- 27 Kasım 2011
- 6.506
- 5.704
- 248
bu günkü menüm
sabah: menemen, biraz pide, tereyağ, az bişe peynir
akşam: bir kase patates yemeği, 1 kaşık pirinç pilavı, salata, bir parça pide
çayla birlikte de bir avuç kavrulmamış yer fıstığı yemeye devam ediyom
bir buçuk lt den fazla su içtim ve içmeye de devam ediyom. 30 dk trambolin yaptım
yaaaaaaaaaaaaaaaaa bir paket bisküvi bitirdiiiiim ne bu ya iftarla sahur arasında içime kurt kaçıyor
Kızlar merhaba dunku menum:
Kahvaltı:
2 haslanmıs yumurta
1 dılım peynır
1 yesılcay
1 hurma 1 ıncır
ogle:
1 nektarı
aksam:
1 tabak meyhane pılavı bulgur
bol salata
sweetcım acaba ben bu hafta ızınlı olabılır mıyım cnm kendımı gercekten ıyı hıssetmıyorum bı tuhaflık var halımde esımde noldu sana boyle dıyor..haftaya pazartesı gunu tekrar aranıza katılsam olur mu cnm ara ara gırer bakarım belkı sohbete katılırım..
Annem kesın sana nazar degdı dıyo herkes 10 kılo vermıssın dedıgı ıcınAnnelık ıste ..
Ama gercekten cok huzursuzum bu halımden..
Ne dersın bu hafta ızınlı sayılsam yınede menulerımı yazarım abartmamak ıcın..sadece bıldırım yapmıcam ve cok aranızda olamıcam..cevabını beklıyorum cnm
bu günkü menüm
sabah: menemen, biraz pide, tereyağ, az bişe peynir
akşam: bir kase patates yemeği, 1 kaşık pirinç pilavı, salata, bir parça pide
çayla birlikte de bir avuç kavrulmamış yer fıstığı yemeye devam ediyom
bir buçuk lt den fazla su içtim ve içmeye de devam ediyom. 30 dk trambolin yaptım
yaaaaaaaaaaaaaaaaa bir paket bisküvi bitirdiiiiim ne bu ya iftarla sahur arasında içime kurt kaçıyor
bünye alıştı artık ceza vaz geçilmezim😊😊😊 çok tatlisin canım ya nasıl da itiraf ediyor hemen 😊 ceza geliyor yine sana doğru 😊😊😊
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
biliyorum ama yapacak yemek bulamadım düşün düşün bi hal oldum. ama çokta yorulmuştum pek takmadım karbonhidrat olmasınıafiyet olsun canım ne oldu ki öyle acaba?
umarım kısa zamanda toparlanırsın :)
haha itiraf etmen çok şirin
afiyet olsun canım akşamın bol karbonhidratlı ondan acıkmışsın bence :)
Şimdi beni ceza bekliyor büyük ihtimalle menümü yazsam mı yazmasam mı bilemedim:18:
beraber çekeriz cezayı artıkbu ramazan çooook ceza yeriz biz çooook
İnan bende anlasam zaten eşimde doktordan randevu alacak benim için.o bile ikide bir sorup duruyo noldu neyin var bişeye mi üzüldün yüzün niye sararmış.. hatta bu sabah istersen uçak bileti al bayrama Türkiye'ye gidersin 2-3 hafta sonra ben gelirim falan dedi(ne zamandır ailemde Bayram kutlayamadım )..aslında gecen yıl buna yakın Bişey oldu bende doktor d3 vitamini ile Demir eksikliği var dedi zaten d3 vitamin eksikliği depresyon bile yapar demişti.. Doktora gitmişken omega3 ü b12 yi de sorcam ona göre bende hergün içeyim hatta eşimde oğlumada içireyim Türkiye'ye gelince de sweetin içtiği markadan alayım kilo falan da yapmıyormuş sanırım bakalım artık sagol ilgin için Cnmafiyet olsun canım ne oldu ki öyle acaba?
