Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

ramazan harici genelde haber verirlerr ama ramazanda önemli olan o duyguyu paylaşmak olduğu için ve israfa kaçılmaması için bu gelenek var bizde cnmm neyseki hepimiz idmanlıyız

Eylülü protein de kurtarmaz spor şartttt

ben geldiim

herkes iyidir umarım

menüm

Sahur: pastırmalı yumurta,salata (çok doydum daha yiyemedim birşey) 4 kuru erik

İftar: 1 kepçe tarhana, taze fasulye, yoğurt, salata, azcık yerfıstığı

spor:1 saat yürüyüş

sıvı:3 lt den fazla su, çay

Oyyyyyy ben geldim acayip yoruldum bu cuma Allahın izniyle memlekete gideceğiz evin islerini parça parça bitirmem lazım çünkü annemlerle donecegiz okul açılınca. Soylememistim galiba eşim ağustos ayında askere gidecek
Şimdi de banyosu ovdum. Çamaşır suyu dönünce resmen koku alma fonksiyonumu kaybediyorum. Bu arada benim birkaç gündür burnumun içi çok kuru kanıyor falan. Vazelin sürdum şimdi bir zararı olur mu ki:26:

iyi o zaman hazırlıklı olmak lazım doğru :)

sen daha iyi bilirsin kaptanım :)

hoşgeldinnnn iyiyiz şükür cnmmm süper bir menü tşk ederimmmm çemen kokusuna dayanamıyorum ben pastırmada

Bende yazıyım hemencecik

Sahur:
Köfte
Fasulye(1 kiloluk fasulyeyi 1 haftadır ben bitirmeye çalışıyorum sonunca bitti)
Pide, tereyağı
Domates salatalık peynir zeytin

İftar:
Yine taze fasulyeyle yoğurtlu çorba
Pide tereyağı çok sevdim maşallah ama artık ara vericem
15 kiraz
1 küçük dilim karpuz
Domates salatalık peynir zeytin

Şimdi de 1 bardak sütle 3 dilim bitter çikolata

Spor: 100 mekik 100 sağ, sol bacak açıp kapama
500 ip atlama dahada atlıcaktım ama bileğim burkuldu
Su: Daha 1,5 litre

Hemen menumu de paylaşayım.
Sahur :
2 haşlanmış yumurta
10 zeytin
3 yemek kaşığı Musli 1 kase süt
2 tatlı kaşığı krem peynir

Iftar
1 kase yayla çorbası
Fellah köftesi küçük bir kase
1 bardak ayran
Eşim güveç yapmış. Patatesleri ayirdim sebzesinden ve etinden bir tabak yedim.
Yoğurtlu yeşil fasulye yapmıştım salata niyetine ondan yedim

Şimdi 1 bardak tarçınlı süt icecegim.

Suyun 2 lt
Ayrıca 45 dk leslie yaptim power walk

haklısın vallahı nedıyım 3gece yumurta peynır zeytın yedım hıc acıkmadım dungece kızımın makarnasından kalmıstı onu bıtıreyım dedım yogurt koyup yedım ustune ama yagsızdı makarna.yemın ederım bugun cook acıktım karatay teyze dogru dıyo vallahı ama uygulayana.börek için hala pişman degılım oruclu oruclu canım cektı.hava karanlık olmasa yuruycem ama dısarı cıkcak bırını bulamıyom.esım miskın gelmıyo.yuruyus arkadasım var hergun yuruyoruz onla ama ramazanda oda yurumem dedıevde hıc bısey yapamıyorum buara nıye boyle oldum bılmem agrılarım ızın vermıyo ben spora delı gıbı asılırdım ama belım 1ayı gectı duzelmıyo randevu aldım ayın 14une daha öncesıne bulamadım malesef.bıgıdıcem doktora fıtıklarımmı cogaldı anlamadım.belımın agrısı ayaklarıma topuklarıma vuruyo.ılk fıtık oldugumda aynen boyle olmustum yıllarca cektım.kılo verınce gecmıstı agrılarım herkesede anlatıyodum kılo verdım belım duzeldı dıye ya göze geldım yada kızımı kovalarken belımı agrıtmıstım fıtıklarım arttı galıba.off daha 30 yasındayım saglık yerlerde.rabbım dermansız dert vermesın ama saglıklıyken bırden boyle sıkıntılarda ınsanı alt ust edıyo

bizdede kaç gündür kimse yemiyo fasulye hep ben yedim :)

