Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

bu günkü menüm
sabah: menemen, biraz pide, tereyağ, az bişe peynir
akşam: bir kase patates yemeği, 1 kaşık pirinç pilavı, salata, bir parça pide
çayla birlikte de bir avuç kavrulmamış yer fıstığı yemeye devam ediyom
bir buçuk lt den fazla su içtim ve içmeye de devam ediyom. 30 dk trambolin yaptım

yaaaaaaaaaaaaaaaaa bir paket bisküvi bitirdiiiiim ne bu ya iftarla sahur arasında içime kurt kaçıyor

yaaaaaaaaaaaaaaaaa bir paket bisküvi bitirdiiiiim ne bu ya iftarla sahur arasında içime kurt kaçıyor

😊😊😊 çok tatlisin canım ya nasıl da itiraf ediyor hemen 😊 ceza geliyor yine sana doğru 😊😊😊

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

afiyet olsun canım ne oldu ki öyle acaba?

umarım kısa zamanda toparlanırsın :)

haha itiraf etmen çok şirin
afiyet olsun canım akşamın bol karbonhidratlı ondan acıkmışsın bence :)

iyi akşamlar herkese

menüm:

Sahur: 2 haşlanmış yumurta ,peynir ,zeytin, yer fıstığı bir avuç, salata

İftar: tavuk, patlıcanlı salata, 2 hurma,2 erik

spor:1 saat yürüyüş

Menümu yazıyorum.
Sahur:
Tereyağında 2 yumurta
1 bardak tarçınlı süt

Iftar
Dünden kalma yemekten 1 tabak
1 kase mercimek çorbası
2 bardak ayran
1 lokmacik pide
3 zeytin
1 ısırık haşlanmış mısır
1 avuç haşlanmış nohut
1 dilim karpuz

Spor yok şu 2 lt
1 maden suyu

Keyfim pek yok herhalde erken yatacagim.
Kaptanıma benden selam edin bugün soru yok

😊😊😊 çok tatlisin canım ya nasıl da itiraf ediyor hemen 😊 ceza geliyor yine sana doğru 😊😊😊

bünye alıştı artık ceza vaz geçilmezim

biliyorum ama yapacak yemek bulamadım düşün düşün bi hal oldum. ama çokta yorulmuştum pek takmadım karbonhidrat olmasını

İnan bende anlasam zaten eşimde doktordan randevu alacak benim için.o bile ikide bir sorup duruyo noldu neyin var bişeye mi üzüldün yüzün niye sararmış.. hatta bu sabah istersen uçak bileti al bayrama Türkiye'ye gidersin 2-3 hafta sonra ben gelirim falan dedi(ne zamandır ailemde Bayram kutlayamadım )..aslında gecen yıl buna yakın Bişey oldu bende doktor d3 vitamini ile Demir eksikliği var dedi zaten d3 vitamin eksikliği depresyon bile yapar demişti.. Doktora gitmişken omega3 ü b12 yi de sorcam ona göre bende hergün içeyim hatta eşimde oğlumada içireyim Türkiye'ye gelince de sweetin içtiği markadan alayım kilo falan da yapmıyormuş sanırım bakalım artık sagol ilgin için Cnm

Bugünkü menüm

kahvaltı:
baklalı yumurta
1 dilim peynir

öğle:
1 nektari
3 kaşık bulgur

akşam:
4 tane halep köftesi

2 bardak yeşilçay

Artık şu regl bitsede kurtulsam onun içinde ayrıyeten jinekoloğa gitcem

Son düzenleyen: Moderatör:
Neyse bende dün ki menumu yaziyim cezam neyse hazirim hakime hanim :))

Sahur:
Tereyaginda 1 yumurta
Fasulyeli corba
Pide tereyagi
Domates salatalik zeytin peynir

İftar:
2 kasik pirinc pilavi
Tavuk gogsu
1 dilim kucuk baklava (
Domates salatalik peynir yogurt

Ara:
Bundan sonrasi koptu iste. Dondurma askimi engelleyebilmek icin ilk basta 2 parca bitter cikolata yedim ama yetmedi. Sonra 1 kase sade ve cikolatali dondurma karisik yedim (

Bugun 30 dakikalik yuruyus anca vardir. Babanemlerdeydik iftarda eve 12 bucukta geldik.

