- 27 Kasım 2011
- 6.506
- 5.704
- 248
allah kolaylık versin havalarda sıcak vallagunaydın canım acsusuztakılıyoz işteenerjım dusuk hıc halım yook
o kadar kalori olacağını sanmam ama zaten 1 saatte aralıksız yüzemem sıkılırım :) yüzmekle en fark ettiğim şey kollarım kısa sürede toparlanması iyi oluyor.
afiyet olsun canım dondurma olmasaymış süpermiş :)
iraden için tebrikler afiyet olsun cnm :)
ay dikkat et canım ya Allah korumuş
afiyet olsun kaptanın cezasını gördümde daha yemezsin heralde :)
ben de cips manyağıydım 3-4 yıl önce bıraktım bir yiyorsun sonra bağımlı gibi oluyosun zararlı da zaten inş seninde bundan sonra hiç canın çekmez canım
süper menü kaptanım örnek alcam kendime
maşallah kaptan gördüm şimdi başarı hikayeni süpersin inş bir daha hiç o kilolara çıkmazsın
vücudun harika olmuş inş bende hedefime varabilirim süper motive oldum bak şimdi
süpermiş evet bu bir avantaj aslında 1 saat yüzme 600 kalori diye biliyorum ben :)
hehehe bu arada kiyidan koseden bende gorunuyom. en sevmedigim sey cekim yaparken aynada golgede cikmak ama baska yolu yoktu mecbur ciktim:)))
allah kolaylık versin havalarda sıcak valla
o kadar kalori olacağını sanmam ama zaten 1 saatte aralıksız yüzemem sıkılırım :) yüzmekle en fark ettiğim şey kollarım kısa sürede toparlanması iyi oluyor.
vallahi görünmeyecek kadar fluuu sen demesen farketmezdim ben.apart güzelmiş geçmişi kaçırdımmı tatildemisin
yok esimin yeni karisi:))) geceyi bile orda geciriyo bizim yanimiza yemek yemek icin ugruyo. yeni isimiz canim. kiraya verecez bir arti bir daireler. hos b daha bitmemis hali aksesuarlar falan da olacak. bes alti gune bitecek insallah isleri.
gunaydın canım acsusuztakılıyoz işteenerjım dusuk hıc halım yook
yok esimin yeni karisi:))) geceyi bile orda geciriyo bizim yanimiza yemek yemek icin ugruyo. yeni isimiz canim. kiraya verecez bir arti bir daireler. hos b daha bitmemis hali aksesuarlar falan da olacak. bes alti gune bitecek insallah isleri.
hehehe bu arada kiyidan koseden bende gorunuyom. en sevmedigim sey cekim yaparken aynada golgede cikmak ama baska yolu yoktu mecbur ciktim:)))
Eki Görüntüle 1174241 Eki Görüntüle 1174242 Eki Görüntüle 1174243
aparttan bir kac kare. benim cok hosuma gitti yaaa. ozellikle koseye bittim.
gunaydin kizlar. uyusuk uyusuk duruyom. sahura kadar uyumayim sahurdan sonra uyutulmayinca da sinirler ayri bir zipliyo. bir bebek saat basi niye uyanir arkadas. badim agriyo simdi uyuttum yatim uyuyayim dicem ev berbat durumda. elektirik supurgemi esim getirdi heryeri berbat.once onu temizlemem gerekki sonra onunla etrafi temixliyim
evde netim yok 2 tanede bebeğim olunca sık giremiyorum kusura bakmayınn ne olur.20 haziranda akapunktur küpelerim takıldı bu arada ilk kilom 84.5 geçen cuma 82.5 gösterdi evdeki tartım bu hafta 2. haftam inşallah 2 kilo daha vermeye gayret edicem ama ilk hafta iştahımm yoktu bu hafta iştahım açılmaya başladı cuma tartılıp size sonucu bildiririm
hedefim 60 inşallahhh
valla ben çok susuyorum bugün ya neyse sabredeceğiz inş
sanada güzel bir gün olsun canım
haha güzel ifade etmişsin
benimde çok düşük yatıp kalkmayasım var
afiyet olsun canım dondurma olmasaymış süpermiş :)
iraden için tebrikler afiyet olsun cnm :)
ay dikkat et canım ya Allah korumuş
afiyet olsun kaptanın cezasını gördümde daha yemezsin heralde :)
ben de cips manyağıydım 3-4 yıl önce bıraktım bir yiyorsun sonra bağımlı gibi oluyosun zararlı da zaten inş seninde bundan sonra hiç canın çekmez canım
süper menü kaptanım örnek alcam kendime
maşallah kaptan gördüm şimdi başarı hikayeni süpersin inş bir daha hiç o kilolara çıkmazsın
vücudun harika olmuş inş bende hedefime varabilirim süper motive oldum bak şimdi
süpermiş evet bu bir avantaj aslında 1 saat yüzme 600 kalori diye biliyorum ben :)
gunaydın canım acsusuztakılıyoz işteenerjım dusuk hıc halım yook
günaydın arkadaşlarım nasılsınız bu gün. umarım oruçlar kolay geçiyordur.
