- 20 Eylül 2013
- 13.303
- 15.829
- 228
selam kaptanım bizim sülalede de vardır aynısı çat kapı gelebilirler
neyse bi kazaya kurban gitmemişsin :)
geçmiş olsun canım, afiyet olsun hemen iyileşirsin inş
afiyet olsun canım :)
süpersin
afiyet olsun canım :) karbonhidrat ağırlıklı olmuş hep ertesi gün protein yersen toparlarsın bence :)
ramazan harici genelde haber verirlerr ama ramazanda önemli olan o duyguyu paylaşmak olduğu için ve israfa kaçılmaması için bu gelenek var bizde cnmm neyseki hepimiz idmanlıyız
Eylülü protein de kurtarmazspor şartttt
ben geldiim
herkes iyidir umarım
menüm
Sahur: pastırmalı yumurta,salata (çok doydum daha yiyemedim birşey) 4 kuru erik
İftar: 1 kepçe tarhana, taze fasulye, yoğurt, salata, azcık yerfıstığı
spor:1 saat yürüyüş
sıvı:3 lt den fazla su, çay
Eki Görüntüle 1174630
hoşgeldinnnn iyiyiz şükür cnmmm süper bir menütşk ederimmmm çemen kokusuna dayanamıyorum ben pastırmada
wuuuuuuuuuuuu kaptana kafa tutuyoruz demekkkkkkkkksahurda makarnayı yiyip yatmışsın kuzum iftarda börekler yutulmuşşş ne salata var ne yoğurt varrr kabız olman çok normal sporda olmayıncaaa zavallı bağırsakların ne yapsın dimiii ben onları sevindireyimmm
belin rahatsız olduğu için sadece 45 dk tempolu yürüyüş ekliyorsun cnmmmm sporuna
kayısının lifleri önemli zaten bitanemmm neden yemiyorsunkiii:26: bence iftardan sonra şöyle bir dışarda dolaşıp gel hem yürüyüş olur yada evde leslie filan yapki bağırsakların hareket etsin cnmm
Bende yazıyım hemencecik
Sahur:
Köfte
Fasulye(1 kiloluk fasulyeyi 1 haftadır ben bitirmeye çalışıyorum sonunca bitti)
Pide, tereyağı
Domates salatalık peynir zeytin
İftar:
Yine taze fasulyeyle yoğurtlu çorba
Pide tereyağı çok sevdim maşallah ama artık ara vericem
15 kiraz
1 küçük dilim karpuz
Şimdi de 1 bardak sütle 3 dilim bitter çikolata
Spor: 100 mekik 100 sağ, sol bacak açıp kapama
500 ip atlama dahada atlıcaktım ama bileğim burkuldu
Su: Daha 1,5 litre
Hemen menumu de paylaşayım.
Sahur :
2 haşlanmış yumurta
10 zeytin
3 yemek kaşığı Musli 1 kase süt
2 tatlı kaşığı krem peynir
Iftar
1 kase yayla çorbası
Fellah köftesi küçük bir kase
1 bardak ayran
Eşim güveç yapmış. Patatesleri ayirdim sebzesinden ve etinden bir tabak yedim.
Yoğurtlu yeşil fasulye yapmıştım salata niyetine ondan yedim
Şimdi 1 bardak tarçınlı süt icecegim.
Suyun 2 lt
Ayrıca 45 dk leslie yaptim power walk
Bende yazıyım hemencecik
Sahur:
Köfte
Fasulye(1 kiloluk fasulyeyi 1 haftadır ben bitirmeye çalışıyorum sonunca bitti)
Pide, tereyağı
İftar:
Yine taze fasulyeyle yoğurtlu çorba
Pide tereyağı çok sevdim maşallah ama artık ara vericem
15 kiraz
1 küçük dilim karpuz
Şimdi de 1 bardak sütle 3 dilim bitter çikolata
Spor: 100 mekik 100 sağ, sol bacak açıp kapama
500 ip atlama dahada atlıcaktım ama bileğim burkuldu
Su: Daha 1,5 litre
Hemen menumu de paylaşayım.
Sahur :
2 haşlanmış yumurta
10 zeytin
3 yemek kaşığı Musli 1 kase süt
2 tatlı kaşığı krem peynir
Iftar
1 kase yayla çorbası
Fellah köftesi küçük bir kase
1 bardak ayran
Eşim güveç yapmış. Patatesleri ayirdim sebzesinden ve etinden bir tabak yedim.
Yoğurtlu yeşil fasulye yapmıştım salata niyetine ondan yedim
Şimdi 1 bardak tarçınlı süt icecegim.
