedefim 60 inşallahhh

Son düzenleme:
gunaydin kizlar. uyusuk uyusuk duruyom. sahura kadar uyumayim sahurdan sonra uyutulmayinca da sinirler ayri bir zipliyo. bir bebek saat basi niye uyanir arkadas. badim agriyo simdi uyuttum yatim uyuyayim dicem ev berbat durumda. elektirik supurgemi esim getirdi heryeri berbat.once onu temizlemem gerekki sonra onunla etrafi temixliyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…