bende gunduzlerı bazen mıskınlık yapıyom esoımın gelme zamanı takıyom motoru adam dagınık görmesın dıye utanıyom adamdan.bısey demez ama butungun napıyo bu kadın dıye aklından gecırırmı acaba dıye telaşla tertemız yapıyom
bende siyah çayı pek sevmem:13: ama evde bir aktar kadar malzeme var diyebilirimmm
bu kk dan enişteler nefret ediyor bencekolay gelsin cnmmm
dur ağzından yel alsın daha bir hafta elinin altında oyuncakları var amerikadaki kaynım burda da. onlar gidince gelir gibime geliyor ama bu sefer de küçük kaynım eltimle arasını düzeltemezse boşanma işleri olursa onla uğraşır.
denemek lazım o dediğini. meyan köküde aktarlarda bolca mevcut. ama yapmadan önce iyice yıkamak gerekiyo. size bir detay verirdim ama mideniz bulanır en iyisi susayım
Sevgili kaptanım sana bugün de bir soru soracağımhergune bir soru bulacağım sen kilolarını nekadar sürede verdin :26:
vallahi gelipte kk da görürse bu seneki kurban ben olurum gibi:18::18::18::18: ama kopamıyomda sohbet çok tatlı
ben sahura kadar burdayım cnmmmm hadi hemen işleri yoluna koy da gel tatsızlık çıkmasın allah korusun
epeyce toparladım. az sonra biter işim
Ay bir daha kaçamak mi tovbeler olsunmahvoldum bittim karın kaslarim beni terk etti hissedemiyorum daha da cislara yönünü bile dönmem
Bu arada başarı hikayen harikaydı kuzum
İyi sahurlar bitanemm hayırlı gecelerrrben kaçıyorummm
dur ağzından yel alsın daha bir hafta elinin altında oyuncakları var amerikadaki kaynım burda da. onlar gidince gelir gibime geliyor ama bu sefer de küçük kaynım eltimle arasını düzeltemezse boşanma işleri olursa onla uğraşır.
denemek lazım o dediğini. meyan köküde aktarlarda bolca mevcut. ama yapmadan önce iyice yıkamak gerekiyo. size bir detay verirdim ama mideniz bulanır en iyisi susayım
döndüm canım. karatayı tam anlamak ve uymak lazım eksik kabul etmiyor. ben karbonhidrattan eksik kaldığım için o atakları yaşadığımı düşündüm ve ekmek yemeye ara yapmaya başladım.bi süre sonra tekrar karatay yapacağım hakkıyla işallah.çünki beslenme tarzı çok güzel ve mantıklıay ben yefdigim yesil sogani ve turpu ile yarim salataligi yazmayi unutmusum cnm
valla cok doydum acikcasi insallah gece birsey yemem
hayirdir sen ekmeklere geri donus yapmissin cnm bende bugun 1 dilim yedim
ben alanyada oturuyorum canım havuzlu bir sitede. denizede yakın ama dibimde havuz olunca denize gitmeye üşeniyorum.dün halsizliğim vardı havada sıcaktı sadece serinlemek için biraz girdim spor yapamadım. ama bu gün daha enerjiğim sporumu yapacam akşam.spordan sonra havuzada girerim günü kapatırım.teşekkürlerbizim kasaba geliyor organikmiş ama özgür gezenmi bilmiyorum :26:
denemeden bilemeyiz
bu tartılma olayını bende dicektim ben iftara az kala tartılıyorum akşam daha fazla çıkıyorum :26:
afiyet olsun canım güzel bence menün :)
afiyet olsun canım ama akşam hafif olmuş kurtarmışsın bence yarın biraz daha dikkat edersin regl iken benimde iştah patlamalarım oluyor :26:
siz nerede oturuyorsunuz? ne güzel yüzmüşsünüz bende yüzmek istiyorum
menün güzel canım afiyet olsun yüzmede spor bence :)
günaydın arkadaşlarım nasılsınız bu gün. umarım oruçlar kolay geçiyordur.
