Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

hehehe bu arada kiyidan koseden bende gorunuyom. en sevmedigim sey cekim yaparken aynada golgede cikmak ama baska yolu yoktu mecbur ciktim:)))

gunaydın canım acsusuztakılıyoz işteenerjım dusuk hıc halım yook
allah kolaylık versin havalarda sıcak valla

o kadar kalori olacağını sanmam ama zaten 1 saatte aralıksız yüzemem sıkılırım :) yüzmekle en fark ettiğim şey kollarım kısa sürede toparlanması iyi oluyor.

hehehe bu arada kiyidan koseden bende gorunuyom. en sevmedigim sey cekim yaparken aynada golgede cikmak ama baska yolu yoktu mecbur ciktim:)))

vallahi görünmeyecek kadar fluuu sen demesen farketmezdim ben.apart güzelmiş geçmişi kaçırdımmı tatildemisin

yok esimin yeni karisi:))) geceyi bile orda geciriyo bizim yanimiza yemek yemek icin ugruyo. yeni isimiz canim. kiraya verecez bir arti bir daireler. hos b daha bitmemis hali aksesuarlar falan da olacak. bes alti gune bitecek insallah isleri.

yok esimin yeni karisi:))) geceyi bile orda geciriyo bizim yanimiza yemek yemek icin ugruyo. yeni isimiz canim. kiraya verecez bir arti bir daireler. hos b daha bitmemis hali aksesuarlar falan da olacak. bes alti gune bitecek insallah isleri.

:))) kuman hayırlı olsun o zaman. nerde apartlarınız bizde alanyada eşyalı daire veriyoz kiraya benzer sistem yapıcaksınız sanırım dimi

ben oruç tutamıyorum ama bende de halsizlik var bu ara insülinimlede başım dertte sürekli elim ayağım dökülüyor içim titriyor napacağımı bilemez haldeyim. tüm ezberleri bozdum ama tık yok gene aynı gene aynı düzelemedim.

kızlar ben şimdilik kaçtım akşam sohbetinize takılabilirsem gelir menumude yazarım eve gidip yatacağım gene enerjim sıfır.sporada halim yok bide acip moralsizim içimden bişi yapmak gelmiyor. iştende ayrılmayı düşünüyorum yeni iş arayışındayım yarın bir iki görüşme yapacam işallah bi an önce kurtulurum buradan 4 senedir yeter artık burası beni kastı iyice. hadi hoşçakalın işleriniz kolay olsun

Slm meleklerimmmmmm

alemsin Gülay

evet acemi kameramanlar gibi olmuşsun

Eki Görüntüle 1174241 Eki Görüntüle 1174242 Eki Görüntüle 1174243
aparttan bir kac kare. benim cok hosuma gitti yaaa. ozellikle koseye bittim.

gerçekten çok güzel Gülaycımmm allah bol kazançlar nasip etsin inşşş öğrenciyemi vereceksiniz :26:

uykusuzluk zor bir de oruç ve minikler allah sabır versin cnmmm enişteyi ikna edemedin sanırım süpürge içinn

Bitanemmm takımla birlikte yarışmak süreklilik ve katılım gerektiriyor belli kurallar var sne yine gel sohbet ederiz fakat cumadan cumaya girersen takımda olman mümkün değil bitanemm küpeler işe yaramış demekki tbrkler inşallah devamı gelir cnmmm

valla ben çok susuyorum bugün ya neyse sabredeceğiz inş

sanada güzel bir gün olsun canım

haha güzel ifade etmişsin

benimde çok düşük yatıp kalkmayasım var

zorluk ne kadar çoksa mükafatı da o kadar değerli olacak cnm benimmm az kaldı

tşkler Fatmacımmm sağlıklı yaşamı seçtiğim için inş çıkmam bir daha

tünaydın cnmmmmmm kıyamam sana az kaldı sık dişiniii

tünaydın neslimmmm iyiyiz şükür cnmmm ohh senin de yoğunluğun geçmiş süperr:13: kolay geçiyor dersek yalan söylemiş oluruz ama geçecek işte aminnn cnm hepimzi için inşşş