umarım kısa zamanda toparlanırsın :)
haha itiraf etmen çok şirin
afiyet olsun canım akşamın bol karbonhidratlı ondan acıkmışsın bence :)
Canımm :)afiyet olsun ..nasıl yapıyorsun sahurda 2yumurtayı :44:ben iftarda deli gibi su ,soğuk çorba ,salata yıyorum ,şişiyorum resmen ,sahurdada bişiy yiyesin gelmiyorMenüm
sahur
2 haşlanmış yumurta
1 bardak süt
7 ceviz
1 dilim peynir
5 yaprak marul
domates salatalık
İFTAR
işkembe çorbası
10 dk ara çaktırmadan mutfağı turlayıp geldimm
3 kaşık mantı
patlıcan salatası ekşili
barbunya
2 çatal kadayıf
Spor
sabah 15 x5 tibet yogası
öğleden sonra 40 dk koşu bandında yürüyüş
Sıvı
2,5 lt tarçınlı zencefilli limonlu karanfilli yeşilçaylı su
1 bardak elmalı karışım
1 bardak süt
1 fincan türk kahvesi
1 bardak çay
1 fincan biberiye
1 maden suyu
Kızlar..Cumartesi sınavım var bna dua edin ...bunun dışında 2gundur iftara davet veriyoruzondan hiiiç girmey fırsatım olmuyor
Bügünde iftara misafirim varmenüm hazır
Kabak sandal. Yada patlıcan yarık(tavuklu )fırında karışık kızartma ,kuru kofte ,bulgur pilavı (havuç lu) soğuk çorba ,tarhana çorbası
Sütlü irmik tatlısı
Birazdan hepsini hazırlıcam ,yoksa akşama Halim kalmıyor
ay sabah sabah kalp krizi geciriyordun ya. oglum odaya geldi yuksek sesle durterek anne burnum kaniyo dedi. arada kaniyor burnu da bu sefer cagirmasi cok kotuydu. ne kalka bildim ne bise. esim ilgilendi. ben kivrandim resmen. neces alamadim gogsum sıkısti. esim bile o kadar isi varken uzun sure basimda bekledi bise olacak diye. hadi hastaneye gidelim diyo. bendekide inat yok gecer simdi diyom. hep psikolojik deyip sepetledikleri icin yine oyle derler diye dusundum. ama sanirim bu sefer fizyolojikti:)))
ya benim kafama takilan bise var. yarin ramazanin ilk bildirimini yapacaz da arkadaslar sabah sabah midemiz tam doluyken olacak bu bildirimler. normalden fazla cekecek tarti. iki gundur bakiyorum. sabah ogleden sonrakinden en az bes yuz gr fazla cikiyor. sweeet nolacak buna ragmen sabah mi yapacaz bildirimleri tatlim.
ay canım geçmiş olsun sende panık atak yaşadın sanırım yavrucugu öyl egörünceay sabah sabah kalp krizi geciriyordun ya. oglum odaya geldi yuksek sesle durterek anne burnum kaniyo dedi. arada kaniyor burnu da bu sefer cagirmasi cok kotuydu. ne kalka bildim ne bise. esim ilgilendi. ben kivrandim resmen. neces alamadim gogsum sıkısti. esim bile o kadar isi varken uzun sure basimda bekledi bise olacak diye. hadi hastaneye gidelim diyo. bendekide inat yok gecer simdi diyom. hep psikolojik deyip sepetledikleri icin yine oyle derler diye dusundum. ama sanirim bu sefer fizyolojikti:)))
ya benim kafama takilan bise var. yarin ramazanin ilk bildirimini yapacaz da arkadaslar sabah sabah midemiz tam doluyken olacak bu bildirimler. normalden fazla cekecek tarti. iki gundur bakiyorum. sabah ogleden sonrakinden en az bes yuz gr fazla cikiyor. sweeet nolacak buna ragmen sabah mi yapacaz bildirimleri tatlim.
kolay gelsin canımKızlar..Cumartesi sınavım var bna dua edin ...bunun dışında 2gundur iftara davet veriyoruzondan hiiiç girmey fırsatım olmuyor
Bügünde iftara misafirim varmenüm hazır
Kabak sandal. Yada patlıcan yarık(tavuklu )fırında karışık kızartma ,kuru kofte ,bulgur pilavı (havuç lu) soğuk çorba ,tarhana çorbası
Sütlü irmik tatlısı
Birazdan hepsini hazırlıcam ,yoksa akşama Halim kalmıyor
ooo naptın kuzum sen baklavanın yanına bir kaşık sade dondurma yesen daha hafif kurtarırdın benceNeyse bende dün ki menumu yaziyim cezam neyse hazirim hakime hanim :))
Sahur:
Tereyaginda 1 yumurta
Fasulyeli corba
Pide tereyagi
Domates salatalik zeytin peynir
İftar:
2 kasik pirinc pilavi
Tavuk gogsu
1 dilim kucuk baklava(
Domates salatalik peynir yogurt
Ara:
Bundan sonrasi koptu iste. Dondurma askimi engelleyebilmek icin ilk basta 2 parca bitter cikolata yedim ama yetmedi. Sonra 1 kase sade ve cikolatali dondurma karisik yedim(
Bugun 30 dakikalik yuruyus anca vardir. Babanemlerdeydik iftarda eve 12 bucukta geldik.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
menün gayet güzel reglin dengesiz sanırm canım ihmal etmeBugünkü menüm
kahvaltı:
baklalı yumurta
1 dilim peynir
öğle:
1 nektari
3 kaşık bulgur
akşam:
4 tane halep köftesi
2 bardak yeşilçay
Artık şu regl bitsede kurtulsam onun içinde ayrıyeten jinekoloğa gitcem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?