- 20 Eylül 2013
- 13.303
- 15.829
- 228
daha belli olmadı askerliği nasıl yapacağı umarım asker öğretmenlik olıur
inşallah bitanemmm
uykum çok geldi kızım uyumamak için direniyor
yolla bana ben oynarım prensesle
ay ne ii olur çenesiyle yorar seni
ciddenmi miniklerin ahiret soruları bitmez zatennn olsun sohbet ederiz
kaptanım gider mi bu kilolar ne diyorsun ? acaip bir umutsuzluk var içimde,başaramama korkusu
Şüphenmi var yoksaa elbette gidecek bitanemmm çıtır olmadan bu takımdan çıkış yokkk asla olumsuz düşünme içinde şüpheye düşme olumsuz mesajlar bilinçaltını etkilerr sürekli pozitif olumlama cümleleri kur cnmm bilinçaltı sürekli tekrarlayınca uygulamaya geçiyor
Bilinçaltınız�ı zayıflayacağınıza inandırın
Öncelikle zayıflayabileceğimize inanıyoruz ve bunu bilinçaltımıza anlatıyoruz.
Bilinçaltımız ona söylediğimiz herşeyi �emir� olarak algılıyor, bu durumda olumcu düşünmemiz çok önemli.
Olumlu, olumsuz herşeyi bilinçaltımız büyük bir çabayla yapmaya başlıyor. Aklımıza gelen olumsuzlukları �hop� bir emirle gerçekleştiriyor.
Mantığı olmayan bilinçaltına olumsuz düşünceler yerine olumlu düşünceleri gönderiyoruz ve bedenimiz bilinçaltının emirleriyle şekilleriyor.
Ben asla zayıflayamam der ve bunları yedikçe kilo alıyorum derseniz bilinçaltınız daha çok şişmanlamanız için elinden geleni yapıyor, asla kilo veremez ve şişman kalırsınız.
Bunun için düşüncelerinize dikkat edin, olumlu mesajlar gönderin bedeninize.Olumlu düşünceler almış bilinçaltı, bedene doğru emiri gönderir ve zayıflarsınız !
evet cnm iftardan sonra kalkmak hakikaten zor oluyor ilk anda kalktın kalktın biraz sallandınmı yandınn
afiyetolsun cnmmm sabahki bal hakikiyse kararında yemişsin afiyetolsun menünde fazladan sadece dondurma var hemd eiki kupp neyseki beni zahmetten kurtarıp spor cezanı peşin peşin yapmışsın
bitanem sen de şeker var zaten hem şeftali hem kiraz birde dpndurma yükseltmedimi şekerini eğer şeker hapına gücenip dikkat etmezsen pankreasın çok zorlanır sonrasını biliyorsun insülin kullanmak zorunda kalırsın cnm allah korusuninş doktor kontrolünden sonra bir sorun yoksa karataya devam eder ve bu illetten sende benim gibi kurtlursun bitanemm
Menüm
sahur
2 haşlanmış yumurta
1 bardak süt
7 ceviz
1 dilim peynir
5 yaprak marul
domates salatalık
İFTAR
işkembe çorbası
10 dk ara çaktırmadan mutfağı turlayıp geldimm
3 kaşık mantı
patlıcan salatası ekşili
barbunya
2 çatal kadayıf
Spor
sabah 15 x5 tibet yogası
öğleden sonra 40 dk koşu bandında yürüyüş
Sıvı
2,5 lt tarçınlı zencefilli limonlu karanfilli yeşilçaylı su
1 bardak elmalı karışım
1 bardak süt
1 fincan türk kahvesi
1 bardak çay
1 fincan biberiye
1 maden suyu
Şüphenmi var yoksaa elbette gidecek bitanemmm çıtır olmadan bu takımdan çıkış yokkk asla olumsuz düşünme içinde şüpheye düşme olumsuz mesajlar bilinçaltını etkilerr sürekli pozitif olumlama cümleleri kur cnmm bilinçaltı sürekli tekrarlayınca uygulamaya geçiyor
Bilinçaltınızı zayıflayacağınıza inandırın
Öncelikle zayıflayabileceğimize inanıyoruz ve bunu bilinçaltımıza anlatıyoruz.
Bilinçaltımız ona söylediğimiz herşeyi emir olarak algılıyor, bu durumda olumcu düşünmemiz çok önemli.
Olumlu, olumsuz herşeyi bilinçaltımız büyük bir çabayla yapmaya başlıyor. Aklımıza gelen olumsuzlukları hop bir emirle gerçekleştiriyor.
Mantığı olmayan bilinçaltına olumsuz düşünceler yerine olumlu düşünceleri gönderiyoruz ve bedenimiz bilinçaltının emirleriyle şekilleriyor.
Ben asla zayıflayamam der ve bunları yedikçe kilo alıyorum derseniz bilinçaltınız daha çok şişmanlamanız için elinden geleni yapıyor, asla kilo veremez ve şişman kalırsınız.
Bunun için düşüncelerinize dikkat edin, olumlu mesajlar gönderin bedeninize.Olumlu düşünceler almış bilinçaltı, bedene doğru emiri gönderir ve zayıflarsınız !
slm kizlar dunku menum
sabah: sahanda1 yumurta azicik peynir kucucuk pide ay ne komik olcurler:)))
aksam: patlican yemegi, bulgur pilavi, cacik
gelelim en vahim kisima: 2 dilim etimek tatlisi, azicik cekirdek
3 lt su bol cay sifir spor
aksam arkadasa davetliydim malum esim iftardan sonra insaata gidiyor beni de birakti. sahura kadar oturduk ve zorla yedirdi. benim sucum yok. zaten midemde bir agri var. ne yaptigim sahurdan ne de iftardan bise anlamiyorum. sanki bir top ates dusuyo sonra da yemek yedikce agri yapiyo.
Iyi aksamlar kızlar nasılsınkusura bakmayin ugrayamadim mide bulantilarim artti :
Banucugum sen kadayif mi yedin sana ceza 10 squat
Kaptanim merhaba k.bakma fazla giremedim disdoktorundaydim cuma gunu pazartesi yine oldum resmen agri hertarafa vurdu kafa beyin kalmadi acayip tuaftim giremedim ozur dilerim menulere gelince pwk hatirlamiyorum yarun tekrardan yazmaya baslassam beni bu iki-uc gun affetsen olurmu ?
Iyi aksamlar kızlar nasılsınkusura bakmayin ugrayamadim mide bulantilarim artti :
Banucugum sen kadayif mi yedin sana ceza 10 squat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?