sahurda baya kaynatmışsınız maşallah size. nihayet rutuna döndüm bende işlerim kolayladı. geçmişide şöyle bi okudum
nihayet. bu gün güzel bi gün olsun hepimize
döndüm canım. karatayı tam anlamak ve uymak lazım eksik kabul etmiyor. ben karbonhidrattan eksik kaldığım için o atakları yaşadığımı düşündüm ve ekmek yemeye ara yapmaya başladım.bi süre sonra tekrar karatay yapacağım hakkıyla işallah.çünki beslenme tarzı çok
güzel ve mantıklı
ben alanyada oturuyorum canım havuzlu bir sitede. denizede yakın ama dibimde havuz olunca denize gitmeye üşeniyorum.dün halsizliğim vardı havada sıcaktı sadece serinlemek için biraz girdim spor yapamadım. ama bu gün daha enerjiğim sporumu yapacam akşam.spordan sonra havuzada girerim günü kapatırım.
buarada kızların odasıyla mutfagın camını sıldım makınede beyazlarım var cıksın onlarıda asayım.ne hamarat kadınım gece geceorucluyken ustten temızlık yapıyomda gece dahacook enerjım oluyo.sımdı bı dusa gıreyım.cıkıncada cabuk cabuk yemegımı yer yatarım.herkese ıyı sahurlar kızlar kactım ben
kaynınla eltın bosanmasın yazık ma kayınpederler onları barıstırmak için cook ugrassınlarkı sana gelemesınler
kıllandım sımdı meyan kökuyle ılgılı ben vazgectım banucum denesın ben sonra denerım
Kaçma canımGüle güle git Güle güle gel afiyet olsun
ben oruç tutamıyorum ama bende de halsizlik var bu ara insülinimlede başım dertte sürekli elim ayağım dökülüyor içim titriyor napacağımı bilemez haldeyim. tüm ezberleri bozdum ama tık yok gene aynı gene aynı düzelemedim.
kızlar ben şimdilik kaçtım akşam sohbetinize takılabilirsem gelir menumude yazarım eve gidip yatacağım gene enerjim sıfır.sporada halim yok bide acip moralsizim içimden bişi yapmak gelmiyor. iştende ayrılmayı düşünüyorum yeni iş arayışındayım yarın bir iki görüşme yapacam işallah bi an önce kurtulurum buradan 4 senedir yeter artık burası beni kastı iyice. hadi hoşçakalın işleriniz kolay olsun
Cnm meydan kökünü sormuşsunuz hayırdır benim çocukluğumdan beri evimizden özellikle sıcak yaz günlerinde ve Ramazan günlerinde eksik olmaz babam hastasıdır cok severben ilk fırsatta alıp deneyeyim inş bulabilirim size bildiririm
ramazanda birşey demez bence ama insanın içi rahat etmiyor işte ben sabahları işler bitmeden gelmiyorum o yüzden yoksa çıkamıyorum burdan :126::126::126::126:
Cnm meydan kökünü sormuşsunuz hayırdır benim çocukluğumdan beri evimizden özellikle sıcak yaz günlerinde ve Ramazan günlerinde eksik olmaz babam hastasıdır cok sever
ah ah benımkı 28 aylık oldu nerdeyse 2.5 yasında hala aynı buaralar azalttı 5 6 defa uyanıyop gecede ama benıde delırtıyo uykusuz cocuk cook zor benım buyuk kızımda oyleydıgunaydin kizlar. uyusuk uyusuk duruyom. sahura kadar uyumayim sahurdan sonra uyutulmayinca da sinirler ayri bir zipliyo. bir bebek saat basi niye uyanir arkadas. badim agriyo simdi uyuttum yatim uyuyayim dicem ev berbat durumda. elektirik supurgemi esim getirdi heryeri berbat.once onu temizlemem gerekki sonra onunla etrafi temixliyim
allah hayırlı kazanclarversın cook guzelmıs hakıkatenEki Görüntüle 1174241 Eki Görüntüle 1174242 Eki Görüntüle 1174243
aparttan bir kac kare. benim cok hosuma gitti yaaa. ozellikle koseye bittim.
gecmıs olsun ılaclar ınsulınını ndengelemıyomıkı karatay cözum dıyolar ama ddenemedınmıkı banu kurtulmus sanada sıfa olur ınsallahben oruç tutamıyorum ama bende de halsizlik var bu ara insülinimlede başım dertte sürekli elim ayağım dökülüyor içim titriyor napacağımı bilemez haldeyim. tüm ezberleri bozdum ama tık yok gene aynı gene aynı düzelemedim.