Canımm :)afiyet olsun ..nasıl yapıyorsun sahurda 2yumurtayı :44:ben iftarda deli gibi su ,soğuk çorba ,salata yıyorum ,şişiyorum resmen ,sahurdada bişiy yiyesin gelmiyor

Kızlar..Cumartesi sınavım var bna dua edin ...bunun dışında 2gundur iftara davet veriyoruz ondan hiiiç girmey fırsatım olmuyor
Bügünde iftara misafirim var menüm hazır
Kabak sandal. Yada patlıcan yarık (tavuklu )fırında karışık kızartma ,kuru kofte ,bulgur pilavı (havuç lu) soğuk çorba ,tarhana çorbası
Sütlü irmik tatlısı

Birazdan hepsini hazırlıcam ,yoksa akşama Halim kalmıyor

Canim Allah yardimcin olsun zihin açıklığı versin Rabbim

ay sabah sabah kalp krizi geciriyordun ya. oglum odaya geldi yuksek sesle durterek anne burnum kaniyo dedi. arada kaniyor burnu da bu sefer cagirmasi cok kotuydu. ne kalka bildim ne bise. esim ilgilendi. ben kivrandim resmen. neces alamadim gogsum sıkısti. esim bile o kadar isi varken uzun sure basimda bekledi bise olacak diye. hadi hastaneye gidelim diyo. bendekide inat yok gecer simdi diyom. hep psikolojik deyip sepetledikleri icin yine oyle derler diye dusundum. ama sanirim bu sefer fizyolojikti:)))

ya benim kafama takilan bise var. yarin ramazanin ilk bildirimini yapacaz da arkadaslar sabah sabah midemiz tam doluyken olacak bu bildirimler. normalden fazla cekecek tarti. iki gundur bakiyorum. sabah ogleden sonrakinden en az bes yuz gr fazla cikiyor. sweeet nolacak buna ragmen sabah mi yapacaz bildirimleri tatlim.

Aman tatlim dikkat et cok gecmis olsun bu hafta bendede vardi bazende oluyo arada agir kaldirmaktan fln oluyo sanirim ben bikac gundur kalbim durucak sandim ki beldenmis ve omuzdanmis aslinda daha kalbe flnda baktircam ama su disciden daha kurtulamadim gecen senede oldu aynisi sicaklar kaslari gevsettiginden ustunede agir biseyler melela cocuktur fln kaldirinca gogus bolumunde agri olusuyormus ama yinede yaptiralim saglik onemli dimi ama ihmal etme cnm sende bisey cikmasi gerekmez ama icin rahatlar ve ne yapman gerektigini bilirsin bari..

ay canım geçmiş olsun sende panık atak yaşadın sanırım yavrucugu öyl egörünce
canım bizim takım bu akşam iftardan önce tartılacak niyetli olanlar malum şu drumda en doğru kilo o çünkü sahurdan sonra mide dolu oldugu için sabah artı çıkıyor herkes isterseniz sizlerde öyle yapın
kolay gelsin canım
ooo naptın kuzum sen baklavanın yanına bir kaşık sade dondurma yesen daha hafif kurtarırdın bence
banucugum verecektir cezanı
menün gayet güzel reglin dengesiz sanırm canım ihmal etme

selamlar ^_^
şu an ders arasındayım vaktim yok akşam gelicem de şimdi birşey sormak istiyorum

malum benim okul yoğun uykuya falan çok az vaktim kalıyor ve sürekli halsizim ve hastalanıyorum kırmızı et de sevemiyorum bi türlü rahatsız ediyor beni kokusu ve görüntüsü ben de b12 vitamini alıyim diyorum ama kilo aldırabilir diye korkuyorum
sizce kötü olur mu b12 kullanmam yani kilo aldırır mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…