sahurda baya kaynatmışsınız maşallah size. nihayet rutuna döndüm bende işlerim kolayladı. geçmişide şöyle bi okudum
nihayet. bu gün güzel bi gün olsun hepimize
Menumu yaziyorum :
Sahur :
Tereyağında 2 yumurta ve biberli omlet
2 tatlı kaşığı krem peynir
10 zeytin
Domates
Bol su
Iftar :
3 içli köfte
1 kepçe mercimek çorbası
2 ya da 3 çatal hamsi buğulama
Bol salata
1 parça pide ve peynir
1 hurma
3 top dondurma
Suan maden suyu içiyorum
Suyu 3 lt için uğraşacagim yaklaşık 1.5 lt oldu daha
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Gelmişken hemen dünkü menümüde yazıyım
Sahur:
Bezelye
Hindi
Yoğurt
Domates salatalık zeytin peynir
İftar:
Ablam bir mutfağa girmiş ne kadar sağlıksız şeyler varsa toplamış valla
Kabak, biber ve patates kızartması
Makarna çorbası bir de
Bense bunlar cıss diyip karatay teyzemizin dediğine göre bir dilim pideye tereyağı sürdüm yedim
Yoğurt, peynir, zeytin yedim
Ve iki çatal patates kızartması aldım
Birde 10 tane kiraz
11 buçukta da dondurma isteğimi bastırmak için bir cevizle bir bardak süt içtim
Su şimdilik 2 litre
Bugün yürüyüşe çıkamadım ama yarım saat ip atlama, mekik, bacak kaldırma, squat yaptım
Ablalarım size bir sorum olucak. Gerçekten 3 litre su içebiliyor musunuz? 3 gündür en fazla 2 litre içebildim
slm kızlar canım çok sıkılıyor yalnızım kaç günlerden beri. eşim eve gelemiyor. dershanede ve apartlarda çok iş var. inşallah biran önce biter artık. adam iftarını yapıp geri gidiyor. sahurda ancak geliyor. bu gün akşam beraber gittik bi bakayım nasıl olmuş dedim. çok güzel olacak öyle görünüyor ama zaman lazım. sonra da markete gittim dila ya bez mama aldım. ayyyy eve dönerken ödüm koptu. tam izim eve doğru olan yola dönecem üç küçük çocuk geçti yanımızdan ellerinde pet şişeler var. nasıl tiner koktu. çocuklar en fazla on yaşındalar. neyse geçti onlar atlattık dedim evin yoluna bir döndüm iki tane az daha büyük çocuk önümüzden yürüyor. belli onlarda çekmişler. ellerindeki şişeleri bir geçen arabalara atıyorlar bir evlerin pencerelerine doğru. sadece 50 mt kadar yürüdüm ama gelin siz onu bana sorun sanki bir km yol gittim. çocuklarım bişe anlamadılar anlam veremediler aceleci tavrıma. binaya girer girmez hemen kapıyı kapattırdım ve bir oh çektim bir daha eşim yokken muhtemelen gece tek yürüyüşe çıkmam.
menüm
sahur: sahanda yumurta, bir lokma peynir, bir tatlı kaşığı vişne reçeli, el kadar pide ve tereyağ
iftar: 2 kaşık pirinç pilavı, 2 tavuk incik, 1 kase mercimek çorbası, salata
buraya kadar herşey iyiydi de marketten cips aldımkolayla beraber şey oldu aaaa bide bakmışım yok olmuş
iki lt kadar su
Menüm
sahur
2 haşlanmış yumurta
1 bardak süt
7 ceviz
1 dilim peynir
5 yaprak marul
domates salatalık
İFTAR
mercimek çorbası
15 dk ara
sarımsaklı yoğurtlu cevizli kabak salatası
şekersiz kuru erik ve vişne kompostosu
Spor
sabah 15 x5 tibet yogası
iftardan sonra
40 dk koşu bandında yürüyüş
10 dk tiffany
Sıvı
2,5 lt tarçınlı zencefilli limonlu karanfilli yeşilçaylı su
1 bardak süt
1 fincan türk kahvesi
1 bardak çay
1 maden suyu
k
elbette sorabilirsin Aytencimmm şöyle anlatayım ben geçen sene temmuz ayında 93 kilo idimm ekime kadar kendi çabalarımla 88 e düştüm
fakat 1 kasımda kaçamaksız karataya başladım ve düzenli spora mayıs sonunda 65 e ulaştım yaklaşık 6 ayda fakat kalıcı oldu benim için inemli olan buydu her hafta az da olsa verdimmm kaplumbağa misalii anlayacağın hala da az az gitmeye devam ediyor
başarı hikayemde her yaptığım yazıyor cnmmm bakabilirsin
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=721337
ben alanyada oturuyorum canım havuzlu bir sitede. denizede yakın ama dibimde havuz olunca denize gitmeye üşeniyorum.dün halsizliğim vardı havada sıcaktı sadece serinlemek için biraz girdim spor yapamadım. ama bu gün daha enerjiğim sporumu yapacam akşam.spordan sonra havuzada girerim günü kapatırım.
günaydın arkadaşlarım nasılsınız bu gün. umarım oruçlar kolay geçiyordur.
sahurda baya kaynatmışsınız maşallah size. nihayet rutuna döndüm bende işlerim kolayladı. geçmişide şöyle bi okudum
nihayet. bu gün güzel bi gün olsun hepimize
gunaydın canım acsusuztakılıyoz işteenerjım dusuk hıc halım yook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?