karatay en ufak kaçamağı affetmiyor bu konuda haklısın cnmmm

ooo maşallahhh gece enerjiyi güzel kullanmışsın cnmmm gece iş yapmak iyi fikir cnmmm gündüz istirahat edersin

bitranemmm 2 aktar gezdimmm bugün ama ağaç gibi çubuklu olan meyankökü var fakat iyi olanı böyle lif lif olurmuşşş ondan bulamadım yoksa hemen kendimi kobay yapacaktım senin için tembih ettim haftaya getirecekler başka yerde bulabilirsem yine önce denerim inş

Kaçma canım Güle güle git Güle güle gel afiyet olsun

Leylacımmm hiç gelmemişşş rahatsızlanmadı inşşşş cardialga yine kayıpppp o da toparlanamadı sanırımmm

şeker ilacı kullanıyorsun bitanemm oruç tutamazsınnn bundan kurtukduğun zaman tutarsın inşşş içinin titremesine limonlu su iyi gelir cnmm:26:

görüşüzü bitanemmm hakkında hayırlısı olsun cnmmm sevmediğin bir ortamda çalışmak zor inş gönlüne göre bir iş bulursunnn

368.etap

Eki Görüntüle 1159341

[TABLE="class: grid, width: 500"]
[TR]
[TD]İsim[/TD]
[TD]Pazartesi[/TD]
[TD]Salı [/TD]
[TD]Çarşamba[/TD]
[TD]Perşembe[/TD]
[TD]Cuma [/TD]
[TD]Cumartesi[/TD]
[TD]Pazar[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Sindi[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Ayyüzlüm[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Eylül Sıla[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Neslihan[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Ferideei[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Özge[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Leyla[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Ayten[/TD]
[TD]:131:[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Fatma[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]senasevval[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Cardialgia[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]shadowsows[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Son düzenleme:
Cnm meydan kökünü sormuşsunuz hayırdır benim çocukluğumdan beri evimizden özellikle sıcak yaz günlerinde ve Ramazan günlerinde eksik olmaz babam hastasıdır cok sever

Cnm meydan kökünü sormuşsunuz hayırdır benim çocukluğumdan beri evimizden özellikle sıcak yaz günlerinde ve Ramazan günlerinde eksik olmaz babam hastasıdır cok sever

Hoşgeldin Sindim nasılsın bitanemmmm moralin düzeldimi biraz evet cnm tadını merak ediyoruz çok şifalıymışş sen denedinmi hiç:26:

ah ah benımkı 28 aylık oldu nerdeyse 2.5 yasında hala aynı buaralar azalttı 5 6 defa uyanıyop gecede ama benıde delırtıyo uykusuz cocuk cook zor benım buyuk kızımda oyleydı
Eki Görüntüle 1174241 Eki Görüntüle 1174242 Eki Görüntüle 1174243
aparttan bir kac kare. benim cok hosuma gitti yaaa. ozellikle koseye bittim.
allah hayırlı kazanclarversın cook guzelmıs hakıkaten
gecmıs olsun ılaclar ınsulınını ndengelemıyomıkı karatay cözum dıyolar ama ddenemedınmıkı banu kurtulmus sanada sıfa olur ınsallah
takıpteyım ozaman sen bul ardından bende alırım canım

:))) kuman hayırlı olsun o zaman. nerde apartlarınız bizde alanyada eşyalı daire veriyoz kiraya benzer sistem yapıcaksınız sanırım dimi

canim biz mustayiz. bizimki turistik olmayacak ihtiyac icin. memurlara verilecek insallah. gelen bekar memurlar falan bi valizini alacak tayini cikana kadar kalabilecek.