afiyet olsun canım güzel

afiyet olsun canım güzel menü sahura kadar daha da su iç bence

tbrk ederimmmm senacımmm çok güzel menün ama o bitterleri azaltalımmmm tadımlık yeterliii damağına koy erisinnnn kuzum yemekleri çok yapınca fazlasını buzluğa kaldır sürekli aynı yersen bıkarsın cnm benim ben hep öyle yapıyorum zaten iki kişiyiz bitmiyor annemde her gün aynı şeyi yemeyi sevmez canı istediği zaman hazır oluyor geçmiş olsun spor da süper ama dikkat et ne olur kaş yapayım derken göz çıkarmayalım
suyu yatana kadar içersin daha cnmmm

süpersinnn Aytencimmmm kaçamk da yok bugün enişte hamarat demekki ellerine sağlıkk patateslerde ayrılmışşşşş d spor mükemmelll daha ne olsunnnn

Eki Görüntüle 1174631

ayy alkış aldım

teşekkürler kaptan

hm olabilir bende sucuğa katlanamam mesela

sezarın hakkını sezara vereceksin dimi tatlımmm

Son düzenleme:

Eylülümmm haklısın oruçluyken insanın canı çekiyor çok normal 1 dilim yesen kızmazdım elbette ama sen toptan götürmüşsün kuzumm hem kıyma hem karbonhidrat birleşirse facia ben gelim beraber yürüyelimm canım senin için en ideal spor yürüyüşşş o yüzden bu yeterli ben 22 yaşımda oldum fıtık ameliyatı o yüzden seni çok iyi anlıyorummm her an dikkatli olmalısın en ufak ters hareket çok etkiler acil şifalar cnmm

Kaptanım bugünün sorusu geliyor hazır mısın
Çörekotunu ne zaman ve nasıl tuketiyorsun ayrıca faydası nedir?

Ayy abla sorma ya dün ablam biber, patates, kabağı ayrı ayrı kızarttı bugünde annem patatesle biber kızartmasını birlikte kızarttı zararlı yemiyin diyorum insanın canı çekiyor diyor bu seferde. Annem ne yaptıysa hep bol yapar şimdi o fasulye çorbasınıda 1 hafta ben yerim artık

Kaptanım bugünün sorusu geliyor hazır mısın
Çörekotunu ne zaman ve nasıl tuketiyorsun ayrıca faydası nedir?

hazırım tabiki bitanemmmm çörekotunu ramazan harici sabahları aç karnına 1 tatlı kaşığı tüketiyorum çiğnemek uzun sürüyor ama alıştımm

şimdi ise sahur yapmadan yarım saat önce tüketiyorummm faydalarına gelinceeee

Çörek otunun zayıflatma etkisi bunlar fakat ölümden başka herşeye çare biliyorsun

1- İştahı kapatarak,
2- Karaciğeri temizleyerek sindirimi hızlandırarak.
3- Lubricant (yağlayıcı) özelliği ile bağırsakları kaygan hale getirerek, yani müshil etkisi göstererek, besinlerin daha hızlı geçmesini sağlayarak.

hoşgeldinnnn cmnm arada kaçırmışımmm söylemiştin cnmm ilk geldiğinde inş vatan borcunu ödeyip döner kısa dönemmi uzun dönemmi yapacak

bebişinle zor olacak senin için geçmiş olsun sürekli kanama oluyorsa bir doktora görün cnmmm vazelinin zararı olacağını düşünmüyorum yara filanmı var acaba:26:

bitanemm sende patates hariç kabak patlıcan biber doğra biraz sıvı yağ gezdir fırında kendine kızartma yapabilirisnnn annene söyle oda böyle yapsınnn o kızartma yağları çok zararlıııı sne dediğim gibi kaldır buzluğa haftaya tekrar yersin

haha bende bu soruyu soracaktım bak ne unuttum diyodum

alemsiniz meleklerimmm yarınnki sorunuz ne acaba:44::44:

süpersinnn Aytencimmmm kaçamk da yok bugün enişte hamarat demekki ellerine sağlıkk patateslerde ayrılmışşşşş d spor mükemmelll daha ne olsun​

Eşim yemek yapmayı ve yemeyi çok sever. Sağolsun özellikle basbasaysak yemekleri çoğunlukla yapar

Eşim yemek yapmayı ve yemeyi çok sever. Sağolsun özellikle basbasaysak yemekleri çoğunlukla yapar

Çok şanslısın o zamann ben de abime öğrettim her yemeği yapar gelinimiz diyorki iyi yetiştirmişsinnn ama bence her erkek bilmeli hastalığı sağlığı var başının çaresine bakmalı bence

daha belli olmadı askerliği nasıl yapacağı umarım asker öğretmenlik olıur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…