Suyun 2 lt
Ayrıca 45 dk leslie yaptim power walk
ayy alkış aldım
teşekkürler kaptan
hm olabilir bende sucuğa katlanamam mesela
haklısın vallahı nedıyım 3gece yumurta peynır zeytın yedım hıc acıkmadım dungece kızımın makarnasından kalmıstı onu bıtıreyım dedım yogurt koyup yedım ustune ama yagsızdı makarna.yemın ederım bugun cook acıktım karatay teyze dogru dıyo vallahı ama uygulayana.börek için hala pişman degılım oruclu oruclu canım cektı.hava karanlık olmasa yuruycem ama dısarı cıkcak bırını bulamıyom.esım miskın gelmıyo.yuruyus arkadasım var hergun yuruyoruz onla ama ramazanda oda yurumem dedı evde hıc bısey yapamıyorum buara nıye boyle oldum bılmem agrılarım ızın vermıyo ben spora delı gıbı asılırdım ama belım 1ayı gectı duzelmıyo randevu aldım ayın 14une daha öncesıne bulamadım malesef.bıgıdıcem doktora fıtıklarımmı cogaldı anlamadım.belımın agrısı ayaklarıma topuklarıma vuruyo.ılk fıtık oldugumda aynen boyle olmustum yıllarca cektım.kılo verınce gecmıstı agrılarım herkesede anlatıyodum kılo verdım belım duzeldı dıye ya göze geldım yada kızımı kovalarken belımı agrıtmıstım fıtıklarım arttı galıba.off daha 30 yasındayım saglık yerlerde. rabbım dermansız dert vermesın ama saglıklıyken bırden boyle sıkıntılarda ınsanı alt ust edıyo
tbrk ederimmmm senacımmm çok güzel menün ama o bitterleri azaltalımmmm tadımlık yeterliii damağına koy erisinnnnkuzum yemekleri çok yapınca fazlasını buzluğa kaldır sürekli aynı yersen bıkarsın cnm benim ben hep öyle yapıyorum zaten iki kişiyiz bitmiyor annemde her gün aynı şeyi yemeyi sevmez canı istediği zaman hazır oluyor geçmiş olsun spor da süper ama dikkat et ne olur kaş yapayım derken göz çıkarmayalım
suyu yatana kadar içersin daha cnmmm
sezarın hakkını sezara vereceksin dimi tatlımmm
Kaptanım bugünün sorusu geliyor hazır mısın
Çörekotunu ne zaman ve nasıl tuketiyorsun ayrıca faydası nedir?
Kaptanım bugünün sorusu geliyor hazır mısın
Çörekotunu ne zaman ve nasıl tuketiyorsun ayrıca faydası nedir?
Oyyyyyy ben geldim acayip yoruldumbu cuma Allahın izniyle memlekete gideceğiz evin islerini parça parça bitirmem lazım çünkü annemlerle donecegiz okul açılınca. Soylememistim galiba eşim ağustos ayında askere gidecek
Şimdi de banyosu ovdum. Çamaşır suyu dönünce resmen koku alma fonksiyonumu kaybediyorum. Bu arada benim birkaç gündür burnumun içi çok kuru kanıyor falan. Vazelin sürdum şimdi bir zararı olur mu ki:26:
Ayy abla sorma ya dün ablam biber, patates, kabağı ayrı ayrı kızarttı bugünde annem patatesle biber kızartmasını birlikte kızarttızararlı yemiyin diyorum insanın canı çekiyor diyor bu seferde. Annem ne yaptıysa hep bol yapar şimdi o fasulye çorbasınıda 1 hafta ben yerim artık
haha bende bu soruyu soracaktım bak ne unuttum diyodum
süpersinnn Aytencimmmm kaçamk da yok bugün enişte hamarat demekki ellerine sağlıkk patateslerde ayrılmışşşşş d spor mükemmelll daha ne olsun
Eşim yemek yapmayı ve yemeyi çok sever. Sağolsun özellikle basbasaysak yemekleri çoğunlukla yapar
hazırım tabiki bitanemmmmçörekotunu ramazan harici sabahları aç karnına 1 tatlı kaşığı tüketiyorum çiğnemek uzun sürüyor ama alıştımm
şimdi ise sahur yapmadan yarım saat önce tüketiyorummm faydalarına gelinceeee
Çörek otunun zayıflatma etkisi bunlar fakat ölümden başka herşeye çare biliyorsun
1- İştahı kapatarak,
2- Karaciğeri temizleyerek sindirimi hızlandırarak.
3- Lubricant (yağlayıcı) özelliği ile bağırsakları kaygan hale getirerek, yani müshil etkisi göstererek, besinlerin daha hızlı geçmesini sağlayarak.
hoşgeldinnnn cmnm arada kaçırmışımmm söylemiştin cnmm ilk geldiğinde inş vatan borcunu ödeyip döner kısa dönemmi uzun dönemmi yapacak
bebişinle zor olacak senin içingeçmiş olsun sürekli kanama oluyorsa bir doktora görün cnmmm vazelinin zararı olacağını düşünmüyorum yara filanmı var acaba:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?