Hoşgeldin Sindim nasılsın bitanemmmm moralin düzeldimi biraz evet cnm tadını merak ediyoruz çok şifalıymışş sen denedinmi hiç:26:

Hoşbulduuum cnm iyi diyelim iyi olalım ya şu gereksiz mayışıklık geçse üstümden cok iyi olacak pazar gününden beri ben ve oğlum sadece hapşırıyoruz desem yeridir ve hiçbirşey yapasım yok sadece bi köşede uyumak istiyorum o kadar regl olmasam hamileyim dicem ama o da değil.. Babam çok sever sıcak yaz günlerinde çarşıda satarlardı bardakla ikram ederlerdi çocukluğum geldi aklıma :)
Birde evde yapar babam sıcak zamanlarda hem şifa derdi hem tadını severdi.. Bende 1-2 bardak içerdim ama herkes sevmez tadını mesela annem :) farklı bir tadı var ama alışıyorsun sonra denemekten fayda var :)

Iphone dan gönderildi

Ay bu arada eşimde tansiyon varmış dün doktora gitti şeker-tansiyon var ve artık yemeklere dikkat etmem gerek ama gel eşime anlatıver off

Iphone dan gönderildi

Canım cok güzelmiş eşinin emeğine sağlık bi daireyi bana kiralayın sana yakın oturayım beraber spor yapmaya başlayalım şu miskinliğim gitsin artık

Aslında bir kere başladım mı belki bi kendime gelebilirim eski Halim'e dönerim belki

Iphone dan gönderildi

yok canim ogrenciye vermicez memura verilecek. ya supurgeyi hic sorma sukur calisiyor da her yeri cizilmis. ufak tefek te degil derin derin cizikler ya. halbuki apart icin supurge istemisler ve bir tane de fazladan almislar ulen evden gelip alana kadar onu kullaninsana. hem benim islerimin icine ettiniz hemde malimi cizdiniz. aksam soracam ama hesabini.

evet yorucu zaten canım :)

Slm meleklerimmmmmm

zorluk ne kadar çoksa mükafatı da o kadar değerli olacak cnm benimmm az kaldı

tşkler Fatmacımmm sağlıklı yaşamı seçtiğim için inş çıkmam bir daha

:​

selam kaptan

evet haklısın canım kaptanım

inş hiç almazsın :13:

Ay bu arada eşimde tansiyon varmış dün doktora gitti şeker-tansiyon var ve artık yemeklere dikkat etmem gerek ama gel eşime anlatıver off

Iphone dan gönderildi
canim enisteye coook gecmis olsun umarim kendisine birazcikda olsa dikkateder.

allah razi olsun canim. insallah hepimizin esleri calisiyorsa kendileri helal ve bol rizik kazanir amiiiiin.
gel kiz sana yapalim bir daireyi bana da gercekten cok yakin. beraber basladik beraber biraktik yeniden beraber baslayalim su spora. gerci ramazan dolayisiyla birazda boyle oldu sanirim spor olayi. umarim cabuk toparlariz. hos evimi bile temizlemeye halim yok.

Selamlar hepinize ben bu havada kendımı üsütmeyi becerdim bravo bana bademcijlerim feci şişmiş parmağımı oynatacak halim yok ders çalışıyım diye kitabı önümeaçıyorum başımdüşüyor ve feci biröksürük başladı
Tabı dıyet de yalan oldu insanlar hastalanıncabişey yiyemez ben midem de bulansa deligibi yerim

Sabah 6
1 yumurtadan sahanda kasarlı yumurta 6 zeytın bır yk ya denk orgu peyniri domates salatalık 3-4 cıg fındık ve ceviz
1 sütlü kahve

Ara 12 birbardak ayran

Akşam 16.30
Tavuk ızgara şiş 1 porsiyon cacık 2 mücver 1 mercimek köftesi

Az önce yani 19.30 civarı da 2 kayısı 1 incir 1 avuc beyaz lebleebi

Su pek içemiyorum midem bulanıyor ama yatana kadar 2.5 lt yaparım inşallah 2 -3 bardak yesilçay
Sporyok parmağımı bile oynatamıyorum ders çalışmam lazım ama gözüm yarı kapalı uzanıyorum iki saattir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…