takıpteyım ozaman sen bul ardından bende alırım canımSlm meleklerimmmmmm
alemsin Gülay
evet acemi kameramanlar gibi olmuşsun
gerçekten çok güzel Gülaycımmm allah bol kazançlar nasip etsin inşşş öğrenciyemi vereceksiniz :26:
uykusuzluk zor bir de oruç ve minikler allah sabır versin cnmmmenişteyi ikna edemedin sanırım süpürge içinn
Bitanemmm takımla birlikte yarışmak süreklilik ve katılım gerektiriyor belli kurallar var sne yine gel sohbet ederiz fakat cumadan cumaya girersen takımda olman mümkün değil bitanemm küpeler işe yaramış demekki tbrkler inşallah devamı gelir cnmmm
zorluk ne kadar çoksa mükafatı da o kadar değerli olacak cnm benimmm az kaldı
tşkler Fatmacımmm sağlıklı yaşamı seçtiğim için inş çıkmam bir daha
tünaydın cnmmmmmm kıyamam sana az kaldı sık dişiniii
tünaydın neslimmmm iyiyiz şükür cnmmm ohh senin de yoğunluğun geçmiş süperr:13: kolay geçiyor dersek yalan söylemiş oluruz ama geçecek işteaminnn cnm hepimzi için inşşş
karatay en ufak kaçamağı affetmiyor bu konuda haklısın cnmmm
ooo maşallahhh gece enerjiyi güzel kullanmışsın cnmmm gece iş yapmak iyi fikir cnmmm gündüz istirahat edersin
bitranemmm 2 aktar gezdimmm bugün ama ağaç gibi çubuklu olan meyankökü var fakat iyi olanı böyle lif lif olurmuşşş ondan bulamadım yoksa hemen kendimi kobay yapacaktım senin içintembih ettim haftaya getirecekler başka yerde bulabilirsem yine önce denerim inş
Leylacımmm hiç gelmemişşş rahatsızlanmadı inşşşşcardialga yine kayıpppp o da toparlanamadı sanırımmm
:))) kuman hayırlı olsun o zaman. nerde apartlarınız bizde alanyada eşyalı daire veriyoz kiraya benzer sistem yapıcaksınız sanırım dimi
Hoşgeldin Sindim nasılsın bitanemmmm moralin düzeldimi birazevet cnm tadını merak ediyoruz çok şifalıymışş sen denedinmi hiç:26:
ah ah benımkı 28 aylık oldu nerdeyse 2.5 yasında hala aynı buaralar azalttı 5 6 defa uyanıyop gecede ama benıde delırtıyo uykusuz cocuk cook zor benım buyuk kızımda oyleydı
allah hayırlı kazanclarversın cook guzelmıs hakıkaten
gecmıs olsun ılaclar ınsulınını ndengelemıyomıkı karatay cözum dıyolar ama ddenemedınmıkı banu kurtulmus sanada sıfa olur ınsallah
takıpteyım ozaman sen bul ardından bende alırım canım
Slm meleklerimmmmmm
alemsin Gülay
evet acemi kameramanlar gibi olmuşsun
gerçekten çok güzel Gülaycımmm allah bol kazançlar nasip etsin inşşş öğrenciyemi vereceksiniz :26:
uykusuzluk zor bir de oruç ve minikler allah sabır versin cnmmmenişteyi ikna edemedin sanırım süpürge içinn
Bitanemmm takımla birlikte yarışmak süreklilik ve katılım gerektiriyor belli kurallar var sne yine gel sohbet ederiz fakat cumadan cumaya girersen takımda olman mümkün değil bitanemm küpeler işe yaramış demekki tbrkler inşallah devamı gelir cnmmm
tünaydın cnmmmmmm kıyamam sana az kaldı sık dişiniii
tünaydın neslimmmm iyiyiz şükür cnmmm ohh senin de yoğunluğun geçmiş süperr:13: kolay geçiyor dersek yalan söylemiş oluruz ama geçecek işteaminnn cnm hepimzi için inşşş
karatay en ufak kaçamağı affetmiyor bu konuda haklısın cnmmm
ooo maşallahhh gece enerjiyi güzel kullanmışsın cnmmm gece iş yapmak iyi fikir cnmmm gündüz istirahat edersin
bitranemmm 2 aktar gezdimmm bugün ama ağaç gibi çubuklu olan meyankökü var fakat iyi olanı böyle lif lif olurmuşşş ondan bulamadım yoksa hemen kendimi kobay yapacaktım senin içintembih ettim haftaya getirecekler başka yerde bulabilirsem yine önce denerim inş
Leylacımmm hiç gelmemişşş rahatsızlanmadı inşşşşcardialga yine kayıpppp o da toparlanamadı sanırımmm
allah kolaylık versin havalarda sıcak valla
vallahi görünmeyecek kadar fluuu sen demesen farketmezdim ben.apart güzelmiş geçmişi kaçırdımmı tatildemisin
Slm meleklerimmmmmm
:
canim enisteye coook gecmis olsun umarim kendisine birazcikda olsa dikkateder.Ay bu arada eşimde tansiyon varmış dün doktora gitti şeker-tansiyon var ve artık yemeklere dikkat etmem gerek ama gel eşime anlatıver off
Iphone dan gönderildi
Canım cok güzelmiş eşinin emeğine sağlık bi daireyi bana kiralayınsana yakın oturayım beraber spor yapmaya başlayalım şu miskinliğim gitsin artık
Aslında bir kere başladım mı belki bi kendime gelebilirim eski Halim'e dönerim belki
Iphone dan gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?